Коментари - Борисов разкрива позицията за ”Белене” и тайни за газовата връзка с Турция | dnes.dir.bg
назад

Борисов разкрива позицията за ”Белене” и тайни за газовата връзка с Турция

Премиерът Бойко Борисов ще бъде изслушан на закрито заседание в парламентарната икономическа комисия за АЕЦ "Белене" и за междусистемната газова връзка с Турция. След заседанието той ще обяви и позицията на България за атомната централа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разкрива позицията за ”Белене” и тайни за газовата връзка с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма отърване всичко ще отнесе народа дупе да му е яко

те на секретно заседание решават и цената на яицата и кои е на далаверка от цялата работа

браво пешо точно така

Се тая.

Ейй писна ни от тоя тъпанар поръбен да го давате по медиите навсекъде бе! Простотията му ни облъчва бе разберете бе! Нема ли кой да изтрие с гумичка тоя герой от комиксите бе? Господи ако та имъ ела си прибери версията бе пич! Направу на напрай луди бе госпуди! И другите измети от герберастан моля та и тех отвей като пролетна вихрушка! Ама много та моля господи, ама с тях вземи и другите акита от БСП и ДПС! А и Уоруик моля та земи госпуди! И него не заборавяй! Сполай ти госпуди! Помагай! Че веч са не трай! Не ни остава нищо друго освен да нарамим сопите и да ги линчувами политиците госпуди! Прекалиха те! Оскверниха всичко свято госпуди! И поповете господи! И в техните души влезе сатаната господи! И тях си прибери!

Урод нещастен си ти и писмото ти е уродливо, и душата ти е УРОДЛИВА, така да знаеш, УРОДЕ!!!

Ти си един злокачествен кретеноид,простако!

Каква може да бъде позицията на Борисов и какви боричкания стават около Белене? Борят се мафиотските олигархични кланове на ГЕРБ и БСП кой да инвестира и кой да владее( собственик) утре Балене. Двата клана са свързани с руските олигархични капитали и заедно с тях играят играта. БСП за сега владее цялата българска енергетиката , ГЕРБ иска да ги измести от там. Една атомната централа е скъпо съоръжение и автоматично става водеща в българската енергетика. Русия дава държавен заем, но това не са държавни пари на руската държава, а частни олигархични капитали с руско и българско участие в тенджера с руски борш. Руската държава е поделена между олигарсите под закрилата на Путин. От друга страна Борисов е подвластен на Вашингтон и трябва да изпълнява заповедите му, в никакъв начин да не купува нефт и газ от Русия. Това е новата политика на Вашингтон, да не позволи обединяването на източниците за Русия с Европа, за да не направи еврото силно и то да измести долара от позицията му на първа световна валута. Турската тръба също е диктувана от Вашингтон политика на Борисов. Само че тя е идея на хитрия Ердоган, който смята с кранчето на газта да разиграва Европа и да я принуди да приеме Турция в ЕС. Що се отнася до позицията на СДС - Костов по въпроса, тя е спусната директно от Вашингтон, защото СДС бе купено от Отворено общество 1997 година и прие за своя идеология външната и вътрешна политика на САЩ

Хайде сега дайте и коментара по СПИРАНЕТО НА БЕЛЕНЕ! Да видим какви простотии ще сътворите...

АЕЦ-Белене това беше касичка, създадена от КРАДЦИТЕ на съвременна България за финансиране на личните разходи на същите и нелегалната им политическа дейност.Грешката на КРАДЦИТЕ бе, че никой от тях не е очаквал, че вместо да седнат на софрата и да КРАДАТ, Борисов и Дянков(най-вече) ще задават въпроси за цена, ефективност и други подобни дреболии. Тук въпросът с привличане на ИНВЕСТИТОР беше от изключителна важност! И то инвеститор, финансиращ ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ, а не само неговата част от съсобствеността. Предвид това, че БЪЛГАРИЯ НОСИ РИСКА от евентуална ЯДРЕНА КАТАСТРОФА, нашият дял НЕ МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ПОД 51%! И ето ги условията 51% за България и 100% финансиране на проекта от бъдещия ИНВЕСТИТОР! Ако намерят такъв ИНВЕСТИТОР( при тези условия се замислям дали би ми попречило, май не, този ИНВЕСТИТОР да бъде и руски...), да заповядат да се обсъжда договора по същество. Намериха ли? Не! Балъци по света няма, вкл. и руснаците не са такива. На тях им дай някоя далавера - като доставки на газ за $600/1000куб...

