Борисов ще връща стокообмена с Иран от 80-те

Премиерът Бойко Борисов, чието посещение в Иран продължава, заяви, че иска да върне стокообмена на страната с България до нивата от 80-те години на 20 век.

Обратно в новината

Коментари - Борисов ще връща стокообмена с Иран от 80-те | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ЩЕ ОНОВА ЩЕ АМА ДРУГ ПЪТ

Тоталитарна държава: Борисов ще направи това, Борисов ще направи онова, Борисов написа книга, Борисов отделил небето от земята ...

От тъпо, по-тъпо е да приемаш еврейте и им обещаваш дело срещу Хизбула/Иран/ и на другия ден да отиваш в Иран да се молиш да ти купят реакторите....

За да се върне онзи стокообмен, трябва да се върнат Бай Тошо и Шахът.

Кой ще този държавен глава който ще тръгне да преговаря с престъпници?Има ли такъв другаде по света.Не с думи ,а с камъни трябва да се отървем от тези ,колкото си може по бързо,защото иначе губим ДЪРЖАВАТА.

ВЪПРЕКИ КОЛОСАЛНИТЕ ДОБИВИ НА ГАЗ ОТ ДОГОДИНА ЩЕ ВНАСЯМЕ И ВТЕЧНЕН ГАЗ ЗА ДА СИ ПЪЛНИ БОЙКО ЗАПАЛКАТА И ДА СЕ ПРАВИ НА ГЛАРУС ПРЕД ТЕМЕНУЖКА С ПУРАТА

Защото всичко започва от днес!Така се пееше в популярната песен но в икономиката не е така г-н бб с най малката буква . Там трябва време, има инерционност, а когато 26 г разваляш нещо което се нарича материалнотехническа база не може с едното махване на ръката или с голи обещания да го накараш да работи и произвежда. Съда на историята ще бъде страшен жалко че бб няма да го има да понесе заслужения му гняв.

На изградената площадка в Белене, Вежди да направи огромна склуптура, знаете на кого, да се вижда от всякъде, с държавни средства.Както той си знае."Красива".

Нашето слънчице! Видяхте ли с каква лекота продава ядрени реактори?

:)Това там зад гърбината на бати Бойко да не е Лиляна Павлова,която наблюдава довършителните работи на магистрала Марица в подстъпите на Техеран

Не е ли учил в училище, че има и ние, ние, ние? Аман вече, той бил направил метрото, той построил пътищата, той дава заплати и пенсии, той и въздух ни дава да дишаме. И никой от лизачите около Него не смее да му даде урок по използване на множ.число, а не само на единствено число и първо лице. Той и само Той, Господ Хранител, Вожд и Учител - нещо май звучи познато?

стокообмена на страната с България до нивата от 80-те години на 20 век. МОЖЕШЕ, НО АКО Я ИМАШЕ ТОГАВАШНАТА ПРОМИШЛЕНА БАЗА!

Промишлената база е дори по-голяма. Само че производството се модернизира и вече става на по-малка площ. На кой му трябват предприятия мастодонти със съмнителна ефективност?

Та казваш българската икономика е като моят малкият кайчо65-с годините размерите и се намаляват ,но ефективността и разсте:)))))

То е ясно че тези дето ни управляват са за разстрел. Но как да изберем някой кадърен като законите за изборите ги измислят същите престъпници?

Този глупак ако не беше спрял АЕЦ Белене сега никой нямаше да мисли за удължаване на живота на АЕЦ Козлодуй , а как кадрите безпроблемно да се преместят от Козлодуй в Белене ! Глупак си е глупак и продължава с глупостите си !

За 26 г. ние Българите си извоювахме в избори правото ,да имаме не държавници а случайници.Резултатите и фактите в България потвърждават това.

когато боико върне стокооборота с иран то тогава наистина на моите налъми цвете ще порасне аз го чакам ot 30 години ама те така и не изкат да цъфнат ебати упоритете налъми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Когато Борисов се върне в пожарната на работа ,тогава ще се върне и износа на България за Иран и др.държави на база износ 1980 година.Умният човек си записва точките по които да взима отношение,а глупавия говори безпаметно.

