Коментари - Костов: Борисов подава оставка от всеки пост | Днес.dir.bg

Костов: Борисов подава оставка от всеки пост

Привържениците на Бойко Борисов трябва да си зададат въпроса защо той досега винаги се е оттеглял от постовете, които е заемал, без да завърши мандата си, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов по повод предстоящите президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Борисов подава оставка от всеки пост | Днес.dir.bg

Коментари

Не на мутрата за президент

Има неща, за които критикувам Костов, но в случая наблюдението му е вярно, а в разсъжденията му има логика. Може понякога да имам несъгласия с Костов, но когато е прав, аз го признавам. Както сега.

Не ми се гласува за никого,най-малко вече за "нашите хора",които вместо да си изпълняват лъжливите предизборни обещания,се чудят как да доят бедния народ.А не е ли по-добре без президент...толкова разходи ще си спестим!

Защо политик като Костов пада до нивото на махленски лумпени и келеши не знам!

Може би защото махленски лумпени и келеши управляват държавата и са лицето й пред света.

За монополите е прав Ако и други имат митнически и акцизни складове и могат да внасят гориво, цената ще падне ,а още на митницата ще се събира акциз ,който ще отива в бюджета.Но явно някой има интерес да не се внася гориво ,да прави баснословни печелби от бедния народ и да си ги дели с някой.Кой ли е той?

ДОЛУ КОСТОВ! Хвала на всички истински активисти от славните редици на Национално Движение Симеон Втори (НДСВ), преминали овреме в борческите редици на Политическа Партия ГЕРБ! Ний, от Политическа Партия Национално Движение Долу Костов (НДДК) винаги ще подкрепяме прогресиращите хора на НДСВ - Политическа Партия ГЕРБ! Тодор Живков Цар Симеон II Бойко Борисов! НДДК с 20% на идващите избори! НДДК-ГЕРБ-НДСВ-АТАКА ТОВА ДОБРО ВИ ЧАКА! Водач Лауреат Аврора д-р Зенгинова Зам-Директор и Президент на Политическа партия НДДК Апостол и кандидат-депутат за следващото Народно Събрание!

A още е само обяд!!!

Костов е просто отвят от вятъра в девета глуха и не може да събере и 1 % на каквито и да е избори , може само да плюе защото завижда. Имай малко чест и се оттеегли достйно от политиката за да не те изритат по задника през задната врата !!!!

Все пак Костов послъгва. А понякога се увлича. Особено когато му е засегнато егото. Това му изказване потвърждава....

Откакто гласуват заедно с БСП и ДПС в естествената група на бившите ДС-креатури в парламента и правят съвместни декларации, ДСБ/СДС са неизменната съставка на новопръкналата се кафява чума в обществения ни живот и на политическата сцена. Отношението на съвременна Европа към кафявите чуми винаги е било едно и също във всички държави - дистанциране на здравите сили, заобикаляне, изключване от управлението. Което се получава и у нас, колкото и да сме все още назад от развитите страни на стария континент. Но поне е добро начало за окончателното изпращане на тези крадливи грабители и разсипници на родната ни икономика и държава на бунището на историята - достойно място за всяка кафява чума. Костов отлюспи всички, които работиха за него и имаха някакви качества и останки на съвест, а на следващите избори този процес ще добие красив финал - шут на предателите вън от политиката! Нека си дрънка - да отвращава хората повече с черните си прокоби, които никога не се сбъдват!

До сега всички по-малко или повече безотговорни правителства, не успяха да накарат да си намразя държавата. Е, това успя!

Защо бе, аланкоолу? Защото точно тия МОЖЕ БИ ще успеят да спрат тоталната КРАЖБА? Или си платен, или обидно глупав...

Като ти гледам правописа и интелекта се чудя кой ти е дал висше образование? Както споменаваш в по-долен коментар.

Иван Костов е единствения български политик с ясна политическа теза!Защо всички ние сме така политически ограничени, душевно отмъстителни и дълбоко убоначени в собствената си политическа кръчма, та не можем да даем ясно послание на политици като него, които могат да доведат страната до по-добро!

Като политическата теза:"Следвайте ме и ще ви направя богати"? И за чия сметка? И откъде? Скрий се, апологетино на един от "КРАДЦИТЕ на съвременна България"

Спомнете си кога България кърс към нормалните богати държави. Кога я поканиха в ЕС и НАТО Спомнете кой и как забави и направо спря България по тоя път Помислете (който може) и тогава ми обяснявайте колко лош е Костов.