Димитров, малцина вече са мислещите като вас ,че клана на ББ не е един в общия кюп на крадците. Та капиталите на олигархичния клан на ББ и ЦБ, които притежават и управляват партия ГЕРБ, са смесени с тези на олигарсите на БСП и оплетени свинските черва. И кого визирате като инвеститор? Инвеститор за такова много скъпо съоръжение като атомна централа не може да бъде частен, защото частника става автоматично собственик на цялата енергетика- нещо като произвеждане на нов Златев. Западноевропейците и високо развити демокрации не строят атомни централи с частни инвеститори и не ги правят частно притежание, а с държавен пари. Но за разлика от България тези страни нямат управляваща олигархия и държавните им капитали са си държавни. В България и в Русия няма държавни капитали, а капитали на олигарси, двете страни имат еднакъв олигархичен капиталистически неолиберален обществен модел внесен от САЩ.

ако симеон радев беше жив щеше да напише герб и боко тиквата разрушители на останалото от българия куршум за тия изроди

Кой от де иде, яха българският горд народ. А ние пък не търсим причината ,защо ни яхат, разделят, мачкат, унизяват, ограбват, УНИЩОЖАВАТ.Причината е само една, СТРАХ. Страх ги е от нашият Български Дух, та се налага Небето да ги закриля. По тази причина имаме чувството за вина, привнесен комплекс за малоценност...АТЕИЗЪМ. Атеизъм, "забит" в гените ни и пред поставящ нашето разделение и взаимно противопоставяне. Обаче, Кармата е вече изживяна. Агонизират душманите ни и поради това е толкова безпощадна цензурата и са толкова яростни манипулациите. Анализът ми може да не бъде публикуван, но след натискане с бутона "изпрати", той отива в "ефира", а за да бъде "задействано" транслирането, грижата има "Синдромът на 100-те маймуни". Зер, НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХТЕ!!!

русия и турция...единствен път за съществуване на бг...

И какво се оказа! Великата тайна, която мухоБойко съобщи преди час по радиото, всъщност медиите я разнасят от вчера-газова централа в Белене, а реактора в Козлодуй. Единственото, ксоето не се знаеше се оказаха 100 -не млн евра, обещани от ББ на Путин като доплащане/неустойка/ за реактора. И всъщност стана ясно, че мухоБойко си е мълчал два дни само за да преглътне резила, щото навън явно не се впечатляват от "борческото" му минало и си го плякат яко!

Ами тя здравната реформа е ЗАПОЧНАЛА. Ако няма кой да я продължи и изпълнява законово, ако някой я саботира умишлено или не, ако някой е некадърен и не може да се справи с нея, затова не е виновен Костов. Щеше да е виновен, ако беше на власт. А когато беше на власт здравната реформа вървеше напред. А това, че предприятията не работеха и генерираха огромни загуби е факт, заради който още Жан Виденов ги вкара в списъка за изолация и ликвидация. Не обвинявай Костов за това което не са направили тизи след него. Това е като кацата с мед, събира се дълго и трудно, но е достатъчно е 1 лъжица катран да сложи някой след това за да стане меда негоден. И затова не е виновен събирача на меда. А такива кретени като тебе се опитват точно това да правят.

Пълни глупости. Щом смяташ, че си имат пета колона, какво значение има пускат ли медии или не на заседанията. Освен това, подозирам, че чужди разузнавателни центрове знаят ПРЕДВАРИТЕЛНО, какво ще се говори на "секретните" заседания.

