Първанов заговори за алтернатива на Борисов

В държава, в която премиерът се опитва да превърне 8 млн. сънародници в обекти на своята политика, не е зле да има и един политически субект с алтернативна визия.

Обратно в новината

Коментари - Първанов заговори за алтернатива на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като му чуя мазния глас ми се драйфа.

Не Бойко мрази пенсионерите ,а пенсионерите мразят страната си и децата си ,защото 20 години гласуват като обезумели за шайка разбойници ,които опоскаха страната ни като марокански скакалци,прокудиха ни немили -недраги по чужбина ,на самите пенсионери дадоха мизерни суми с които вегетират.Затова пък ние ви казваме ,че Първанов и сие няма да спечели ,няма ,няма епа няма!

"На пенсионерите дадоха мизерна сума..." Кой даде на пенсионерите мизерна сума? Познай от три пъти! Ако не можеш, ще ти помогна: другарят ти Иван Костов орязя пенсиите, ограби пенсионния фонд и деноминира лева, с което ограби и спестяванията на хората! Слаба ти е паметта, но не забравяй, че и ти отиваш към пенсия и тогава ще те чуем какво ще запееш! Дотогава премини на Гинко билоба за оросяване на мозъка и по-добра памет!!!

Мизернико май забрави че преди Костов , Виденов фалира банките и твоите другари окрадоха спестяванията на всички и направиха хипер инфлация Макар , че не обичам Костов защото и той се ояде и започна да краде като улав , тоест като истински пребоядисан комунист , не мога да не призная , че тогава той измъкна България от кризата Що не попиташ , като го видиш Луканов кой разнасяше куфарчетата с крадените червени пари и кой източи държавата

Жална ви майка!!!И на поддръжниците на турската комунистическа подлога,и на същите за боеца от " невидимия" по Татово време фронт,верен тогава телохранител,а сега успешен медиен партньор,и премиер!!!!Значи са успели да ви замътят главите!!!!!Хора,мили!!!Ами че те серат в едно гърне,не го ли разбирате???!!!!!Те са продукт на една и съща матрица,учили са стратегия и тактика на заблудата,и манипулацията на човешките маси!!!А вие сте готови да се избиете заради тях.Целта е народа да е разединен и объркан,старата римска тактика "разделяй и владей"е в сила днес у нас!!!!Тази сган трябва да се изтреби до крак!!!Но уви, народа ни е силен само в писането по форумите в нета инкогнито,тогава сте много силни всички!!!Извода е че си заслужаваме управниците,след като ги търпим!!!!Другата алтернатива е,всички способни и куражлии Българи да бягат навън!!!!Аз работя вече 10 години в чужбина,и повярвайте ми, не ми е било лесно изобщо!!!!Разликата е в това ,че там има закони,и те се спазват от всички,а който сгази лука,си го отнася(естествено ако го хванат)!!!А такива компрометирани политици като Гоце и Б.Б.просто биха станали за смях,и никоя партия не би ги лансирала в редовете си!!!!Това е моята истина,за вас само ми е болно,че сте толкова заслепени!!!

Не се ядосвай браток! това са двама трима платени от Първанов негови хора, които ходят да му четкат имиджа по форумите. Първанов и Костов имат най големите ПяРски отряди да им четкат имиджа, за да влязат в следващия парламент за имунитет, понежге ги е стрях като дявола от тамяна от народния гняв. И престави си тези почни военизирани отряди се издържат ат нас-парите на Българските данъкполтаци- най бедните в Европа. Изполват държавната хазна за това.Първанов е за съд и ефективна присъда, знае това и за това неистово се стреми към парламента за да се защити от народиня гняв..

Прост народ слаба държава.

До всички плюещи и едната и другата страна-ние сме ги избрали и сега ще ги траем.Който мисли,че Първанов е избран от пенсионери и турци колко деца има? Истината е,че нацията изчезва и ни управляват некадърници забогатели от нашите пари и които ние лигитимираме на избори.

Не, моля ви се, след 20 години преход агент Гоце да е алтернатива! Това е абсурд!

Този смешник няма ли да се скрие някъде на тъмно в политическото гробище дето слънчев лъч не прониква... Там със СерГей СтаниШеф да си правят компания

Първанов е най успешният Президент! Бойко мрази цялата нация и най .много от всички мрази пенсионерите.За него това не са хора .Иняма да спечели повече няма ,няма ,няма!!!

Гоце да не би да тъгува за трактора си ? Гоце говори за aлтернатива ... Трактора е доцент, а Гоце не е доцент ... Трактора владее бойни изкуства, Гоце не владее бойни изкуства ... Извод : трактора е по - добра алтернатива от Гоце ! Нека не забравяме, че трактора все още не е осъден , сиреч той не е престъпник според тълкуванията на т. нар. съдии ! И трактора, и Гоце са доносници от ДС !

