Коментари - Борисов: БСП и сините чакат Доган да им прелее електорат | Днес.dir.bg

Борисов: БСП и сините чакат Доган да им прелее електорат

ГЕРБ ще има свой кандидат за президент и той ще бъде достатъчно добър. Това каза премиерът Бойко Борисов по TV 7, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: БСП и сините чакат Доган да им прелее електорат | Днес.dir.bg

Коментари

Не знаех че и Малтинчо е бил пожарникар, след като Тиквата го нарича колега. Плоско наивна и прозрачна игричка за разделяне на сините.

Не виждам нищо смешно, освен истерията и ограничеността ви, другари от Идея за пълното слабоумие!

Това хихикане накрая издава вашата истеричност и безпомощност в един човешки спор, защото не чуждата, а вашата простотия и елементарни опити за манипулация са повече от очевидни. Нещастници полуграмотни.

ами в България гласуват само няколко хиляди национално отговорни българи, циганите и турците. след като на всички цигани им е платено да гласуват за ГРОБ, то за другите остават турците и тук-таме някой читав гласоподавател.

Поинта тук не е да глаксуваш само, а ЗА КОГО?

Това ще реши всеки сам за себе си, но не и по вашия УЖ задграничен, ограничен, червен акъл, който, дори и крадените пари, няма да стане по-голям никога!

СЕРГЕЙ ПО УГОВОРЕН НАЧИН ЗВЪНИ НА ЗАЛОСТЕНАТА ОТ СТРАХ ВХОДНА ВРАТА НА ДОГАНОВИТЕ САРАИ . ОТВЪТРЕ СЕ ДВОУМЯТ И ЗА ПО СИГУРНО ИЗРЪМЖАВАТ: - КАЗВАЙ ПАРОЛАТА ИЛИ СИ ЗАМИНАВАЙ ! - ВОДНО ОГЛЕДАЛО ! КАСКАДА ГОРНА АРДА ! ЦАНКОВ КАМЪК !.......ЗНАМ ГИ ВСИЧКИТЕ . - РАЗТРEПЕРЕН ИЗРЕЖДА СЕРГЕЙ. - НЕ ПОЗНА. ИЗЧЕЗВАЙ ! СЕРГЕЙ ЗВЪНИ В ЦЕНТРАЛАТА НА БСП . ОТТАМ МУ Я КАЗВАТ. - АЗ РАЗДАВАМ ПОРЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! - ИЗВИКВА СЕ РАДОСТЕН СЕРГЕЙ. С ЕХИДНАТА СИ УСМИВКА СЕ ПОДАВА ДОГАН: - ОТ СТРАХ ПО ТИЯ ИЗБОРИ СИ ЗАБРАВИ ГРАМАТИКАТА БЕ ЧОДЖУМ ! НЕ ТИ СЕРГО , АЗ ДОГАН ГИ РАЗДАВАМ ПОРЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ЯСНО ЛИ ТИ Е !!

Господин борисов, мислите ли найстина, че народеца ни е толкоз глупав и наивен. Найстина , ли мислите че материала е толкова лош. Погледни се в огледалото - на теб ли прилича?

Верно е Борянче. Погледни се в огледалото. Личи ти от далеч. Едно от елементарните неща, които се учат още в предучилищната е, че имената се пишат в главни букви.

това в момента го пиша с големи букви, но транслитерацията ги прави автоматично малки, но виж "отдалеч" се пише заедно....

..И в спорта е бил добър, колкото в политиката.Никога не е участвал в състезания, ако го хване Алексей Петров ще го спука от бой. На Боко му дай само да лае по медиите, като разгонена кучка.

Хайде да изчакеми да минат изборите и тогава да видим дали ще е победител Алексей. Може би ама надали.

Да чакаш от Бойко правилни и разумни решения, все едно да чакаш от умрял писмо.Той не е политик и държавник, а физкултурник.

Ако критерия ти за политик са Костов или Станишев - прав си не е политик ...

Всяко действие има противодействие. И в скарването с Костов и Доган и в спирането на Лукойл, в основата стоят много пари. Сега очакваме противодействието на тези пари. Борисов си изгърмя патроните. Следва опитомяването му или или заличаването му от политиката. От него зависи. От това кога ще се сети да се раздели с някой друг от своите и от интересите си.

На мнозинството изобщо не му пука как насъскваш маргиналните партийци. Вашите идиотски игри убиват държавата ни. Интелигентното мнозинство иска едно - да ви измете всички до един от управлението на страната, за да ви съди за национално предателство и геноцид. Ще стане!

да живее бсп, да живее дпс, да живее сдс, да живее дсб, да живеят всичките бсп-та по всичките земни кълбета. Ура дрОгари, червени, сини, пембени и ...осрани...

Пропускаш - НДСВ-та, Атаки, ВМРО-та, РЗС-та и прочие разни партии на ченгета. Не си прав!

Някои чакат Доган да им налее гласове, но баш тарикатите разчитат за това на Ердоган и лостовете му за влияние над изселилите се от България в Турция през 1989 г.

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ще се ожени в следващите пет години, тъй като смята да се кандидатира за президент на следващите избори и ще му трябва първа дама....