мощна енергиина мафия начело с другарите Станишев и Овчаров,подписали договора за доброволно увеличаване цената на внасяната от Русия газ!Сега същите тези шибеци искат да се строй АЕЦ,за да отмъкнат при евентуалното си бъдещо управление,няколко милиарда в суматохата!Не се хващайте на въдицата им!

Самодържецът разиграва цял народ като шикалкави за съдбоносното за страната решение касаещо Белене. Харесал си ролята на едноличен господар и диктатор, непризнаващ друго мнение освен собственото му той си подбра и се огради с абсолютни безмозъчници в краката си. Това го докара в пълна безизходица, понеже в момента той няма с кого да се посъветва. Чувствайки собствената си некомпетентност и неопитност, сега просто се тресе от страх пред избора как да постъпи. Бих казал, че точно сега съжалява за болестната си амбиция да управлява, давайки си сметка, че тази лъжица не е за неговата уста. Става ясна цялата пародийност на самоизграждания му образ на решителен силовак, който не се бои от нищо и за когото морето е до колене. Още по-жалки са овцете му в кошарата на парламента, които с робското си поведение правят цирка още по-неприятен.

Панчо,миришеш.

Преди срещата толкова гръмко тръбеше за Белене, а след нея - секретничене, "конфиденциалност". Поведението на нашите политици, ББ на първо място ми напомня поведението на съперниците на братята Кличко - преди срещата - ежене и арогантност, по време на срещата - пълен провал, след срещата - мълчане като наакан.

Трудно ти е да го разбереш.Трябва ти повече интелект.

Не разбирам защо ти трябва интелект, когато гледаш клоуна в цирка? За теб, ако това е проява на интелект, то тогава къде си пъхаш гагата да поучаваш?

изпукаме от глад!Някой може ли да си обясни,как ще стане изплащането на тази "тенекия"?При този хал,да те накарат да изплащаш и по половин милиард всяка година?

Мощността на реактора е 1 Гвт. При цена 5 евроцента за Квч. ще бъде произедена енергия за 438 милиона Евро!

Вижда се, че ти си много умен, но забравяш една основна подробност и тя е, че за производството на тази енергия има и много други разходи - заплати, гориво ..... Освен това за да получиш тези пари ще трябва да продедеш тази енергия. От друга страна лихвата на парите на година при 4% годишна лихва (а тя ще е поне 8%) и ако сумата на централата е 5 милиарда лева, а тя ще е много повече ще е 200 милиона. Или казано с други думи ще трябва да даваме поне 500 милиона на година за да изкараме 438. Такава сделка може да направи само малоумник.

Аз предлагам да пратим всички политици от последните 23 години в Белене за по 1 мандат и Ви гарантирам, че и през ум няма да им мине на следващите да продават всичко на всяка цена в България, както и да си раздават бонуси или наемат пиар агенции!

А къде ще пратиш народа?

изпукаме от глад!Някой може ли да си обясни,как ще стане изплащането на тази "тенекия"?При този хал,да те накарат да изплащаш и по половин милиард всяка година?

Това е при положение че централата със всички оскъпявания струва 6,3 млрд. евро. Обаче последните сметки показват двойно по-висока цена - над 25-27 млрд. лева, което ще ни товари с повече от 1 млрд годишно за срок на изплащане 25 г. При лихва 10% каквато предлагат руснаците цената за 25 годишния период отива към 34 млрд., което е към 1,4 млрд годишно или по 9 стотинки към производствената цена, която в момента в Козлодуй е към 4,2 ст на кВтч. Ще ни суровакат с цена на едро от НЕК двойна на сегашната. Не влизат вътре застраховки и кой знае какви такси, които ще влязат през следващите години за АЕЦ. При цена 10 млрд евро, нещата загрубяват съществено - с лихвите за 25 години изплащането отива към 55 млрд. или по 1,85 млрд на година, а кВтч отива към 20 ст. на едро. а при крайният клиент с ДДС ще е над 35 ст.

Народе! Виждате ли какво стадо сме ние българите....имаме си овчар...нас овците никой не ни пита само ни стрижат, доят и колят ....а гласувайте...пак ще слушаме празни приказки за прозрачност...пак хвалби....аман! Докога??!!

