ГЕРБ, РБ и ПФ постигнаха съгласие за Изборния кодекс

В парламента се проведе спешна среща на премиера с партньорите на ГЕРБ от Реформаторския блок и Патриотичния фронт заради Изборния кодекс. Постигнато е съгласие

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ, РБ и ПФ постигнаха съгласие за Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да пишете,мислете и то дълго.Огледайте се и вижте всичко красиво,което е направено последните години

Простият стана мултимилиардер , но това не е хубаво за мен , за него може и да е много хубаво , а на края и за него може да се окаже , че не е чак толкова хубаво.

Калинчо , няма да има къщи за гости. 2014 г. съм го чул от висш гербераст , като се надяваше че е само с любовницата си.

не знаеш на Кънев какво се върти в главата му. Може от обща опозиция с комунистите след нови избори да направят обща коалиция, но няма да им стигнат гласовете - но ДПС за какво е?

като слушам Радан - какво иска - съвсем да се затрием в това време на нашествие на мигранти.Безродственик. При нови парламентарни избори ще се получи същия резултат, или почти същия и тогава Раданчо кво праим? Ама много се взе на сериозно не той, а РБ на последните избори бил си увеличил избирателите, а ГЕРБ ги намалил. Ау-у-, какъв е рузултатат - увеличеният Блок има три пъти по-малко избиратели от намалените такива на ГЕРБ - абе тъп простак.

валери симеонов е наи големия продажник в групата на герп.

как така!!! Питахте ли Радан та без негово разрешение постигнахте таковиа. А как щеше да бъде добре да се разпусне парламентът и тогава няма да има ново правителство най-малко година, или ако има отново коалиция то тя ще бъде между Ладан и БСП!!!

Паричният фронт е проект на герберастията.

Аааааааа, можело значииии...!!! Бай Хй да каже нещо по въпроса? Ще каже - грънци. Бай Хй е един посран страхопъзльо. Трябва само някой да му скочи и е готов. Бокова не му вдигаше телефона и не му клекна, сега Кънев го шамароса... ей такива хора трябват и да са повече.

Сбогом на псевдопатриота Вальо патерицата и фалшивият му фронт!

Kак така не ги познахте по мазните физиономии а гласувахте за тях и после си сипете главата с пепел и да отчитате грешки.

Утре ще има голям цирк в т.н.Парламент.Времето за промени в избирателния закон е недостатъчно и ще има изпълнения.Най-напред ще започнат с кворума,после с процедурите и накрая ще се изпокарат,защото дори и ГЕРБ не може да се бори с времето.Ама нали са си умнички и алчни за власт,ще се пробват.

Тази тройна коалиция стана за смях и на децата.Да не говорим и за кашите ,които забъркаха в т.н. Изборен кодекс. Насила хубост и със заплахи да не са във власта ,около масата на папа Бойко, РБ и ПФ клекнаха на колене пред вожда ,прочел в живота си една книга,но се дипломирал. Учдващо как ?.

ТОВА С БРОЯ НА СЕКЦИИТЕ Е ДИСКРИМИНАЦИОННО РЕШЕНИЕ И МОЖЕ ДА БЪДЕ АТАКУВ.АНО В СЪДА В СТРАСБУРГ И ВЪВ ВЕНЕЦИАНСКАТА КОМИСИЯ. КОЙТО ПОДАДЕ ЖАЛБА ОТ ЖИВЕЕЩИТЕ В ДЪРЖАВА НЕЧЛЕНКА НА ЕС МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ГОЛЯМО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ.

аиде аиде кожто не плаща дануци в бг - да гласуват където плащат такси! няма никакви нарушени права освен това кожто толкова иска да гласува - хваща влака или самолета и гласува. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Време е да се забрани на всеки мияч на чинии, които е по воля от година зад граница, да му се отнеме българското гражданство. А на избори да гласуват единствено хора, които са на територията на държавата. Така антибългарски партии като анадолската ДПС няма да влизат в парламента. Някакъв мияч на кенефи ще си плаща данъците другаде, а моите данъци ще отиват, за да му се осигури урна да гласува. Как пък не.

БОЖЕ КАКЪВ ШИЗОФРЕНИК СИ ИМАМЕ ЗА ПРЕМИЕР! ГЕРБ И РБ СИ ПОКАЗАХА ЗАДНИЦИТЕ ПРЕД ХОРАТА, НО ОПОЗИЦИЯТА ИМ Е ВИНОВНА!

