Костов: Борисов няма право да подслушва никого

Премиерът Бойко Борисов няма право да подслушва превантивно или предпазно, който и да било български гражданин, включително и министри, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Борисов няма право да подслушва никого | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъжно е когато демокрацията и правата на народа се защитават от провалили се политици като Костов и Станишев. Това което казват като опозиция доста често е вярно и е добре казано, но защо точно тези народни изедници се правят на Робин Худ? Нима не сме им сърбали попарата, та се надяват пак да са на власт? Затова избирателите имат само един възможен избор - или да не гласуват или да гласуват за някоя нова популистка фигура, която още не се е осрала върху всички ни. Според мен ще е чудесно ако политици участвали в управлението и неспечелили парламентарни избори, да нямат право да заемат ръководни постове в партиите си за определен период от време. Не е нужно и закон да се прави - въпрос на морал е :-(

За момента Костов е непродуктивна личност,която яростно търси пролука за да се добере до властта. Каквито и да са заслугите му в миналото щетите които нанася сега на властта са само в полза на БКП и ДПС,т . е.те са единомишленици и на кого харесва това?????

За момента Костов е непродуктивна личност,която яростно търси пролука за да се добере до властта. Каквито и да са заслугите му в миналото щетите които нанася сега на властта са само в полза на БКП и ДПС,т . е.те са единомишленици и на кого харесва това?????

Що рече?

Грешиш. Президентската кампания беше провалена от Петър Стоянов. Беше се кандидатирал като независим, като си правеше тънката сметка царя-комунист да го подкрепи. Кобурготски разбира се го излъга, като започна да разиграва фарс със своето гласуване.

Крия си банковата сметка с пин кода. Крия си телефона от досадници. Крия фирмените си книжа. Крия доставчиците си на материали. Крия доста неща, които съвсем не са незаконни, но от които зависи благосъстоянието на семейството ми.

Криминалният престъпник Костов,отново се надува като гноен цирей чрез медиите,с откраднати от нета идеи и виждания.Скапаняка на "прехода" търси всякакви начини за личен пиар,но както винаги хайдушката му същност не може да роди нищо.Та за ТАТО се изказа мангалското ехо,а не "фижда"че от ТАТО вата ДС произхожда, на новият ТАТО мутра се кланя и във всичките му престъпления е коалиционен лакей и мръсник.Сега за подслушването демагогства а е участвал във всички престъпни далавери около него,както и в криминалното законодателство..

Що са правите, че досега не са се подслушвали ключови длъжностни лица...с право и без право, сстига демагогия

За 20 години кражби /преватизация , държавни поръчки,и .../ страната ни е на последо място в ЕС Това е Главния въпрос и мафиите съществуват и сега, а единственото Правителство което се бори за страната ни е на ББ. КОСТОВ Е ПРОВОКАТОР / виж данни от Пармаков заедно карали школата в СССР/. Другия главен въпрос е , че КОСТОВ е назначавал агенти на ДС за посланици /виж агентите по години/ и не е извършил лустрация / сега страната ни без агентите на ДС-БКП-БСП щеше да е като Чехия и др., а не на последо мясо в ЕС/. Провокация е и лъжата за зърното Защо? Тогава сме имали ФУРАЖНО ЗЪРНО с ниско съдържание на глутен и ... , а не хлебното зърно, което е за хляб и др., Анализирайте фактите , които са ще гласуват за ДСБ на Костов 1,7%. Мислете и се борете с провокаторите.

В България никога не е имало закон за лустрацията.

Все пак, не може да се отрече , че запенените коментари срещу Костов вече не са толкова много като преди/който не го мързи, да прочете /. Факт, че като вземе да става страшно, гладно, сиво и студено, всички малоумни, които "наказаха" Костов през 2001 г. за да дадат на тепсия България на Симеон, почват да се почесват и тихомълком обръщат взор назад. Остават верни на омразата си само онези, които Костов здраво настъпи по опашките и им развали далаверата. Ами нали те я организираха тая омраза! Което не оневинява малоумните, естествено!

