Борисов: Четирима мои министри остават в историята като най-добрите в областта си

Ние сме младо правителство, млада партия и виждате колко много хора са се издигнали на каквито и да е длъжности. Имаме министри, които ще останат в историята като най-добрите министри в сферата им – Цветанов, Дянков, Павлова, Добрев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Четирима мои министри остават в историята като най-добрите в областта си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В световната история ще останете вие- всички "управници " на нещастната ни държава. Народът също- заради робската си психика и търпение!

всички те плюс бойко борисов лъжат като за световното

Дали са били най-добрите, за това думата ще имат само времето и историята, която няма да напишете вие. Ако пък решите да я напишете, излагацията ще е пълна.

Просто пожарникарско парче! Селяндур от класа с мнение за принц! Поне не ходи по света да излагаш читавите българи, а си остани тук, да дебелееш на воля и да плушав в лойта на собственото си самочувствие!

Е, след теб ще пишат в учебниците по история и за "успешните ти" министри. Сакън, да не си само ти маймуната на клона нали? Погжарникарят си е и ще си остане просто един пожарникар!

Господа, името на областта е "диващина" и новата Хитлерюгенд не може да го промени. След "Хайл" закономерно идва "Капут". И друго няма, и не може да има.

Бойко остави хората да кажат какво си постигнал.Историята е история защото се пише за отминалото време,а не ти да диктуваш сега какво да пишат за твоето управление.Няма ли кой малко да те понаучи.

"Смея да твърдя, че няма по-демократично правителство в България," ХАХАХА ТОЙ И КАСТРО КАЗА, ЧЕ НЕМА ПО-ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ОТ КУБА - КОЙ ЛЪЖЕ???

Добрев кога ти стана министър, кога и в историята ти остана. С какво точно ти е останал в историята? Аман от пъпеши, комунистически охранители във властта!

Точно комунистки охранител! Нали точно за това го изправиха в политиката? - За да може "наш човек" да обере озлобения вот срещу комунягите на предните избори. Не им се рискуваше да оставят Яне със силна партия. Че и лудия Волен и той е неуправляем...

Ти си напълно откачил, мутра долна!

ГЕРБ наистина ще остане в историята... Като най-големите лъжци и некадърници...

Няма по манипулативна наука от историята.В понеделник-Осанна,в петък-Разпни Го. Дали ББ знае това?!

"Важното е хората в Европа да отчитат, какво правим" казва Борисов. А хората в България може и да мрат. Това не е важно за него.

Бойко заври си всичките домашни любимци, където слънце не огрява, заедно с пудела от президенството и се скрий, че както се вдига всичко, хората ще изтрещят и тогава майтапа ще свърши.

И Бойко, надявам се, че сам четеш коментарите в блоговете, за да си наясно от първа ръка, какво се случва в поверената ти от БОГА БЪЛГАРИЯ. Вярвам в теб, защото си вярващ, чети и каквото можеш, направи добро, Това е мисията ни на земята, нали, БОЙКО!?

Бойко чете само Винету, а него никой не го е качил в блоговете та да го "прочете" ББ

Ма, ме разби, приятелю, ми , млъквам!

Честит 8 март, скъпи студенти и студентки! ХА ХА ХА ХА ХА

Бойко, гласувах за теб!!! Вярвах, че крадците от тройната коалиция ще бъдат съдени, че Кобурга ще върне заграбеното, че Миленчо ще бъде съден за далаверите с външния дълг и прочие.Съжалявам, безкрайно съм разочарована.Ма пишеш шестици на министри, пиши! А пък аз вече внимавам и колко сиренце ям, че да има за детето. За шунка и салам, месо , прочие екстри, да не говорим - за детето, че е в пубертета, все е гладно горкото. С мъжа ми - двама учители, гледаме да хапнем, каквото остане. Детето трябва и да се облече, а първо- като пълни идиоти си плащаме всички сметки. Квото остане за храна - аз се обличам от"втора употреба" от три години.Като ми се скъсат обувките - мизерствам да купя нови. Т(ридесет години уча дечица и честно си плащам данъците, мизерствам, за да си храня и обличам детето, СТИГА ВЕЧЕ!!!Ми кой е осъден за откраднатите милиони и милиарди в тая България, КОЙ! А на обикновени хора, като мен животът ни мина в лишения и мизерстване,СТИГА ВЕЧЕ!