Едва ли Бай Пешо овчара е чувал за електричество, та да дава мнение по въпроса. А и повечето хора пълнат ток в кофи. Това е въпрос, в който са намесени интересите на ЦРУ, КГБ и койли още не. Не се решава така лесно. Всичко е въпрос на влияние и силния на деня ще спечели. Това е истината.

Интересите на България явно не са фактор при взимане на решение за Белене. Отрицателният външнотърговски баланс отчасти се компенсира единствено от туризма и износ на електроенергия. Идеята на площадката на Белене да се строи газова централа е все едно да да направиш основи за небостъргач и да ги използваш за да сложиш дървена барака върху тях. Но господ като иска да накаже някого първо му взима акъла!

Аха, Костов закрил проекта, ама той (проектът)продължаваше да гълта едни стотици милиони всяка година.

би следвало да започне разследването на пари, поглъщани от неясно кого..

Ами като критикувате интересувайте се малко повече, реактора и решение за строежа Белене е от НДСВ

ПОД СИНЯТА БОЯ, КОСТОВ Е ЯРКО ЧЕРВЕН. И ТОЙ СЪТВОРИ НА ДЕЛО ПРИКАЗКИТЕ - ТАЗИ ВЛАСТ Я ВЗЕМАХМЕ С КРЪВ И С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ. ЗАЩОТО СРИВАЙКИ ИКОНОМИКАТА, НА ПРАКТИКА ТОЙ ВЗЕ НАШАТА КРЪВ - НА ОТМИНАЛИЯ НИ ТРУД И НА НАСТОЯЩЕТО С БЕЗРАБОТИЦАТА. НО КАКВО МОЖЕШ ДА ИСКАШ ОТ ЕДИН ЦИ..НИН.

:) :) ей промит :) ще ти отвърна с ............ :)

Отново предателството и огромните поразии които безхаберието на ББ и Герб правят ще станат явни и ще се разберат след 5-7години. ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ КЪСНО ДА СЕ ПОПРАВЯТ. Затова ако не изхвърлим тази мутра от властта ще ПЛАЩАТ СКЪПО И НАЩИТЕ ВНУЦИ. До всички гербери ОПОМНЕТЕ СЕ това недоразумение ББ забърква по-големи проблеми и от Фердинант. НЕ ГО ПОДКРЕПЯЙТЕ АКО МИСЛИТЕ ДОБРО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ.

Не ми пука за това лице. Дали ще я има тази държава също.С цел грабеж натириха децата ни. Внуците не знаят бъгарски. Направиха страната ни колония с цел лично облагодетелстване. Що да ме е еня? За чалгата ли, която е разяла мозъците на кофти материала.Да вървят на майната си всичките.

Ама, никакво съответствие няма между заглавието и информацията в "новината"!

явно черпи информацията си от в-к "Работническо дело"!Нека чуем какво казва самият другар Тодор Живков:"Социализмът е едно недоносче".И продължава,с това че обвързването ни със СССР е грешка,защото отдавна Германия е построила комунизма!Всички коментари са излишни.

Социализмът беше доносче за някои фамилии и родата им. То бе обявен и равен старт, който въобще не се състоя.

По всички показатели сме били най-добре по времето на бай Тошо. С изключение на номер 10. И пак зависи...

Ясно. Аз съм наивник. По-рано имаше комунистически ченгета, а сега САЩ-Бойко-Цветанови. А, вие операторите , сте продажни пед.....

Хората масово си продават имотите и си купуват телевизори и радиа за да гледат и слушат Бойко денонощно, много умен човек бил на младини.

Ако България беше под гръцко или руско, а не под турско дали щеше да има сега държава България и народ български?

Ако не бяха руснаците да ти измъкнат от турското, хич нямаше да има българи с течение на времето. Това с кланета да ти сменят вярата, как ти се вижда?

До края на срока пак ще бъдеш препитан по история..

Необясним е отказът на мнозинството в НС да бъде изслушан премиера по толкова важни въпроси. Какво означава това "не" и "въздържал се"? Отказ да са информирани и да си гледат работата ли? Ако имаше нормални избори, биха си получили своето "не" от когото трябва.

