Хилари Клинтън: САЩ ще е винаги с българите

Обещавам на българския народ, че САЩ винаги ще бъде с вас, което сме правили в миналото. Това каза държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън на пресконференция в Министерски съвет след проведени срещи с президента Росен Плевнелиев и премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Хилари Клинтън: САЩ ще е винаги с българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таз досадна баба учила недоучила на село на какво точно се прави? Хамериканските управляващи се интересуват само от енергийните ресурси на близкия изток и от интересите на банковите консорциуми, които тормозят цял свят. Цялата им политика е колониална, нагла, грабителска и сееща смърт. Варвам, че древните и мъдрите нации ще имат шанс скоро да понапляскат самозабравилите се пубертети със световни амбиции. Как ли така света е успял да просъществува няколко хилядолетия без мъдрото ръководство на САЩ?

Просто сега им трябваме за воене плацдарм, щото Турция се опъва за близкия изток. Дано го използваме умно- за съжаление никога не сме го направили в политиката.

Интересно дали така мислят и българите в Америка, че ние сме предпочитани... я си извадете работна виза, да видим...

Лъжи,абсолютни лъжи,обещания да има ,а аоко има диваци,които да вярват още по-добре

По-добре 51-ви щат на САЩ, отколкото задунайская губерния.

САЩ ще е винаги с българите - това ми звуча като заплаха.

За тези, които искат да обявим война на САЩ, да си припомнят 1941-ва. "Народния съд" в 1944-та изби всички, обявили войната...

Много точно казано!

А като отвориш английския вариант за шистовия газ, до колко си убеден, че там не променят информацията, както си искат? Преди да обиждаш, помисли. Не е ли достатъчна причина за теб и този над теб, че има забрана в други държави, както и в отделни американски щати? Или и това го пише само в жълтите вестници? По вашата логика-да дупчим, пък да се надяваме, че няма да замърсим ТОТАЛНО и БЕЗВЪЗВРАТНО почвата...Искате да внасяте чиста вода и храна САМО от чужбина???

Макар да не заслужаваш грам внимание, ще отговоря на разплюнчения ти коментар. Срам за теб, да се наречеш българин, защото правописа ти е по-зле от приятеля ми от цигански произход. Срам и за това, че си се нарекъл "emigrant". Позор и за това, че пишеш БЪЛГАРИЯ с малка буква! Твоята любов към американската мечта е видна, но не прочете, че за мен интересите на родината ми са приоритет. Никоя друга държава не е по-важна от родната ти, продажник! Няма да се очудя и от странния ти правопис, ако си един от КОРПУСА НА МИРА. Аста ла виста!

Учудвам се, чудя се, в кой век сте получили не взели образованието си.

Cтoлюбoвъ

Двадесети век, драги! Други, по-големи, "Учудени", поправки ще има ли? Хайде сега си погледнете и вашето изречение и сложете запетайката, където трябва.

На всеки що-годе грамотен човек е ясно, че САЩ ама хич не ги е еня за нас. Там 99,99% от населението въобще не са чували за България. Тук е дошла, за да прави сечено на Русия под предлога за енергийна независимост и да си понагледа базите, които също са срещу Русия. Че за какво им е на САЩ да сме енергийно независими от Русия? И понеже вижда, че цяла Европа сътрудничи с Русия, затова е дошла тук, понеже ние сме най-вярната колония. Само че всичко това е на наш гръб. Не дай боже да стане по-сериозна война, ние първи ще изгърмим. Служим просто за буфер и военен полигон, нещо като бушон, който първи да изгори, за да не изгорят САЩ...

Мухахахаха... САЩ били с нас... Смях. Хитра лисица е Хилари Клинтън.

Да бе, като ще интегрират циганите започнаха ли да им дават американски визи вече? Или ще се задоволят с ролята на страничен наблюдател. Ама то с чуждо дупе и върху таралеж се сяда....

Всички теми подети от Клинтън служат единстввено на американската кауза и не са съобразени с интересите на българския народ!!!България трябва да има собствена политика по всички въпроси, в единство с европейската и като се вземат предвид и ползите от Русия! Как веднага долетя Клинтън като стана въпрос за интересите на американската фирма Шеврон, шистовия газ и това да не се подпише за Белене - т.е. България да има повече енергия на Балканите и така да се подбият турските интереси!

Марш от България, недоклатена кранто с окървавени ръце!!!

Великите САЩ въобще не проявяват интерес към България!Много наши простоци-червени дупетии,например не знаят,че Шеврон пренебрегва България,и сме може би една от малкото европейски страни,в която Шеврон няма представителство!Никога не са поставяли сериозно въпроса за проучвателни дейности у нас!На нашата молба отделиха 3-ма души от екипа в Румъния,за 2 дни с очевидното нежелание да се занимават с българите!Нашата простотия им е известна и затова е и това нежелание!А нашето находище на шистов газ те ще го източат така или иначе със сонди разположени в Румъния!Някой български тъпанари трябва да разберат,че подземният басеин е под нашата земна кора и се източва от всяка една сонда,която е разположена в Румъния и достига до басеина!Така ,че нашата глупост отново работи срещу нас!А освен това е възможно вредоносния ефект не само да не засегне румънските подземни водни резервоари,а само нашите!

Абе що не си изнесеш пробитите задни части във Великите ти САЩ? Кво в бг, като самосъзнанието ти е хамериканско?

И понеже Първанов беше руска подлога, затова подписа за американските бази у нас??? Що не вземеш да се гръмнеш, промит мозък?

Винаги с нас, но малко по-отзад и отгоре. Като истински Голям брат. Като СССР едно време. И като нацистка Германия преди това.

Абе.. реално погледнато от германците нищо лошо не сме видели, е освен че изгубиха войните.

