Борисов маха Божидар Димитров при едно условие

АБВ няма да има кандидат за президент, заяви пред журналисти в Каспичан Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов маха Божидар Димитров при едно условие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"... Ако Първанов оттегли посланиците, ние ще се разделим с Божидар Димитров...". Боко си играе на размяна на шпиони,както навремето такава се осъществяваше на границата между западен и източен Берлин! И за поредеден път демонстрира,че него преди всичко го интересуват не интересите на България,а мнението на реакционата неЕвропейска народна партия!Сега ще гледаме втора част на цирка - попълване на външно министерство с нови лица,от сорта на Лила,Шкумбата и Румито Желева...

Гоце ,марш оттук ,тциба , къш към тундрата.

А къде му беше принципа когато го назначи - приятел ми е и аз решавам. От безпринципен човек неможе да се очакват принципи защото той си ги прави според изгодата за него. Исками се да вярвам че Първанов няма да се поддаде на провокацията а ще защитава професионализма а не капризите на недораслите. Освен това ми се струва че държавност не се прави под условия а с мисъл и разум

Ако любимецът ти първанов също беше обявил членуването си в ДС преди избора си като Димитров, сега нямаше да е нужно да се обяснява за нищо. Не може от човек без морал да постъпи морално, пък и избора му при такова положение би бил с голям "?" знак. Не знам как може да говори без капка угризения и промяна в тона по въпроси, свързани с ДС. Поправете ме ако греша, но не се ли предполага, че този човек трябва да е обединител на нацията? След като цяла България негодува против тези служби, то е трябвало да се ограничи присъствието й във властта още на времето, а не да се чака поколението на 90-те, което изобщо не знае какво е представлявала ДС и какво е правила. И все пак е важно справедливост да има, макар и късно и в не пълен вид.

боико как така,цветанов кандидат ,а партията ти.

Както не се дава никаква гласност за тъмното мутренско минало на Тиквата, така и моментите от периода на принадлежността му към най-верните гавази на соцвеличията от преди промените, службите на ДС, е тема табу. Послушковците вероятно са прочистили всички досиета и картончета на Тиквата и нито дума никой не обелва за тези периоди. Театрото с тази чистка и конкретно това с Божидар е пак насочване на вниманието далеч от подмолните ходове на правителството, което прокарва гадни решения срещу интересите нс хората. Ще ми бъде интересна реакцията на самия Божидар. Ще се озлоби ли срещу новия си господар който го пожертва безмилостно, въпреки че преди 2 години заради него заряза БСП и му пристана с цялото си сърце.

Тази проста тиква и сините провокатори дават ли си сметка, че както ние сме имали дипломати свързани със служби за сигурност, така и всички чужди дипломати, както в миналото, така и до днес, са свързани със съответните служби на тяхните страни. Това просто е част от политиката на всяка страна. Защо е това недомислие да се гонят квалифицирани кадри, каквото никоя друга страна не прави. Най-вероятно на посланическите постове днешните потуранковци гледат не като на важни емисари на страната, а като на раздаване на постове за облагодетелсване на свой хора. Ще станем свидетели на грозна герберска активност придружена с ръгане с лакти, препъване и скубане на коси в надпреварата за овакантените при тази политическа чистка постове. Ще проличи цялата простащина и келепирджийство на тази сган до голяма степен олицетворяваща чертите на своите лидери - премиера и вицето му.

Панчо,твоите сбъркани разбирания са от 19 век,времето на мексиканските войни и революции.На всичкото отгоре си здраво дезориентиран и подчертано пристрастен,което води до неправилните ти изводи и неточни предвиждания.Но логиката на събитията е друга,невъзвратима и хич не съответства на твоите желания,каквито и глупости да пишеш.Докога ще тънеш в червено заслепение и не погледнеш реалността?

Не Панчо,а ти си застинал в епохата на студената война и не мърдаш и на сантим оттам!

ГОЦЕ твоето време изтече !!! Всички агенти вън от политиката и държавната софра !!! След като са толкова добри и незаменими в пазарната икономика има място и за агенти !!!

След всичките разкрития ,доносника ГОЦЕ още има наглоста да се обажда.Тоя цървул не разбра че е бацил,който трови страната и народа ни и цяла европа и света ни гледат с недоверие.Първанов/гоце/ няма достойнство да си подаде оставката,ще шикалкави и ще тормози развитието на България докато не го изхвърлим на сила.Призовавам ГЕРБ и ББ ДА ПОИСКАТ РЕФЕРЕНДУМ ,ако търтея ПЪРВАНОВ не си отиде преждевременно и продължава да създава проблеми на България.

