Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Ако изобщо ни обръщат внимание, то е с цел да ни унижат, "изнасилят“ по своему, казва една от жертвите

Обратно в новината

Коментари - Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, Истанбулската Конвенция е лоша. Но не скачайте да оплюване Галина. Първо прочетете през какво е минала през 93г...времето на Мутрите. Времето когато премиера беше мутра и го наричаха Боко Тиквата-Рапона. ... Бъдете съчувствени към страданието на жената. Тя не представлява НПО надяваме се, просто търси съпричастност към каузата си срещу насилието като цяло,не само към жени. ... Очевидно е заблуден по отношение на Целите на Ист. Конвенция и се надяваме да не я използват затова. Категоричните и политически пристрастия явно Не Помагат на каузата и. ....

Никой не подкрепя насилието срещу жени, деца и т.н. Конвенцията има прикрити тъмни планове за унищожение на обществения Християнски морал.

Дир са Предатели и лакеи на запада като Борисов.

трябва да е наясно че Б>Б неможе и нетрябва да решава еднолично въпроса за ИК.Въпроса не е политически а общонароден.Народа решава! Народа казва НЕ и трябва да бъде чут!трябва да се въведат закони за наказания на насилвачите и те да се спазват от съда.Има ли такива закони? И да има не се спазват!

Да излезне някой компеенен и да каже какви закони за наказания на насилниците ще има! Във индонезия ги подлагат на химична кастрация.Ще им спазваме законите за човешките им права и ще бъдат оправдавани!Оправете първо законите и тогава можем да говорим за приемането на конвенциятя!

Тази нимфоманка нека да си намери един нормален мъж, а не да говори глупости....та нима в Брюксел както видяхте по телевизият всички спазват тази измислена конженция

Поздравления за позицията на тази смела жена. А на потенциалните жертви на насилие ще препоръчам да носят в себе си винаги сълзотворен спрей или палка, фенерче с ярка светлина, има и въздушни пистолети със сълзотворни съчми. Да учат бойни изкуства и методи за самозащита. Има и ръчни устройства, които като ги активраш, издават силен, непоносим шум. Насилвачите над жени са по правило страхливи комплексари, шум и врява около това, което правят ги смущава. Не се страхувайте да пищите с пълно гърло, дори и никой съсед да не се трогне от това, те си заслужават най-малкото този тормоз, щом не са способни на емпатия и солидарност!

Да не забрави и конвенцията

Един нормален няма от защитниците на Анадолската конвенция.

Бабичка пищи из парка: "Изнасилват ме, изнасилват ме". Минувач се доближава и казва: "Ама няма никого наоколо", а бабата отговаря: "Да, ама е приятно да си спомня"...

Айде скрий се най-сетне. Пет пъти ходила да я изнасилят и никой не се пожертвал, докато най-сетне намерила няколко пияни до козирката да се пожертват!

Те я насилвали, а на нея много и харесало. Затова започнало едно последователно, многократно насилване!

СЪС нейните "строги" закони оправда изнасилвач на 12 годишно момиченце със становището"ТОЙ НЕ РАЗБРАЛ ЧЕ ТЯ Е КРЕЩЯЛА И КАЗВАЛА НЕ.НЕ РАЗБИРАЛ ЕЗИКА!ЗА каква конвенция говорим?ЗащИта на насилените ли? НИЩО ПОДОБНО!

skromna35

Браво!

Е наранеена и обидена но нека да разбере че ИК ще защитва именно насилниците.Те ще имат права по-големи от насилините дори ще ни съдят. ЕС ще въведе правила за обучение на децата ни в "джедърство"Ще размахват папки и закони,ще дават указания и дори ще ни съдят ако не спазваме човешките права на НАСИЛНИЦИТЕ!ТОВА ЛИ ИСКА ГАЛИНА.НЕЙНАТА ТРАГЕДИЯ Е ЛИЧНА.ТРАДЕГИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРИЕМАНЕТО НА ИК!

Вие връзка с главния мозък имате ли?

Да, тя има връзка с главния мозък. В тази конвенция си го пише черно на бяло.

Явно не си е направила извода от приказката за Червената шапчица. С това поведение - ела вълчо, изяж ме, кой ще я спаси? Добрият ловец ББ с ИК? Ами детето и? Ами близките и?

Много интересно ако я опънат група цигани дали ще и помогне ИК. Или БХК, или Сорос.

секса в брака не е насилие.

Тази да спре да дрънка глупостите за които явно и плащат и да не стърчи като чучело навсякъде където има протест.