Костов е политик без аналог в България в последните 20 години.Обикновения човек не го разбира.На простолюдието трябва да се говори на езика който използва Борисов.За това електората на Костов е от интелигентни хора предимно с висше образование.За голямо съжаление този така наречен мосов избирател докара България до това положение.Но те все още не могат да разберат от къде им идва бедата и едвали някога ще проумеят.Личното ми мнение не се е променило от началото на прехода а противниците могат да си пишат по форумите каквото им е удобно.

Слушай, реалист, ние всичко проумяваме всичко,но явно и ти като патрона си смяташ,че народа е маргинал-остава да замълчиш за година,като него

Чуй какво ще каже и един с 2 висши образования. Между интелигентен КРАДЕЦ и прост, но честен човек избирам второто! И така е болшинството от народа! И не народа, а вие сте тъпи и прости, та не разбирате! Като не разбирате, четете Библията, там са десетте Божи заповеди. И най-вече прочетете ОСМАТА!

Каква интересна кариера ще има този човек, особено ако стане презитент. Беше си най-обикновена мутра когато основа охранителна фирма Нипон с парите на бащата на Цветелина Бориславова, който си беше от държавна сигурност. Събира няколко години рекет по Витошка. После работи в МВР където разработи системата с отвличанията до съвършенство, откъдето изкара доста пари, изпрани чрез Си банк. После стана кмет, премиер и сега президент. Направо сюрреалистично!

готин коментар

Постига си целите човека, но за сметка на нас.

В крайна сметка май основните мафиотизирани политически партии в България си намериха майстора.

А, хубаво се беше разсърдил преди време И.К. и мълча година-две. Що ли не млъкне пак? Ще го разберем...

Иван Костов-министър председател!

Борисов прави каквото искат поддръжниците му,хората го иэбират, на костов не му харесва,эащото иэлъга хората, и сега ще говори от файтона.

Абе наивно тъпотило,че Борисов не е спирал да лъже откакто се е родил,и само човек без капка интелигентност може да гласува за него,зщото като го чуеш 2 пъти как говори 3 път трябва да си бавноразвиващт се за да го слушаш.По голям ментак от него не е имало.

Ама вЕрно, това ли искахте? Вие ли поискахте цените да се вдигнато толкова много, вие ли си го пожелахте тоя 1% "достойни старини" към осигуровките, вие ли предпочитате родителите ви да не получават достойни пенсии, а за сметка на това парите да отиват за некачествено построени магистрали... м.........цата ви...

Костов е умен, интелигентен и на много по-високо ниво от чалгаджиите но за съжаление подобни хора в България са почти изчезнал вид.

да се покрие напълно и завинаги, а не само за година-две да се "сърди"...

Костов е прекрасен политик, когато е в опозиция. Той има логика, яснота на изказа, безкомпромисен е и е жалко, че е вдясно от центъра. жалко, защото си е издънка на левите, без в това да влагам ирония или омраза. Напротив - той се прояви блестящо след ерата Виденов, когато изправи страната за броени дни. Ако нашите политици по-често си спомнят, че служат на нацията и народа си, а не на корпоративни интереси и на собствения си джоб като лобистите в НС, тогава нещата ще заприличат на европейски. Има някакви признаци на отрезвяване, дано не греша. Време е да отидем удома, в Европа. Който не го разбира, нека спре с чалгата и пърцуцата, и да се качи на автобуса, за да види белия свят. Пък после пак ще си говорим...

Ако пожарникарят замени "министрите" си, включително и себе си с надуваеми кукли, или с восъчни фигури, никой няма да забележи!

Изключително точен анализ - направо в десятката. Какви ли не обвинения се сипят срещу Борисов, но само Костов каза най-важното: Борисов е недодръжко, който бяга от отговорностите си, веднага щом му припари под задника. Това е истинският му образ, който изобщо не се връзва с образа на "мъжкар" и "генерал", изграден от сервилните медии.