Не ви ли омръзна да повтаряте като папагали нещо от което хал хабер си нямате....и дори не си правите труда да го научите

България има нужда от по-представителен президент,а не като агент ,,Гоце,, Това много тежи на политическата и човешка същност на българския народ пред Европа и света.

Да си ходи президента и той е от ДС. Аз много ценя Божидар Димитров и всичко което прави за България и за паметта на нашите герои. Първанов като е историк какво е казал или направил досега за нацията да я защити от хулите на другите ?НИЩО........... Също като недоносчето Станишев имат някъкво образувание дето не е от значение за нищо и за никой след като няма полза от него. АЗ казах............... да си ходят Първанов и Станишев.

Нали е по-добре да нямаш никакво образование като Тиквата и Ал Бънди. Престо плюй без мярка по по-учените и по-интелигентните и всичко е наред.

...ти изглеждаш много учен...

хората предавали собственя си народ,трябва да си отидат ведназ за винаги.нямат краи тя комуни,бреи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо в Каспичан , а не в София?Не Божидар Димитров трябва да си ходи а вие турските ибрикчии...Идва Видов ден май...Най накрая...Р.С Благодарение на такива като вас дпс ще управлява БЪЛГАРИЯ...

Защо му е на АБВ кандидат президент, Първанов неможе да се кандидатира по закон.

"Георги Първанов предлага всички досиета да се качат в интернет и да станат достояние на всички българи. Така всеки ще може сам да прецени кой е крив и кой е прав."

Не ти ли се струва, че ще излязат само преправените и написано ново досиета на противниците на обединената политическата мафия от всички партии управлявали прехода, начело с майка БСП? Ти какво искаш друго, след като досиетата са били в ръцете на тази мафия цели 20 години. От това ще се получи ново ШОУ, този път ще станем известни в интернет, сиреч пред целия свят. И пак ще смеят ТЕ- политическата мафия. Така най- добре ще се пренасочи в глухи посоки вниманието на обществото за кой ли пореден път от разграбването ,което същата мафия направи. И потърпевш ще стане обикновения човек, а не мафията. След като той няма нито средства, нито работеща за него съдебна система да се бори с новите манипулации на мафията. Щом това предложение излиза от устата на най лицемерния и лавиращ политик от прехода Първанов- това ще бъде нова ГОЛАМАТА ДАЛАВЕРА НА ВЕКА и аз не мога да му вярвам ама ХИЧ!.

Нищо не ми се струва. Така всеки ще може да види и да прецени, дори дали са били преправяни тези досиета. Вечният преход, който може да се сравни с въртене в кръг в пустинята беше воден от хора пишещи досиета, както и от такива с досиета. До сега нищо добро не се видя от тяхното водачество. Въртенето в кръг трябва да има край или той ще бъде сложен.

"По-рано външният министър Николай Младенов заяви, че по време на мандата на Първанов 50 % от посланиците, които са изпратени, са имали връзки с Държавна сигурност." .. ами да изпратят Пульо от Долно Уйно ли.. що не прочетете биографиите на американските посланници например..;) и да ви стане ясно какви хора стават посланници.. ако не са от службите е изключние.

Хубаво! Да се махат всички посланници, които са от ДС, най-добре всички от ДС да се затрият, та да няма повече вълнения в страната. Но има ли някой в тая държава, който да е СИГУРЕН, че на тяхно място ще се назначат качествени хора, които да работят само за държавата и за никой друг, (включително и за себе си). Тия сегашните ли, които довлякоха недоносчето Дянков. Или недомислието Румяна Желева, заради която цял народ че червеше от некадърността й. Или един куп други персони от всички останали партии през последните 20-тина години, които завлякоха страната ни на дъното. Питам се - думите на поляка Станислав Лец - като счупим с глава стената, какво ще правим в съседната килия? Има ли истински държавници в България. Търсят се спешно. С Диогеновия фенер.

Ама не се прави на умен бе другарю !!! Значи само агентите са способни ....да ама не !!! В тази държава не всички бяха агенти така че агентите вън който иска да си е агент да ходи в Куба в Северна Корея ..... !!!

