Борисов призна на Първанов: Имаме нужда от алтернатива

Премиерът Бойко Борисов отговори чрез медиите на президента, който вчера заяви, че е нужен нов политически субект - алтернатива на сегашното управление.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призна на Първанов: Имаме нужда от алтернатива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избор на едно от две възможни решения, които се изключват взаимно.

И едните и другите,да се качват на Еърбъсите,дето си ги купиха преди и да отлитат в небитието!

Единствената алтернатива която предстои да се случи в близко бъдеще е банкрут на държавата по Исландския вариант. Какво друго може да се очаква от ставащото при положение, че парите на държавата и осигурителните фондове потъват като в черна дупка в СИБанк която беше и може би още е собственост на търсеното от Интерпол лице Тор Бьорголфсон. Прочетете биографията на този хубостник и ще разберете как е свързан с руските служби и г-жа Бориславова Цветелина. Все повече оставам с убеждението, че живея в някаква държава от бившите съветски републики - централно азиатски тип управление, където приятеля на другаря Путин шефа на Алфа банк г-н Пьотр Авен управлява със силата на парите. Нима в България парите не се намират само в една банка и тя не е СИБанк. Смее ли някой категорично да твърди, че мажоритарния собственик на СИБанк е белгийската КВС , а не Тор с неговите приятели от КГБ.

и азиатски тип управление е по-точно отколкото бананова република - там все пак има закони и ред.

Именно ГОЛЕМИЯТ БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ, формиран по посочените евче действия от Вас, които ще доведат отново до фалит на България. Такъв фалит вече се случи при управлението на Андрей Луканов - 1991 година и на Жан Виденов - 1997 година. Алтернативата е в онези 73% неиндетиферентни избиратели, те да преоделеят бързо своето безразличие изключително индивидуално. До постигането на една такава промяна, такива като мене, ще сме 100% освидетелствани като инвалиди. Тежко болните хора в България са огледалото на състоянието на държавното управление в България. "И въпреки всичко, България ще пребъде." ВЕрвайте, че имаме сили да сменим хилядолетната социална система, Бог е с нас и недостигащите ни сега знания, ЩЕ НИ БЪДАТ ДАДЕНИ.

ЕВАЛА ПЪРВАНОВ - СКРИЙ МУ ТОПКАТА - СТИГА СЕ Е ПЕРЧИЛ И ЕРЧИЛ.

Знаех си аз, че Гоце и Боце са си другарчета и се обичат!

Аз съм алтернативата !!!!!!

За пожарникар доста бързо отговори.

ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИ ЗА ДА НЯМЯ ЛИПСИ В ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ. САМО ЧАСТНИЯ БИЗНЕС ПЛАЩА ЗА ВСИЧКИ. ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.

E няма ден ББ без да кихне и да се"изкаже" и покаже. Той заяви че всички първи копки ги открива ама явно не му е добра паметта че досега чужди копки открива