Борисов: Блокадата на ГКПП е геноцид, но съм в безизходица

Премиерът Бойко Борисов заяви пред депутатите, че се чувства в безизходица, защото от Гърция му отговорят само, че нямат контрол върху блокадата на границата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Блокадата на ГКПП е геноцид, но съм в безизходица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко, ти имаш ли смелостта да си отговориш на въпроса "Защо мен - пожарникаря - ме избраха за премиер??" В България има МНОГО извънредно интелигентни българи. Защо точно тебе те направиха премиер?? Задай си този въпрос и, ако имаш достойнство си сведи главата, защото ОТГОВОРА Е СРАМЕН. Теб са те превърнали в предател на България, а ти от тъпотия дори не го осъзнаваш...

Боко, Тиквенико, отиди и питай Google "Що е геноцид". След това го напиши 100 пъти в една тетрадка. И също .... подай си оставката, че си СМЕШЕН.

Боко, вземи се скрий някъде, че цял народ ти се смее! Гръцкия народ си протестира за правата, против собственото си идиотско правителство. А геноцид е твоята политика насочена СРЕЩУ българския народ.

Не се прави на две и половина ами слагай шапката ,викай пожарните и разчисти пътя от тия гърчоля.

хаджията като си в безизходица сдавай и се уволнявай да се намери един на твое място и да им изгони посланика както и да си прибере нашия явно с тия от дипломация нема смисъл и да бие там една ограда и толко

Геноцид???!!!, безисходица!!!- изказ и действия на премиер- пълна трагедия!!!!!!!!!!

Не!Геноцид е това,което ти извърши над българите от Северна България.

а също и над българите от Южна България

Изход има!!!Толкова много гръцки пари има в България(банки,бензиностанции,търговски обекти и др.) Калкулирате какви са загубите за България и бизнеса и си ги взимате от там под един или друг данък( да речем данък геноцид) да ходят тогава гърчолята да реват на ЕС!!!

хубаво е като идея , но не е приложимо. защо ? защото всичките изброени от теб нямат вина. това означава ,че не могат да бъдат осъдени за деянията на трета страна (фермерите). после всичките тези вериги ще ни осъдят и ще трябва да плащаме и на тях като данъкоплатци. от друга страна дори и да се случи предложеното от теб веригите ще вдигнат цените , ще си избият загубите , но ще ги платим пак ние. истинските виновници - фермерите няма да усетят нищо и няма да понесат загуби.

с всеки изминат ден от управлението на ГЕРБ и личните прояви на главният клоун Борисов, все повече се гордея с това че съм гласувал за АТАКА и Сидеров! а вие скъпи сънародници си взимайте редовно "антидепресантите" и не изпускайте "риалититата" на управляващите:), ха ха ха!

Винаги съм си знаел, че имаме най-тъпия премиер в Галактиката, но днес с това изцепване за "геноцид" аз съм тотално ошашавен от тъпотията на тоя овен. Това момче на близо 60 години, след 10 години във висшата политика не знае какво е "геноцид' ???????????????????????????? За такова незнание ще скъсат на изпит всеки първокурсник по политически науки. М..даааа, Винету забавя, но не прощава..

Тикве, чудя се кой ти е майчиният език!? Мислех, че е българският, но имах съмнения- сега като изръси това с "геноцида" вече съм сигурен, че и българският не е. К'во праи'м сега? Явно няма език на тази планета, която владееш! Може би требе да пробваш с някое наречие от мъглявината "Андромеда"- сигурно там ти е силата!?

Безизходицата идва от ограничения умстен капацитет на премиера ,отпадък от симеоновското килийно!

Ето ти съвет бате ми Бойко. Както приехте, че натовски самолети могат да охраняват нашите въздушни граници, вземи се договори с Ципрас наши полицаи или жандармерия да съдействат на гръцкия гл.прокурор за разчистване на границата от тракторите. Те да го поискат- ти ще им съдействаш.

E kaкъв изход да намери човек без образование,култура,интелект! Поради тази причина сменя мнението си по 3 пъти на ден! Пиле в кълчища! Боколандия се ръководи от всеотдаен на господарите си примат! Защо на всички държавни мъже и жени първата им работа е да изнесат семействата си в чужбина???

Тикве, не се занимавай с такива битовизми, а бегай например в.... Тобаго да преговаряш за внос на мушмули през 2036 година. Докат' свършиш с преговорите и нещата тук ще са се опрвили!