Агенти на ДС за нуждите на разузнаването навремето ставаха хора с обазование и езици и подходящи качества. Такива,като Боко,например,които биваха отхвърляни като кандидати,затаяваха у себе си страшна мотивация за реванш и отмъщение...

Има само едно, но много тежко и може да преобърне целия му живот насетне - да отслабне. Което ще има огромни национални последици преди коледните трапези и ще се отрази на пазара и валутния курс. За бога, братя, не преяждайте, че ще ви се доспи и ще намалите трудоспособността си, а оттам ще пострада иконовмиката. Ще се зарадват само фирмите, поддържащи канализацията.

Браво известен Агенте 007! Как можа да си толкова точен?! Дано Бойко и Първанов възприемат твоето слово и да те признаят като 1, което си! Бъди жив и здрав и пиши пак! Все някой трябва да ни поучи ,макар че не от всеки става човек. Някои сме си маймуни!

оня ли калфин, дето като външен на снимки в европарламента никой не искаше да застава до него - виж евронюз от преди присъединяването - срам е това същество, само първанката си го харесва итой него изключвам бабичките. чао

Тези, които са симпатизанти на БСП, АБВ, и др. са против смяната на дипломатите свързани с ДС, защото те били кадърни и служили на Родината (и на партиата си).

сигурно не си живял по онова време и плещиш врели некипели, и не си разказвал вицове във влака например та да те изпее някой такъв мизерник и за награда да го пратят на екскурзия в кап. страна дето ти си щял да я видиш през крив макарон. Такъв може и основно образование да е имал достатъчно е да изпее някого и получава висше хах ха ха

В нета да има и досиетата на всички управлявали и управляващи в държавата! Само така ще е явно кой на кого е служил, коя държава на кого е дърпала или още дърпа конците и кой чии интереси е обслужвал или обслужва!!

Не знам каква точно е била задачата на хората от ДС в чужбина. Но всички знаем какво правеха тези 1 500 мръсници, които и сега работят в МВР. Готови дори и за един виц да унищожат човека. И този премиер ще разправя, че това е маловажно. Може би защото е един от тях. Първо трябва да изчистим нашия двор от мръсотията, а после да погледнем и навън, защото мръсотията, всеки ден ражда мръсотия.

Божидар Димитров даже няма доблестта сам да си подаде оставката.

СМЯХ ЗА ВСИЧКИ! НАЙ-РАЗУМНОТО РЕШЕНИЕ Е ДА НЕ СЕ МАХА БОЖИДАР ДИМИТРОВ И ДА СИ ОСТАНАТ ДИПЛОМАТИТЕ, ЗАЩОТО МЛАДЕНОВ Е ЗЕЛЕНАТА ТИКВА В ТОВА МИНИСТЕРСТВО И Е ДАЛЕКО ОТ СПОСОБНОСТИТЕ И НАТРУПАНИЯ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОПИТ. ЗА ТЕЗИ ОТ БРЮКСЕЛ ТОЗИ СЛУЧАЙ Е КОЛЕДНОТО ИМ ШОУ. ВСИЧКИ ДИПРОЛМАТИ ПО СВЕТА СА И ДОБРЕ ЗАМАСКИРАНИ ШПИОНИ.

Аз смятам, че трябва да се ограничи достъпа до държавни длъжности и за децата и внуците на членовете на висшето ръководство на страната от последните 65 години, защото ни писнаха вече.

Двадесет години продължава комунистическото безобразие начело с бвшите ДС.Цялото общество страда .Това го знае и Първанов и Борисов.За това няма нолмален бизнес, здравеопазване, образование, култура.Пълен упадък на младото поколение .

за това как ще живеят младите, заслугата е на старите-това е казала на своя син луи кралица ана австстрийска, когато парижани са хвърляли камъни по двореца-според ал. дюма. не знам дали маркс е имал деца, май не, но улянов определено не. и понеже са мислили само за себе си, ето резултата в ден днешен.

Абе и ти май не си в час. Я погледни фактите в лицето и тогава дрънкай тъпизми.

ЧОВЕЧЕ,ИМА ГУГЪЛ.......ОТВОРИ И ПРОЧЕТИ КОЛКО ДЕЦА Е ИМАЛ МАРКС И ТОГАВА ФИЛОСОФСТВАЙ!!КОЙ ЗНАЕ И КОЙ НЕ ЗНАЕ ВСЕКИ СИ ДАВА МНЕНИЕТО ..................