Келнер, ей, келнер Първанов, дай една малка рикия:)

Гоце иска, ама няма. Свърши. Бойко Борисов управлява най-добре и ще бъде преизбиран още много пъти.

Г-н Първанов, то средното образование е загинало, а вие се загрижихте за висшето! Мъкааа! Вижте как върви приема в СУ и др. вузове тази година и тогава направете изводи.

Президентът въобще да не обръща внимание на Аню Ангелов. Тоя преди няколко години беше изгонен от армията.

Аню е сериозен и авторитетен военен министър.Въпросът е какъв върховен главнокомандващ е агент Гоце и каква гражданска алтернатива предлага.Спрямо Гоце Аню е направо юнак и мъжага.

Прав си приятелю. Но разни жалки герберчета, поддържници на Бойко Борисов, го докараха на власт. Този и неговото некадърно правителство обслужват интересите на едрия капитал като кръгът "Капитал". И това е за сметка на българския народ. Всички парични резерви и приходи от данъци отиват в СИБАНК. Но не е в правомощията на Първанов да ги спре. Само нормалните хора могат и трябва и трябва. И то колкото по-скоро, толкова по-добре.

RAF,ти сам ли си пишеш и се самоодобряваш? И кои са ,,само нормалните хора,,които можели да оправят работата?Според мен работата е оправена,само трябва да се довърши.И знаеш ли от кого?Бойко и ГЕРБ.

България има нужда от алтернатива на модела Първанов-Станишев-Доган-Сакскубургодски и я намери у Бойко Борисов. Не че го харесвам ама ми се струва, че е по-малкото зло в сравнение с горе изброените.

Аз пък искам алтернатива на Първанов...и на Боко също искам алтернатива!

Абе Българи? Учудвам се колко сте слепи. Как може да траем вече 20 години тази гавра с нас? И все още се намират поддръжници на тези боклуци с агентурно минало! СТИГА! Дръжавата ни прилича на клоака. Преди 3 дни се прибрах от Хърватска - каква западна европа е там боже! А ние живеем в "Задния двор на Европа" както се изрази тъпата кука която ни спря на влизане в Булгаристан...Смятайте...

Верно е, че са вършили най долна гавра с нас 20 години, но не е правилно да се говори за тях само с агентурното им минали. За тях е важно да се каже не че са агент, а че са бандити и крадци, окради и съсипали народа и държавата. В теб виждам една основна грешка ,която прави народи ни- не може да си разбере причините да е попаднал в този тежък хали не може да си види ясно лицето на душманите .Да това и не може да намери верни пътища към бъдещето си. Идея за България - алтернатива на статуквото

Безработицата е страшна...А по-страшна е преди пенсия. Първанка кой ти ВЯРВА ?!

Първанов е истински първокласен политик сравним с отлични политици от изявени демокрации по света.Първанов не случайно е Втори мандат Президент на България избран от над 2 Милиона Български граждани,почти колкото за цялата партия Герб.Герб които имат 0(нулев)шанс да управляват след този мандат(ако въобще го завършат) и малък шанс да са в парламента отново.Това е разликата между политик/а с перспектива и краткосрочен проект(герб) който като всеки проект си има период на изпълнение и приключване . Проекта Герб върви по график към последният си етап.

ИЗБРАН С ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС И 1МЛН ПЕНСИИ, ОТ КОИТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ И ЖИВЕЯТ В ИЗМИСЛЕНО ВРЕМЕ ВЯРВАЙКИ ,ЧЕ ГОЦЕТО ЩЕ ИМ ВДИГНЕ ПЕНСИИТЕ ,А ТОЙ НИЩО НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА И УРЕЖДА САМО СЕБЕ СИ.

А нима пенсионерите и турците в БГ са по малко хора от теб и не могат да гласуват за Първанов ли?!И нима гласувалите да управлява Герб преди 15 месеца сега живеят по-добре?!Вземи се в ръце!

По-големи глупости от тези отдавна не бях чел. Как може да сравняваш един дребен доносник от Държавна сигурност с изявени държавници от западните демокрации. Е, и Бойко има много трески за дялане, но да говориш, че Гоце е достойната алтернатива за България, е пълен абсурд и малоумие. Не виждаш ли, че и европейските политици го избягват, докато с Бойко се срещат и преговарят абсолютно всички. Това какво означава - хайде помисили малко.

Имам някои лични наблюдения по върху класни политици тук където живея отдавна(Западна Европа) и оттам вадя заключения за Първанов. Борисов иголяма част от компанията му няма дори ниво общински съветник тук.

rev Първанов не може да бъда първокласен политика ,защото е направил безброй много тежки национали предателства. Нито мfже да бъда алтернатива на Борисов, защото с него не се различава дори по сурЯта. Скрий се нещастнико, колко Първанов ти плаща да го възхваляваш по форумите? И това той го взима от нас, българските данъкоплатци -най бедните в Европа, издържащи най големия президентски екип на човека извършил най големи предателства към нас.