Защо този недемократичен закон беше приет с гласовете на синята коалиция? Не е ли малко късно да се правят на светци?

Не става въпрос за закона, а за това, че Борисов не го спазва. По закон той няма право да подслушва когото и да е. Виж, не се надявам, че ще разбереш какво точно ти казвам.

Костов е единственият умен и грамотен държавник в България. За съжаление, 95 процента от българите са андрешковци и сиромахомили. Затова се мятат като изоглавени - ту гласуват за Жорж Ганчев, ту за "царя", ту за комунистите, ту за Бойко. И чак съвсем като им припари под ...а и вече няма каво да ядат, може и да пуснат гласа си за демократичните сили (като през 1997 г.) Щом им се размине малко гладът - веднага почват да гласуват за поредния популист. Дано и сега не преживеем поредния глад и разруха. Господ да ни пази.

Аз пък казвам да да го преживеем, защото ни е в кърпа вързан и дано пак им подейства ободряващо на мозъците!

Това е само твое мнение.

И мое също.

Хубави думи сте изредили, г-н Костов ! /// Кога ще се запознаем ние българските данъкоплатци с Вашата предизборна платформа ?!

когото слушам Косотв си казвам имало и нормални,вече никой неможе да отречере в какво превърнаха държавата комунистите

Уважаеми, Авиокомпанията "Балкан" и "Кремиковци" бяха губещи, затънали в дългове, а държавното им финансиране даваше възможност на посредниците да купуват на държавна загуба и да продават на своя печалба. А г-н Костов е виновен на мошениците, че ги лиши от многомилионни печалби. А "г-н 10%" беше г-н Божков, а не г-н Костов.

И за колко после го препродадоха затъналото Кремиковци?Сещаш ли се, май не ти се ще !Май тоя дето го купи от държавата и после препродаде имаше да плаща тлъста сума като ДОД а?Юда !

Не се сещам, а знам. Животинският вой срещу г-н Костов за "Балкан" и Кремиковци е заради спряното държавно кредитиране даром на мошеници, осигуряващо им печалби от държавните загуби. Има защо да го мразят...

Господа, цитирам г-н Костов: "...през 1996-1997 г. е имало подобно картелно споразумение и България е внасяла зърно, което после се оказало излишно." Г-н Костов е прав, но е спестил част от истината. Този излишен внос бе от Полша и го организира тогавашният ни президент Пешо Поразяващата Уста или Паст (различаващ се от Жельо и Гоце по същото). По това време имаше брашно за банички, кифли, козунаци и за пасти, но "нямаше" достатъчно за хляб. за да има опашки и ужас. Пастта се възползва от пропагандните лозунги като от истина, "спаси" от пропагандния глад прогресивните предприемачи за сметка на публиката и републиката, а вносът сам посочи като свой принос. Малко по-късно Пешо атакува г-н Костов с фразата "Кажи си бе, Иване!" Сега, след 15 години четем част от истината, но достатъчна за съд, присъда и наказание. Забележително е, че г-н Костов сега се въздържа да рече "Кажи си бе, Пешо!". Дали е от етичност или от пак няма как?

Само за господата ли го цитираш!?

Уважаема, цитирам за тези, които не помнят, но най-вече за нежелаещите да се помни. Хубаво би било и съответните хора да си припомнят, та и да речат "Кажи си бе, Пешо! За вноса на жито кажи!". Не би било зле да питат, "когато му дойде времето", и "Кажи си бе, Монка! Кои са другите, щом не сте сами?" Както разбирате, госпожице, някои въпроси са за повече за господа, отколкото за дами, но и бая дама има за какво да бъде питана. Примерно - младоженката екс-министър с тенекиения глас...

"...поне един човек ще бъде обвинен за разгласяване..." А мен ме интересува ще има ли обвинени за незаконното подслушване на всеки под път и над път, за злоупотребата с влияние, за лобирането на определен кръг от фирми от хора във властта. Това ме интересува мен като един гражданин в тази скапана държава. А и вече държава не може да се нарече! Хора, събудете се! Тези забиха в земята всички предишни, взети заедно!

