Борисов: Зимата ще е катастрофа, ако няма свестен кабинет

Бойко Борисов изрази очакване служебният кабинет да започне работа по спрените проекти и програми, за да може след това лесно да се възстановят.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Зимата ще е катастрофа, ако няма свестен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом ни трябва свестен кабинет ... нали знаеш: или в Банкя; или в опозиция.

БОЧКО ТИ МИСЛИ ЗА ФЕВРУАРИ 1915 ЧЕ ТОГАВА НЕ С КАМЪНИ А С КУРШУМИ ЩЕ ТЕ ГОНИМЕ .

НАЙ ВЕЛИКИЯ БАШИЦА ЖАЛКО БРАТЯ БЪЛГАРИ ТОЙ ЩЕ ДОВЪРШИ БЪЛГАРИЯ

Еми управлява му се на човека и това си е, ами как не , най леасно е да управляваш беден и прост народ, като гледам резултатите на агенциите, първите 3 места са за най-маститите и престъпни елементи в тая държава!!

БАТ БОЙКО ИМА МНОГО ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ, НО ТАКАВА КОЛОСАЛНА КРАЖБА, КАКВАТО ИЗВЪРШИХА БСП И ДПС ПРЕЗ ТАЗИ ЕДНА МАНДАТНА ГОДИНА, СИГУРНО ЩЕ СЕ ИЗУЧАВА В УЧЕБНИЦИТЕ ПО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО, АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО !!!...АКО ОЦЕЛЕЕМ ДО ПРОЛЕТТА!!!

Ама той за свестен ли се мисли? Докога ще ни занимава със себе си?

По-добре се гръмни, катастрофа за държавата си ти тиково. Какво направи по твое време? Нищо за хората, фукаше се с магистрали, ха-ха, но те не се ядат, пък и сега ги ремонтират, та вземи се скрий и не се показвай!!

Лувър направи, Арена Армеец- да има къде да ви пеят звИздите, метро да ходят шопето от кварталите на МОЛ и АУТЛЕТ. И магистрала- бърже да одат да си пеЧат трътките у БургаЗ. Тоест направиха ги верни нему фирми с нашите пари. Он и Лилето си взеа комисиона.

Без коментар: Работещи в БГ 2,150 млн. при средна заплата 803 лв. със средно данъци и социални осигуровки 250лв. Пенсионери в Блъгария 2,3 милиона със средна пенсия 307 лв. В табличка изглежда така: работещи 2,150 млн. НОЙ, НЗОК, ДОО и др. 250 лв. пенсионери 2,300 млн. средна пенсия 307 лв.

ама я цитират ББ и почва голямото заработване. Да не мислите, че са много - глрупости. Това са само няколко и си вярват.Палели се хора по Бойково време.Никой не се пали от глад - онзи беше против кмета, ама най-паче от главата си се запали.Другият оживя и се извини и каза,че и той не знае защо го е сторил. Палил се е ПАЛАХ ОТ чЕХИЯ И ТО САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ И СТАНА СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ГЕРОЙ.

Зимата ще е катастрофа ако ти си на власт. Със сигурност пак ще се запали някой човечец заради теб.

Без коментар: Дълговете на НЕК нарастват от 2.237 млрд. лв. към 31 декември 2011 г. до 2.551 млрд. лв. в края на 2012 г. (с 12.3%). В средата на 2013 година размерът им е бил около 2.7 млрд. лв

тмбак все едно че докато бешена власт България цъфтеше,та беше и замразил пенсийте на хоратаМушеник!

тежка, тежка, колко да е тежка тая зима. служебния кабинет не се ли занимава само с подготовката на изборите ? кви зими, кви пет кинта

сипе толкова нагли лъжи, че човек се може да се почуди: дали пък не е истина? То бива лъжа , но бива наглост, ама чак пък толкова? Неговото отдавна премина всякакви граници.

Се прави, че не разбира, но всъщност много добре знае - носителят на катастрофата е той! Но има още за крадене - европейски фондове и обществени поръчки за милиарди евро - затова напъва!!!

Индивида на снимката страда от доста сериозни заболявания. Изказът му е забавен, произнася думите завалено, често не му се разбира. Да не говорим за паметта - нея съвсем я няма. Това са симтоми за параноична шизофрения, напредала склероза, но най вероятно е болестта на Алцхаймер. Съчетано това може да го успокои завинаги на два метра под земята без да е необходимо да действат на Сретан Йосич момчетата.

