Борисов убеди превозвачите да не блокират границата

Блокада на границата няма да има, но за последен път се прави този компромис от страна на превозвачите, обяви транспортният министър след намесата на премиера.

Обратно в новината

Коментари - Борисов убеди превозвачите да не блокират границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щели да покажат зъби. :-))) Лъв с "кастанети"... :-)))

Викааа, Викаааа и накрая се насрааа

Казусът с Гърция можехме да го използваме в наша полза с един-два хода, АКО имахме държава. Ние нямаме такова нещо. Обяснявам, тъй като Гърция за незнам кой път нарушава договорите на ЕС, блокирайки свободното предвижване на хора и стоки, а ЕК вдигат рамене и нищо не може да направи, то България можеше спокойно да забрани вноса на гръцка земеделска продукция за срок от 1 година (примерно). Напълно в духа на нарушаване на всякакви ЕС закони. С такъв ход поставяме ЕК в шах и щеше да се принуди да вземе мерки. В същото време наказваме гръцките фермери, които започнаха цялата блокада да не могат да изнасят тук, а Гърция ние от Гърция внасяме повечето. И в същото време стимулираме българския земеделец да може да запълни създалия се вакуум от гръцки домати, краставици и т.н. Но ние държава нямаме.

големи безсмислици си написал...меко казано!

Държавка пълна с нагли политици и лапачи. Народе прост, заслужаваме си жалката съдба, затова ще ни се смеят вече и африканците и виетнамците. Айде да ни превземат най-накрая и да сесвършва

Така си е! Знаят, че сме добитъци и след като 500 год. сме търпяли турско иго, защо да не потърпим и гръцко беззаконие? Да видим Борисов какво ще прави догодина? Срам за шофьорите, жалки и продажни, наивници и страхливци. И аз вече ще ходя САМО в Гърция да се плискам на морето.

Отново планината се напъна и роди мишка.Номера е сега да не ни пострада бизнеса пък ако положението се повтори догодина...Е и какво пак ще е същото щом се стискат да покажат зъби за да ни уважават.Гърците спадат към тези човешки породи дето те уважават само ако си силен и упорит поне колкото тях иначе те смятат за нищожество което с удоволствие мачкат и унижават.

оправи нещата! а вие му викате прост и Винету.

оти заплатите там големи цените ниски и не ги карат да духат..катаджииете. чудна работа.

Ха ха ха. Вече съм на страната на гърците От 1 ноември до стредата на март тези смотаняци и един камион не бива да вкарат в Гърция

честно казано не трябваше да отстъпват ....от друга страна наистина и ние бихме понесли загуби .....факт е обаче, че с гърците не може да се работи.....аз наистина по възможност ще избягвам в бъдеще гръцките дестинации и ще се насоча към Испания....

Кой малоумник за пореден път повярва на политиците ни ?

Напоследък много "умници" лаладжии се навъдихте!

Като ви чета коментарите, а бе много сте нахъсени на гърците, много сте обидчиви всичките и като сте пред клавиатурата сте всички сте все патриоти и сте готови да им разкажете играта. Ами като всчки сте такива би трябвало българск крак да не стъпи у Гъция, що трябва да има блокади, някой да ви е подкарал на сила към гръцко да се наливате с узо и да джапате из Бяло море, стойте си на миризливите задници и не хленчете, Б.Б. ви бил виновен тоз и онзи !!!!????

Ама наистина ли има хора които вярват че е имало планирано затваряне на границата от нашите превозвачи? И на децата е ясно че това е поредният PR ход на Баце,обявяват се някакви неща които биха донесли загуби в даден сектор и от които хората биха били недоволни,вдига се малко шум и след това Негово Величество се намесва лично по даденият ,,проблем'' и нещата се оправят. Хората са доволни,Баце трупа точки и така.

............ПРЕДАТЕЛСТВО...........!

Не сме народ, а мърша!!!! Нищо не можем да си оправим сами.Позволяваме циганите да ни крадат и убиват, позволяваме всеки да се гаври с нас. Е, какво сме тогава- мърши, поддръжници на Бойко. Добре че пак Путин не ние е виновен. Той възпита така нашите цигани. А ние си дремем. Аферим на гърците. ако има неправда- всички се вдигат като един!!! А ние само мълчим, позорно мълчим. Овце, които не блеят даже когато ги колят! Народееееееее??!!

Не мърша - кофти материал!

Нали Бойко отиде пролетта , И ''РАЗКАРА'' ГРЪЦКИТЕ СТАЧНИЦИ ??? Те бяха си тръгнали ,а той каза че той ги бил разкарал???