Боко, Тикво, футболисте, генерале, тенисисте, пожарникарю, прочети внимателн следното , за да не се излагаш като прани гащи на плет: Геноцид-определение: Геносид е система от насочени действия спрямо дадена етническа група с цев пълното й , или частично физическо унищожение- ООН, 19ч7 г И вземи се разкарай поне от ДИР-а , ако не от твоите телевизии, защото наистина ставаш досаден . Гърците стачкуват, защото не приемат само народа да плаща сметката. Ако ние бяхме като гърците , ти щеше 100 пъти на ден да се насираш от страх. Не че сега не го правиш, но сега го правиш от тъпотия.

Браво Пешо! Боко, пожарникар-премиера, да спре да бълва глупост след глупост.

Като не можеш да заставиш ЕС да наложи изпълнението на законите си, за какво си премиер? Да се пъчиш и ни говориш назидателно пред репортерките ли? Трябваше с онова лъскаво конте-наповънкашният ни министър и евродепутатите ни да взривите Европорламента ! Ежедневни протестни ноти, декларации и искания за компенсации за сметка на гръцките агро субсидии! Бойкот не всичко гръцко от стоки, плодове и зеленчуци, туризъм, хотелиерство, празници!

Много е лесно, гранична полиция да не пуска да влизат в България, нито един гръцки камион, а не управляващите да оставят нашите превозвачи да се оправят сами, сякаш сме ничия територия.

Напълно безотговорно е човек на такъв пост да използва подобен термин /геноцид/ по адрес на съседна страна. Ето как върховната простотия на високо ниво може да навреди на междудържавните отношения.

Освен всичко това е геноцид , колкото Тиквеника е интелигент. Предлагам ново прозвище на най-тъпия премиер в Глактиката: Боко Геноцида.

А за теб може ли обръщението Най-умния трол?

заслужихте си го тоя идиот и циркаджия, яжте му го_ната сега! (бате Бойко, той е мъж,ха ха ха ха)

Боце,, п_тко непоръбена, взимай пример от гърците, мишок такъв, а не да се правиш мъж само пред своите и да чупиш главите на нашите протестиращи , когато те затварят пътища и магистрали, помним ние окървавените протести и ще си платиш за това!

ГЕНОЦИД!!! ???? Колко са избитите? :))

Той си мисли за индианците ... Нали е експерт - винетуист ...

Това е Европа! Проблем между две държави!:Д:Д:Д! За какво сте вие тогава долни чиновници и лакеи!!!

"Борисов: Блокадата на ГКПП е геноцид, но съм в безизходица..." ?!??! Извършва се ГЕНОЦИД над собственият ти народ, а ти не знаеш какво да правиш!?!?!? По голям ИДИОТ няма на планетата! МАХАЙ СЕ ТОГАВА!

А,защо Унгарският, Литовският Латвийският, Румънският, Полският, Чешкият и който и да е друг от Източно Европейските Премиери не се чувства безпомощен? Единственият ход в правилна посока при безпомощност е оставка и замяната ти с по-кадърен и образован човек! Че си тарикат, тарикат си! Ама в международната политика тарикатлъци от ъндерграунда, които притежаваш, не вървят! Искат се знания, образования, интелект, а не досадна сервилност!

Шефовете на тиквата го зарязаха сам да се оправя а той не може да мисли самостоятелно. Като вица за мутрата на фризьор който ползвал слушалки за да му напомнят да диша и се задушил когато са му ги махнали.

Има изход баце, има. Вервай ми!

Тоя смешник дали знае какво е "геноцид"?

Със сигурност знае какво е лош материал. Три папи са го галили по главата.

Да ви разкажа ли защо е тази блокада защото вие сте малки и глупави и сте управлявани от още по глупав пожарникар. Всичко това се прави заради пристанището в Солун понеже като компенсация за земите имахме правото да ползваме пристанището. И тази стачка се прави от нашите тракийци, затова Ципрас казва че няма власт над тях, а кой им плаща оставям на вас да се досетите. А относно Русия и наближаващия празник то Волжка България и кан Кубрат са разбити от монголо-татарските орди или така наречената златна орда на Чингиз хан.Тука нямат нищо общо руснаците. Те затова и сега пет пари не дават за вас. Но без тях вие да сте изчезнали сто пъти от картата на света. Това в училище няма да ви го кажат защото не е в унисон с демокрацията.

Нещата са очевидни--- европари няма да се крадат,защото трябваше да дават до 2020 г., но кризата и свършиха.Токо,че- Борисов отива президент / живот като на кино/,тарикатите ще си делнат министерствата и службите партиино пропорционално,умните и кадърните- Терминал 2,тук остават само пенсионери," бизнесмени" със охрани, неграмотници с по 600-700 лв заплата и малко бежанци.

