Костов и Орешарски разкритикуваха бюджета

ДСБ може да не подкрепи актуализацията на бюджета за 2010 г. на второ четене, ако в измененията няма ясно финансиране за административна, пенсионна и здравна реформа.

Обратно в новината

Коментари - Костов и Орешарски разкритикуваха бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ДОЙДЕ КОСТОВ!!! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ФИНАНСИСТ!!! ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ОБЩИНИТЕ БЯХА НАЙ-ДОБРЕ ФИНАНСОВО.

тази нещастна страна, трябва да започнем реформите от политиците, НС и управниците. НЕЗАБАВНО!

то критики,ама дали са добронамерени,при тази наша политическа система,всеки гледа да прекара,когото може.

Синьо-червените комуняги.

Грешка скъпи! Костов и Орешарски едва ли биха могли да бъдат причислени към комуняги, но Бойко Борисов и 90 на сто от ГЕРБ са 100% БКП и се държат като такива!

Костов усети,че Борисов и Дянков статаха неубедителни както у нас, така и в чужбина.И по стар навик се втурна да им клати лодката.

Костов просто вкарва в релсите Дянкоу. Стига спекулации и клевети. Кажи с какво не си съгласен от това което ДСБ предлага, а не да хвърляш във въздуха някакви интриги. Дай някакви аргументи.

ДО ЗА ОРЕШАРСКИ:ДРУГАРЮ ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЧЕ НАДКА-ПИРАТКА ТОЗИ ГО МАХНА ОТ СДС.СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ серГЕЙ ГО ВЗЕ ЗА МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ.НЕЩО ДА ТИ НАМИРИСВА?НЕ ПИШИ НЕЩА КОИТО НЕ ЗНАЕШ.СОРИ.

И аз мисля, че Орешарски е добър финансист. И моля, не дей да се позоваваш на Надка. По-отвратителна, безкруполна и покварена личност СДС не познава. А и след като маха Орешарски и сама застана на първа позиция за избори, какво стана? Пълен резил!

надето става само за едно ..., за друго не става. орешарски е супер. добре, че се ориентира правилно.

Сетил се Костоф да критикува бюджета, след като ЕС го критикува. Смехория от такъв критикар-ветропоказател, критикуващ според ветровете, забравящ за крадливата ръка на преродилата се в ГЕРБ коалиция-СДС +ДСБ.Същата смехория е и "опозицията" в лицето на Орешарски, той пък забравил, че и при негово време бюджета страдаше от същите болести , дошли от крадливата ръка на тройната ламя. Бюджетът е еднакъв и при двете последователни тройни коалиции, който не се вмества в правилата на ЕС развити страни и демокрации, защото отказва на българите да се лекуват, да се образоват, да имат икономика, носят им бедност, мизерия и нисък жизнен стандарт, само обогатява богатата 3% прослойка по най -незаконни начини. Бюджетите носят болестта "клептомания" на сега управляващата олигархия от всички партийни цветове. ideyazabulgaria.org

Музика за мен е воя на болшевиките от вашата измислена партийка.

гАРГАМЕЛ и р.ОВЧ са абсолютни престъпници и това е общественна таина. В ЗАТВОРА И ДВАМАТА . !!!!!!!!!ДОЖИВОТНО !!!!!!!!!!! без право на помилване

кои е гаргамел?

Малее, орешарски- човека довел не веднъж държавата до финансова криза, човека изгонен даже от сергей, че прекали с измамите, сега дава ъкъл и размишлява. А Костов беше на власт, видяхме го колко струва, да си седи и да си трае.

след дъжд качулка. Пък и колко им е на ГЕРБ и Борисов да направят разчет и да не го спазят. Аз след като ДСБ за които гласувах, приеха създаването на извънредни съдилища вече не ги бръсна за нищо.

Орешарски е единственият достоен Човек за български Президент след мандата на Първанов! Бъди жив и здрав, Костеливо Орехче, в теб ни е надеждата!

Костов е даскал по политикономия на социализъма и комунизъма, бивш кандидат за БКП. Той е фалшиво десен. Войко е десния проект у нас.

Не е чудно, че ББ е в парламента. Чудно е, какво прави оакания Костов там.

Костов не вън а вътре у панделата.или да си ходи в ссср.

По почно СДС и Костов са се преродили в ГЕРБ ideyazabulgaria.org

Само името на Костов разплаква болшевиките.

"Костов и Орешарски разкритикуваха бюджета" както сте го написали имам чувството, че са сиамски близнаци!

Уважаеми Дами и Господа, Предложението е уместно, но е позакъсняло.А и за съжаление, кой ли Ви слуша.За сега страната остава единствено на здравия разум на нейните работещи граждани и селяни, а те къде ще предпочетат да работят в страната или чужбина е друг въпрос. с Уважение Бай Иван

Тогава на предсрочни избори и след като ГЕРБ вземат над 50% всички ще млъкнете.ДСБ ли управлява???????

А не си пожелавай чак избори, че я камилата я камиларя. Явно е че ББ не ги разбира нещата , то с Маргините чашата преля, вчера и Атакаджията от Боровец, по-спокойно, чекато свърши лятото, може и да се пред прламента с камъни, да изгоним поредния комунист.

И аз съм за камъните....

Недей, че в тази държава наистина нищо не е ясно. Както избират винаги БСП, както го направиха с ББ и Царя, така ще изберат и поредния лумпен. В България на избори винаги се избира най-популистично държащата се партия или кандидат. Костов го избраха по погрешка, не беше съзнателно, стадото населяващо тази територия е твърде тъпо за да направи такъв избор аргументирано. След като ни извади от ужаса на 1996 - 97 г. Костов трябваше да се превърне в пожизнен премиер, но уви, раята повЕрва и направи решителна крачка към кланницата!

брей, уплаши гаргите с тез предсрочни избори, не мой така изпопадаха от дърветата :)) Умозаключението ти е трепач, само че освен да си реализирате мечтата подкрепа над 50%, ще трябва и забрана за говорене на всички останали да въведете. Дотогава ще трябва да търпите всички неблагодарници, дето се осмеляват да изказват обратно на вашето, мъкааа

Ай Бойко, лъсва некомпетентноста ти! ДСБ не е Атака. Ако Костов си отвори устата си свършен, защото дясното у нас е Костов, а не Бойко!

За България, управлението на Костов беше по съкрушително и от репарациите, които трябваше да плащаме след втората световна война. Не мислех че е възможно толкова добре да се организира унищожението на държавата.

За комунистически безродник като тебе може и така да е. От твоята гледна точка, приобщаването на България към развитата и цивилизована Западна Европа и отдалечаването ни от запдналата и мизерна Русия ти се вижда като национална катастрофа. Същото е и влизането на България в най мощната организация за сигурност - НАТО. Костов спаси суверенитета България от подялба между Русия и Турция. Това за безроден комунист е равносилно на трагедия явно.

Видяхме го Костов колко е десен и как добре взаимодейства с БКП, имаше власт-загубия, чудно ми е до кога ще има наглост да дава ъкъл и да критикува. Всички си спомняме за приватизацията му....

Аман от лобисти! Няма закон в България, който да не е лобистки. Пробутвайки едно или друго "държавническо" решение, всъщност се толерират определени и предварително ясни фирми или хора. Поне да сменят "Съединението прави силата" с "В далаверата ни е силата".

МНОГО ПРАВИЛНО!