Бойко не разсейвай хората с празни приказки, а ти се погрижи за безработния и гладен електорат, който сам вече те напуска. Нещата отиват на все по-лошо, а ти две години не правиш нищо. Нима ще станеш същия лъжец като Симеон? При него все още имаше какво да се граби, но минаха десет години и не остана нищо!

Ако Боко тиквата имаше поне малко ум в тиквата си, нямаше постоянно да говори глупости и да бъде първия циркаджия в държавата ни. За циркаджия е добре, но за премиер е недопустимо да бъде палячо 1.

ДАНС и ГДБОП са спойката между Хипопотама и властта. ГЕРБ и Бойко Борисов са подчинили сем. Хипопотами чрез три разработки, едната от които е замразена, но не е прекратена. Тя е с рег. 65/15.01.2009г., води се в ДАНС под кодовото название ГППО Другари и се отнася за незаконните сделки, чрез които са източени огромни суми от Държавна Агенция Държавен резерв и военновременни запаси. Основни действащи лица в престъпните схеми според разработката са Делян Пеевски и Николай Ангелов Боршуков

За тези, които следят форума само да отбележа, че автентичният ник "Распутин" няма нищо общо с това оповестяване на класифицирана информация, но ако изнесеното е ИСТИНА, благодаря на имитатора! Ако изнася ИСТИНАТА и само ИСТИНАТА, а не е продукт на КРАДЛИВАТА и ЛЪЖЛИВА комуноидна сган, му отстъпвам този ник БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЯ! Даже, както споменах по-горе, с БЛАГОДАРНОСТ!

Какво се правиш на умряла лисица бе, комуноидно ченге от най-миризливата утайка на обществото? Кой друг би ти ползвал издънения от всякъде ник? Да не мислиш, че хората са по-глупави от теб? И как го правиш тоя номер - пускаш информация в 11:47 и светкавично се разграничаваш от нея в 11:58. Да не би да стоиш на компа? Та това си е световен рекорд по бързо писане! А пък нали имаше и "бизнес"? Това ли ти е "бизнеса"? Мтооого плитко, ченгесар, мнооого!!! Пък и разбрахме, че "изпускаш" квалифицирана информация. Кой би го направил, ако не ченге? Ама сега вече знаем и къде работиш. Да му мислят началниците ти.

Борисов разбира,че ако спре да разделя българите,неговите крачки са преброени.Но съдбата му е тъжна,не само защото нищо друго не умее,но и защото ние искаме да сме задружни така, като са норвежците.И солидарни!

Колко е заблуден само! Колко е заблуден! Не иска да признае провала в системата на МВР! Запазва на поста си един луд за връзване министър. Това ще има пагубни последствия за България. Не е късно да осъзнае, че тези, които искаха вот на недоверие, искат да му помогнат. Жалко за Бойко Борисов! Пропусна златен шанс!

Какъв провал те гони пък тебе? Къде го видя този провал? За първи път от 20 години не се пречи "отгоре" на служителите на МВР да си вършат работата и това се вижда всеки ден.

Човече, само за времето когато ББ беше главен секретар имаше около 200 поръчкови убийства и той лично се е снимал до повечето трупове, за да покаже на простосмъртните, че МВР ги разследва. Питам къде са резултатите от тези разследвания и кой му е пречил на ББ да си свърши работата? Нали затова още ни обвиняват в Европа за ниска разкриваемост на тези убийства? Приказките наедро са едно, но фактите са друго нещо!!!

Да си чувал за по-добър вътрешен министър от Цветанов? Аз не съм. Деградираха до Петков. Бойко опита да свърши нещо до преди манфдат и половина, но веднага му метнаха чула на главата, та да се спре. Сега, наблюдавам, единствено съдебната ни система е чоглава. Инак МВР изрина куп говна от авгиевите обори, трупани от към 50-та година до сега.

Я, дефинирай определението "добър министър". Много разтегливо понятие. За сега, Цецко е добър само в трупането на апартаменти - това е довел до края. Всичко останало е по старата схема "Ние ги хващаме, те ги пускат". Като видя Черепа, Банев, Гергов в затвора, може и да ти повярвам. Ама до тогава ще вялвам на очите си.

За мен най-радосттната вест бе, че др. Гей остана начело на БСП. Таланта си е талант . Ще я направи второразрядна партия. Дай Боже да остане още поне 10г начело на комунягите.

Каквото и да кажете и пишете всичко се вижда, ако не беше това правителство досега България да беше потънала. Браво на Бойко, само той ще спаси България !!!

Не парламента, а политиката трябва да напуснат - 20 години крадоха, крадоха и не се накрадоха, още искат баницата пред себе си. Трябва им тратататата

Борисов се прави на много уравновесен, но истината е, че дори той не знае какво да прави, затова и ще каже кандидата на партията в последния момент, за д аможе да му изкарат по-малко кирливи ризи, то в ГЕРБ само мошеници и крадци как няма да се страхуват.... Малко след като Цветанов навремето каза, че ще бъдат най-чистита партия се появиха какви ли не истини- за 6апартамента/ никак не са маломерни/ и един куп "консултации"ю, които е правил, така че има от какво да се страхува ГЕРБ- това е истината, а не че се правят на интересни! То там само боклуци, но може пък да платят на някой да каже, че е от тяхната партия- те така си събират електората!