а мен изобщо не ме интересува-тебе какво те интересува!

Споко следва БЕЛЕНЕ ( няма да е атомната централа де ), Скравена и други китни местенца пък защо не направо Гулаг а?

ЕДИН НАИВНИК НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ СЕ ПРЕДПОЛАГА , ЧЕ Е ПОЖИВЯЛ ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА ИМА ПОВЕЧЕ АКЪЛ ОТ ПИЧЛЕМЕТАТА ДЕТО ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ. БЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ БЕЛИ ХОРА, КОИТО В МОМЕНТА НАПЪЛНО ЛИПСВАТ В ТОВА УПРАВЛЕНИЕ. ДОРИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАШ ПРАВИЛНО, НО И ТИ КАТО ВАШИЯ ВОДАЧ, НЕ ДЪРЖИТЕ ОСОБЕНО МНОГО НА ТОВА. ВАЖНОТО Е ДА ЛАЕТЕ И ДА ЗЛОБЕЕТЕ. АКО ТОВА ВИ МОМАГА, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ.

Белите хора-сиреч политици липсват не само в това правителство, но и в целия Парламент. Там бял дори с прожектори не може намериш...Една шепа зомбирани избиратели- мутанти, направиха страната си страна концлагер, населението в нея направиха роби в собствената си страна, а децата им изгониха навън в емиграция и ги направиха заложници на вътрешните роби, да ги издържат да не умрат от глад!!

27 са сътрудниците и офицери на Държавна сигурност, назначени през управленския мандат на Иван Костов (1999-2001) и външен министър Надежда Михайлова, а още 34 са преназначени от синьото правителство и синия президент Петър Стоянов (1997-2002). Това става ясно от датите на назначенията на дипломатите, след като Комисията за досиетата провери 462-ма от тях,

Голям страх от подслушване тресе само гузните и крадливите. За останалите просто е неприятно и то не за всички. Г-н Костов май има какво да крие, че така се е опъпчил от тази възможност. Дразнещо е и надцакването с мафии, вашата зърнената, тяхната цигарената, а нашата каква е? Пак мафия, дали с касови апарати менте или с детски играчки съдържащи опасни субстанции, все тая!

кой ти подслушва костов, бе, та нали той е безгласна буква от 10 години. И не става въпрос за страх, а за принцип. Ще бъде ли булгаристан нормална, съвременна държава това е въпроса, ако не, да се включваме към путин и да приключваме с глупостите. Какъв страх, бе малоумник у хора, КОИТО ЗНАЯТ, ЧЕ ГИ СЛУШАТ. И ти, като знаеш, че те записват дали няма да играеш добър театър. Тъпотията българска ни се връща многократно. Нещата стигнаха до там, че след известно време без бедствие ще ни събират изпукали по тротоарите и по смърдящите панелки, построени от великана тошо живков, въртящ мистрията сам

Виж отворко, няма всеобщо подслушване дори в САЩ или Китай, където всичко подлежи на контрол. Дори всички 60 000 служители в МВР да работят като слушатели, не могат да подслушват 6 000 000 и най-вероятно не подслушват "нормалните" хора, но Костов дори като несъгласна буква, пак не е между тях. Коя държава е нормална? Къде е определено, на международен, общочовешки или някакъв друг форум? Ако е според римското право или неговите сегашни интерпретации, нещо много си се объркал. Играй си театъра, но не го казвай на някой психолог - раздвоението на личността е пагубно и за двете и части.

Костов, може да си завре твърденията в з...../а! трябва да има контрол върху депутати и хора с власт, това става с подслушване! Ще кажеш, че по така бленувания от всички "бял свят" не подслушват?! да бе да ...

Не само да ги подслушват а и с камери да ги следят какво правя всички министри и дупетати, и ще разберем че правят само простотии. Костов да си гледа работата, щом си на държавен зоб и наша издръжка ще бъдеш "прозрачен". Ако не искаш да те следят какво правиш, напускай политиката и ставай обикновен гражданин ако ти стиска да се разхождаш по улиците без охрана.