Моля герберите внимателно да прочетата статията1 ако могат и да се опитат да осмислят решението на тези три групировки ГЕРБ, РБ и ПФ. Власт се брани и те така са се вкопчили, че са със замъглени мозъци за това, което предлагат и утре ще приемат. Има българи в ЕС и небългари извън ЕС!!!!!!!!Преди всичко има тъпотия!

Тия идиоти не могат да се разберат за едно квадратче, което те са измислили на първо място, камо ли да управляват държавата! Що се отнася до вота за РБ, къде по-нисък вот от техния, че те едва минаха бариерата завалиите!

Ще си тиквеем до пълно изгниване, напук на народа!

Тук е пълно с гербаджийски и бесепарски тролове.Първите викат комунисти на бесепарите,а цялото ръководство на ГЕРБ са били членове на БКП.Бесепарите казват на Герберите тикви,простаци,некадърници,а когато БСП беше на власт какво направи?Направи си олигарсите по-богати.Хубава работа,ама българска.Няма такава държава.

хе, хе! Това "няма да зарадваме опозицията" ми звучи като "няма да пуснем кокала"! А ПФ до последно ще бранят ББ, защото в следващото НС просто няма да ги има. Относно Кунева - плаче горката за още мангизи!

Съжалявам, колеги, но и днес не се получи, надявам се, че другарката Нинова ще ни инструктира по-късно. Лека и доходна, колеги!

кандидатът за президент генерал Румен Радев, моментално се възползва от подарената му възможност за атака и заяви Действията на Борисов могат да бъдат определени като паника. От известно време той не изглежда победител, а се страхува Страхува се от това, че не владее ситуацията. Не я владее нито в правителството, нито в Народното събрание. Вчерашните събития показаха ясно, че вече никой не го слуша. Борисов се страхува да не загуби властта и да бъде съден за национално предателство, а това вече е най-големият му страх, цитиран от БГНЕС

Като гледам, Боко я владее, а Радев пак плещи глупости.

какво да избирам между стари курви от 09.09.1944-1989,и новият им бардак до ден днешен се питам аз?

бе идиоти, САЩ се състои от 51 шата. Как поне във всеки щат няма да има по една секция, при положение че още не е въведено електронно гласуване?!

в ново мексико няма българи и не може да има !

Че какво общо има ФАЩ с изборите в България? Ние скоро държавата ще закриваме, че тук не останаха българи. Демек според теб излиза, че когато вече няма да има България пак ще си правим избори, защото на майната си имало българи? Никакво гласуване за миячи на чинии, които са повече от година навън. И гражданството им да се отнеме.

Не знам за опозицията, но наглото ви катастрофално управление със сигурност не радва никой нормален човек. Освен наглите ви крадливи протежета, останалите са потърпевши.

отвратен съм,няма да стъпя на изборите им защото избор-няма да да си се самоизбират техните зависими бизнес групировки помежду си,проблемът си е техен а не на мен!

Ако ще сваляте правителството, облечете се добре, времето е лошо и е възможно до валят павета. Осторожно, другари!

охо ,вече и говорещи руски k..ви има в саита

Не е необходимо да ме пипат по ерогенните зони, точно преди изборите! Няма значение от кой пол или Партия. Въпрос на мислене. И без това ще им дам всичко поискано. Няма нужда да чакат избори за да ми променят курвенското поведение. Е, защо не връчиха пръстена в ресторанта на властта ни- така пред всички? Вероятно те не могат, а на масите се възмущават от лош сценарий и простотия до шия. Имам си ново готино квадратче! Можеш да сложиш една чавка, заедно с целия кафез. Можеш и да се правиш, че избираш от някой спуснат ти от Централата. Изборът си е твой! Аз например не избирам какво да пише в мен? Избираш ТИ!

Не е необходимо да ме пипат по ерогенните зони, точно преди изборите! Няма значение от кой пол или Партия. Въпрос на мислене. И без това ще им дам всичко поискано. Няма нужда да чакат избори за да ми променят курвенското поведение. Е, защо не връчиха пръстена в ресторанта на властта ни- така пред всички? Вероятно те не могат, а на масите се възмущават от лош сценарий и простотия до шия. Имам си ново готино квадратче! Можеш да сложиш една чавка, заедно с целия кафез. Можеш и да се правиш, че избираш от някой спуснат ти от Централата. Изборът си е твой! Аз например не избирам какво да пише в мен? Избираш ТИ!:)

Беше двоен клик, съжалявам. Ама дублирането не е лошо нещо :) Костинброд :) или махали в Лом? Изборът си остава Ваш. Грешка- проба. Грешка-прошка. Все хубави неща....