Много точно мнение на Борисов. БСП си остана единствената партия, имитираща "идейност" със старите идеи на БКП( а в действителност си е чиста бизнес партия, собстеност на няколко олигарси) и продължава заради това да има НЕкупен идеен електорат, но той доста измря в последно време( поради "добрата социална политика" ) и БСП ясно се нуждае от преливане на кръв. СДС е също такава безидейна бизнес партия, собственост на няколко олигарси и кредитни милионери, със 100% купен електорат, сигнала до екзистенц-минимум с 2 % от избирателите , но няма да се оправи с преливане на кръв, защото ресурсите и са купуване на гласове са свършили( за разлика от БСП), а се опитва да използва фалшивата избирателна система и да влезе с нея в следващия Парламент под мощната мишница на БСП. За ГЕРБ е същото- бизнес партия на няколко банки с няколко прилежащи бизнес кръгове, но той владее хазната и без особена трудност си прелива нужната кръв.

Вие имате ли си "Идея" за това колко сте прозрачно-червени и елементарни манипулатори, които ежедневно стават за смях. Чета ви за първи път, но виждам че ни ви обръщат внимание и има защо. А какъв е електоратът и ръководството на ДПС, НДСВ, Атака, РЗС, ВМРО, Гергьовден, партиите на Софиянски, Бакърджиев, Жорж Ганчев и пр. Защо за този електорат мълчите гузно, а все БСП и СДС са ви в устата? Естествено, че БСП на ужким, за парлама, левацииии!

Проблемът при теб е в акъла и ти липса на информация за нас. Абе Манго, от днес почнал да чете този форум и прави бомбастични заключения да нас?! Вижда се от 10 000 км с просто око, че си 100 пъти по- червен, но това "дивия балкански субект", дето живее там на место, едва ли го разбира?! Както казват американците - "най- добре да си затвориш устата да не ти се вижда акъла!". shut up!

Манчо, чети Хр.Христов - "Империята на задграничните фирми" и "Тайните фалити на комунизма", и ще разбереш "идеята" им... Гепили партийни парички и останали по Европата да се правят на емигранти - одъртяли, сенилни кадри на ДС. Навсякъде личи злобата им към сините, ама за парлама плюят и БСП /БКП никога!/, изобщо, дъртите партийци не приемат друговерци да оспорват член 1 от Конституцията на НРБ и да ги предреждат на хранилката... Ама, никой ни им обръща внимание, те си лаят, хората проглеждат.

Г-н БОРИСОВ НЕ БИВА ДА СЕ РАДВА НА ТЕЗИ 143 ГЛАСА, ЗАЩОТО АТАКА ЗВУЧИ КАТО РАЗСТРОЕНО ПИЯНО, А НЕЗАВИСИМИТЕ СА КЕНГУРАТА В ПАРЛАМЕНТА, КОИТО ПРЕСКАЧАТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРАВИТЕЛСТВО, СПОРЕД ПАРАТА КАТО ТАГАРИНСКИ.

Каква е разликата от кого чакаш електорат, аз например не бих приела подкрепата на партия Атака, но Вие им се радвате, не може адна дясна партия да крепи политиката си на мнозинство, в което влиза партия Атака, това е абсурд за всички десномислещи хора, колкото до гласуването, сработа г.жа Фидосова си беше написала изказването да не би нещо да сбърка пред шефа.

При положение, че останалите разчитат пък на турци, няма как ГЕРБ да не разчитат на Сидеров. Разбирате ли как едно негативно явление поражда следващо негативно. Остава единствения изход - да се разчита на най-малкото зло. Комунистите смятат, че компромисът е задължителен, за да си спасят кожите, обаче веднага това предизвиква следващия компромис. В една тенджера се вари политическата манджа и лъжичка лайно я разваля цялата. Именно за това говорим за ниско ниво на политиката, но пък тя е подкрепена от електорат - той всъчщност показва ниското ниво. Ако някой не се е сетил, политиката е производна на избирателите.

Г-н Борисов, всяка уважаваща себе си партия трябва да обяви кандидата си за президент пък бил той и най разпознаваемия, хората трябва да имат време да помислят, да се убедят, да отидат да гласуват за политики, защото само личностите не правят политиката в това се убедихме за 2 години управление, ако уважавате народа си , ами обявете го от какво толкова се страхувате нали е най-добрия.