Много коментирате, малко работите. После нямали сме икономика...

Ели министър-председателот ни работи за всички нас . Ние моем да си кютим и изобилието да ни залива , като морски вълни.

аз не работя за мене мравките работят ами така съм си оправил нещата!!!!!!!!!!!!!!!!

бокоо тогава имаше индустрия сега автоморги :-)

Може износът за Иран да е по-малък от 80-те, но износът само за държави в ЕС е почти колкото брутния продукт на България през онези години.

Мушмурок с полиран мозък,чел ли си статистиките и то западните и на ООН за периода 1970-1990 г. зо НРБългария? Не си измисляй глупости за БВП в 1980г.и за износа на промишленоста,селското стопанство и специалната промишленост до 1990 г.,тогава и циганите бяха интегрирани и нямахя измислените права на евророми.

3евзек

Естествено че съм чел западни източници, източните не публикуват информация, която би ги злепоставила пред хората. Ако си отговориш на въпроса защо имаше твърде ограничен внос под формата на 5000 Лади годишно и банани само по Коледа, тогава ще получиш отговор и за действителния износ. Затова имаше и разлика между 'лев' и 'валутен лев', която надали някога ще разбереш каква е. А циганите бяха толкова интегрирани, колкото им намираха някаква работа, най-вече като боклукчии. Обаче сега станаха повечко и няма място за всички. Освен това имаха привилегии да следват висше, нещо за което всеки еврором би мечтал, но странно защо няма много висшисти сред възрастните. Поне това не се получава насила или с назначаване.

3евзек

И какво излезе сега? За дира фактите и числата се трият като спам, а обидите и цинизмите са регулярна практика, така ли?

3евзек

Ами ок, ще го пусна по друго време, когато няма червен модератор на смяна. Много поздрави!

Не ме гледайте какво върша ,а какво говоря.

"Премиерът Бойко Борисов заяви, че иска да върне стокообмена на страната с България до нивата от 80-те години на 20 век." А бре,Баце,ти ЕС , Куневица и козяк,пита ли ги може ли да връщаш стокообмена.То и морето ни щеше да е демилитаризирано ,а вече днес се водят ВОЕННИ МАНЕВРИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ.А,бре Боце кой ти вярва вече на приказките.Ти си едно НИЩО.Едно вредно НИЩО.

И внуците на комунистите знаят, че Иран и Ирак се трепеха през 80-те. Изнасяхме бомби за Иран, това беше далаверата:) Бомби, ракети и ....шилета:) Това имаше през мракобесния социализъм в България. Слава на Бог ,че вече сме Бяла държава!

През '80-те бе най-голямата криза за Западния свят. Само в соц. държавите и България наред с останалите имаше подем. В рамките на СИВ бяхме добре. Руснаците на помагаха с почти изгодни доставки на нефт, машини, съоръжения. Вносът на една "Лада" струваше 950 преводни рубли на държавата. Нашите селскостопански стоки, кари, стругове, торове, се изнасяха по целия свят. Никога, г-н Борисов няма да може да върнете това време. Ще ви трябват още 30 години. Сори!

Помниш ли за режима на тока през 80-те, или де гони деменцията! Два часа има, два на тъмно:))

3евзек

Стоките изнасяни по цял свят не достигаха. Трябваше да се изнася и ток, за да може да компенсира 950-те преводни рубли за всяка от 5-те хиляди внесени Лади, за които се чакаше по 10-15 години.

Почти изгодни какво значи? Нещо като почти бременна ли?

И как ще стане износ, например, като нямаме и 1/3 от тогавашната промишленост и селско стопанство?!