НЕ ВИЖДАМ ВРЪЗКАТА!!! ако президентът откаже всички сътрудници ли остават?! защото май това казва бб и това е целта. . . да няма промени.

гоце седефчов от сирищник е най-отвратителния лицемер.вижте кой му беше съветник по спорта - пешо сумиста - килер,кои му бяха спонсорите м.николов и л.стайков - измамници и крадци,кои му са приятели доган сопола и дъртият мошеник кобурга.гоце е същият изрод като р.петков ,р.овч.,масларката,сер гея и всички останали боклуци от бкп.доносник,лицемер и безочлив лъжец.

Много е спорно кои са по-големи ченгета-дипломатите или БОКО и Цветанов.Та те са били на работа в системата!Тогава кой по-големи мизерии е правил.Сульо и Пульо можеше ли да стана охрана на др.Живков?Не!Можеше ли всеки да регистрира охранителна (борческа)фирма?Не!Защо трябваше да се вдига врява до небесата?Не можеше ли тихомълком правителството и Първанов да сменят дипломатите ченгета без да си показваме на света насраните задници?Впрочем има ли в света дипломати, които до не са в известна степен обвързани със служби?Не?Те иначи нямаше да дипломати а готвачи в посолствата!!!!!За съжаление Боко за пореден път се показа като нечистоплътен политик.Почти около всички сбирки на високо европейско ниво, изпуска по нещо в пространството!Номера на ченге.........!

Пожарникарю, президента да не ти е някой мутра от категорията на Цецо, Маджо и Маргините, за да поставяш условия?

Тоя Боко, за няма и две години в управлението, наистина взе да се изживява като сайбия на цялата държава. с парламент от послушници, събрани от манипулирани изборни вотове. Абе банскалийо, държавата да не ти е плочника пред Магурата, та да се пазариш на парче как ти скимне! Нито е цирк, та с кученца да решаваш договорни спорове. държавата има и цивилни закони, колкото и да не го вдява това полицейската ти същностте, а те са и над теб, и над милиционерскито ти правителство,и над ръкопляскащата ти парламентарна клика от безропотно одобряващи те.

От разстоянието на времето пъкленият сценарий на комунистите с тяхната ДС се вижда най добре.Срам и позор за комунистите.

с тия ченгета от ДС, нашата граница ще е Ченгенска, а не Шенгенска!..

Абе Германия има ли посланици от бившата Щази?

17 000 агенти и сътрудници на ЩАЗИ работят в германското разузнаване. Ама да си чул Германия да изважда списъци с техните имена?

Всички с досиета вън от властта! Отдавна други страни го направиха. Ако Борисов него направи ни губи като негови подръжници. Господин Борисов направете го или вие страх?

Мануше,спокойно,не го е страх! И зад мен да стои един цял генерал-губернатор от Козяк,и мен няма да ме е страх!

Този принцип трябва да важи еднакво без никакви , договорки, аз махам този, ти онзи, или се разделяме със старата и репресивна ДС или оставете така нещата. Стига с ежедневните скандали , време е да се работи за преодоляване на ежедневните проблеми на обществото ни.

Те щото предишните се скъсаха от работеха. Толкова работеха че един престъпник не могат да осъдят от некадърни закони.

Цирка продължава! Нито ден без номер - девиза на ББ и ЦЦ.

ББ когато назначи за свой замесник в общината М.Герджиков които също е агент ни твърдеше ,че е работил за интересите на държавата.А сега всички други станаха ненужни,дори били пречката за Шенген.

Защо пък трябвало да се разделя с Божидар Димитров?! Какви са тия селски пазарлъци? Наистина, Божо не е идеален, но става напълно за поста, който заема, занимава се с голям хъс с едни бакии, с които едва ли друг би се оправил, дори и да искаше, и от какъв зор трябва да се заменя срещу уволнението на тези посланици, които са изпратени от президента и наистина представляват съвсем друг казус! Аз съм против такива заменки, въпросът с "доносници" и "разузнавачи" на дипломатически постове трябва да се решава трезво и наистина вече е крайно време да се реши! И без това повечето от тях са готови за пенсия! Да вървят и да стават съветници на Гоце, може също членове на неговите най-нови формации, да вървят по дяволите в края на краищата, аман от простотии!