какво сте се обедили за 2 години немога да разбера? човека се мъчи да вкара в ред цялата каруца с лайна която му оставиха предишните правителства и постоянно чета недоволни коментари... държавата няма да се оправи без да претърпи тежки времена! високи данъци е редно да се плащат а не окриват както сме свикнали в майка България! а и Бойко също е човек не магйосник с вълшебна пръчка да я размаха и да ви вдигне заплатите на 4000 евро или колкото там си представяте... и не ми се иска дори да си представям какво ще се случи с държавата ако недай си боже правителството падне и бъде сменено с останалите там партийки (бъдещи коалиционни партниори) ДПС, БСП, ДСБ, РЗС, Сини коалиции и кои ли не още... господ да ни е на помощ ако това се случи! че тогава ще ви питам всичките какво не им харесвахте на ГЕРБ... Забелязал съм как Българите нямат дори един "грам" адекватна оценка и преценка на ситуацията... нормално всички наши сънародници ще си кажат че не им е удобно сега без да се запитат дали в бъдеще решенията които бзимат ще доведът до нещо по добро... добро утро и лека нощ и нека някой е с наз че аз в Господ не вярвам...

Верче, бъркаш! Не за 2, а за 20 години се убедихме точно в обратното- личностите правят политиката! В България повечето партии са като еднолични дружества. ГЕРБ - на Бойко Борисов, НДСВ- на царя, Атака - на Сидеров, ДПС- на Доган, ДСБ - на Костов, ВМРО - на Каракачанката и т.н. Махни им главатарите и те ще се разпаднат. Що се отнася за кандидата на ГЕРБ, всички знаем кой ще бъде. Няма нужда въобще да го обявяват, а направо да печатат бюлетините.

мила ми Вера, ГЕРБ ще си обявят кандидата когато си поискат, дори с риск да загубят изборите, защото хората няма да имат време да премислят и гласуват за него...

Помислете - за 20год. политическата власт на БКП е трансформирана в икономическа от агенти на ДС-БКП-ДПС и всеки кандидат КОЙТО Е АЛТЕРНАТИВА Е ОМАСКАРЯВАН - виж вестника с членска карта БКПна Софиянски

А защо синята коалиция и БСП не прелеят своя електорат и да има демократично избран президент от ДПС ?

Ей, за какво говориш?Май си объркала двата щата, мръдни по-на юг.

ДПС се състои от фанатици,БСП разчита на такива,за да е на власт.Защото трезвомислещите никога няма да подкрепят ДПС,БСП и тем подобни скотски образУвания.

Мечтииииииии....

Боку е егати простото парче... Ама народа, народа е по- прост ..

Добре е, че има толкова умни българи като Вас. Наесен ще си имам чеп за зеле. Нали сте си специалист по този род чепове.Ще има до кого да се допитваме, тесни специалисте!;)

Ако Бойко спешно се ожени за която и да е, значи той ще е кандидатът. Иначе парясан президент не се котира в политиката.

Спокойно. Ще викне Кристалина за Президент.

В тези боричкания времето си минава политически и вече 22 години от революцията държавата няма визия.:))))))))))))))))) Кажи , бе палячо, каква беше твоята визия-1989 година -симеоновец,не даваш БКП-книжката си ? После визията ти сикаджии и ипонджии..После-Цветито и милионите ти в джоба ..После-пирон до Тошо да го пазиш..После-голямата лъжа;десноцентристи сме ..Направих сбирщина от ДС- фуражки,олигарси , ренегати и рабфаци.. Лъжите в ЕС и ЕНП-че вече не си крими..После-бързо профукване на мангизите от резерва ..После-най-големия бюджет за МВР..После- малко кримита-от други банди-по телевизията ..После-самовлюбено неприсъствие в парламента .Преди това убийства неразкрити..После-златевци, герговци , андрейивановци ,лъчо и тъщите ,голф игрища .. Десетки милиони АЗ дадох , после-зали и мизерия..После- стадото ,на което е забранено да мисли- наречено ГЕРБ ::))..После- постоянно-умствената ти нефелност ..ПОСЛЕ КАКВО следва ?? Самозабряването на един примитив, въобразил , че е нещо ..:)))

Айде стига с тея книжки бе. Единствения начин ТОГАВА да се откачиш от договор със системата на МВР и МНО беше да се пишеш политизиран.

Ами като толкова е искал да се откачи от системата защо след това така драпа да се върне за да "осъществи" детската си мечта???

Я виж Гей/ с първо име Сер/ къде къде е по специалист. Осбено с ония от фонтаните бяха голяма дружин Да не забравя и дългия инкасатор. Та това е цвета на нашата честност и компетентност , да не говорим и за хидрогеолога тоест работодателят им. Щастлив съм да ги виждам в галерията.

Толкова изчерпателен анализ на политиката на Дабъл Би, не бях чела! Браво, знаменателно!

ами така е от преди си имахме престъпна ТРОЙНА КооЛИЦИЯ, а сега си имаме още по престъпна ТРОЙНА ООпозиция!

Браво!Добре си слушал вчера кака си Искра Фидосова и всичко си си назубрил!Значи си си зработил хонорара на хейтър!

А герб разчита на фашистите и дегенератите от атака.

БОКО,ЗНАЕМ,ЧЕ ТИ ЩЕ СИ КАНДИДАТА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЕМ СЪЩО ТАКА,ЧЕ ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ!!!