дати разкря моя дебел к..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако в България се бяха инвестирали 400 милиона лева в енергийна ефективност, то всяка година щеше да се намали пилеенето на енергия с ПОЛОВИН милиард лева. При инвестирани 2 милиарда, годишно може да 1 милиард да не отиват в Русия, а да останат за българите. Така за 20 години сме 'спестили' 2 милиарда инвестиция и сме издухали 20 милиарда за ненужно потребление!

На 100% си прав(а).

През 1985 година, дядо ми внесе в ДСК две пенсииХ85лв=170лв=2бр. велосипед 'балкан'-че. през 2000г. /след деноминацията/ ги потърсих, и тябваше да платя такса 2лв. за да ги открият като 'ОБЕЗДВИЖЕНИ' нищожни 3лв. /след всички олихвявания/. Подарих ги на банката, защото и за външна гума не стигаха..... Крайната цел, е чрез ТЕНДЕНЦИОЗНО финансово, културно и научно заробване, да си подарим увехтелите жилища, плодородните ниви, недоизсечените гори, на тези които ПЕЧТАТАТ хартийките - пари. Продажници винаги ИМА!

Ако инвестират тези пари, една част от тях ще бъдат откраднати като комисионни по обществени поръчки, друга част като завишени цени от страна на спечелилите търговете, трета от това, че ще бъдат вложени некачествени материали и труд. Това са основните компоненти. Има и безброй импровизации. Ефектът от всичко това ще е никакъв по отношение на енергиъната ефективност, но освен усвоителите на средствата, яко ще захлебят и определени банки, които ще финансират мероприятието при изключителна своя изгода.

Има ли изследване, което да показва какъв е бил живота на българите през цялата им история до днес по следните основни показатели /може и други/: 1.Население - състав. 2.Имотно състояние. 3.Данъчна обремененост. 4.Военна повинност. 5.Престъпност. 6.Правосъдна система /брой престъпления и осъдени за кражби, убииства и др.- има го в архивите на затворите/ 7.Проституция. 8.Просия. 9.Смъртност по причини: битови, воини, здраве, глад, геноцид, катастрофи и др.10.Права и свободи. 11. Религия и др.

По всички показатели сме били най-добре по времето на бай Тошо. С изключение на номер 10. И пак зависи...

Това абсолютно не е вярно. По времето на бай Тошо нямахме много неща, които са редови днес. Пестеше се като за световно. Несигурността, която чувствах като малък, не мога да забравя и днес. Виеха сирени. Внушаваха ядрена заплаха. Спираха тока и водата. Нямаше много стоки без опашка, други изобщо липсваха. Сечаха се горите за износ, реките намаляха още тогава. Не можеше да се излиза в чужбина. Дрехите бяха кофти. За кола и жилище чакаш с години. Държавата харчеше пари на заем и се формира дълг, който икономиката не можеше да изплати. Самата икономика беше театрална бутафория. Хората зависеха от решенията на генетични тъпаци партийните секретари. Деградира способността на хората да различават, което естествено се прояви веднага, след като падна диктатурата. Образованието остана на критично ниско ниво, което е видно и днес цели поколения неуки хора, които не знаят какво четат и не знаят какво да напишат. Всичко това е една много тъжна история с тъжен край, който Българи изживява днес. Натрупванията са свързани с поколенията и не могат току така да се подменят или подобрят.

Всичко това го имаше,но не се съобщаваше за него.Криеше се,за да се създава привлекателен образ на комунизма.

ПИТАЙТЕ Д-Р ПЕТЪР БЕРОН ЗАЩО Е ВИНОВЕН КОСТОВ

от путин идва мизерийата............

И всички всеки ден ядете черен хайвер и пиете шампанско от УОРЛИК.

къде си бе човече? Без теб сайтът е тъжен.

