Борисов: Стоп на агресията, Турция е до нас, не до Германия

Призовавам колегите малко да се намали агресията, защото 26-ти ще мине и след това ще се наложи да говорим за парламент, за решения, касаещи всеки българин.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Стоп на агресията, Турция е до нас, не до Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЪЙ ДЕ,ТЪЙ!!!АКО ТАКА СТРАХЛИВО РАЗСЪЖДАВАХА И ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ОТ ШИПКА,СЕГА ОЩЕ НЯМАШЕ ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ!!!

А бе, мутро, стига плаши! Нали ти управлява почти осем години? Нали ти оставаше само да вапсаш една къщичка и границата щеше да е в ред? Нали в БГ има 0 мигранти за разлика от Гърция? Нали ти и шайката ти ни доведохте до това дередже? Посипи си голата и тъпа тиква с пепел и се махай не само от властта, но и от БГ!

А бе, мутро, стига плаши! Нали ти управлява почти осем години? Нали ти оставаше само да вапсаш една къщичка и границата щеше да е в ред? Нали в БГ има 0 мигранти за разлика от Гърция? Нали ти и шайката ти ни доведохте до това дередже? Посипи си голата и тъпа тиква с пепел и се махай не само от властта, но и от БГ!

Само не пипайте конституцията, че ще я омаскарите! Видяхме ви колко можете. Една огромна част от законите приети по време на вашия мандат са СРЕЩУ народа, срещу обикновения човек, този, който не може да си позволи скуши адвокати и по тази причина държавата го мачка както си иска! Други ваши закони бяха отменени по съдебен ред! И те не са малко. По-добре не докосвайте конституцията. Тя няма нужда от поправки. Това, от което се нуждае България е образовани политици-патриоти, които да могат да устояват интересите ни, не да козируват послушно на който ни подхвърли заем от няколко милиарда! Пари, които народа не вижда, и които децата, внуците ни, правнуците и техните правнуци ще изплащат!

Да се чете "скъпи" адвокати. Би било хубаво ако имахме опция да редактираме коментарите си, но нЕма.

другаря боико праните гащи пак намаза гащите с жълто от страх,като не ставаш за българин отиваи при братчед си ердоган

:)))За промяна на конституцията Ви вярвам г-н Борисов и промяната ще се състои в това - отмененият член първи от конституцията на НРБ се възстановява но вместо инициалите БКП да се впише ГЕРБ

Падна му маската на тоя! Мутрата е агент на турските служби и е национален предател!

ВЯРНО БЕ ,ВИЖ КОЛКО ПЪТИ УПРАВЛЯВА С ДПС . А,ТО НЕ БИЛ ТОЙ А КОМУНЯГИТЕ .

която не знам как издържа синът си в Бъркли - най-престижния и скъп университет в САЩ и в света, ДЯСНАТА РЪКА НА КОСТОВ при приватизацита на Техноимпекс и Техноимпортекспорт, а после продаде и БТК за жълти стотинки мълчат като задници. А мъжат ѝ с престижната длъжност ШЕФ НА МИТНИЦАТА Олпоманци със Сърбия пак по Костово време и то ембаргово - а лелей- дай Боже всекиму.

Вместо да мислиш за мунтафонката ти помисли как издържаш жена си, че ми писна като я шибкам да е с все едни и същи гащи !

може и да е крал но и много направи.А комунетата освен да крадат друго не направиха, а управляваха два пъти повече от ГЕРБ. Абе как забравихме хиперинфлацията - бях чела за нея само в романите на Ремарк, но ме стигна.Когато ходех да си вземам пенсията по времето на Жан парите бързо свършваха и чакахме в пощата да дойдат - новички, чистички. Имаше режим на тока, купонна система крах на ВСИЧКИ банки А Виденов дори продаде зърнения ни резерв - хляб наш насъщни.

КРАЛ,КРАЛ И НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС НА ПРИЯТЕЛЯ СИ ЕРДОГАН ПРОДАЛ!!!

Гласувай ,гласувай-те тарикатите живот си живеят не защото са умни а защото има шарани

Борисов загуби моя глас на изборите когато върна на Ердоган избягалите Турски граждани. Факта че се опита да прикрие това действие беше твърде унизителен за да гласувам за този човек отново. историята ще го съди дали е бил прав или не но това не е начина .

СТОП НА МУТРИТЕ, ТЕ СА В БАНКЯ!!!