Те от БСП били големи специалисти, тесни де. По чеповете за зеле. Макар, че чепа им е от 2 години отзад. Може би по тази причина са такива специалисти. То 2 години да ти е вътре няма начин да не се хвалиш, че си специалист

Коментари - Борисов: БСП и сините чакат Доган да им прелее електорат | Днес.dir.bg

Борисов: БСП и сините чакат Доган да им прелее електорат

ГЕРБ ще има свой кандидат за президент и той ще бъде достатъчно добър. Това каза премиерът Бойко Борисов по TV 7, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: БСП и сините чакат Доган да им прелее електорат | Днес.dir.bg

Коментари

Не знаех че и Малтинчо е бил пожарникар, след като Тиквата го нарича колега. Плоско наивна и прозрачна игричка за разделяне на сините.

Не виждам нищо смешно, освен истерията и ограничеността ви, другари от Идея за пълното слабоумие!

Това хихикане накрая издава вашата истеричност и безпомощност в един човешки спор, защото не чуждата, а вашата простотия и елементарни опити за манипулация са повече от очевидни. Нещастници полуграмотни.

ами в България гласуват само няколко хиляди национално отговорни българи, циганите и турците. след като на всички цигани им е платено да гласуват за ГРОБ, то за другите остават турците и тук-таме някой читав гласоподавател.

Поинта тук не е да глаксуваш само, а ЗА КОГО?

Това ще реши всеки сам за себе си, но не и по вашия УЖ задграничен, ограничен, червен акъл, който, дори и крадените пари, няма да стане по-голям никога!

СЕРГЕЙ ПО УГОВОРЕН НАЧИН ЗВЪНИ НА ЗАЛОСТЕНАТА ОТ СТРАХ ВХОДНА ВРАТА НА ДОГАНОВИТЕ САРАИ . ОТВЪТРЕ СЕ ДВОУМЯТ И ЗА ПО СИГУРНО ИЗРЪМЖАВАТ: - КАЗВАЙ ПАРОЛАТА ИЛИ СИ ЗАМИНАВАЙ ! - ВОДНО ОГЛЕДАЛО ! КАСКАДА ГОРНА АРДА ! ЦАНКОВ КАМЪК !.......ЗНАМ ГИ ВСИЧКИТЕ . - РАЗТРEПЕРЕН ИЗРЕЖДА СЕРГЕЙ. - НЕ ПОЗНА. ИЗЧЕЗВАЙ ! СЕРГЕЙ ЗВЪНИ В ЦЕНТРАЛАТА НА БСП . ОТТАМ МУ Я КАЗВАТ. - АЗ РАЗДАВАМ ПОРЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! - ИЗВИКВА СЕ РАДОСТЕН СЕРГЕЙ. С ЕХИДНАТА СИ УСМИВКА СЕ ПОДАВА ДОГАН: - ОТ СТРАХ ПО ТИЯ ИЗБОРИ СИ ЗАБРАВИ ГРАМАТИКАТА БЕ ЧОДЖУМ ! НЕ ТИ СЕРГО , АЗ ДОГАН ГИ РАЗДАВАМ ПОРЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ЯСНО ЛИ ТИ Е !!

Господин борисов, мислите ли найстина, че народеца ни е толкоз глупав и наивен. Найстина , ли мислите че материала е толкова лош. Погледни се в огледалото - на теб ли прилича?

Верно е Борянче. Погледни се в огледалото. Личи ти от далеч. Едно от елементарните неща, които се учат още в предучилищната е, че имената се пишат в главни букви.

това в момента го пиша с големи букви, но транслитерацията ги прави автоматично малки, но виж "отдалеч" се пише заедно....

..И в спорта е бил добър, колкото в политиката.Никога не е участвал в състезания, ако го хване Алексей Петров ще го спука от бой. На Боко му дай само да лае по медиите, като разгонена кучка.

Хайде да изчакеми да минат изборите и тогава да видим дали ще е победител Алексей. Може би ама надали.

Да чакаш от Бойко правилни и разумни решения, все едно да чакаш от умрял писмо.Той не е политик и държавник, а физкултурник.

Ако критерия ти за политик са Костов или Станишев - прав си не е политик ...

Всяко действие има противодействие. И в скарването с Костов и Доган и в спирането на Лукойл, в основата стоят много пари. Сега очакваме противодействието на тези пари. Борисов си изгърмя патроните. Следва опитомяването му или или заличаването му от политиката. От него зависи. От това кога ще се сети да се раздели с някой друг от своите и от интересите си.

На мнозинството изобщо не му пука как насъскваш маргиналните партийци. Вашите идиотски игри убиват държавата ни. Интелигентното мнозинство иска едно - да ви измете всички до един от управлението на страната, за да ви съди за национално предателство и геноцид. Ще стане!

да живее бсп, да живее дпс, да живее сдс, да живее дсб, да живеят всичките бсп-та по всичките земни кълбета. Ура дрОгари, червени, сини, пембени и ...осрани...

Пропускаш - НДСВ-та, Атаки, ВМРО-та, РЗС-та и прочие разни партии на ченгета. Не си прав!

Някои чакат Доган да им налее гласове, но баш тарикатите разчитат за това на Ердоган и лостовете му за влияние над изселилите се от България в Турция през 1989 г.

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ще се ожени в следващите пет години, тъй като смята да се кандидатира за президент на следващите избори и ще му трябва първа дама....