Пази Боже!Тази зла бабка звучи като Топлофикация.Айде нема нужда винаги да са с нас-ние си имаме цигани да ни тормозят.

Ама ние не искаме да сте с нас ние искаме да ви няма!

както и между сегашните в Русия - последният път се видя ясно, че НЕ са комунисти... Но на разни 'ханове' все СССР им се привижда, даже когато Клинтрон идва....

....какво минало, ма? Ти въобще, наясно ли си в коя държава се намираш(е)??????

Хилъри, много насериозно се вземаш! Властта, славата, парите са ти затъмнили мозъка. Слабите хора, плътските човечета са точно такива. Ти си само една тленна, преходна, краткотрайна и нищожна твар, която днес я има-утре я няма и за три дни е забравена. Колкото и да ти се иска НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, КОЕТО СИ СЪЗДАДЕНА. И нито лифтингите, и нито парите, и нито себевъздигането са нещо, което ще те прави повече от другите хора и човеци на земята. Всеки човек е ценен и никой не е над него. Но плявата се отвява от ветровете и я няма. Духът на Езавел те е обладал и си за съжаление.

За Сирия съм чувал от пътуващи и пребиваващи на работа приятели, че е прекрасна страна. Никой не е споменавал за "бруталния режим".

САЩ ще е винаги с българите, но българите ще са винаги срещу недемократичния и агресивен подход на американската администрация по отношение на външната им политика! За "българите" по лична карта, не знам.

Изглежда, че Клинтън с твърда ръка се опита да внесе спокойствие в две от крилата на управляващите и да помогне на едното, което в последно време загуби позиции. Тя иска колониалното правителство да помни за какво е предпочетено пред други потенциални такива и да бъде вярно на метрополията.

WithoutRemorse , не се случва в твоите Балкански сънища, но се случва ежедневно в моите, защото аз вече 30 години живея в една от най-развитите демокрации на Европа. Що не се напрегнеш Балканецо да се опиташ да разбереш разковничето на успеха на развитите европейци, за да станеш като тях богат?

...дело на Секи...То без нас американските компании са загинали.

дорде имат полза от булгаристана..

"Обещавам на българския народ, че САЩ винаги ще бъде с вас, което сме правили в миналото." И ако не е тайна, защо?!?!?

глупчо, бомбардират ни, когато е ясно, че сменяме правителството и се чудим как да излезем от войната. ти трябва да четеш история, а не само винету

Тая щяла да интегрира циганите. Защо нашите управници не я заведоха да види Столипиново, Факултето ами изкараха пред нея трима-четирима добре облечени мангала. Трябваше да я запознаят с Цар Киро, Царица Кица, Ецо Папата, все "интегрирани роми". Отврат.

Що не си ги вземат циганите в САЩ и да ги интегрират у тях си?

Разкарай се неграмотен - хората ти писаха да си оправиш правописа! Тогава вече пиши и точи лиги от удоволствие по американските господари!

Няма американец който да мисли хубаво за някой , що си мислите че е дошла за добро !? Аре вече се осъзнайте бе хора , аре се огледайте кво става бе , аре стегнете се бе. Ако не си помогнем ние няма кой да ни помогне бе. Всички са едни и същи боклуци и никой не защитава вашите интереси бе слепи ли сте бе !?

Като гледаш мненията във форума да виждаш слепи и неосъзнати? Какво предлагаш, човече? Косовски вариант, Арабска пролет, Оранжева революция? Как виждаш това самостоятелно помагане, без "помощта" на САЩ?

Леле ! До къде я докарахме!

Баснята за враната, лисицата и сиренцето...

Русия ни държи в контролирана бедност. Не САЩ. Още малко време и целият народ ще го осъзнае.

... болшевишкото лоби в България е "спестило" към 40 милиарда лева и "обработката" на нашето съзнание е под сериозен натиск..

Очевидное, че САЩ иска да ни държи в НЕконтролируема бедност.

Така ли било? И как по-точно ни държи в контролирана бедност? Може би сме в икономически съюз не със ЕС, а с Русия? Или във военен не с НАТО, а с ОДКС? И може би на наша територия няма американски, а руски бази? Еееееех, ако беше така, много по-добре щяхме да сме, отколкото сме сега, ама къде ти........

Лудата баба отново ни наби каската.

... нЕма демократично мислене лекции са необходими.

Ква демокрация търсиш бе !? Къде я виде че не се сещам къде я има !? Намери се демократично мислещ индивид ! хахахаххахаа

а тя знае ли че ние ги мразехме и плюехме? а и сега не е лу "почти" така!? много сме ж а л к и! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То пази боже от таквиз приятели, ами да мълчим, да не дойдат да ни освободят и нас. Иначе с тоя шистов газ отсега ми е ясно какво ще стане - ясно е, че нашите продажници ще разрешат добива, после западните компании ще изцоцат всичко и така ще завъртят работата, че накрая даже ще имаме да им даваме пари :)))

... Освободените страни в Европа не са чак толкова зле.

Като например кои? Гърция?

ideni

Защто не си оправят първо техните цигани, ами се бъркат в чуждата паница, те не ходят по света за да му помагат, а да го ограбват,толкова ли не е ясно, та те са затънали до гуша в собствената си тиня. А това че искат да добиват шистов газ у нас не е за да ни помагат на нас, ами да се здобият те с евтин газ, а за нас не им пука. А относно циганите да си ги осониви, даже щте и ги подарим. А шистовиа газ е нещто ужасно за околната среда, водата и за всичко живо наоколо. Който не е видял такива места, кадето се добива и се е добивал шистов газ само той не знае какви са последиците. Катастрофа. Апокалипсис.Ужасно. Не на шистовиа газ!

... нЕкои ортодоксални глави са безочливи и мислят, че дъжд вали..