Ма, верно много компрометиран тоя Костов! Ми нали всички чухме как са обажда на В. Танов да разкара митническия екип правещ проверка в незаконно опериращата фабрика за алкохол на М. Бирата, на когото обещал закрила (от държавата, на която се е клел във вярност). Чухме го и как кадрува на летище София поставяйки на желан пост съ-ритнитопковеца си. Освен това, всеки ден ръси умопомрачаващи тъпотии на публични места. Да не говорим за миналото му на второразредна мутра вегетураща ту покрай по едри риби като Маджо, Маргините, Пашата и подобни, ту покрай така наречените "служби". Така и не се разбра на кого всъщност служат тия служби! Със сигурност не на Костов, понеже те го свалиха от власт веднъж, когато докараха Саккобургготси и втори път му попречиха да се върне на власт като изобретиха бутафорията ББ. Та викаш, Костов е компрометираният! Балкано-ориенталска логика - какво да се прави!

Както винаги, не се коментира казаното по същество, а се оплюва този който го е казал, без значение дали е вярно или не. В този смисъл колкто и верни неща да казва Костов, винаги ще се намерят хора, които само да викат "Уууу" !

И още - Костов познава добре икономическите процеси, много е респектиращ, когато говори, но не познава психологията - психиката на масите и на отделния човек му е дълбоко чужда. Тоъй до последно не вярваше, че ще има такъв огромен положителен вот към Царя, не вярваше, че ще има такъв огромен изборен резултат за "Герб", сега отново твърди, че кандидатът на "Герб" можело да не стигне дори до балотаж. Което е абсурдно. И точно в това непознаване и незачитане на ролята на хората е причината за неговия провал. Той предаде най-близките си сътрудници дори, журналистите от собствеиня му вестник "Демокрация" научиха от новините, че вестикът спира да излиза и остават на улицата. Което не е нормално за политик от такъв ранг. Не може да минаваш през хората, с които до вчера си се опитвал да реализираш политиката си като през турско гробище.Така че интелигентността е едно, а дали ще те изберат на избори - съвсем друго нещо, да не ги бъркаме. Костов няма друг шанс освен да се изказва по медии и където въобще го поканят.

Сара, допуснали се една голяма грешка в поста си - когато в.Демокрация беше закрит, председател на СДС беше Надежда Михайлова. Недейте да струпвате и това на главата на Иван Костов.

Както винаги анализите на Костов са точни и по същество и както винаги много хора сякаш предпочитат нахаканите закани на Борисов, но не забелязват мекушавостта с която той отстъпва тихомълком след това!

Костов е изключително умен, висока топка, балансиран и т.н, но той никога повече няма да бъде нито премиер, нито президент, защото за него хората не означават нищо, а голямата политика се прави от екипи.Винаги ще ми е интересно да чуя неговото компетентно мнение по икономически и политически въпроси, но този интерес не е равен на избор.Това е.

sara a за Илия Павлов и Доган важни ли са .?:) ххаха

Костов толкоз си се компрометирал че даже не може да те гледам вече,камоли да предизвикаш симпатии за да си помисли човек да ти повярва.изчезни

Не се съобразявам с неграмотно написани мнения. Интересува ме мнението на интелигентните хора - те гласуват за ДСБ!

Прав е Костов. Не може едно лице което е учил за пожарникар / с цялото ми уважение към тази професия/да става за главен секретар, за министър на вътрешните работи, за кмет, за министър-председател. Абсурдно е. Пък и с този вулгарен и махленски език.....

Костоффф престани да ни прилагаш номерата си, за да доведеш отново другарите си от БСП на власт. Айде моля те кажи си с какъв компромат те държат и се оттегли вече от политиката, че сне ти отива да си адвокат на БСП, ДПС, трактора, Янка Гоцева и всички останали. Срам ме е да си призная на колко избори съм те подкрепял.

А защо ти не се кандидатираш за президент другарю Костов, а само търсиш кусури. Аз не съм забравил как ни пробута на предишните избори Неделчо Беронов, за да спечели Гоце.

Това е тактиката на некомпетентния кариерист. Борисов най-напред бяга от професията на пожарникар, по-късно - от МВР, след това от подземния свят, от главен секретар на МВР, от кмет на София и сега от министър-председател, все длъжности, за които не е подходящ и не може да се справи. Защо кадърните хора бягат от България? Защото от такива като Борисов не могат да се реализират!

Страшна логика - Борисов некадърен и затова бягал, а после пък кадърните хора и те бягали, от кой - от Борисов...??? Някой май още не се е събудил, а?

Дали няма разлика според вас да бягаш от длъжност в длъжност за да си задоволиш егото но в България или да бягаш от България за да се реализираш???