Истината за ГОРУБСО няма нищо общо с глупостите на Бойко .Р-к Върба беше закрит когато беше ликвидирано голямото ГОРУБСО и бяха консервирани и ликвидирани голямата част от рудниците -Печинско,Бучовица,Шахоница ,рибница и още много други.Самото ГОРУБСО беше разбито на пет предпиятия.Само Лъки се стабилизира защото остана под крилото на КЦМ.Останалите предприятия преминаха през много перипетии.Ко гато преди две години КЦМ се сети ,че му трябва роден концентрат и на световният пазар оловно цинковият концентрат стана скъп.,КЦМ с Минстрой се обърнаха да съживяват нашите рудници в района. Къде тук е мястото на банкянският гений.В основата на всичко е цената на цветните метали .

ЗАПОЧНА СЕ...ТОВА НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ??? ЗАКОННО ЛИ Е, ЩОТО МИ СЕ СТРУВА ДОСТА РАНИЧКО ЗА ТАКАВА??? УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА, УМ...ЗНАЕТЕ НАТАТЪК!

Нямаш възможност да вземеш властта по друг начин, освен да плашиш хората. Като ще е толкова тежка зимата / в случай че ти не си на власт/ то питам: Ти къде ще бъдеш в тази тежка зима - в Кипър, на Канарските острови или някъде, другаде, където те покани Цветан Василев

Бочко Бандитчето още не е в затвора?

Не забравяйте Симеон Дянков!!! Борисов ще ни доведе нов Дянков !!! А и Цветанов все още е тук.

Катастрофата я играем 25 зими, за Вас ако не сте на власт - може и да е катастрофа!

Този го играе вече премиер..., изтъпанил се на откриването на рудник.

Бойко,полей се с ледена вода,може би ще ти помогне...

Прав е Борисов, все още помним неговата последна зима.

Помним и колко хора се самозапалиха през неговата зима и как ни предлагаха с Дянков все по-постни пици, те се возиха всамолетите за щяло и нещяло !

И кое е това правителство г-н Борисов, изразявайте се ясно, а не с догадки и да си мислим, че трябва БСП да е на власт.

Ех Боци, Искаш да кажеш: "Зимата, ще е катастрофа , ако кабинета не е на ГЕРБ и управляван лично от мен" Боко, пий си хапчетата за високо кръвно, и не се коси. Само да те светна, че преживяхме зима с Орешарски, ама не и с теб ;)

ЗИМАТА ЩЕ Е КАТАСТРОФА,АКО КАБИНЕТА Е НА ГЕРБ.НО ЩЕ ИМА С КОГО ДА СЕ ОПРАВДАЯТ.

Да си имат късмет гробарите, никои няма да ги пита за оправдания, ще има продължения от февруари 2013 г.

ГЕРБ не може да везем повече от 90 депутатски места и затова мутрата Борисов лае сега и обикаля из България. Свърши се с непоклатимото съзнание на българина, че ГЕРБ е силата която може да промене нещата. Това е поредната утопия.Батакът е толкова голям, че не Зимата ще е виновна, а тъпотията на българския Народ да вярва на мутри.

Зимата ще е страховита, независимо от кабинета, защото е подготвена грижливо от всички досегашни правителства.

Там е работата, че съвременния ни полетически "елит" тотално се изчерпа. От соц времената бяха свикнали всички сегашни ръководители на партии и кликите им само да крадат. Нищо положително не излезна от работата им. Само задълбочават икономическата криза на народа. Идва време разделно или ще се променят, ако въобще знаят какво значи тази дума промяна или са обречени да загинат. Ножа е опрял до кокала и народа не иска повече да продължава 25 годишното пладнешко крадене от хляба му. А промени ще има със сигурност, ако не го проумеят со кротце со благо, ще е с дърво.

тъи рече боко факлата :)))

Първи закон на Тиквоний; 1/ Изобилието от ТИВИ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ... ТИКВААА...

след което ще трябва бая лопедиум за народа и измисленият лидер

ДЕМОКРАЦИЯТА В ДЕЙСТВИЕ. МАРИХУАНА ОТ ВЕНДИНГ! АЛКОХОЛ НА ПРАХ! ЕВРОГЕЙЩИНА! ПЕДЕРАСТИЯ! ИНЦЕСТ! ПРЕСТЪПНОСТ! ТРЕТИ ПОЛ! ДРОГА! ЛУМПЕНИ! ЧАЛГА! ПОХАБЕНО ЦЯЛО ДЕМОКРАТИЧНО ПРЪКНАТО ПОКОЛЕНИЕ! А КАКВА ДЪРЖАВА ИМАХМЕ ПРИ ТАТО, СПОМНЯТЕ ЛИ СИ? СИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА, СЪС ЗАКОНИ И ЦЕННОСТИ. С ОБРАЗОВАТЕЛНА И СОЦИАЛНА СИСТЕМА КОЯТО СЕГА МОЖЕМ САМО ДА СИ МЕЧТАЕМ. ГОЛЯМ ПОЛИТИК БЕШЕ ЧОВЕКА. ВЕЛИК БЪЛГАРИН, а не ТИКВА ШАПКИ ДОЛУ! КАЗАХ !!!