Ама, не ми публикувахте целия коментар, защо, приятели?

Димитър

Цензурка си върви Ленче като при бай Тошо, ама тази е демократична.

Боко, май жегите са ти размекнали половината гънка, братче! Оставате в историята като най-тъпото и некадърно правителство, което България е имала, ever!

Не ми е жал за америчко - колкото и да се пъна да бъда американ все още си обичам нашите си банички и боза (дето тука все не могат да ги докарат на вкус)........ Обаче ме е жал за България - такава хубава земя - грабена от наши си, безсрамни чорбаджии така както турчин не я е грабил ...

Не знам къде си братле, ама в Чикаго и бозичка и бюрек си има на ниво. Чалгичката се чува от всяка 3та кола със свалени прозорци. Пращат се кинти на родителите пенсионери да не мизерстват и тва е. БГ стана частна собственост на шепа олигарси, повечето бивши ДС, останалите ще си духаме супата и пием студена вода още многоооо време. Който се е спасил на запад може и бозичка и баничка да опита :)))

За прочит : Чака ни 20 години криза в еврозоната БТА - 9 юли 2012, 13:22

А ти и "приятелката" ти оставате в историята като най-прибраната двойка на Балканите.Прибрахте всичко дома.Навън останаха само камъни и дървета,ама и на дърветата сте хвърлили око.

Тези дни много номинации за влизане в историята,много нещо,време е за вход и в световната политическа и икономическа история:)Нааапред!!!

Този за пореден път слънцето яко го е ударило в главата.Защо не се скрият на дълбока сянка?Писна ни от самохвалци,без никакво покритие.Това са най-некъдърните ръководители в историята на България. ЗАПОМНЕТЕ!

Ако младите гербери споделяха идеите на тези млади,които бяха на Орлов мост,то те нямаше да са гербери.Това ,че са на една възраст не значи ,че могат да имат общ език!!!Поредните бисери на един болен човек.Толкова е зле положението,че хората се страхуват вече как ще оцеляват.Високи,непоносими сметки и ниски доходи.Бизнесът вече толкова е сринат.Здравеопазването е също ужасно,който може отива да се лекува в чужбина,а който не може умира.ТОВА ТРЯБВА ДА ПИШЕ В УЧЕБНИКА ПО ИСТОРИЯ.

Да прав е!Ще останете в историята на България!Ще сте най-добрите в това да вдигате цените на тока всеки месец,да пускате мутрите с откраднатите от хората милиарди на свобода/да си ги харчат спокойно/да гоните младите хора от България с безработицата в България!Най-добрите мошенници в Парламента сте!Нямате равни!

Тази година несъмнено ще ядем най-добрия хляб от години насам, несъмнено каза министърът на земеделието Мирослав Найденов. Сега спрете да ядете хляб до деня, когато официално ще обявят, че хлябът е станал най-добър, за да не се прекарате да ядете от по-некачествения. Несъмнено. Който се съмнява, работи за мафията.

В коя история? В историята на ГЕРБ може да са най-успешните, щото нивото е трагично, но в историята на България... да бе ;)

В Европейскй контекст , Бат Бойко може да бъде сравняван само с Жребеца Дядо Силвио ..... За съжаление да бъдеш Берлускони е диагноза , а не комплимент :)

По стар български обичай, властта е "безпогрешна" и "ненаказуема", но падне ли от власт, излизат кирливите ризи. Много скоро много кир ще гледаме.

към ЧАМ- Когато в България започва да става напечено за управляващите в червено и неговите нюанси, веднага се вади насаждането на ксенофобия и омраза към турци и цигани,в скоро време и международният империализъм ще започне да преди на гениалните икономически, финансови и пр. успехи на ИСТОРИЧЕСКОТО ни правителство.

Големо страдание те чака.

Амин!!!

Те направо са си по-по -най!А ние по какво да разберем, че ни управляват качествено и като по учебник?НЕ СЕ СЕЩАМ...