Kozl , първото изречение ти е много вярно, налучкал си. Това е стратегията на БСП за сваляне на ГЕРБ. Започна от Янето. Второто изречение не вярно. Правителството на ГЕРБ е напълно разгромено, подържат го само усилията на АТАКА. Но и нейните конци се движат от БСП, Само ако БСП каже ,Атака ще оттегли гласа си от ББ. Но не е настъпил момента . БСП са стари хитри играчи със 100 хамелеонски кожи. Искат да изтощят ББ до край, за да може той сам да отиде при тях ,да се моли да поемата щафетата, само при формално разменяне на местата.

Дъртата, проскубана Велислава Дърева/любовницата на Луканов/ да задава въпроси на пресконференцията на Гоце-TV XXL да предава директно

Сашо Диков и той да предава!Той комунистическата TV ...оправи футбола и като минаха комунетата в опозиция зе за политика да предава.Сашо си е умник-не случайно Тодор Живков апартамент му подарил

Велислава Дърева е много умна жена и със сигурност е много по-честна от Костов. Тя за разлика от него никога не си е сменила възгледите. А Костов гласува "За" като се примеше закона за подслушванията. Излагаш се.

Да, крия - сутринта срах. Бих искал да не се размирисва. Не всеки е копрофил като гробарите. От вас вече не се диша!

Всеки крие нещо, дори и ти ... Искаш ли всички да го разберат? А, случайно да си чувал за човешки права и право на лично пространство или може би герберите тия думи не ги знаете?

Държава и демокрация имаше само четири години - по времето на Иван Костов.

Факт??? Ха ха ха , май само ти и Костов си вярвате.

Слухтенето, като превенция-да , но толкова пари, толкова хора заети с това(че то няма жив полицай по пътищата(заспали тираджии, пребити таксиджии) и селата (грабежите се удвоиха) и престъпноста цъвти) - НЕ ! Или полицията е пълна с мързеливи некадърници, или това е политическа поръчка.

Конкретно: който го е шубе от мечки да не ходи в гората. Иначе казано, който не умее да си подбере екип, къде е тръгнал премиер да става.

Какви действия са предприети срещу народните представители които са се опитвали да кадруват в митниците ??

България се тресе от скандали. Скандали предизвикани от Б. Борисов, Цветанов, Дянков, Тотю Младенов, и цялата герберска кохорта.

Не само са съгласни министрите му да ги подслушват, ами за да му угодят ще направят всичко, даже без той да го е поискал! Ето това са управниците ни в съвременна България-наведени и готови да бият поклони и теманета на всички, само и само да са във властта!

Не мога да я разбера тази работа, ако накой (Костов) каже истината, то тай е комунист. Много смешно, но от това правителство нищо не става. Та дори само за подслушванията, трябва да отидат в затвора.

Костов казва истината ,но много селективно. Според него тя касае само министрите и политиците- те трябва да бъдат извънземни и закон да не ги фаща. А правата на редовия човек в неговата мисла не се побираj, тe са хвърлени на прасетата

Да, напълно съм съгласен.

"Никой няма право да подслушва никого" Толкова ли си тъп, че дори едно изречение не можеш да осмислиш, без да го изопъчиш с болшевишкото си мислене?

Като чета коментарите още веднъж се убеждавам ,че поговорката "Прост народ-слаба държава " е много точна относно нас българите.Какво си мислите хора,че министрите се подслушват помежду си и това е.Всички сме подслушвани и един ден когато най не очаквате ще ви се сервира нещо голямо,кафяво и много миришешто за закуска и ще се чудите кой ви го изпраща,а то собствено ...дело.

Ха, тоз костов да се скрие някаде, ние преуспелите варналии ще гласуваме отново за троината коалициа!!!!

Ти па ко си преуспял ве цървул...успял си да краднеш,ама ББ щъ ловни и после в гъзенцито

Ваньооо,риташ ли Бойко раниш Гоце! Внимавай на чий страна си.Ти без Бойко си никой

Спокойно, Костов, и тебе те слушат ;-)

Де да го слушаха!