защото тогава Боко си пълнеше гащите и ядеше филия с мас и нямаше как да управлява

за тато демек циганина яшар :))

Човече, чети какво казва Желйо Желев тук в дира; комунизмът е и беше по-страшен от фашизма и нацизма. Лекувай се или иди в Северна Корея. Там ще ти е добре. За мен и повечето нормални хора, Слава Богу, е верно че комунизма или социализма, (искаш го наречи), но това си беше едноличен диктаторски режим на Тошо обграден от слуги ,които накрая даже го предадоха без да им мигне окото. България бе фалирала, никой не искаше да ни дава пари, за безплатното здраве, образование и всичко онова прекрасно, дето го изброяваш. Кой те излъга тебе и ти не лъжи хората-НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД!!!

Тъпунгер, При Тошо България фалира два пъти и още два пъти избятна фалита с девалвация за да фалира тотално през 1990 г. с дълг 120% от БВП и невъзмотност за изплащането му заради липса на пазари на соц боклуците ни. Благодарени на Тошо преживяхме: 1. Смяна на парите 1952 г в отношение 1:10 с ограничен лимит. Над него всички духат супата. 2. 1956-59 насилствена колективизация довела до нова 3. Смяна на парите 1952 г в отношение 1:10 с ограничен лимит. Над него всички духат супата. 4. Национализация на дребната градска собственост 1973-75 г. Въпреки осигурените ресурси на после продадените на свои хора собствености последва: 5.Девалвация на лева 1:2 през 1980 г. Въпреки това държавата с помоща на съветските ни "братя" успя за 10 г. да вдигне дълга до 12 млрд. долара и последва неминуемият: 6. Дифолт на плащанията по дълга през 1990 г. В този ритъм червените ни докараха отново 3000% девалвация на лева и нов фалит през 1997 г.

Найвно си мислех, че като партията им се срина така позорно и троловете и ще млъкнат, поне за кратко. Но не би. Те са в постоянна бойна готовност - винаги с глупостите и простотията си - на първа линия. Браво, момчета и момичета - дерзайте по стъпките на Матросов, ако се сещате кой е той.

Този човек е болен. Не му помагате като го подкрепяте в безумството му. Нека иде на специалист и да се лекува.

Свинята от снимката, беше изхвърлен от кочинята и хранилката преди година и половина, ...и пратен в гората... но дивия шопар отново се бута да папка на аванта... явно около Коледа, ще трябва вече или да се отстреля или да го правим на пържоли!

"Борисов: Зимата ще е катастрофа, ако няма свестен кабинет" Значи призна, че преди 2 години не беше свестен? п.с. Другарите да не се радват, че тях само отминалата мека зима ги спаси.

на последното заседание на мс 2013г бойко нарежда:след като спечелим изборите административно всички мъже и жени -бойко и бойка.един ден в годината имен ден.ще повишим заплати и пенсии с1лев след 4 годишен мандат!

Един вид ако не е ГЕРБ, ще преча докато не стане катастрофа.

Точно така. Само, че ако е само герб на власт, катастрофата ще е тотална. И кво сега няма избор освен да ядат всички партии дървото от народа.

Борисов: Зимата ще е катастрофа, ако няма свестен кабинет Като чул това Радан казал , че могат да разчитат на него и на ДСБ.

Да бе видяхме, че изкара един февруари на топло в правителствена болница. Въпроса е тази зима къде ще се денеш?

Катастрофа ще е и ако позволим възстановяване на мутренската власт на ГЕРБ. Борисов ще направи добро на цяла България, ако доброволно се оттегли от властта. Съсел Станишев, макар и трудно, вече го направи, бат Бойко, взимай пример от него. Политика трябва да се прави от хора с образование и чисто минало.

Много им се иска власт на тези хора, плаче им се, че тъй дълго са далеч от баницата. Нали и миналата година ни заплашваше, че ще измрем от глад и студ, защото заради Орешарски зимата ще е свирепа? Оцеляхме, ще оцелеем и сега. Но ако изберем тези, които забравиха, че ги изхвърлихме, целият свят ще ни се смее.

Спокойно Борисов, като се върне на власт ГЕРБ всички проекти и европари ще бъдат възстановени. И ще почне едно строителство, едно рязане на лентички и джобовете и банковите ви сметки ще се напълнят.Метни една ледена кофа върху мощното си тяло като другаря Цветанов и се успокой вожде Винету, Служебното правителство ще ти осигури победа на изборите през октомври.