Божидар има качества и заслуги даже за президент.

Досиетата в интернет. Точно така. Да се види кой кум, кой сват. А Гоце да подава оставка като доказан агент с досие. Срам е да имаме президент от ДС.

За да те одобрят за бодигард на Тодор Живков,трябва да си по-верен кадър дори от агентите на ДС и разузнавачите.Всеки може да прецени какъв е Борисов...

Бойко никога не е бил бодигард на Т. Живков. ИПОН охраняваше бившия, когато беше подсъдим след 10-ти ноември 1989г. срещу заплащане от семейството му. Мислиш ли, че на някой от ДС му е пукало по това време какво ще се случи с Т. Живков?

Ето от такива наивници патиме! Ипон=Бойко.Кой му е дал съвет да създаде Ипон(риторичен въпрос).Тия лафове за семейството ги разправяй в детската градина. Много хора ги е интересувало ивсе още ги интересуват тайните на Живков.35 години начело на държавата предполагат много информация за много бивши и настоящи хора и организации. Спирам дотук,защото явно си много наивен и вярваш само на ушите си,а не мислиш с разума си,което е жалко.Знай само,че няма нищо случайно във коридорите на властта(и преди,а още по-малко и сега).

Гоце та вика на оперативка

Прав сте г-н президент,но от това на Бобо тиквата не му става по-добре, той вероятно ще Ви отговори при следващото си излизане зад граница, по-вероятно пак от Брюксел, защото така му уе по-изгодно да джавка, нали от там той обяви едва ли не преврат в държавата ни, като каза че нямаме президент, от там също обяви намеренията си за аташетата, така че очаквайте следващата изцепка, например, че да очакваме в най-скоро време не съвсем болезнено да се раздели с шибаняка Димитров, да напише следващото изказване на Ники Младеноф, да хване най-сетне някоя Снежанка и да се озапти устата му.....

съскат и плюят-явно усещат края си.!

Кво правиш в Каспичан, ходи си у Сирищник, г-н Седефчов?

Ако наистина тези 8 души са временно назначени, за да се избегне президента, и отгоре на това са в списъка, за сетен път се убеждавам , че управляващите ежедневно ни лъжат най-безцеременно. Чудя се защо толкова много хора в България им допада лъжата... За подобни манипулации на Запад се искат оставки. Циркът продължава!!!

Назначаване на ръководител на задгранично представителство Чл. 63. (1) Министърът на външните работи внася в Министерския съвет предложения за назначаване на извънредни и пълномощни посланици, постоянни представители при международни правителствени организации и генерални консули. (2) Извънреден и пълномощен посланик и постоянен представител при международни правителствени организации се назначава от президента на Република България по предложение на Министерския съвет. (3) Министърът на външните работи иска агреман от приемащата държава за назначаването на извънреден и пълномощен посланик след приемането на решението на Министерския съвет по ал. 2. Агреман за назначаване на постоянен представител се иска в случаите, когато съществува такова изискване. (4) Президентът на Република България издава указ за назначаване след получаването на агремана по ал. 3. (5) Генерален консул се назначава от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи. (6) Ръководител на задгранично представителство по чл. 23, ал. 2, т. 1, 2, 3 и 5 се назначава от министъра на външните работи.

тъй, тъй, да ги качват, че то та тъй та инак, аман. Нека да се знаят всичките, и посланици и сътрудници и всички. Защото историята във външно много мирише. Ама много, там са останали само ченгета и връзкари, само дипломати няма и затова българските граждани по света РЕВАТ!

Сега, след 20 години по тях, дори не е необходимо да се качват досиетата в нета, защото всичко е прецедено и манипулирано. Просто тези, които са в списъците моментално трябва да бъдат напъдени. Двадесет години тъпчем на едно и също място заради тези мръсници, които манипулират цялата държава. Много е трудо, защото и ние, хората, вече не сме същите след двадесетгодишното мачкане. Марш за мръсниците на ДС воглаве с Първанов.

За да те одобрят за бодигард на Тодор Живков,трябва да си по-верен кадър дори от агентите на ДС и разузнавачите.Всеки може да прецени какъв е Борисов... А ако го няма в "тези списъци",това не значи,че не е в другия списък- на уж безпартийните и необвързани,дълбоко законспирирани агенти.МИСЛЕТЕ бе хора!