защо да няма????, а как ще се хващат престъпниците???? или просто така е изгодно на всички БИВШИ ПРЕСТЪПНИ УПРАВЛЯВАЩИ. какъвто си и ти

Точно този човек няма право да говори няма право и изобщо да е в парламента ако пита мене. Младостта ми мина в неговите лъжи. Той е виновен най-много пред младите хора на БГ

" По неофициална информация става дума за СРС-та, използвани за подслушване на Танов " Е щом са СРС, значи Танов е заподозрян за престъпление, иначе защо да бъде подслушван, и какво става с тези СРС, ако не са послужили за нещо да се доказва какво правят в медиите, макар за нас като електорат да е от особена важност съдържанието им. Май няма никаква законност в държавата ни .

Да Петрова, така е , няма законност. Ти правилно си е определила като ЕЛЕКТОРАТ, не си човек, нямаш права а си просто ЕЛЕКТОРАТ! Пак тичай да гласуваш.

Да ще гласувам, трябва да избереш от това, което има като политика да направиш своя избор и да не се сърдиш на другите, всяко негласувано е в полза на някого. Поне да знаеш, че това е твоят избор и да търсиш правата си, като избирател.

А дали това ще стане достояние на общата партийна централа -ЕНП.И въобще този ББ има странно виждане за екипност-"Аз не искам моите министри да се разбират помежду си..."Типично виждане за една"другарска"партия,която искаше човек за човека да е брат, а тайните и служби караха хората да доносничат един за друг.

Тъка е на запад, поне във Испания дори и във фирмите.

ideyazabulgaria.org

Абе ала бала. Испания има ДЕполитизирана и независимо съдебна система. Знаеш ли какво е това? Значи, да е независима от политическата власт и да не работи за политически поръчки . В България това го няма, защото съдебната система като време ОНО си живее под политическа шапка, нейния върховен орган ВСС се избира на квоти от политическите партии в Парламента. За това нашата съдебна система ще работи само за политически поръчки и нито ден няма да се занимава с организираната престъпност, докато в Испания тя ще се занимава само с организираната престъпност. И масовото подслушване във фирмите на Испания е чиста ЛЪЖА плод на твоя ганьовски мозък.

Видяхме ви на вас демокрацията що за стока е...човечеството заслужава естествената си съдба - тоталитарната власт! Иначе, на 5-6 години ще си караме по една финансова криза и спиралата ще си се върти постоянно...

Съгласна съм имах в предвид ,че и в Испания мислят като премиера. Там няма приятелства дори и във фирмите.Тъка и трябва да бъде

Костов рядко говори, но когато говори прави впечатление на добър демократ! Наистина, подслушванията са харчене на пари за дълги уши! ГЕРБ, слушайте Костов отвреме навреме! Господин Костов, бъди здрав!

Правилно и освен ГЕРБ дано да го чуят повече хора.

"Бръмбар гейт",първия скандал с нераглеминтирано подслушване в България май гръмна при Иван Костов.Жертвата май бе гл.прокурор издигнат от Костов,а едно от главните действащи лица,май бе ген.Атанасов.Май по-добре е ако от време на време си чуваме паметта.

Паметта често лъже.

Да, така е, докарва го на външен вид, само когато се докопа до властта тогава става страшно, безогледен и гаден далавераджия, продажник и т.н да не продължавам да го хваля асистента.

Не особено важна новина, но разпространявана усилено от медиите. Костов се загрижил за послушването на политици( в това число и себе си) и за всички( предполагаме към това той причислява и обикновените граждани). Ако е така -Правилно! Но защо не го чуваме да иска ОТЧЕТ за 100 милиона народна пара, изхарчени за СРС за една година и дали са отишли по предназначение? Стари политици със стари маниери!

А какво да прави като е сам като куче? Нали и на ББ му се иска да си поговори с някого и като няма с кой си пуска подслу=ването и си прави монолога..