Бях в Солун по това време. Гърците дигнаха блокадата защото беше време за селскостопанска дейност, не случайно правят блокадата когато нямат работа. Ихи ахо, пиене, ядене, танци манци...Най-тъжното беше, че си правеха майтап и с така наречения ни премиер, и с народа ни. Коментираха, че ни познават добре и знаят, че сме търпеливи като добичета, така че не ги застрашава никаква контраблокада. И познаха. Ние наистина сме едно жалко, мизерно, страхливо и недостойно племе, а тия дето умряха за него, ако можеха да ни видят, щяха да разберат, че за такива нищожества не си струва жертвата им.

Когато гърците блокираха границата,българските фирми загубиха 170 милиона евро. Когато нашите решат да блокират границата,то пак български бизнес бил губил 100 млн.лева. Има ли вариант в последните 26 години,когато по една или друга причина България да не е винаги на загуба ??

излъгаха ви СМОТЛьОВЦИИИ

Дреме ми на ПАЦАТАкис!

Повече от това , българинът няма на къде повече да ИЗПРОСТЯВА . Една блокада не може да направи като хората ????

Бойко не убеди гръцките фермери,но убеди нашите ,,пострадали "превозвачи да не блокират границата с Гърция.Когато гръцките фермери блокират границата отново, превозвачите да не вият на умряло за загубите си,защото Бойко не може да им помогне.Той Бойко ,просто няма власт над гръцка територия и над гръциките фермери.Важното е туроператорите да лапнат парата,а не БГ достойнството.

ДИР, ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ, ГРЪЦКИ ПОДЛОГИ ЛИ СТЕ ИЛИ ДА?

Как мислите другари демократи, дали гръцките фермери ни правят блокадите, или това са децата на нашите тракийци живеещи по нашите земи в северна Гърция които сме ги загубили благодарение на дядото на царчето ни.

Сложих ти плюс, но по тази логика, ние отвсякъде сме заобиколени с Българи!!! Лошото е, че тези Българи не се приемат за Българи!!!

Истинските българи,които са преживели 5века и още 140 години, ще са готови като предците си да скочат и да се преборят, а тук живеещите, май и ние сме тук, някак не скачаме за интересите си. Това е- сами си правете сметка, къде са българите. Жалко е ,когато са такива констатациите. Но иначе и на двама ви +++

Обзалагам се, че догодина фермерите пак ще блокират границата. Трябва по-сериозна реакция от държавата, най-добре по посока заплаха за ТЛЪСТИТЕ субсидии, които фермерите в Гърция получават!

Продажен народ сме и това е! 15 пияни гърка държаха хиляди камиони в безисходица а сега някои щял да загуби някакви си пари. Не сме народ а мърша както бе казал поета.

Посерковци и страхливци са тия дето се изпънаха като тупани да отстояват правата и интересите си и веднага се наведоха на тия наглеци. Нали Б.Б и другия мухльо ходиха на крака на гърците да им се молят и ония им се изсмяха в лицето и ги наритаха обратно. За гърка не трябва да има прошка, той е нагъл и трябва да го удариш по джоба за да се замисли следващия път какво ще прави. Ама нашите пишман протестанти са пълни п.тки.

ДОГОДИНА ПАК ЩЕ ВИ ГО ТУРИМЕ, СМЕШНИЦИ!

Виж ся. Българския народ изпростя. Но не толкова, колкото си мислиш. Тези номерца ги правехме още преди пубертета. Някои се хващаха. Голям смях. Порасни най-после де. И готви чувалите с бюлетините.

Кой идиот е смятал, че ще има блокада на българската граница?! Как ще излъжеш или увредиш на византиец?! Но виж стана чудесен пиар за отклоняване на вниманиетоИ отново Бойко победител-както го умее!А уж шофьорите били чепати. Може и да са чепати, но собствениците имат не топла, а гореща-нажежена до червено, връзка с първата редица на ГЕРБ, а и господина/другаря Столарски умее да посреща (по правилата!) в курортното си селище, когото трябва и както трябва! И кой вярва, че този компромис бил последенБлажени са верующитеВизантийците се изгавриха отново с българите.Обзалагам се, че гърците отново и отново ще затварям границата. Но да опитат да затворят границата с Турция Българио, Българио, още много петилетки ще стоиш в глухите балкански коловози????

Българинът НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ БЛОКАДА ,СТАЧКА,ПРОТЕСТ КАТО ХОРАТА . ---ФАКТ!

Тъй ли?Я питай Виденов и другарските депутати скрити като плъхоци в НС ..

Dobromir Dimitrow

И олигархски!!! Както и сидерага!!!

Пука им на гърците за вашите предупреждения. Те разбират само от тояга. Нищо не става от нас...

Заприличахме на лъжливото овчарче. Кой ще ни вярва вече? Ще ни се смеят.

