Борисов и Тудосе откриха новия ГКПП Кайнарджа-Липница

Премиерът Бойко Борисов и румънският му колега Михай Тудосе откриха новия ГКПП Кайнарджа-Липница.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Тудосе откриха новия ГКПП Кайнарджа-Липница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Път от нищото за нищото! А тези фургони за какъв чеп са? Нова мода - селско кпп! И всички силистренски и кайнарджански тикви там!

От Румънска страна 4 ленти от Българска две и за това от там преминават само максимално 3.5 т ХАХАХА къде са ни другите две ленти другарю Борисов

9 годин,без сън без покой,като новий Левски-Бойко възстановява от пепелищата на червената чума многострадална България! Има ли някъде поне крушка сменена , /камо ли магистрала/ от бандите на рада дълбоката ,курнела паралелната и ибрика им фатмака??

Може би искате да я сразите моята вяра във Бойко честити, моята вяра, че днеска ще бъде живота по-хубав, а нявга живота по-мъдър? А как ще щурмувате, моля? С суджуци? Не! Неуместно! Ресто! - Не струва! - Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!

Поредният проект, започнат преди 15 години, забатачен при 5 правителства и най-накрая довършен.

Нищо ново под слънцето в МУТРОЛАНДИЯ.Кражбите продължават Европа спи.Не е ли така и с магистралата в съседна фалирала Гърция?Може и там да крадат,но все пак с мярка.Тези нашите засищане нямат.

Какво са откраднали тези от ГЕРБ?? Стига празни приказки на дървени червени кратуни. Някой все го краде. Така се крдат европейски пари от пътища. Вие представа нямате какво пишете и как се финансират европейски проекти и какъв е контролът!!

Ботове, този пункт беше построен от поне преди 10 години, и седеше така в нищото, Бойко не можа 9 години да го отвори, така че аде по полека с приказките за какво бил направил Мутрата

Слугите на мутрата си му слугуват.

ХОРА! ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ СИК ... КОИТО УТРЕПАХА КОНКУРЕНЦИЯТА С КАЛАШНИЦИ И БОМБИ :))

Суджуци има ли? По тоя край гербавите са по суджуците.

Ами че,Боцо на теснолинейките с две платна,които построи им викамагистрали. За Банкя може и да са,ама за Европа и света.Абе,видял селю и той вирнал крачол.Дори румънците ни надбягаха.

Щом не краде заедно с Боко и КоМафия, значи не работи за България и българския народ! просто и логично ... нали :)))

КВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ДОМУЗ ДОГАН , СЕРЕГЕЙ ЕБАНОВИЧ И СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ???? .... ВИНАГИ ОНЕМЯВАТ И СИ КРИИЯТ ГЛАВИТЕ В ГЪЗА НА НЯКОЯ СВИНЯ КОГАТО ГИ ХВАНАТ НАМЕСЕНИ В НЯКОЯ ДАЛАВЕРА

учен на български; по-поразен от рояк скакалци

За да откраднат 6 милиона лева, нашите хубави политици са държали пункта затворен цели 10 години! ... че и повече :)) 10 години Бойко, а преди това Серго, Волен и Доган навързани са като свински суджуци, ей!!!

Много хубав ГКПП! Веднага ми се прииска да емигрирам за Румъния!

Яко лъха на "Работническо дело" от клишетата, и от патоса Ви да величаете КапоДеТутиКапото и Организираната Му Престъпна Група"герб"...!!! Ха, ха, ха...!!! :::)))

ГуЛЕМИЯ МЪЖ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА МЪЛЧИ КАТО СЛИВА В МОНАЖИНСКИ ПЛИКЧЕТА ЗА КУМГЕЙТ :))) .... А ИНАЧЕ ИМА УСТА ДА ЛАПНЕ ЕДНОВРЕМЕННО ЧЛЕНОВЕТЕ И НА ПАШАТА И НА МАРГИНИТЕ И НА МАДЖО :))

така е, пич. и не забравяй хапчетата. в предписаните дози и по часовник.

Измисли нещо по-хитро! Стига с тези празни приказки, лишени от съдържание тривиални клишета, въздушни мехури, които не стават дори за сценарий на някоя телевизионна сапунка! В това, което пишеш, или преписваш, няма субстанция, има само горещ въздух под налягане.

Това КПП е замислено още преди 30+ години, но добре , че идеята е възникнала през 2003 г.

Не бройте с кого се е срещнал пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

..тази мантра я слушам от 2009-та.. Борисов 1, 2, 3.. и ако реши и 4 ще има.

Защо се чудиш!!!-Още четири мандата?

Гроб са до гроб. Не е ясно само на народа ли или техния.

Хай' сега и румънците не харесали "магистралата" Му, 'щото била с две ленти, а даже и в Румъния знаят, че път с две ленти се нарича ДВУЛЕНТОВ ПЪТ, а НЕ МАГИСТРАЛА...!!! :::))) Дааа...!!! И нека сега БОКо ОБОСНОВАНО ДА ПОКАЖЕ, ЗАЩО ПОСТРОЕНИТЕ ОТ НЕГО В "ТЕРИТОРИЯТА" ДВУЛЕНТОВИ ПЪТИЩА СТРУВАТ ПОНЕ ДВА ПЪТИ ПО-СКЪПО ДАЖЕ И ОТ РУМЪНСКАТА МАГИСТРАЛА...!!! Ха, ха, ха... :::)))

румънците 4 платна, наще 2....трябва ли още нещо да се добави.....резил

Точно това е нагледно ,как се краде в България и каква е разликата между управляващите.Само като миниш пункта и разбираш каква е действителността тук.Жалко.Нищо добро не се случва тук.

Ей, добре, че са румънците да открие поне една пешеходна пътека Премиера. След 3 мандата вече няма и проект откъде да открадне, само суджуци. Толкова с безхаберни, че не може и да започнат нещо като хората, освен ялови първи копки и кражби. Май отда3на не е имало рязане на ленти, въпреки, че всички пари отиват в строителните им фирми.

Абе, тоя тъпанар кога работи?!Само лети из БГ-то, реже ленти, после плюска на безплатни софри, каже 1-2 простотии, тия гъзолизци от дира веднага я представят като световна новина!!Няма по-проста държава, с по-прост министър-председател и по-прост народ, който да го търпи този селяндурин!!!

пич, то затова и територията на издиславците и яките дупари стабиУно държи всички негативни класации.

ББ не е от хората, създадени да работят. От работата харесва само представителната част и особено рязането на лентички и карането на джипчета. Той затова е създал ГЕРБ и затова се е борил да вземе властта.

боко ,стига реза ленти,не виждаш ли, че ни срезаха отвсякъде !!кво ша праим бащице,отиваме си ,ти лентирежеш !!

Какво да видим сега. ЕДИН ФУРГОН, ЕДИН НАВЕС и малко телена ограда. Колко 20 милиона платихме?