Абе какво само си играем да връщаме - това от 80-те, онова от 80-те, давайте направо да връщаме целия/зрелия социализъм, като се е почнало! Даже и партиен вожд си имаме (ей тоя на снимката), дето се изживява като БКП лидер от 80-те :)))

Ама ние по време на гнилия социализъм сме имали външна търговия? Бреййй, пък аз си мислех, че всичко започва през 1990 или, в краен случай, през 1997 година. Абе, в най-краен случай през 2011. Да се неначуди човек!

имахме и там назначаваха само намазаните пехливане. Дечицата на тия дето са лежали у шумата. Сулю и пулю нямаха никъв шанс. Ако ще да имаш шест итгоре до долу отиваш в тухларната

В тухларните работеха типове като героите от Слънчев бряг. Очите най-много да се издигнеше до бригадир на смяна.

и кво ще изнасяме - тикви ли?

Хахахахаха!

"покана от името на председателя на българския парламент Цецка Цачева за посещение на д-р Лариджани в България." Г-н Лариджани погледнал снимката на г-жа Цачева, от любезност приел поканата, но е помолил конкретно тя да бъде изцяло забулена и забрадена по времето на посещението му у нас. Пояснил, че това е древна иранска традиция.

Някакси взеха да омръзват на хората всички подобни косвени самопризнания, че "демокрацията" е донесла само разруха в България след 10.11.

а защо от 80 те а не от 90 те ? а защо не от по- късните неолиберални времена /без значение дали лево или десно оцветени/ ? И какво ще изнасяш боко ? кари - нема ! ел двигатели - нема ! стругове - нема! --- всичко -нема ! има шило за опинци но иран не ще !

кари има - правят се барем от 10 частни фирми в и около Пловдив- къвто кажеш такъв ще ти направят, бачкат и за износ но го няма огромният пазар на СССР дето гълташе всяко гов$о И ел двигатели има- примерно инженерите от Троян избягаха в Елпром Харманли - отвори им уеб сайта - имат трискоростни двигатели и причие глезотии И стругове и фрези и центри има, по бай Тошово време ги правеха с японска електроника - сега кеф ти китайска, тайванска за квато си платиш- проблема е че тогава ги правехме за да не внасяме от загнилият Запад, а сега всеки чорбаджия гледа да земе най-качественото, и най-често това не е българското

познавам част от собствениците на изброените - всичко е мъка !!! символично присъствие !!! мога дацитирам още ОТЛОМКИ към твоя списък. --- А оня пазар - ми няма го - не може даплюеш в кладенеца и после да пиеш !!!

... питаха ли иранците за противоракетни щит дето строим срещу тях или и те знаят, че щита е срещу Русия та не ги е еня. Май иранските ракети са мит. Да изхарчим едни пари за американски оръжия. После Путин им виновен - ясно е, че щита е срещу него.

Иранските ракети срещу които се строи ПРО на Нато са също такъв мит, какъвто мит бяха ОМП- оръжията за масово поразяване на Садам.

HEK шътна атомния реактор на ШКОДА на руснаците за 205 милиона А ни струваше 295 милиона Тогава НЕК се управляваше от Папазян и Велков, а министър беше Петър Димитров, преди него ОФФчаря Това го пиша щото оня ден Румен Гечев в едно интервю вика- тва е атомен реактор, не е резервна гума на кола та да го местиш от едно място на друго и като му дадоха тоя пример с Петър Димитров веднага млъкна като ученичка дето се е оакала на черната дъска

" Вече повече от 5 години реки от злато, коприна, благовония и скъпоценности текат от Дубай, Оман, Емирства и Халифати и заливат страната ни.Ужким сме европейска страна, но населението примира да се омайва от любимите ориенталски сюжети на ББ. Да не пропусна да спомена с добро роякът придружаващи го репортерки, забрадените им главици в деспотичен Иран са съвсем на място."

текат тез реки, а народа като мен нищо не хваща, а бяга по чужбина?