И аз бях изнасилена от мъжа ми веднъж и от това се роди едно чудесно момче! Случи се и да ме удари в устата! Но това е цялото насилие което съм изтърпяла през живота си А мъжа ми е кротък като агънце! Без ИК.

Не се ли измориха джендърите да агитират за тая ЛГПТ-конвенция. Всички вече разбраха, че тя не е за защита на жените и децата от насилие, а за прокарване на перверзии в училищата и детските градини.

Това момиче - или по-далече от носа си и по-назад от ... си не вижда - или добре му плащат за тези изявления - или други пишат от негово име - или всичко заедно

Плакала като сваляхме Орешарски, плаче и сега. "Емоцията била същата" като от насилването, моля ви се. Тая ми напомня на професионалните оплаквачки по римско време, дето им плащали да плачат при всяко погребение. Те поне не са имали претенции за феминистки лицемерия.

Абе хора!! Разберете, ЧЕ конвенцията е тотално сбъркана! Трябва да се говори единствено за насилие упражнявано не върху жени, а върху хора и деца!! Какво ще кажете за тази с близначетата? А тази с трите дъщери, дето уби баща си?? А за многото циганки, който си продават децата, даже и на зелено??? Изобщо по западен образец изведнъж се появиха много изнасилени преди много години! Айде стига вече тъпотии!!

"Уви, станахме свидетели ... на един грандиозен парад на хомофобо-трансфобската параноя и популизма..." Платената простестърка е усвоила лозунгите на джендър-доктринерите, поставили се в услуга на регресивните неолиберали: Разделяй и владей. Няма добро, няма зло- всичко е от едно потекло. Насъсквай всеки срещу всеки. Мъже-насилници срещу жени-жертви. Независими момичета срещу момчетата с враждебна мъжественост. Създавай жертви на насилие и изисквай разкъсване на измислените престъпници. Хетеро срещу хомо. Всички- срещу транссексуалните,трансвестити, травестити, всеполови, трансджендъри и т.н. За да се превърне обществото в глутница от индивиди с фантомна сексуална идентичност. А това е само част от менюто на Конвенцията! Оттегляне на Конвенцията и демонтаж на джендър-организациите!

Б Р А В О !!! Заставам зад всяка не дума , а буква от мнението ти!!!

явно голям интерес изма за приемането на тая конвенция, на бая палячовци взеха да плащат

Вероятно сте искали да кажете за НЕ приемането на конвенцията, защото е очевадно, че платени драскачи са троловете, които неуморно плюят и изопачават смисъла на този документ. С останалото съм напълно съгласна.

Рунтавелка ли си ? Ако беше обръсната, нямаше да си катеричка, а сливка .

Гледайте филма в Ютуб с БГ субтитри : Войната срещу децата . Там ЮНСКО и ООН призовават децата между 0 и 4 годишна възраст да лъскат бастуна или да мастурбират . Призовават децата да правят секс със същият пол. Важното е да приемем Истанбулската конвенция!!!

Не намерих абсолютно никаква информация за тази жена и изнасилването й. Май такова въобще няма. Да не е било оргия?

"Участва в много протести".... това бе достатъчно да се разбере, че въпросната дама?!? всячески се опитва да привлече внимание върху себе си. А подбудите й за това може да са всякакви.

Нещо започвам да си мисля, че не само изнасилени се появяват по пресата, но и мними такива. За паричките на Сорос естествено

Искам да попитам тази жена,как се чувства дъщеря й след излеянието и пред цяла България!!!

Ку-ку. Ку-ку. Ку-ку.....

Току-що стана ясно, че и Словакия няма да ратифицира Истанбулската Конвенция. Още едни "биячи на жени и деца", нали, дир?;)

те вече я отхвърлиха конвенцията

Тая миризлива партенка , маскирана като малоумна пропаганда е ИЗВЪН ФОКУСА на общественото внимание. Над 90% от Българите казаха категорично НЕ на ик . Ако дирниците продължават в тоя дух с успех ще ги докарат до 100% ! НЕ СЕ РАТИФИЦИРА ! Кашиш , сороски фекалки ?!!!!

Страсбург, 7 Януари 2010г - Рапорт за 3-та среща на комитета за конвенцията... 1-3 Декември 2009 г. По отношение на клаузата за равенство и недопускане на дискриминация, съдържаща се в член 3, няколко делегации коментираха основанията за дискриминация, както са изброени понастоящем. Докато някои предпочитаха обширния списък, други оспорваха включването на основания (определения) като "полова идентичност" gender identity и "сексуална ориентация" sexual orientation. По-специално, Руската федерация изрази мнението си, че обхватът на бъдещата конвенция не следва да обхваща отношенията между лица от един и същи пол и че основанията за дискриминация не трябва да включват "сексуална ориентация".