Много е просто. Некадърникът Борисов бяга от отговорността, която поради некомпетентността си не може да носи, в това число и наказателна отговорност. Нормалните българи напускат България поради липсата на нормални условия за живот и реализация в Борисовстан. ДОБРО УТРО!

Костов изгуби нормален разсъдък. Как е възможно някой да го засенчва? А забравя да добави, че следващия пост на Борисов е още по-висок и че това е причина да подава оставка.

Жалко, че 30% от народа е малоумен като теб и точно те ще отидат да гласуват:(

на 53 години сам... и мога да кажа,че хората никога не са били така бедни,икономиката не работи след 2 години управелние на нашия човек....

кога ще ви дойде акъла в главата ..Костов е много волева личност..плюс това ..има едно качество което много хора го нямат не е егоцентричен, защото е християнин . Е дано има повече като него то има но нямат самочуствие а трябва. :)

Пази боже от такъв "християнин", че и неегоцентик....по-голяма смешка скоро не бях чувала

да така е .но който има мозък да мисили защо го казвам . първосигналното мислене е вредно.

Момчиле, Костов е много умен, но не е много човек! Днес управляващите не само не са умни, но за човеци да не ги броим-те просто са ченгета... А и обичат да режат ленти и да се разхождат в чужбина! "Боже, Пази България!", както казва баба ми.

Жалко, че единственият политик в България, който винаги се изказва разумно, логично и умерено е принуден да се бори за скромни проценти, след като цялата пропагандна машина беше насочена срещу него. Дори при тези скромни в последните години резултати червените продължават да плашат електората си с него, което означава, че тях самите ги е страх, че ще се върне и ще довърши това, което беше започнал. Все още има надежда.

Докато не е на власт и баба знае да се изказва разумно.

Много точно казано, ама само шепа българи разбирът нещата, другите напуснаха българия за жалост. Тук останаха само чалгаджийте, неграмотните и тъпите. Все материал, които лесно се лъже и манипулира.

Точно за неграмотните ли подхвана? Три изречениЙ с четири правописни грешки. Кажи сега, как да вярваме на останалото!? Как да сме сигурни, че не принадлежиш и на другите две категориЙ? Ей, това и кратко не го научихте, ей.

Не е изказващ се разумно политик, а е най-елементарен лъжец, не съвсем умело жонглиращ с думите....

Че подаде оставки от заеманите длъжности е истина, но истина е и че "свърши много работа". Колко знакови личности бяха отстреляни и колко тона контрабанда на дрога, цигари и горива минаха през границите ни? Колко милиона от общинския бюджет на София се изтърколиха в банчицата на Цецилия Бор.? Колко милиона корупционни левчета напълниха касичката на ГРОБ от магистралките? Е, дошло е времето Боко Рапона да поотдъхне, местейки топките си от единия крачол в другия.

Прав си "костовизъм", Костов загуби разсъдък и това е,защото Б.Борисов ще спечели,ако се кандидатира за президент.Всички се изплашиха от това,че тогава цялата власт ще е на ГЕРБ,а забравя,че така беше,когато той бе премиер-завист човешка...

Костов, Скоро не си казвал такава глупост. Първо, секретар на МВР царя го предаде на Румен Петков, а той го уволни щото не може да си прави далаверите. За другите постове нямам спомени, някой друг да е правил толкова много.

Криво наблюдавате..Никой не го е уволнил а напусна защото не го направиха министър на МВР....

...и затова стана Премиер

Костов, вместо да се прави на голям разбирач, да се кандитатира и да си види съира. В парламента бъка от провалени политици.

ИВАН КОСТОВ Е УМЕН И СПОСОБЕН ИКОНОМИСТ, НО Е И МАТЕМАТИК. ТОВА МУ ПОМАГА, ЗА ДА РЕШИ ПРОСТАТА ЗАДАЧА, НА КОЯТО ОТГОВОРЪТ Е, БОЙКО БОРИСОВ ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА КАЧЕСТВА ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, КМЕТ НА СОФИЯ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. НО Е НАУЧИЛ КОГА ДА НАПУСКА ПОСТОВЕТЕ БЕЗ ДА МУ СЕ ВИДИ КРАЯТ.

Жорка, пак лъжеш...

много си прав ,нали за това е търкал ушите на Т.Ж./нали той ни учеше да се снишим ...../същото прави и ББ само че напуска .....