Бойко не разсейвай хората с празни приказки, а ти се погрижи за безработния и гладен електорат, който сам вече те напуска. Нещата отиват на все по-лошо, а ти две години не правиш нищо. Нима ще станеш същия лъжец като Симеон? При него все още имаше какво да се граби, но минаха десет години и не остана нищо!

Ако Боко тиквата имаше поне малко ум в тиквата си, нямаше постоянно да говори глупости и да бъде първия циркаджия в държавата ни. За циркаджия е добре, но за премиер е недопустимо да бъде палячо 1.

ДАНС и ГДБОП са спойката между Хипопотама и властта. ГЕРБ и Бойко Борисов са подчинили сем. Хипопотами чрез три разработки, едната от които е замразена, но не е прекратена. Тя е с рег. 65/15.01.2009г., води се в ДАНС под кодовото название ГППО Другари и се отнася за незаконните сделки, чрез които са източени огромни суми от Държавна Агенция Държавен резерв и военновременни запаси. Основни действащи лица в престъпните схеми според разработката са Делян Пеевски и Николай Ангелов Боршуков

За тези, които следят форума само да отбележа, че автентичният ник "Распутин" няма нищо общо с това оповестяване на класифицирана информация, но ако изнесеното е ИСТИНА, благодаря на имитатора! Ако изнася ИСТИНАТА и само ИСТИНАТА, а не е продукт на КРАДЛИВАТА и ЛЪЖЛИВА комуноидна сган, му отстъпвам този ник БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЯ! Даже, както споменах по-горе, с БЛАГОДАРНОСТ!

Какво се правиш на умряла лисица бе, комуноидно ченге от най-миризливата утайка на обществото? Кой друг би ти ползвал издънения от всякъде ник? Да не мислиш, че хората са по-глупави от теб? И как го правиш тоя номер - пускаш информация в 11:47 и светкавично се разграничаваш от нея в 11:58. Да не би да стоиш на компа? Та това си е световен рекорд по бързо писане! А пък нали имаше и "бизнес"? Това ли ти е "бизнеса"? Мтооого плитко, ченгесар, мнооого!!! Пък и разбрахме, че "изпускаш" квалифицирана информация. Кой би го направил, ако не ченге? Ама сега вече знаем и къде работиш. Да му мислят началниците ти.

Борисов разбира,че ако спре да разделя българите,неговите крачки са преброени.Но съдбата му е тъжна,не само защото нищо друго не умее,но и защото ние искаме да сме задружни така, като са норвежците.И солидарни!

Колко е заблуден само! Колко е заблуден! Не иска да признае провала в системата на МВР! Запазва на поста си един луд за връзване министър. Това ще има пагубни последствия за България. Не е късно да осъзнае, че тези, които искаха вот на недоверие, искат да му помогнат. Жалко за Бойко Борисов! Пропусна златен шанс!

Какъв провал те гони пък тебе? Къде го видя този провал? За първи път от 20 години не се пречи "отгоре" на служителите на МВР да си вършат работата и това се вижда всеки ден.

Човече, само за времето когато ББ беше главен секретар имаше около 200 поръчкови убийства и той лично се е снимал до повечето трупове, за да покаже на простосмъртните, че МВР ги разследва. Питам къде са резултатите от тези разследвания и кой му е пречил на ББ да си свърши работата? Нали затова още ни обвиняват в Европа за ниска разкриваемост на тези убийства? Приказките наедро са едно, но фактите са друго нещо!!!

Да си чувал за по-добър вътрешен министър от Цветанов? Аз не съм. Деградираха до Петков. Бойко опита да свърши нещо до преди манфдат и половина, но веднага му метнаха чула на главата, та да се спре. Сега, наблюдавам, единствено съдебната ни система е чоглава. Инак МВР изрина куп говна от авгиевите обори, трупани от към 50-та година до сега.

Я, дефинирай определението "добър министър". Много разтегливо понятие. За сега, Цецко е добър само в трупането на апартаменти - това е довел до края. Всичко останало е по старата схема "Ние ги хващаме, те ги пускат". Като видя Черепа, Банев, Гергов в затвора, може и да ти повярвам. Ама до тогава ще вялвам на очите си.

За мен най-радосттната вест бе, че др. Гей остана начело на БСП. Таланта си е талант . Ще я направи второразрядна партия. Дай Боже да остане още поне 10г начело на комунягите.

Каквото и да кажете и пишете всичко се вижда, ако не беше това правителство досега България да беше потънала. Браво на Бойко, само той ще спаси България !!!

Не парламента, а политиката трябва да напуснат - 20 години крадоха, крадоха и не се накрадоха, още искат баницата пред себе си. Трябва им тратататата

Борисов се прави на много уравновесен, но истината е, че дори той не знае какво да прави, затова и ще каже кандидата на партията в последния момент, за д аможе да му изкарат по-малко кирливи ризи, то в ГЕРБ само мошеници и крадци как няма да се страхуват.... Малко след като Цветанов навремето каза, че ще бъдат най-чистита партия се появиха какви ли не истини- за 6апартамента/ никак не са маломерни/ и един куп "консултации"ю, които е правил, така че има от какво да се страхува ГЕРБ- това е истината, а не че се правят на интересни! То там само боклуци, но може пък да платят на някой да каже, че е от тяхната партия- те така си събират електората!