Ами като си в безизходица и сам не знеш какво да правиш - подай си оставката ! И вземай и целия кабинет със себе си ! Аман от бай Ганьовци!

така и неразбрах как според вас законово може да се реши проблема? с напускането на страната и оставка на правителството няма да се реши. тракторите и протестиращите са на гръцка територия и проблема е в тях. дипломатически не става.

....изхода, на "безизходицата", е терминал 2, бе г-н премиер, над 2 милиона българи го направиха и продължават!! а пък и погледни и станишеффф, какво направи, събра си куфарчетата и, "е..л съм и маиката" на страната, и хоп, в брюксел!! ;)) лесно е, казвам ти го от негово име!! ;))

Както казва д-р Тони Филипов в "Делниците на един луд" - "Никога не сме имали толкова просто нещо на толкова високо място." Боко, само да ти напомня, че освен ВСИЧКИ механизми на ЕС, които можеш да ползваш, от 2006 г. има Международен арбитражен съд - Международният Арбитражен съд при АПВ е компетентен по граждански и търговски спорове, включително и спорове, породени от тълкуване или попълване празнини в договори, както и приспособяването им към нововъзникнали обстоятелства.ностите на извънсъдебните методи за решаване на спорове...

Много сложно ми звучи. И на Бъчварова сложн й звучи. И на Бетина Жотева сложно й звучи... А бе подиграваш ли се с мене , бе? Айде да ти напраЙм едно мачле да те видя калко си Гявол...

НЕ Е НЕОБИЧАЙНО

не ми кради ника! еи дирници!

Неговия е две букви О ! Твоя е две цифри 0 ! Кво спорите ?!

...дано, разбере, че и целият народ се "чувства в такава безизходица"??!! ;) Oт една страна, беднотия, безработица, потънал в дългове,от алчните олигарси и банковите хиени, от друга страна, бит, ограбен, или убит!! B моловете, се стреля с автомати, в училищата с пистолети, а по улиците даже и с гранатомети!! ?? Eто, защо,.. бежанците от държавата ни, ще стават повече, от тези от Cирия!!;)) Tогава, ще види истинска безизходица!? Kато, останат само, корумпирани политици, престъпници и цигани!! ;))

Ако имахме гражданско общество, ако имаше, ама наистина имаше умни и красиви, то месец февруари трябваше да е месец на протест. Защото това което ни демонстрира хунтата на герб и компания се нарича НЕКАДЪРНОСТ И УПРАВЛЕНСКА НЕМОЩ! Само, че нито сме общество, нито пък ги има на лице "умните и красивите". Как може да е толкова ТЪП този народ и да се примирява и да си пасува при тази най-нагла и беотговорна простотия в изказването на тоя пишман "премиер".

Добре казано! Но, иначе погледнато е забавно - протестърите би трябвало да протестират срещу себе си, организирани от вицепремиера Бъчварова и подкрепени от ГЕРБ... :D

не се питаи, "как може", а си спомни какво е написал алеко константинов??! а после, прочети и какво е казал чирчъл, при деленето на територии след края на воината!! и двамата, са описали точният образ на този народ!! единият със "баи ганю", а вторият, го определя като крадливо,злобно и завистливо,ебливо племе,... което, пие боза, и си честити банята!!;))

Оставка на мутрата неспособна да управлява. Той отново е питал шефоветеси във Вашингтон и Брюксел, какво да прави, а те са му казали да се оправя. Той понеже не е свикнал да взема решения, а да изпълнява заповеди (това му е останало още от годините, когато обикаляше с бухлката да събира рекет) и сега се оплетекато пиле в кълчища.

Да допълня- НЕ СЕ ЗАИГРАВАЙТЕ С РУСИЯ!!!

не не се заиграваме! ние воюваме! а на здраве, че идва месецът на воината!

Никога, ама наистина никога такъв ПРОСТАК не е бил начело на държавата в цялата и история, с всеки изминал ден ставаме за т,шак на цяла Европа... Извън темата, има ли премиер в света който да не знае нито един чужд език и да не е прочел нито една книга освен бестселъра Винету?

Господин Борисов, Не е геноцид а подигравка, която правителството допуска и като нямате идея как да действате - вкупом си вървете. В минало време сте казвали, че за неудачи БСП или комунистите са Ви виновни - сега кой е виновния? Съвет, съгласно моето семейно и професионално възпитание, като си възседнал коня и не знаеш, какво да правиш - слизай от коня.