Коментари - Костов: Борисов подава оставка от всеки пост | Днес.dir.bg

Костов: Борисов подава оставка от всеки пост

Привържениците на Бойко Борисов трябва да си зададат въпроса защо той досега винаги се е оттеглял от постовете, които е заемал, без да завърши мандата си, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов по повод предстоящите президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Борисов подава оставка от всеки пост | Днес.dir.bg

Коментари

Не на мутрата за президент

Има неща, за които критикувам Костов, но в случая наблюдението му е вярно, а в разсъжденията му има логика. Може понякога да имам несъгласия с Костов, но когато е прав, аз го признавам. Както сега.

Не ми се гласува за никого,най-малко вече за "нашите хора",които вместо да си изпълняват лъжливите предизборни обещания,се чудят как да доят бедния народ.А не е ли по-добре без президент...толкова разходи ще си спестим!

Защо политик като Костов пада до нивото на махленски лумпени и келеши не знам!

Може би защото махленски лумпени и келеши управляват държавата и са лицето й пред света.

За монополите е прав Ако и други имат митнически и акцизни складове и могат да внасят гориво, цената ще падне ,а още на митницата ще се събира акциз ,който ще отива в бюджета.Но явно някой има интерес да не се внася гориво ,да прави баснословни печелби от бедния народ и да си ги дели с някой.Кой ли е той?

ДОЛУ КОСТОВ! Хвала на всички истински активисти от славните редици на Национално Движение Симеон Втори (НДСВ), преминали овреме в борческите редици на Политическа Партия ГЕРБ! Ний, от Политическа Партия Национално Движение Долу Костов (НДДК) винаги ще подкрепяме прогресиращите хора на НДСВ - Политическа Партия ГЕРБ! Тодор Живков Цар Симеон II Бойко Борисов! НДДК с 20% на идващите избори! НДДК-ГЕРБ-НДСВ-АТАКА ТОВА ДОБРО ВИ ЧАКА! Водач Лауреат Аврора д-р Зенгинова Зам-Директор и Президент на Политическа партия НДДК Апостол и кандидат-депутат за следващото Народно Събрание!

A още е само обяд!!!

Костов е просто отвят от вятъра в девета глуха и не може да събере и 1 % на каквито и да е избори , може само да плюе защото завижда. Имай малко чест и се оттеегли достйно от политиката за да не те изритат по задника през задната врата !!!!

Все пак Костов послъгва. А понякога се увлича. Особено когато му е засегнато егото. Това му изказване потвърждава....

Откакто гласуват заедно с БСП и ДПС в естествената група на бившите ДС-креатури в парламента и правят съвместни декларации, ДСБ/СДС са неизменната съставка на новопръкналата се кафява чума в обществения ни живот и на политическата сцена. Отношението на съвременна Европа към кафявите чуми винаги е било едно и също във всички държави - дистанциране на здравите сили, заобикаляне, изключване от управлението. Което се получава и у нас, колкото и да сме все още назад от развитите страни на стария континент. Но поне е добро начало за окончателното изпращане на тези крадливи грабители и разсипници на родната ни икономика и държава на бунището на историята - достойно място за всяка кафява чума. Костов отлюспи всички, които работиха за него и имаха някакви качества и останки на съвест, а на следващите избори този процес ще добие красив финал - шут на предателите вън от политиката! Нека си дрънка - да отвращава хората повече с черните си прокоби, които никога не се сбъдват!

До сега всички по-малко или повече безотговорни правителства, не успяха да накарат да си намразя държавата. Е, това успя!

Защо бе, аланкоолу? Защото точно тия МОЖЕ БИ ще успеят да спрат тоталната КРАЖБА? Или си платен, или обидно глупав...

Като ти гледам правописа и интелекта се чудя кой ти е дал висше образование? Както споменаваш в по-долен коментар.

Иван Костов е единствения български политик с ясна политическа теза!Защо всички ние сме така политически ограничени, душевно отмъстителни и дълбоко убоначени в собствената си политическа кръчма, та не можем да даем ясно послание на политици като него, които могат да доведат страната до по-добро!

Като политическата теза:"Следвайте ме и ще ви направя богати"? И за чия сметка? И откъде? Скрий се, апологетино на един от "КРАДЦИТЕ на съвременна България"

Спомнете си кога България кърс към нормалните богати държави. Кога я поканиха в ЕС и НАТО Спомнете кой и как забави и направо спря България по тоя път Помислете (който може) и тогава ми обяснявайте колко лош е Костов.