Трайчо Трайков-ПРЕЗИДЕНТ ! ! !

Кой ще е президент на обрания бостан разбрахте ли се?! За нас ще е най-добре някое истинско куче на бат Боко да се издигне "Кучетата не възприемат безполезните команди на собствениците си"

напротив - зарадвахте ги. с този дискриминационен текст, който се каните да одобрите им давате основания да оспорят целите избори. с какво българските граждани постоянно живеещи извън европейския съюз са по-малко граждани от българските граждани, живеещи в други страни в европейския съюз извън българия...двойното гражданство,него трябваше да ограничите - на всички.

Абсолютно вярно! Сещам се за Айнщайн, който освен всичко друго е открил, че единствено безкрайна е глупостта

радо шишарката-курви сбогом

БРАТЯ БЪЛГАРИ! БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА! РАЗБРАХТЕ ЛИ как БСП предаде България? ДА ОТПАДНЕ КВАДРАТЧЕТО "Не подкрепям никого"? ?? Ако този вот го има, следва, че от многото гласували българи, ДПС и ДОСТ не могат да покрият най-вероятно 4%-вата бариера и КРАЙ на властта им, КРАЙ на кражбите им, КРАЙ на изнудванията им, КРАЙ на турският фактор в българската политика! НО И КРАЙ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП +ДПС, за да получи нужните бройки гласове. КРАЙ на раздаване на министерски постове на про-турски партии, богатеещи и укрепващи от корупция, заплашвайки партийните лидери с компроматна информация и война, а ТЯ - отстъпваща, РАЗРЕШАВАЩА ИМ ДА КРАДАТ ОТ БАНИЦАТА ....и така.... БГ народът, краден от свои и чужди! СРАМММММ! Ако ББ и ГЕРБ се съгласят да отпадне това квадратче при ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, те тотално ще отстъпят място на Каракачанов и ще възбудят стачки! МИСЛЕТЕ, БЪЛГАРИ! БСП НИ ПРОДАДЕ ОТНОВО НА ТУРЦИТЕ И ЕРДОГАН, твърдейки, че са за Русия и Путин!!!! БСП разпространява информация за балотаж с Радев, но ОТЛИЧНО знае, че няма избиратели и си ОСИГУРЯВА УПРАВЛЕНИЕ, ЧРЕЗ ТУРСКИЯ ВОТ! ПРЕДАТЕЛИ! ДЕДИТЕ НИ ЗАГИНАХА ЗА ЧИСТАТА ИДЕЯ ЗА НАРОДНА ПРАВДА И РАВЕНСТВО! Днес равенство не е възможно в капиталистическия път на развитие на България. НО ДА НИ ПРЕДАДЕТЕ НА ТУРЦИЯ ЗА ЕДНОТО "УПРАВЛЕНИЕ"???????

кой допусна дост ,кой е гълъбчето ердоганово,кой иска от ес да приемат турция,кой продаде токуда на турците,кой купува от тях ваксини за децата ни,кой се спазари с меркел за ислямизирането на Бг срещу лична панамска дебела сметка и галене по главицата,кой отказа правенето на нормална и ефективна ограда,мислейки единствено за собствената си сигурност и много други ?????? това управление е добро за мафията и затова си го обичат !

С какво те предава БСП бе тъпако, ГЕРБ, РБ и Патриотите решават и въвеждат това квадратче. Предложиха го НПО на А.Цонева. Научи се да четеш. Сега го оставят защото било "нужно". И не лъжи. Грехота е.

Няма нужда да се пениш. Любимият ти Боко отдавна ни продаде. Следва подмяната ни с мигранти. Можем само да стискаме палци да не касират изборите от Европейския съд за дискриминация.

б.б го избраха,за да опандизи крадливите комунисти и десари,а той се гушка с тях,бащински ...какви далавери могат да се родят в една тиква,просто ни е бедна фантазията !

Бочко се паникьосал, защото губи президентските избори и няма да може да си прави каквото ще.

Къде, в сайта на "Дума" ли?