А дали най-голямата тайна няма да се окаже че проектът "Белене" е просто един голям балон зад който се прикриват транзакции на крупни парични суми от едни страни към други. Разобличителя

Тиквата изобщо не си дава труд да каже каква е ситуацията,само той със своето основно образование има право да вземе решение.Този въпрос не каса е само Боко и компания,ами и 7 милиона българи

ИВАН КОСТОВ Е ВИНОВЕН ЗА: 1 - глобалното затопляне 2 - земетресениете в Япония ( а и за вс. земетресения по света - когато и ад е било ) 3 - смъртта на Уитни, Джако, Кърт, Ейми и вс останали 4 - това че днес ме мързи :) 5 - това че не съм се наспал 6 - това че снощи "прекалих" 7 - това че не мога да се сетя за какво още е виновен! Виновен е за всичко до доказване на противното :) И все пак - аз ще си гласувам за него както винаги до сега :) Ако помислите маааалко ... ще разберете защо ;) Айде със здраве!

Гласувай,тъкмо с твоя глас ще нараснете на 1,5 % -смазващо мнозинство за самостоятелно ДСБ управление без коалиция с комуняро депесарската хидра.. Тя простотията не ходи по дърветата..

И аз ще гласувам за Иван Костов!

Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков -стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов -удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски- първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

С Бойко и БКП напред!!! ( нерегистриран ) 08.03.2012 12:10 ТОВА Е ИЗВАДКА ОТ ДИР БГ И ДАЛИ Е ВЯРНО Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов -син на служител на ДС от високо засекретено ниво.

ПО твоята идиотска логика ,трябва сега трябва да сложим начело на държавата или бившите възпитаници на ТВУтата и или бившите възпитаници на Карлуково,защото всеки среден нормален българин ,знае че по бай Тошово време ,само тях не ги допускаха в Комсомола . Или си от едните или от другите,защото всеки ден пишеш една и съща помия!

ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЕШ, ЗАЩОТО ОТ ПОЧТИ 8 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, САМО 1 МИЛИОН БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА БКП.ДА ПРИБАВИМ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ, С РОДНИНИ, НАЙ-МНОГО ДА СТАНАТ 4-5 МИЛИОНА, А ОСТАНАЛИТЕ 40-50% ??? МНОГО ОТ ТЯХ СА УМНИ, ОБРАЗОВАНИ И НЕ СА С ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ, ЗАЩОТО НЕ СА ВЪЗПИТАВАНИ ОТ БКП/ДС!!!

Не става въпрос за редови членове на партия и комсомол, а за щатни деятели на БКП.

Най- влиятелните според 'Форбс": 1. Бойко Борисов, министър-председател 2. Цветан Василев, Корпоративна търговска банка 3. Иво Каменов, "Химимпорт" 4. Симеон Дянков, вицепремиер и министър на финансите 5. Росен Плевнелиев, президент на Република България 6. Огнян Донев, "Софарма" 7. Валентин Златев, "Лукойл България" 8. Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи 9. Красимир Гергов, КРЕС, "Пиеро 97" 10. Цветелина Бориславова, Българо-американска кредитна банка .................. Всъщност , малко ако се замисли човек, ще види ясната "конструкция" на мафията : 1.Държат ГОРИВАТА ../ Лук/ 2.Лекарствата /доневци/ 3.Житото /ТИМ-складовете/ 4.Парите на държавата- банките./василевци/..и Цветита 5.Полицията- цветановци... 6.Пропагандата- герговци.. 7.Подизпълнители - дянковци и плевнелиевци.. 8. И един палячо , който играе тодор живков..... Ето , това е конструкцията на МАФИЯТА - създадена от ДС-БКП.. Добра схема- за властване НАД крепостните.. Днес ще им наредят и какво да правят с Белене...

+10

На глобалното затопляне ли?

На "Дясните" им трябваха години ,да направят нещ смислено.Но много малко да ни върнат на нивото от 70-те.А Б.Б. нивърна на 50-те от миналия век.