Нищо Гражданино,не ми плаща никой ,безплатно си давам мнението,така мисля.А Вие гражданино се концентрирайте повече в мисленето и може да се досетите на края ,че мненията не винаги са платени!!

Бойко строи нова държава.За 20 години преход,какво оставиха след себе си политици като Гоце,Доган,царя,Станишев, Виденов, Луканов и т.н.?

Приятелю,засега 15 месеца всички виждаме как се Разгражда каквото беше останало от Родината ни с наивно-глупави обяснения,че трябвало да се унищожи за да се строи,а хората мизерстват като в държава от Третия свят и много повече в последната година на "строителите" Герб-учещи на елементарно управление в движение.А в крайна сметка Б.Борисов от 10 години е в управлението на страната и в различни управляващи партии по един или друг начин-да беше започнал по рано да строи.

А къде забравихте шайката на Костов? С приватизацията и голямото лапане?

rev Първанов не може да бъда първокласен политика ,защото е направил безброй много тежки национали предателства. Нито може да бъда алтернатива на Борисов, защото с него не се различава дори по сурЯта. Скрий се нещастнико, колко Първанов ти плаща да го възхваляваш по форумите? И това той го взима от нас, българските данъкоплатци -най бедните в Европа, издържащи най големия президентски екип на човека извършил най големи предателства към нас.

били сме 8 милиона- да, бе да- заедно с прасетата гошовци. Една Москва е по-голяма от територията БГ и...какви партии ,какви пет лева!!! Опомнете се!

НА ТИЯ ЗАКЪСНЕЛИ ОЛИГОФРЕНИ ОТ "ГЕРБ" ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ. ПОЗНАВАМ ЕДИН ОТ ОБЩИНСКИТЕ ЛИДЕРИ, СОБСТВЕНИК НА ФИРМА, КОЯТО РАБОТИ НОНСТОП, А ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ Е РЕГИСТРИРАН НА БОРСАТА. ПРАВЯ СИ ИЗВОДИ ЗА ТЯХНАТА ЗАГРИГЕНОСТ ЗА ДЪРЖАВАТА. УВИ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО...............

К'во пак се връткаш, бе? К'ва партия ще правиш, пак нов клон на агентите от ДС !?

Смешник, да си ходиш! Видяхме до какво водят алтернативите...

Тиквеници такива ! Продължавайте да разсъждавате по този начин ,доколкото можете да мислите и разсъждавате с 2 гр.мозък.Глухи и слепи ли сте или се правите на такива,та не виждате и не чувате какво става сега.Нещата излизат извън контрол,защото е по-зле и от диктатура. Или ви се привижда "Рамбо на бял кон" и сияйно бъдеще... Да ама на оня свят.Сега "кокала" е цялата държава и няма пускане. За вас и трохички няма да има. Пишете простотии по форумите , но се опитвайте да мислите не толкова ограничено и елементарно.

разбира се, вашата диктатура е къде-къде по-добра, нал' тъи....

агент гоце се жалва от агент боко? другари, вие вече нито по партийна линия се понасяте, нито по колегиална, недейте така! Купете си един нов фес и една нова бухалка, да си успокоите партийните страсти!

Мълча няколко дни и накрая пак се изказа .... но в доноснически стил!!! Агентът Гоце не е човекът, който ще ни учи на държавническо мислене. не е той човекъ, който ще и казва кое е добре и кое зле. Когато можеше - какво направи? - доноси, лъжи, ловни хайки, подкрепа за крадливи "бизнесмени", доносници и политически мижитурки .... да отива в тайгата и да играе мишена...

Не плюйте по Първанов и Борисов те са олицетворение на държавата. Не плюйте държавата. Но когато ходите да гласуватеОТВАРЯТЕ СИ ОЧИТЕ , за да не плюете после.

Т.н. "герб" е само едно жалко продължение на тройната коалиция, която е само един пошъл имитат на ндсв, която е само едно бледо копие на сдс, която е само един не съвсем сполучлив субпродукт на БКП!

Първанов се притеснява май, да не му рухнат мечтите, да си създаде партиика?

едиствената необходима АЛТЕРНАТИВА е Атака. а най-провилното решение да сме единни казалго е един които ние създал преди повече от 10 000 години и тои ние заръчал да сме ЕДИННИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! първанката се е уплашил нещо :))))))

То за 20 години "демоклатщина" само от Атака не са били реално на власт и моите надежди опират към Волен Сидеров, като партия, която още не сме я видяли що за стока е. Само се притеснявам, че ако и те се издънят към кого ще се насочат политическите надежди на българите. Защото останалите мутри и персони за 20 години ги видяхме...

И каква е ползата от вашите партии, движения и т.н.?

"Алтернативата" на Г.П. я гледаме вече 66 години. Благодаря.