В 99% от случаите не съжалявам жените преживяли насилие. Природата на насилника и подтисника си личи в ужасно много дребни детайли, които би следвало жените (като уж по-проникновените от двата пола) да индикират своевременно. Уви, в тях продължава да надделява инстинктивната животинска природа да бъдат доминирани, а при някой с реално болна психика, дори малтретирани и обругавани. Разбира се осъждам всяко насилие над по-слаб и беззащитен индивид. Но и осъждам липсата на мозък при жените...даже съм отвратен, защото очаквам много повече от тях.

*някоИ - мн. число

Галенце.. съчувсвтам ти за преживяното от теб.. до колкото мога.. и бих искал този който ти е причинил това, да гние в затвора дълги години. Но конвенцията няма да промени нищо за добро..

Напротив! Ще гарантира повече парици за НПО-тата където и плащат в момента да вряка. Как изведнъж всичките насилени сега надигнаха глас. В България има закони против това ... ама няма да изкара пари ако се позове на тях ...

да не се случи на жена ти,на дъщеря ти,че тогава друга песен ще пееш

препоръчвам на всички насилени и изнасилени да идат в истанбул ,защото бб няма как да ги пази ,има си други занимания .

най-големият проблем у нас е цион. рак .ако вие виждате по-ясно ,кажете го !

Малеййй. На кво прилича тая. Ся кат я видях и няма мога да спя. Тез мнимите изнасилвачи трябва да са има ли голям имаджинейшън бре!

я ти си покажи кратуната,че да сравняваме?!

а когато ционистите избиваха истинските българи вие мълчахте и се гордеехте ,че сте спасили 50 хил.вреи !

Фчера прускубаф идна кукошка чи да я сготва на супа. Днеска глеам тука у ниета и ко да вида, ниякой я снимал кукошкътъ и я изтипосъл на пресътъ. Баф тъз преса. Ниедна.

Направих си труда да прегледам фб профила на въпросната персона. След смъртта на дядо Добри е пуснала изключително гнусен пост, с който заявява, че умишлено не е пускала паричка, защото давал събраното на Светия Синод. Което не е вярно, той ги даваше на манастири, но това само по себе си говори достатъчно какъв отвратителен индивид иде реч в случая, незаслужаващ дори презрение.

Аха, това е позицията на евреите по отношение на БПЦ. те искрено и от сърце мразят Православието. Не малко усилия са положили да го унищожат. Няма да се учудя ако тази се окаже от това племе.

Тази ми прилича на някакво същество описано в конвенцията, лесбийка ли нещо джъндаросано. Има вид на нещо току що изнасилено.

Когато Патриаршията излезе с официално становище срещу Истамбулската конвенция, тя мотивира отношението си в 14 точки. Много ми се иска, поддръжниците на тази Конвенция, да обосноват исканията си поне в 3 точки, за да ни убедят, че Българския Наказателен Кодекс не е достатъчно изчерпателен/според тях/ и затова не сме защитени от насилие. Какво повече като защита бихме имали ако България подпише тази спорна Конвенция?

Другарю издавате се с това М в Истанбул, черна точка ви пишем от русското пасольство. Вие от смесените бракове на българи работили в Коми с наши русски девочки имате 50% отстъпка на опреснителните курсове по български, чакаме ви в пасольството!

недоеба ку*во, на български се пише Истамбул.

Тази госпожа гаче мрази всичко живо на света, освен Изродската конвенция... Има си тя някаква фиксидея и иска всичко живо да я приеме безпрекословно. Чуждото мнение я интересува само до личните нападки към нея.

Най-гаче го прави за парички...

Написах, че насилието ражда насилие, и ме изтрили...

"Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица..." Абе няма ли да се намери една смела дама с противоположното мнение, която също да "хвърли ръкавица" на Бойко Борисов, та да видим по-голямата част обществото на чия страна ще застане?! А току виж двете противнички вземат да разкъсат Бацето на две, та да се куртулисаме...

В държавите където джендър идеологията върви в пълна сила като например САЩ, Канада е т.н. , младите са доста изтрещяли. Депресия, психически проблеми, насилие.

САЩ и Канада не са ратифицирали тази измислица!!!

САЩ и Канада не са ратифицирали тази конвенция, но клаузите в нея са официално приложени в законите и в училищата. напр. Деца на 6 год. учат за пенис, вагина, на 8 г.- трансджендаризъм, на 11 г, - за мастурбацята, на 12 - за анално проникване и т.н. Ще се изненадам ако поста ми бъде публикуван...