Хилъри Клинтън пристигна в България

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън пристина на посещение в България. Самолетът "Боинг 757" кацна на летище София със закъснение от около половин час заради лошите метеорологични условия.

Обратно в новината

Коментари - Хилъри Клинтън пристигна в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първа страница бе редактори ???? И вас ли ви заля язовира и ви отнесе акъла ?? Днес е 7-мииииии ?!!!!

Ми като не си чувал другаде в България, вземи да прочетеш книжки за света , бе "опонент"? 1) Джон Менард Кейнс, 2) История на Европа след ВСВойна 3) Нашият материал в сайта АМЕРИКАНСКИЯ НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ И ЕВРОПЕЙСКАТА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА.

Няма социална държава на Балканите, но не и в западна Европа. Там Европа изгради най- добрия в света сега действащ модел социална държава в лицето на 7- те с най развити икономики и демокрации: Германия, Австрия, Холандия, Швеция, Норвегия, Дания Финландия. Време е да си разшириш балканския кръгозор по-далеч от Балканите. Ти новия модератор застъпил току що на смяна ли ли,че нарушаваш правилата неработно време да пишат нерегистрирани?

Bat Jens

Каква лъчезарност, какво излъчване. Ще минавам и аз на ГМО.

аззз

бла бла като чуя някой да говори за социални глупости и се сещат за някогашните партийни секретари. Има един ресурс, една вещт, за която се бори всяко човешко същество - парите. Единствено капитализмът предоставя равни възможности за достъп до този ресурс, всички останали системи опорочават това равенство. Какво значи социална държава - на някой индивиди държавата ей така да предостави пари. От къде на къде, тогава тези индивиди ще са привилигировани спрямо останалите, които се борят ежедневно за ограниченото количество пари. Като не могат да спечелят пари изпадат, затова държавата е предвидила някакви символични помощи. Това е истината, друг начин няма.

Напълно съм съгласен. Аргументите са изнесени са в нашия сайт.

юли

Само така, колега, дай го по-лежерно, малко хумор на никой няма да навреди. Като оставиш сериозното настрани ще си починеш събота и неделя.

Ivan

Сега най-върлите комунисти в България ще се строят на отчет пред нея: 1. За Тиквата е ясно комунистически престъпник и главорез от 1977 година.... 2. Цветанов също 3. Леля Роса комсомолска секретарка с родители върли комунисти 4. Младенов - родители върли комунисти 5. Баба Цецка стара партийна пачавра и т.н и т.н. Кристалина, Дянков....... Това ли е Европейската Народна Партия!!!!!!!??????? или една голяма подигравка и манипулация с Европа!!!!!!??????? Как няма един репресиран от комунизма????????????????? Да се смееш ли да плачеш ли!?

Приятел, в България от 1989 г. насам не може да се намери дори да се търси с най-силния прожектор нито един върл комунист в нейното управление или в новосъздадените партии. Намират се само неолибералисти. Запознай се с идеологията на неолиберализма ( последната фаза на капитализма)в нашия свят, покриващ плътно света вече 30 години.

аззз

че кво не му харесваш на капитализма? Комунизмът по-добър ли беше?

Никой от тези, които цитирате, не са и не могат по никакъв начин да бъдат комунисти. Комунисти са например: Ленин, Толиати,Димитров, Марше, Лонго, Берлингуер,Флоракис,Гюс Хол,Херберт Мис .... А пропо, коя е всъщност тази кака Роса?

юли

Интересно ми е как че ги подреди наще. Дано не се падне пръв Аню, щото я вдене нещо, я не. Тя че му набие канчето а той че си мисли, че дедо господ е слезнал на земята.

гост

поредния американски боклук в бг! вън световните боклуци!