Това не е истина. Господин Борисов, не сме в детската градина. Вие говорите на възрастни хора. Не забравяйте, че все още в България се намират и интелигентни хора. Как е възможно в съзнанието на Премиер да се роди подобна мисъл. И как е възможно да я изречете пред цял един народ, който очаква от Вас решение на проблемите му. То не са блокади, то не са побои, то не са пладнешки обири, то не са убийства и самоубийства.... . Трудно ми е да изброя всичко. Вие знаете ли, че от 1989 година България не е била от никого по- зле ръководена, управлявана, представлявана. Искаме достоен премиер. Да не се срамуваме от него. Преценете кой около Вас е достоен Човек и го помолете да започне да ни изкарва от тази каша. Не са необходими избори, че не се знае каква нова беля ще дойде. Просто си харесайте умен човек, достоен човек. Със сигурност има такива БЪЛГАРИ. Нека той бъде Вашия ум, Вашия съветник за всяка стъпка. Намерете този Човек иначе сме загубени. НЕ ОБЕЗВЕРЯВАЙТЕ ХОРАТА. НЕ КАЗВАЙТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ И ВИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА, ЧЕ НЕ МОЖЕТА!!!

ами че по-големи глупости от изявленията на управляващите има и? нали заради тях: 2 милиона емигрираха 2 милиона умряха и осакатяха 2 милиона не се родиха децата ни ги няма * родителите ни измряха и т.н. и т.н... а?

Защо по такъв просташки начин се пише в коментарите? ББ иска съвет, е етови момент, в който можете да помогнете. Хей вие, които ръсите само нецензурни изрази, спрете се, вие сте държавата и показвате, колко ни е културата. Към ББ, Г-н министър-председател на България, нали има ръководни органи на ЕС, съдилища, не ги жалете тези, които вечно искат да лежат на нечий гръб. Изчистете държавата ни от тяхното присъствие - цехове, заводи, влизане, излизане в БГ. Помислете как да се прекъсне връзката на БГ с тях! Пожелавам Ви успех!

Бойко не иска съвет,това е човека дето знае всичко,бойко просто иска да оправдае управленската си немощ,безхаберието и неграмотността си във всяко едно отношение.Ако искаше съвет щеше да събере умни глави,които да предложат най-доброто решение и готово.А ти ако искаш съвет ето ти един безплатен-близкият пункт с Турция се отклонява движението на български тирове към границата с Турция и тировете могат да минават от там,в близкият пункт с Македония се прави същото,а на останалите тировете се качват на БДЖ и така преминавата границата.ТИР-овете с чуждестранна регистрация се оставят да чакат на границата,нека техните държави се задействат да тях.Когато гръцките фермери видят,че блокадата не дава резултат както стана на турската и македонската граница прост няма да я блокират.Надявам се да си разбрал от един път,а няма да задаваш тъпи въпроси като премиера ти.

Т.е. турската и македонската граница на Гърция не е блокирана? Такъв пропуск на фермерите? Шантажират правителството си само чрез българската граница? И никой още не се е сетил така гениално като теб да мине през другите граници? Това щеше да се сети и дете, но то щеше да се сети и че щом толкова време това не става, значи по някаква причина не може! Съветници, служби и експерти не могат да дадат на тиквата съвет за изход от положението, ти обаче успя в един пост във форума. Евала!

И като какъв ще мине през Турция без документи за митница? Туърция не е ЕС и там трябва да се минава митница дори за транзит. Освен че струва няколкостотин евро, тировете нямат и необходимите документи - примерно паспорти на шофьорите, за стоките се изискват документи дето тепърва някой трябва да отиде да ги извади. Същото е и с Македония.

Е най-после разбра как се чувстват хората при мъдрото управление - в безизходица. И всеки ден все по-лошо...

СЪВЕТЪТ МИ Е-КАТО НЯМАТ КОНТРОЛ НАД ФЕРМЕРИТЕ ДА ГО ОТСТЪПЯТ НА КАРАТИСТА БОЙКО БОРИСОВ.

крайно време е да обявим воина на гърция, да окупираме Атина да въведем ред и разбира се да намалим цените на маслините, аузото, метаксата..... така не върви пиенето!!

Премиерът: Чувствам се в абсолютна безизходица...Помияр, нали голям го вадеше, нали правеше квалификации за Гърция, нали съветваше Ципрас, какво стана, ти си едно посмешище, което потупват по рамото и зад гърба му се подиграват, въздух под налягане си ти, не премиер!!Нещастнико, обърни се към приятелите ти Юнкер и Меркел, да ти помогнат!?Глупак банкянски!!!

---------------------------------- европата е геноцид за бг-то! ако руснаците не ни освободят и скоро, то ние ще ги окупираме!!! ----------------------------------

Бацеееееее... Като не моеш се опраи, аре улево. Не а ми се занимаваш с Москуа и Брюксел.