ББ лаф моабет да става- къде беше да го кажеш това на Меркел,Оланд и сие. и най вече на нашите американски братя-съюзници? Къде беше като прайм че Б-я е против влизането на Турция в ЕС, а сега кво прайм- и турция и Б-я в нато- от Вашингтон ще ни кажат оправяйте се както можете като съюзници. Какви евроатлантици сме, а не балканци на Ч.море,дори излаз на Егейско море нямаме, а Русия като в нашият регион само ни гледа сеира.А за македонците,Ив.Костов знае повече, сега вместо страри танкове като армаган да им пратим танкове с екипажите иначе ще имаме обща граница със албанците- ама за това трябва дупе.

покрай сухото гори и мокрото. просто не ставаш... яж си парите придобити по... имаш фирми, богат си, гледай си старините, колко години ти остават, а и да те светна... след 60 години няма живот, болежките започват

Слагам ти минус заради това ,че обиждаш всички над 60 години ! Ако ти имаш болежки не значи , че всички са като теб сдухани !

Ми иди да се надупиш на Ердоган, тогава. Явно искаш да бягаш при милиардите дето ги открадна на наш гръб. Айде заминавай, или се зарови в лайната в Банкя.

Лъжливото овчарче трето издание. Има ли българин, който да повярва на страхливеца от снимката, който като министър-председател се чудеше на кого по-напред да подложи гърба ни? Махай се боко. На тебе и корни не може да се верва.

я тикито кво се е лъснал и гледа като Бай Тодор на 10 ноември...

Е какво да си заврем главите в гъза като тебе ли бе бай Х-сплескан. Нали ти се нагледахме години наред. Страхливиц такъв.

Турция е с нас, до нас и плътно зад нас.

"С Меркел може и да споря,но на Ердоган не смея да противореча,защото така ще ме надупи,че ще си глътна езика!

Да,плътно сме зад вас.Но защо не се сещате да се наведете силно напред,така че да се хванете за палците?

Медьо не се изцепвай, защото ще те пратим на югоизток и там ще те "обиждат", нали знаеш как, тези които мислиш, че са ти сънародници. Стой се в БГ и си натискай парцалите. Никой лошо не ти прави.

Бойко гледа кат наритано циганче ! Предлагам тази снимка да я сложат на билбордове покрай магистрала Тракия ... ;))) по-реална е, от онази, на която се прави на генералисимус :)))

Боко Тиквеника гледа не като "наритано циганче",а като насран олигофрен или като бик в скоростна кутия.

докато е на власт, понеже е задавен от лапане, не се сеща за нищо. А сега само как яко обещава и се чуди, се едно никога не бил на власт. Алоууу, циганина, с обещаните кола и волове, айде у левооо!

Боко, застреляй се да не се мъчиш!

Вие от ДИР-а ударници ли искате да се пишете, та сте наблъскали днешния сайт барем с 4-5 заглавия с Борисов! Това подмазване ли е или искате да ни навикнете да му четем простотиите на Дебелака? Въобще не ги отварям, не ги чета и не ги коментирам! Да спориш с глупака е все едно да паднеш на неговото ниво! Но жалкото е, че много от нашите сънародници са паднали под неговото ниво. А още по-жалкото е, че купените от ГЕРБ и Пеевски медии неистово се борят да му правят PR, за да продължи гнусната схема на погубване и затриване на Б-я!

Тоя, дето го кадрува, сега и акъл взе да дава на правосъдието. На кръгла маса с "колеги"!

Какво сте зейнали бе? Добри неща си приказва човека, като за предизборна кампания. В сравнение с другите и малко нетипично за него, но говори разумно и обосновано. Важно е все пак, каква част от това ще изпълни.

ами как каква част - Никаква! Това театро вече го гледахме, че и повтаряхме!

Приятелят на Ердоган Бойко, нахлупи феса и обу потурите.

Снижаване...снижаване...казваше Т.Живков.

СниШаване! Снижаването го правеше Р. Радев преди да стане презитент.

По-умните ще емигрират и ще се спасят. Останалите са обречени на агония. А ако утре доживеят до пенсия, тогава започва истинската ебавка. За българските пенсионери е лукс да си купят телевизор за 300 лева... Това трябва да е водещото заглавие.

Не до нас, Борисов, Турция е до граница на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

Ти тиквена мутро, дано никога не помиришеш вече власт.