Много точно мнение на Борисов. БСП си остана единствената партия, имитираща "идейност" със старите идеи на БКП( а в действителност си е чиста бизнес партия, собстеност на няколко олигарси) и продължава заради това да има НЕкупен идеен електорат, но той доста измря в последно време( поради "добрата социална политика" ) и БСП ясно се нуждае от преливане на кръв. СДС е също такава безидейна бизнес партия, собственост на няколко олигарси и кредитни милионери, със 100% купен електорат, сигнала до екзистенц-минимум с 2 % от избирателите , но няма да се оправи с преливане на кръв, защото ресурсите и са купуване на гласове са свършили( за разлика от БСП), а се опитва да използва фалшивата избирателна система и да влезе с нея в следващия Парламент под мощната мишница на БСП. За ГЕРБ е същото- бизнес партия на няколко банки с няколко прилежащи бизнес кръгове, но той владее хазната и без особена трудност си прелива нужната кръв.

Вие имате ли си "Идея" за това колко сте прозрачно-червени и елементарни манипулатори, които ежедневно стават за смях. Чета ви за първи път, но виждам че ни ви обръщат внимание и има защо. А какъв е електоратът и ръководството на ДПС, НДСВ, Атака, РЗС, ВМРО, Гергьовден, партиите на Софиянски, Бакърджиев, Жорж Ганчев и пр. Защо за този електорат мълчите гузно, а все БСП и СДС са ви в устата? Естествено, че БСП на ужким, за парлама, левацииии!

Проблемът при теб е в акъла и ти липса на информация за нас. Абе Манго, от днес почнал да чете този форум и прави бомбастични заключения да нас?! Вижда се от 10 000 км с просто око, че си 100 пъти по- червен, но това "дивия балкански субект", дето живее там на место, едва ли го разбира?! Както казват американците - "най- добре да си затвориш устата да не ти се вижда акъла!". shut up!

Манчо, чети Хр.Христов - "Империята на задграничните фирми" и "Тайните фалити на комунизма", и ще разбереш "идеята" им... Гепили партийни парички и останали по Европата да се правят на емигранти - одъртяли, сенилни кадри на ДС. Навсякъде личи злобата им към сините, ама за парлама плюят и БСП /БКП никога!/, изобщо, дъртите партийци не приемат друговерци да оспорват член 1 от Конституцията на НРБ и да ги предреждат на хранилката... Ама, никой ни им обръща внимание, те си лаят, хората проглеждат.

Г-н БОРИСОВ НЕ БИВА ДА СЕ РАДВА НА ТЕЗИ 143 ГЛАСА, ЗАЩОТО АТАКА ЗВУЧИ КАТО РАЗСТРОЕНО ПИЯНО, А НЕЗАВИСИМИТЕ СА КЕНГУРАТА В ПАРЛАМЕНТА, КОИТО ПРЕСКАЧАТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРАВИТЕЛСТВО, СПОРЕД ПАРАТА КАТО ТАГАРИНСКИ.

Каква е разликата от кого чакаш електорат, аз например не бих приела подкрепата на партия Атака, но Вие им се радвате, не може адна дясна партия да крепи политиката си на мнозинство, в което влиза партия Атака, това е абсурд за всички десномислещи хора, колкото до гласуването, сработа г.жа Фидосова си беше написала изказването да не би нещо да сбърка пред шефа.

При положение, че останалите разчитат пък на турци, няма как ГЕРБ да не разчитат на Сидеров. Разбирате ли как едно негативно явление поражда следващо негативно. Остава единствения изход - да се разчита на най-малкото зло. Комунистите смятат, че компромисът е задължителен, за да си спасят кожите, обаче веднага това предизвиква следващия компромис. В една тенджера се вари политическата манджа и лъжичка лайно я разваля цялата. Именно за това говорим за ниско ниво на политиката, но пък тя е подкрепена от електорат - той всъчщност показва ниското ниво. Ако някой не се е сетил, политиката е производна на избирателите.

Г-н Борисов, всяка уважаваща себе си партия трябва да обяви кандидата си за президент пък бил той и най разпознаваемия, хората трябва да имат време да помислят, да се убедят, да отидат да гласуват за политики, защото само личностите не правят политиката в това се убедихме за 2 години управление, ако уважавате народа си , ами обявете го от какво толкова се страхувате нали е най-добрия.