Костов е политик без аналог в България в последните 20 години.Обикновения човек не го разбира.На простолюдието трябва да се говори на езика който използва Борисов.За това електората на Костов е от интелигентни хора предимно с висше образование.За голямо съжаление този така наречен мосов избирател докара България до това положение.Но те все още не могат да разберат от къде им идва бедата и едвали някога ще проумеят.Личното ми мнение не се е променило от началото на прехода а противниците могат да си пишат по форумите каквото им е удобно.

Слушай, реалист, ние всичко проумяваме всичко,но явно и ти като патрона си смяташ,че народа е маргинал-остава да замълчиш за година,като него

Чуй какво ще каже и един с 2 висши образования. Между интелигентен КРАДЕЦ и прост, но честен човек избирам второто! И така е болшинството от народа! И не народа, а вие сте тъпи и прости, та не разбирате! Като не разбирате, четете Библията, там са десетте Божи заповеди. И най-вече прочетете ОСМАТА!

Каква интересна кариера ще има този човек, особено ако стане презитент. Беше си най-обикновена мутра когато основа охранителна фирма Нипон с парите на бащата на Цветелина Бориславова, който си беше от държавна сигурност. Събира няколко години рекет по Витошка. После работи в МВР където разработи системата с отвличанията до съвършенство, откъдето изкара доста пари, изпрани чрез Си банк. После стана кмет, премиер и сега президент. Направо сюрреалистично!

готин коментар

Постига си целите човека, но за сметка на нас.

В крайна сметка май основните мафиотизирани политически партии в България си намериха майстора.

А, хубаво се беше разсърдил преди време И.К. и мълча година-две. Що ли не млъкне пак? Ще го разберем...

Иван Костов-министър председател!

Борисов прави каквото искат поддръжниците му,хората го иэбират, на костов не му харесва,эащото иэлъга хората, и сега ще говори от файтона.

Абе наивно тъпотило,че Борисов не е спирал да лъже откакто се е родил,и само човек без капка интелигентност може да гласува за него,зщото като го чуеш 2 пъти как говори 3 път трябва да си бавноразвиващт се за да го слушаш.По голям ментак от него не е имало.

Ама вЕрно, това ли искахте? Вие ли поискахте цените да се вдигнато толкова много, вие ли си го пожелахте тоя 1% "достойни старини" към осигуровките, вие ли предпочитате родителите ви да не получават достойни пенсии, а за сметка на това парите да отиват за некачествено построени магистрали... м.........цата ви...

Костов е умен, интелигентен и на много по-високо ниво от чалгаджиите но за съжаление подобни хора в България са почти изчезнал вид.

да се покрие напълно и завинаги, а не само за година-две да се "сърди"...

Костов е прекрасен политик, когато е в опозиция. Той има логика, яснота на изказа, безкомпромисен е и е жалко, че е вдясно от центъра. жалко, защото си е издънка на левите, без в това да влагам ирония или омраза. Напротив - той се прояви блестящо след ерата Виденов, когато изправи страната за броени дни. Ако нашите политици по-често си спомнят, че служат на нацията и народа си, а не на корпоративни интереси и на собствения си джоб като лобистите в НС, тогава нещата ще заприличат на европейски. Има някакви признаци на отрезвяване, дано не греша. Време е да отидем удома, в Европа. Който не го разбира, нека спре с чалгата и пърцуцата, и да се качи на автобуса, за да види белия свят. Пък после пак ще си говорим...

Ако пожарникарят замени "министрите" си, включително и себе си с надуваеми кукли, или с восъчни фигури, никой няма да забележи!

Изключително точен анализ - направо в десятката. Какви ли не обвинения се сипят срещу Борисов, но само Костов каза най-важното: Борисов е недодръжко, който бяга от отговорностите си, веднага щом му припари под задника. Това е истинският му образ, който изобщо не се връзва с образа на "мъжкар" и "генерал", изграден от сервилните медии.