Нищо съществено не си казалбе човеко.Пак се гласиш да управляваш за 2г.от тук от там клъвнал по нещо.И нека краденето да продължи.От твоите небивалици за фалшивите ТЕЛКове.Та хората са болни,на първо място сме по смъртност,някой са пренудени за това ,че нямат работа,препитание,гладен стои ли се.Купуват си от безисходица от алчните лекари ТЕЛК решения.В сравнение с твоите далавери това е капка в морето.Ама твоят търбух е пълен и препълнен.Държавата е абдекирала от вдичко.Скоро ще ни прилапат Турците,но ти пак ще си добре.

Ама той не иска болни, не иска стари хора, че те не помагат да се нагуши властта. ЗАТОВА - ДА МРАТ !

Баце като чуе Турция и Ердоган се овлажнява обилно и си сваля гащурите!

Неуважаеми г-н Борисов, истината е, че на вас въобще не ви пука за България. Притесненията ви са, че при една загуба на изборите на вас и крадливата шайка около вас може да бъде потърсена съдебна отговорност за това, което сте надробили през последните 7 години под управлението на ГЕРБ. А безгръбначното ви държане само формира презрителното отношение на другите държави към нас. Но на всички е ясно, че това държане е продиктувано от политиката на неолибералните ви господари, пред които вие покорно свеждате глава. Но това не е политиката на България, българите сме горд народ и ще го докажем на изборите като ви изметем завинаги от политиката

БОРИСОВ, ТИ СИ БЕЗГРЪБНАЧНО СЪЩЕСТВО !! ТОЗИ Е ПО - ГОЛЯМ ПОЗОР И ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ(КОЙТО Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ) ЧОВЕК АКО ГО СЛУША ЩЕ РЕШИ,ЧЕ НЕ ТУРЦИЯ Е АГРЕСИВНА КЪМ БЪЛГАРИЯ,А БЪЛГАРИЯ КЪМ ТУРЦИЯ

да можеш спокойно да си харчиш милиардите, това ти е най-голямата грижа. Като на всички престъпници, които не са успели да преперат парите, пък така искат да се покажат, изобщо чалга проблем, изцяло в стила ти. Пък ти иначе си плямпай, не ми пречиш, ако си далеч от властта!

ТИКВА,ТИКВА,ТИКВА и пак ТИКВА!!!

Мижитурка!

ТИКВА,ТИКВА,ТИКВА и пак ТИКВА!!!!

Те наричат Борисов с най-ПОДХОДЯЩАТА дума МУТРА.

Tози герпераст закопа България! Махни се бе, изрод! Ти си този, който разединява нацията.Ти си този дето ходи да лиже топките на Ердоган. Дори предателят Местан се държи по достойно от теб! Позор за нас, че търпим такива като Борисов, които с поведението си опозориха не само майка си и баща си, но и обществото и държавата. Твоят позор, Тиквуне, е по голям от този на Фердинанд и равен с този на Иван Александър!

Симитлийската магнолия е по-дезориентиран и от ердог. .... Луд е -направо казано!..

Червенотиквениците мечтаят турците да ги шибат голи и безпомощни.

"написване на нова Конституция и свикване на Велико народно събрание" Това беше обещание за миналите избори

Бат Боче стегни се и бъди мъж,тези джагали ли ще те уплашат.

Всичко Мара втасала,та Нова конституция и Велико народно събрание.

Единни с кого? С теб и твоите хора от ГЕРБ!?Или с тия от Реформаторския блок! Та вие не сте спрели да ръсите злоба и омраза. А когато нещо не ви изнася веднага започвате саботаж и "протести". Забравихте ли как саботирахте Парламента по времето на Орешарски? А "спонтанните протести" още от втория ден на това правителство? А злобата и омразата на Реформаторския блок? С кого единство? С Методи Андреев ли? Та той само разединява и насъсква хората един срещу друг.Или с Мартин Димитров и Радан Кънев? Сериозно? Та вие се отнасяте с всичко,което е отляво като към престъпници! Какво единство? Какви пет лева? Единство ще има когато започнете да се държите като "бели хора"! Какво единство може да има с такива като Георги Марков-Николай,който бълнува "избори до дупка". Тоест на всеки 6 месеца. А от къде пари и кой ще плаща;това него не го интересува.

Тая Мутра си мисли,че като си наведе тиквата,ще му се размине? А бе главур,наведеш ли се на агаларин,следва нещо с подхлъзване!

++++++++++++++++++++++++++++

Май наближава времето ББ да ходи на нос Клиакра и да вика "здрастмвуйте братушки" ехото ще отговори - късно е чадо.

Този наистина си вярва, след 26 ти много ще реве на умряло

Ало Ваньо, какво общо има Бойко Борисов с честните хора?

Абе тоя наистина ли си вярва, че пак ще управлява?