какво сте се обедили за 2 години немога да разбера? човека се мъчи да вкара в ред цялата каруца с лайна която му оставиха предишните правителства и постоянно чета недоволни коментари... държавата няма да се оправи без да претърпи тежки времена! високи данъци е редно да се плащат а не окриват както сме свикнали в майка България! а и Бойко също е човек не магйосник с вълшебна пръчка да я размаха и да ви вдигне заплатите на 4000 евро или колкото там си представяте... и не ми се иска дори да си представям какво ще се случи с държавата ако недай си боже правителството падне и бъде сменено с останалите там партийки (бъдещи коалиционни партниори) ДПС, БСП, ДСБ, РЗС, Сини коалиции и кои ли не още... господ да ни е на помощ ако това се случи! че тогава ще ви питам всичките какво не им харесвахте на ГЕРБ... Забелязал съм как Българите нямат дори един "грам" адекватна оценка и преценка на ситуацията... нормално всички наши сънародници ще си кажат че не им е удобно сега без да се запитат дали в бъдеще решенията които бзимат ще доведът до нещо по добро... добро утро и лека нощ и нека някой е с наз че аз в Господ не вярвам...

Верче, бъркаш! Не за 2, а за 20 години се убедихме точно в обратното- личностите правят политиката! В България повечето партии са като еднолични дружества. ГЕРБ - на Бойко Борисов, НДСВ- на царя, Атака - на Сидеров, ДПС- на Доган, ДСБ - на Костов, ВМРО - на Каракачанката и т.н. Махни им главатарите и те ще се разпаднат. Що се отнася за кандидата на ГЕРБ, всички знаем кой ще бъде. Няма нужда въобще да го обявяват, а направо да печатат бюлетините.

мила ми Вера, ГЕРБ ще си обявят кандидата когато си поискат, дори с риск да загубят изборите, защото хората няма да имат време да премислят и гласуват за него...

Помислете - за 20год. политическата власт на БКП е трансформирана в икономическа от агенти на ДС-БКП-ДПС и всеки кандидат КОЙТО Е АЛТЕРНАТИВА Е ОМАСКАРЯВАН - виж вестника с членска карта БКПна Софиянски

А защо синята коалиция и БСП не прелеят своя електорат и да има демократично избран президент от ДПС ?

Ей, за какво говориш?Май си объркала двата щата, мръдни по-на юг.

ДПС се състои от фанатици,БСП разчита на такива,за да е на власт.Защото трезвомислещите никога няма да подкрепят ДПС,БСП и тем подобни скотски образУвания.

Мечтииииииии....

Боку е егати простото парче... Ама народа, народа е по- прост ..

Добре е, че има толкова умни българи като Вас. Наесен ще си имам чеп за зеле. Нали сте си специалист по този род чепове.Ще има до кого да се допитваме, тесни специалисте!;)

Ако Бойко спешно се ожени за която и да е, значи той ще е кандидатът. Иначе парясан президент не се котира в политиката.

Спокойно. Ще викне Кристалина за Президент.

В тези боричкания времето си минава политически и вече 22 години от революцията държавата няма визия.:))))))))))))))))) Кажи , бе палячо, каква беше твоята визия-1989 година -симеоновец,не даваш БКП-книжката си ? После визията ти сикаджии и ипонджии..После-Цветито и милионите ти в джоба ..После-пирон до Тошо да го пазиш..После-голямата лъжа;десноцентристи сме ..Направих сбирщина от ДС- фуражки,олигарси , ренегати и рабфаци.. Лъжите в ЕС и ЕНП-че вече не си крими..После-бързо профукване на мангизите от резерва ..После-най-големия бюджет за МВР..После- малко кримита-от други банди-по телевизията ..После-самовлюбено неприсъствие в парламента .Преди това убийства неразкрити..После-златевци, герговци , андрейивановци ,лъчо и тъщите ,голф игрища .. Десетки милиони АЗ дадох , после-зали и мизерия..После- стадото ,на което е забранено да мисли- наречено ГЕРБ ::))..После- постоянно-умствената ти нефелност ..ПОСЛЕ КАКВО следва ?? Самозабряването на един примитив, въобразил , че е нещо ..:)))

Айде стига с тея книжки бе. Единствения начин ТОГАВА да се откачиш от договор със системата на МВР и МНО беше да се пишеш политизиран.

Ами като толкова е искал да се откачи от системата защо след това така драпа да се върне за да "осъществи" детската си мечта???

Я виж Гей/ с първо име Сер/ къде къде е по специалист. Осбено с ония от фонтаните бяха голяма дружин Да не забравя и дългия инкасатор. Та това е цвета на нашата честност и компетентност , да не говорим и за хидрогеолога тоест работодателят им. Щастлив съм да ги виждам в галерията.

Толкова изчерпателен анализ на политиката на Дабъл Би, не бях чела! Браво, знаменателно!

ами така е от преди си имахме престъпна ТРОЙНА КооЛИЦИЯ, а сега си имаме още по престъпна ТРОЙНА ООпозиция!

Браво!Добре си слушал вчера кака си Искра Фидосова и всичко си си назубрил!Значи си си зработил хонорара на хейтър!

А герб разчита на фашистите и дегенератите от атака.

БОКО,ЗНАЕМ,ЧЕ ТИ ЩЕ СИ КАНДИДАТА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЕМ СЪЩО ТАКА,ЧЕ ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ!!!

Те от БСП били големи специалисти, тесни де. По чеповете за зеле. Макар, че чепа им е от 2 години отзад. Може би по тази причина са такива специалисти. То 2 години да ти е вътре няма начин да не се хвалиш, че си специалист