""Борисов убеди превозвачите да не блокират границата"",а дали през януари ,ще успее да убеди фермерите да не блокират границата.Нещо ме кара да се съмнявам.До тогава има време, а сега може малко фанфари и оркестъра да свири туш.А през януари старата песен с нов аранжимент

Хахахха, чете и не мога да спря да се смея. Отново Елините победиха и уплашиха варварите. Забавно е да сте ни съседи, помага да държим високо вдигнати главите, защото дори когато няма кого да победим. Винаги сте наблизо. :) :) Политиката е измислена от Нас, а киселото от вас варвари. А и си казвате честита баня все още. Другите ни съседи поне малко се култивираха, но вие сте невъзможни за цивилизоване.

абе днешните гърци какво общо имат с древна елада , това че се опитват да се наричат елада не помага в цял свят им викат гърци а грък нали знаеш какво означава-крадец и то от малаазиски и африкански произход чернички с гъсто окосмяване по цялото тяло ,а по повод банята сме в пъти по добре от гърчолята дето и не обичат и да се къпят и миришат на :кацика :

Ко прави Ципрас га гърците блокираха границата , ко праи Боци га следва да се изпълнят заканите на превозвачите ? Те това ми го разяснете , че го ни разбирам.

Боци е енигма, която азумен човек не трябва да се хаби да разгадава.

Sm3hurk0

Меки политици..., слаба държава.

Предлагам бойкот на гръцките стоки и по специално на селскостопанската им продукция. Не купувайте гръцките домати!

и жените ни да спрът да ходят да мият нас..ни гръцки задници за 500 е. на месец , по младите дето са по бордеотата за по 10 евро на тек и те да боикотират гръцките пи.ки е така вече може и да им стане гадно на гърците

дете идиотче се репчи - те на това прилича, смешници - бугарски политици

Изказването на примиера има трагико-комичен характер.За нас трагедията ,както винаги , а за гърците комедията и спонтанния и непринуден смях

кои сте вие бре шепа комундета или още по лошо онези смахнатите пицаджии на боленчо, не си ли разбрал че болшинството българи подкрепяме премиера а на вас като не ви харесва куфарите и да ви нема

Според мен ,по-удачно е той ,да дойде тук или да се появи български политик ,подобен на него.

Крепят го готовите чували с бюлетини - това и врабчетата го знаят. А на теб, като ти харесва, ходи в Банкя да му крепиш ........ магнолията, де!

КАКВИ ТИ ''ПРЕВОЗВАЧИ'' ,....ТОВА СА ЧИСТИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДАЛАВЕРАДЖИИ ! Номерата на Боци ,...........днес ще ПРАВИМ БЛОКАДА , УТРЕ НЯМА ДА ПРАВИМ .... ПОЛИТИЧЕСКИ ТРИКОВЕ , БЕЗ ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ДЪРЖАВАТА!

Номера от селски вечеринки...

ЛИЧНО БИХ СЕ ЖЕРТВАЛ ДА ИЗЛЕЖА ЕДИН ПРЕВОЗВАЧ НА ГРЪЦКОТО КРАЙБРЕЖИЕ , ЕСТЕСТВЕНО С 2 ГРОЗНИ ГЪРКИНИ, АКО МИ ПРЕПРЕЧИ ПЪТЯ ...........................ЕААМ МУ МААТА

Гърците дори няма и да си го преместят в другия крачол "след намесата на премиера"

Няма нищо страшно , просто Б.Б. както винаги играе от другия отбор.Това според него това се нарича дипломация.Я да си представим Виктор Орбан,как според вас ще постъпи той,как ще защити националните интереси или ще чака ,да види какво ще кажат началниците

Виктор Орбан е сериозен държавник с авторитет и достойнство. За разлика от едно Перкенде, дето не може да му подлее водица на малкия ъст.

ПРЪСТ - който бъза....

какво на интересува орбам морбан , кат толкова ти харесва оди в унгария. тука бг народ си харесваме премиера и сме гласували за него

Аз знам, че той е любимец на лумпените и дегенератите.

А на теб, като ти харесва недодяланият дръвньо, оди в Банкя да му крепиш.... магнолията, де!

И гърците като чуха чутовните заплахи на примитивната мутра си го преместиха в другия крачол и същевременно щяха да умрат от смях.

Това с контраблокадате е пълна глупост. Добре е че са се отказали, но трябваш ли премиерът да се намеси, за да се откажат.

Сънароднико мой,"това с блокадите" ти се струва глупост,вероятно защото не те е засегнало лично и не си загубил и стотинка от собствен труд.А десетки мои колеги не могат да си стъпят още на краката от понесените загуби.А премиерът си направи поредния PR .

пулни глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.