Тоя май иска да си върне младостта и времето след 89 година ама нещо само мераци вади вече. Боко това разтриваше ушите на Живков няма как да те направи държавник като него

искам в Иран

защо само премиер-ханъмата не се беше забулила - би требало да има навика от сараите

Боже, дано тези дето са писали по-долу си заработват надницата с тези злобни и тъпи коментари, а не показватдействителното си духовно и интелектуално ниво!Все е било трудно и тежко да се живее у нас, но толкова неграмотен ,злобен и същевременно претенциозен народ не имало.

Тук пишат стари червени кратуни и атакистките простаци.

Ти положителните или отрицателните коментари визираш ?

Всички коментари са единодушни - ГЕРб не се справят и БГ има расеж наполовина на този на Румъния и Чехия. Това е истината, а като по изостанали трябва да сме прд тях. Лъжат и ни правят на глупаци. Ето - опитах се да не съм злобен ама срещу гробарските мутраци келяви и крадливи друго не помага. Ленторезане и глад вместо хляб и зрелища. Не става. Тква вместо глава пак не става. Сега ми олекна, Кеееффф.

Първо - не богохулствай, Второ - ако си подадеш поне веднъж носа извън София ще разбереш, че реалността в БГ съвсем не е толкова розова колкото в сънищата ти ....

Бравост, Боре! До 90-те вече си ни върнал със сигурност, колко му е още 10 назад .....

Не ми е ясно защо министърките бяха с забрадки в иран за иранките рабирам ама за бългаски министри Срам Срам И срам

Близо 30 г. демокрация и вечна американска дружба за да не можем да се върнем дори на нивата от 90'!!! Евала! Хвала на всички, които допринесоха за този небивал възход на страната ни.

С Иран ще стане така, както стана с Русия, ЕС, САЩ и всички останали - печелят здраво от нас, а ние гледаме умно и се тупаме в гърдите, че имаме двустранни отношения.

Ние уж щит срещу ирански ркети правим, слагаме у Румъния елементи от Щита дет се вика до гъзо ни, а сега официална визита в Иран. После не се сърдете на Путин, че засилва военното си присъствие на запад. Това посещение е удар по собствената ви тиквенска глава. Почивка с екскурзия до Персия и като си дойдат хоп лопатата на обратно - 3 процента от БВП за война с .... кого. С Иран приятели - правим щит срещу тях. При това на иранците не им дреме явно. Защо - или нямат грам намерение да ни нападат с ракети или знаят ще щита е срещу Русия. Стига ни правихте на глупаци. Искаме работа и доходи, не ленторезане.

Който и да питаш, дали е глазувал за ГЕРБ и за ген.Борисов в т.ч. казва "НЕ"! А, печелят вече 11 национални избори с впечатляващо мнозинство! Това означава следното: Никой не б гласувал за БОКО и лапачите от ГЕРБ, но, много хора и семействата им са принудени служебно задължени(държавна и общинска администрация) МВР и Армията, работещи в охранителните фирми, работещите в сивият сектор на промишлеността, работещите в обръчите фирми на ГЕРБ, мутрите и целият ъндрграунд и т.н. Всички те не биха гласували за ГЕРБ и Боко, но, страха за хляба е по-силен от всичко! Медиите бдят над Боко! Няма разобличаване на лъжите му в момента на тяхното тиражиране, нито се изнасят факти за неизпълнените му обещания и мащабни провали, като управленец! Това е да си любимец на Държавният Департамент на САЩ! Съдба българска!

Много постни коментари бе. Дайте малко повече хъс. Човека си иска да се върнем в миналото, а вие само критикувате. Вярвам му, че ще ни върне. Това го може !

Прост човек ,какво искаш за цървул толкова ,не че орешарката или станишко са нещо по-най ама поне не са цървули.

Щъ продаваме овци и децата им на иранците, ама овците отде ще вземем и деца кой шъ им напрай кат кочуви ни устанаха уа. Дай да срежем на персите една лента и на тях уа.

Тикво, хайде идвай си вече и стига се ду от там - файда няма да има никаква както стана с Катар и т.н. Всички знаем, че тези посещения се водят неофициалните почивки на премиер-ханъмата и министърчетата - пак на гърба на народа без никаква полза от тях ....