Смях в залата. Кунева да се оттегли от властта. Все едно муха да се оттегли от .а..о.

Голямо треперане, голямо надлъгване и пазарене пада тези дни от "партньорите". Усещат всички, че властта им се изплъзва от алчните ръчички, затова и са толкова изнервени. След няколкото автогола, които "най-голямата партия в България" си вкара (поставям кавичките неслучайно, понеже чисто математически дори 30 % от гласувалите не повече от 30% от имащите право на глас са си чисто малцинство), предстоящият крах е неизбежен. За съжаление на симпатизантите им нещата са като при попфолка - не им се иска да залезе, но тенденциите вече са такива, че големите му печалби и популярност вече заминават в миналото. Лошото е, че в музиката поне има "рап", който да измести логично старите ориенталски ритми, а на политическия ни небосклон са си все същите стари и изхабени играчи, които хората вече дори не желаят да виждат...

Ще ти се наложи да изчакаш поне до 2018 при условие, че няма предсрочни избори, ако има, до 2021)))

ами те предсрочните парламентарни избори са веднага след президенцките,тиквата сдава власт и ще бъде съден за корупция и национално предателство,значи след нова година ще имаме ново правителство ,така че ванга-123 не позна този път.

Като всеки членувал в БКП, на Бойко все друг му е виновен. Скарал се с партньорите си. Опозицията му е виновна.

Мая Манолова иска секции и в Турция, ще се разплача от умиление.

Права е. Това е дискриминация. Ограничаване на конституционните права на българите в Турция. Чиста проба пазарлък между Бойко и Патриотите.

Естествено, че е права, как иначе Радев да спечели?)))

Писна ми непрекъснато да се говори за секциите в чужбина, 35 ли да са, 52 ли да са, то не бе Б.Б. не бе Мая Манолова, разни телевизии, радиа... Все пак желание да гласуват са изявили 34 000 зад граница, тук избиратели са над 5 000 000. Сравнете ги! Малоумни ли са горепосочените, ние ли сме малоумни, хайде да престанем с тази идиотщина!

Така наречените патриоти,защо въобще го издигате Каракачанов за президент,като сте коалиция и сте коленичили пред Герб!Нямате ли малко морал и срам пред хората да ги лъжете в очите!

Защо трябва да може да се гласува извън бг? Който иска да се прибира и да гласува в бг, само държавните служители извън бг трябва да могат да гласуват по някакъв начин. Да не би аз да съм ги изпратил там. Същото важи и за многото паспорти, веднъж ползваш облагите на едната държава веднъж на другата. Всеки да живее където си иска, но само тези които живеят тука имат право да определят нещата в Бг.

Хора, осъзнайте се. Как изобщо може да допуснем да управляват БСП отново след Лукановата и Виденовата зима. Ако спечелят БСП трябва България да я удари метеорит та да се свърши с нашето тъпо племе. Питам всички в този форум имали друга държава освен нашата да позволява да я управляват комунисти безродници и турци, които са ни клали 500 години.

И ГРОБ беше с ДеПраСето и с Юрошистите...Па да не говорим за Великата тиква, тя и с Тошо и с борчетата и с Царо и с ГРОБаро

Ало Темелко, май не си наясно за какъв избор става въпрос. Сега ще избираме президент, а пролетта - парламент. Така каза Вожда ако изгуби мамата.

"За никого"? Ще ги вадите ли от гласовете на мамата на цяла България?

Време е т.н. "герб" да бъде забранен и цялата му ръководна шайка да бъде пратена в затвора!

Абе Сидеров,какви ги разправя ортака ти Симеонов днеска,че нямал да зарадва опозицията?!?Как да го разбираме тези,които гласувахме за тебе?!?Пак ли се хвана за шлифера на БУДА.Ако е така,ритуално погребваш Атака.

подкрепям Сидеров не Симеонов но коалицията не е в полза на България.Симеонов не е никакъв патриот обаче най -българската партия е АТАКА.Това ме поставя пред сериозна дилема.

Не виждам стабилност в България, но герб грачи ли грачи - стабилност и пак стабилност. Освен стабилизиране на пропагандата и баланса на бакалските сметки - "аз на теб - ти на мен", не виждам нито стабилност нито разумна стабилизация дори. Провал - без значение дали го е казал ББ.

стабилно на дъното с все повече стабилни заеми и стабилни нашественици ,стабилно унищожение на бг народ .