Ма, верно много компрометиран тоя Костов! Ми нали всички чухме как са обажда на В. Танов да разкара митническия екип правещ проверка в незаконно опериращата фабрика за алкохол на М. Бирата, на когото обещал закрила (от държавата, на която се е клел във вярност). Чухме го и как кадрува на летище София поставяйки на желан пост съ-ритнитопковеца си. Освен това, всеки ден ръси умопомрачаващи тъпотии на публични места. Да не говорим за миналото му на второразредна мутра вегетураща ту покрай по едри риби като Маджо, Маргините, Пашата и подобни, ту покрай така наречените "служби". Така и не се разбра на кого всъщност служат тия служби! Със сигурност не на Костов, понеже те го свалиха от власт веднъж, когато докараха Саккобургготси и втори път му попречиха да се върне на власт като изобретиха бутафорията ББ. Та викаш, Костов е компрометираният! Балкано-ориенталска логика - какво да се прави!

Както винаги, не се коментира казаното по същество, а се оплюва този който го е казал, без значение дали е вярно или не. В този смисъл колкто и верни неща да казва Костов, винаги ще се намерят хора, които само да викат "Уууу" !

И още - Костов познава добре икономическите процеси, много е респектиращ, когато говори, но не познава психологията - психиката на масите и на отделния човек му е дълбоко чужда. Тоъй до последно не вярваше, че ще има такъв огромен положителен вот към Царя, не вярваше, че ще има такъв огромен изборен резултат за "Герб", сега отново твърди, че кандидатът на "Герб" можело да не стигне дори до балотаж. Което е абсурдно. И точно в това непознаване и незачитане на ролята на хората е причината за неговия провал. Той предаде най-близките си сътрудници дори, журналистите от собствеиня му вестник "Демокрация" научиха от новините, че вестикът спира да излиза и остават на улицата. Което не е нормално за политик от такъв ранг. Не може да минаваш през хората, с които до вчера си се опитвал да реализираш политиката си като през турско гробище.Така че интелигентността е едно, а дали ще те изберат на избори - съвсем друго нещо, да не ги бъркаме. Костов няма друг шанс освен да се изказва по медии и където въобще го поканят.

Сара, допуснали се една голяма грешка в поста си - когато в.Демокрация беше закрит, председател на СДС беше Надежда Михайлова. Недейте да струпвате и това на главата на Иван Костов.

Както винаги анализите на Костов са точни и по същество и както винаги много хора сякаш предпочитат нахаканите закани на Борисов, но не забелязват мекушавостта с която той отстъпва тихомълком след това!

Костов е изключително умен, висока топка, балансиран и т.н, но той никога повече няма да бъде нито премиер, нито президент, защото за него хората не означават нищо, а голямата политика се прави от екипи.Винаги ще ми е интересно да чуя неговото компетентно мнение по икономически и политически въпроси, но този интерес не е равен на избор.Това е.

sara a за Илия Павлов и Доган важни ли са .?:) ххаха

Костов толкоз си се компрометирал че даже не може да те гледам вече,камоли да предизвикаш симпатии за да си помисли човек да ти повярва.изчезни

Не се съобразявам с неграмотно написани мнения. Интересува ме мнението на интелигентните хора - те гласуват за ДСБ!

Прав е Костов. Не може едно лице което е учил за пожарникар / с цялото ми уважение към тази професия/да става за главен секретар, за министър на вътрешните работи, за кмет, за министър-председател. Абсурдно е. Пък и с този вулгарен и махленски език.....

Костоффф престани да ни прилагаш номерата си, за да доведеш отново другарите си от БСП на власт. Айде моля те кажи си с какъв компромат те държат и се оттегли вече от политиката, че сне ти отива да си адвокат на БСП, ДПС, трактора, Янка Гоцева и всички останали. Срам ме е да си призная на колко избори съм те подкрепял.

А защо ти не се кандидатираш за президент другарю Костов, а само търсиш кусури. Аз не съм забравил как ни пробута на предишните избори Неделчо Беронов, за да спечели Гоце.

Това е тактиката на некомпетентния кариерист. Борисов най-напред бяга от професията на пожарникар, по-късно - от МВР, след това от подземния свят, от главен секретар на МВР, от кмет на София и сега от министър-председател, все длъжности, за които не е подходящ и не може да се справи. Защо кадърните хора бягат от България? Защото от такива като Борисов не могат да се реализират!

Страшна логика - Борисов некадърен и затова бягал, а после пък кадърните хора и те бягали, от кой - от Борисов...??? Някой май още не се е събудил, а?

Дали няма разлика според вас да бягаш от длъжност в длъжност за да си задоволиш егото но в България или да бягаш от България за да се реализираш???