Има нещо вярно в това, че Борисов реагира на общественото мнение малко по-адекватно от предишните. Бедата е, че и за ГЕРБ е по-важно е хората в Европа да отчитат. А не, хората в България да живеят в сигурност и спокойствие! Не може да се говори за никаква вътрешна сигурност при тази религиозна и икономическа инвазия от Турция и това политически коректно говорене, наложено от вън! Не може да се говори, че правителството изобщо прави нещо по отношение на циганския тероризъм над българите. Така че усилията, които полагат от ГЕРБ може да са от полза за някого, но не и за българите.

Браточка ше страдаш барабар с близките си,за това граби колко може трепай народа копромати за неудобните.Поне да знаеш защо.Аиде да ти не губя времето ебаваи се с овцете и лошия материал.

Кой каза че са най-добрите? Европа мълчи! България роптае! А те (министрите ти) са , фани единия блъсни другия! Само Цветанов е готин щото каза на червената мафия ,че са мафия в парламента! Кофти матриал си Боко!

А за хората който се чувстват ограбени и ти служат дали ше им паднеш някога да видиш какво е еднострано нарушаване на многогодишно споразумение,селски финтове с правилата.

Пладнежки грабеж на народна пара е домашния любимец на Борисов, комсомослия тиквеник Плевнелиев да е похарчил над един милион за глезотии и безмислени ексурзийки с предимно частен характер.

Унищожаването на националния резерв пак е дело на тия отличници,обезверяването и обедняването на народа ни.

Поздравления към всички за находчивите коментари. Ф.М.Достоевски казва в един от романите си, че хитростта не е качество на ума,особено пък в такъв семпъл вариант, добавям аз, в стил бай Тошо и телоохранителя му. Авторекламата и пропагандата на Бащицата ни започва да става все по-уродлива,а медийте ни преливат от конформизъм и непрофесионализъм. МГЕРБ не са получили още писмените лозунги за употреба в интернет-форумите,но бързо ще се активизират. Патент на БСП са т.нар. инициативни комитети,докато инструкцийте тук са за ШПИЦ-КОМАНДИ срещу гражданските протести.Голямо говорене ни чака на всякъде.

Спрете му тока на тоя, че муте-то не му действа... За всяка свиня идва Коледа, и за всяка Тиква - Вси светии (Хелоуин).

То не може и бебета да се правят, и разговори с природозащитници да се водят! Явно Вашата "млада гвардия" Ви има такова безрезервно доверие, че ще се справите и този път, че е наблегнала на правенето на бебета! Щото нали се сещате докато станат готови 450, какво правене е било!

Дори и "правенето" на бебета се оказва неефективно за Младежите от ГЕРБ - 7000 членове са "направили" 450 бебета. Питам се колко от тези бебета са благодарение на "старейшините" от ГЕРБ???

смея да напечатам, че тиквите крадат само 1 десета от това, което червената ламя лапаше преди...с 3те си глави....

ами да вземем да ги похвалим, бе лелче, че малко крадат и че може повече! евала за всеки, който е взел решението да се изнесе от България.

"България покрива критериите. Когато те биват спазвани, няма как една държава да бъде в криза. " Няма как, ама е в яка криза. Такава, че целокупното население е потънало в тотална мизерия.

Прав е Б.Б.По-малко крадат.

От него!

Ь бе,БОКО с какво ще влезнете с твоите простотии или с компетентността на тези смешници около теб...жалко,че не се усещате...

ТЕЗИ ЛИ МИНИСТРИ?? ХА-ХА-ХА, СМЕШНИКА ББ. КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СИ ОТИДЕТЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА НАРОДА. А ТЕЗИ МИНИСТРИ НА РАМО ДА СИ ГИ НОСИШ....

След тези изявления,направени за самонапомпване на самочувствие и пряко доказващи, че в това правителство никой не е наясно за какво е там и какво трябва да прави следва : Всички гербери,които влезнаха в тази Партия защото се надяваха на келепир трябва да се измушват лекичко към други формации защото на ГЕРБ вече им се вижда края. България няма нужда от комунистически партии като ГЕРБ!