До 70-те години 'левите' ползваха с диктаторски методи научните и техническите кадри на 'десните' от преди преврата - инженери, професори... До към 70-те излязоха първите кадри на 'левите', които започнаха да рушат икономиката (селянин не става интелигент за няколко години университет), като от 75-80-та започва тоталният срив на държавата. През 85-та вече нещата на държавно ниво са трагични и аз помня това. През 87-ма казах на баща ми, че ще има висящи по дърветата, ако не премахнат диктатурата. Дългът на държавата беше огромен в сравнение с възможностите й. Оттам идва и трагедията. Сега следват 25 години обратен процес: отново чакаме да се обучат качествени кадри, за заработи реална икономика... Само че не става, понеже до днес живеем в реален комунизъм. Едни крадци от народа днес управляват от Виена нашата държава. И има хора, които гласуват за техните подлоги.

Как така парламента отхвърля изслушването на мин.председателя, депутатите не се ли интересуват от това къкви ги върши правителството. Забравиха ли, че са там не за да са в защита на Борисов, а в защита на интересите на българсия народ, благодарение на когото са избрани да са в парламента!!! Време е да забравят, тези гласуващите против, че са от герб, да си спомнят, че са българи!!!

Всички коментарии, независимо от темата трябва да са в посока ИМА ЛИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ, КОИТО ДА ОГЛАВЯТ БЪЛГАРСКО ПРАВТЕЛСТВО, което да изведе страната от досегашното и криминално управление и ако няма такива тогава какво да правим.

Каквото и да си говорим,истината е една:комунистите ни продадоха на Русия без пари и сега трябва да сърбаме последиците от предателството им!

Ти пък, като че ли не знаеш историята след ВСВ. ПрЕдадоха ни американците и англичаните на победителите, на Сталин.

Безсмислени коментарии. Борбата е между олигарсите кой да вземе големите печалби, а народа да плати разходите. За добруване на народа на никой не му пука.

Какво ли му е казал Путин,ние никога няма да го разберем.Също няма да разберем какво ще направи ББ,но това не е важно,важното е че кризата се задълбочава,хората изнемогват,всичко поскъпва ,пари няма и толкоз.Друго всичко е отклоняване на важни проблеми.

Ей стига нецензурни обиди към министър-председателя на България. Сами си плюете в лицето! Друг е въпроса, че в България нарочно дълги години държавността е мит!! Ченгетата оплюха и сатанизираха Костов, а сега и Борисов, въпреки въпреки всичко!! Аман от безвремие и тъпотия!!

Аман и от "адвокати" на това безумие и некадърно управление в лицето на ББ!

Прав си Гого. В сравнение с ББ Командорът беше света вода ненепита. Почти целибат, може да се каже. При Генерала така ни раздиверцифицираха е.ането, че даже поручик Ржевски ни завидя.

Преди всички останали важното е да се информира и да се получи благословята от бащицата Путин,пък после да се информират българския народ,парламента и президента.Ще каже ли Б.Борисов размера на подкупа в рубли,който ще прилапа от Русия?

Природният газ който ще се внася през Турция е азерски и действително предпазва България от непредвидените ходове на Русия. Всички се убедиха че Русия съществува благодарение на енергийните си източници, а външната и политика и диктат са пряко свързани с въглеводородния експорт. А отношението на Турция към България е традиционно миролюбиво, най истинските и искрени приятели на България са край Босфора и Анадола, който е бил там знае, кметството на Истанбул задели 2 милиона евро за реставрацията на българската желязна църква край Златният рог, скоро ще заработи и историческата българска болница в града.

Много се радвам, че си имаме миролюбив и грижовен съсед от югоизок. Разкажи ми играта, обаче, защо само ние и Украйна се оплакваме от непредсказуемите ходове на Русия? Кой до сега беше непредсказуем и манипулиращ? Защо Европа прави бизнес с Русия, а ние вечно се оплакваме и шикалкавиме? Аз лично нямам нищо против да си разнообразим източниците на енергия, но най-напред да си кажем защо или на кого не му се ще да имаме за бизнеспартньор Русия.

Нека "умни глави" предложат строеж на газова централа за ток , вместо атомна... И още: как да се сведе броят на депутатите в Народното събрание само до 120 души...