Много е просто. Некадърникът Борисов бяга от отговорността, която поради некомпетентността си не може да носи, в това число и наказателна отговорност. Нормалните българи напускат България поради липсата на нормални условия за живот и реализация в Борисовстан. ДОБРО УТРО!

Костов изгуби нормален разсъдък. Как е възможно някой да го засенчва? А забравя да добави, че следващия пост на Борисов е още по-висок и че това е причина да подава оставка.

Жалко, че 30% от народа е малоумен като теб и точно те ще отидат да гласуват:(

на 53 години сам... и мога да кажа,че хората никога не са били така бедни,икономиката не работи след 2 години управелние на нашия човек....

кога ще ви дойде акъла в главата ..Костов е много волева личност..плюс това ..има едно качество което много хора го нямат не е егоцентричен, защото е християнин . Е дано има повече като него то има но нямат самочуствие а трябва. :)

Пази боже от такъв "християнин", че и неегоцентик....по-голяма смешка скоро не бях чувала

да така е .но който има мозък да мисили защо го казвам . първосигналното мислене е вредно.

Момчиле, Костов е много умен, но не е много човек! Днес управляващите не само не са умни, но за човеци да не ги броим-те просто са ченгета... А и обичат да режат ленти и да се разхождат в чужбина! "Боже, Пази България!", както казва баба ми.

Жалко, че единственият политик в България, който винаги се изказва разумно, логично и умерено е принуден да се бори за скромни проценти, след като цялата пропагандна машина беше насочена срещу него. Дори при тези скромни в последните години резултати червените продължават да плашат електората си с него, което означава, че тях самите ги е страх, че ще се върне и ще довърши това, което беше започнал. Все още има надежда.

Докато не е на власт и баба знае да се изказва разумно.

Много точно казано, ама само шепа българи разбирът нещата, другите напуснаха българия за жалост. Тук останаха само чалгаджийте, неграмотните и тъпите. Все материал, които лесно се лъже и манипулира.

Точно за неграмотните ли подхвана? Три изречениЙ с четири правописни грешки. Кажи сега, как да вярваме на останалото!? Как да сме сигурни, че не принадлежиш и на другите две категориЙ? Ей, това и кратко не го научихте, ей.

Не е изказващ се разумно политик, а е най-елементарен лъжец, не съвсем умело жонглиращ с думите....

Че подаде оставки от заеманите длъжности е истина, но истина е и че "свърши много работа". Колко знакови личности бяха отстреляни и колко тона контрабанда на дрога, цигари и горива минаха през границите ни? Колко милиона от общинския бюджет на София се изтърколиха в банчицата на Цецилия Бор.? Колко милиона корупционни левчета напълниха касичката на ГРОБ от магистралките? Е, дошло е времето Боко Рапона да поотдъхне, местейки топките си от единия крачол в другия.

Прав си "костовизъм", Костов загуби разсъдък и това е,защото Б.Борисов ще спечели,ако се кандидатира за президент.Всички се изплашиха от това,че тогава цялата власт ще е на ГЕРБ,а забравя,че така беше,когато той бе премиер-завист човешка...

Костов, Скоро не си казвал такава глупост. Първо, секретар на МВР царя го предаде на Румен Петков, а той го уволни щото не може да си прави далаверите. За другите постове нямам спомени, някой друг да е правил толкова много.

Криво наблюдавате..Никой не го е уволнил а напусна защото не го направиха министър на МВР....

...и затова стана Премиер

Костов, вместо да се прави на голям разбирач, да се кандитатира и да си види съира. В парламента бъка от провалени политици.

ИВАН КОСТОВ Е УМЕН И СПОСОБЕН ИКОНОМИСТ, НО Е И МАТЕМАТИК. ТОВА МУ ПОМАГА, ЗА ДА РЕШИ ПРОСТАТА ЗАДАЧА, НА КОЯТО ОТГОВОРЪТ Е, БОЙКО БОРИСОВ ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА КАЧЕСТВА ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, КМЕТ НА СОФИЯ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. НО Е НАУЧИЛ КОГА ДА НАПУСКА ПОСТОВЕТЕ БЕЗ ДА МУ СЕ ВИДИ КРАЯТ.

Жорка, пак лъжеш...

много си прав ,нали за това е търкал ушите на Т.Ж./нали той ни учеше да се снишим ...../същото прави и ББ само че напуска .....