Борисов: Всички искат отстраняване на президента

"Всички партии в момента искат импийчмънт, без коалицията ДПС-БСП. Сега аз съм поставен в деликатна ситуация. Език мой, враг мой, е вярна поговорка - когато човек се подвежда по езика си, трябва да знае какви са последиците."

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Всички искат отстраняване на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Борисов,заставали ли сте на саме пред огледалото. Не е лошо да го направите. Та Вие не можете да застанете на малкия пръст на президента. Може би точно от това Ви е страх. Или страх лозе пази. Сега докато имате рейтинг давайте,пък каквото сабя покаже.

А някой да се сеща за незаконното повишаване на цените на билетите за градския транспорт в София? Или за безумното балиране на боклука? Или за прокараните за 6 години управление на ББ 100 метра нови пътища в София. Или за запустелите детски градини, за да се изградят нови и да се откриват с шум и светкавици? Или за закъснялото с 2 години метро. Хора, отворете си очите! Гоце не ми е симпатичен от доста време, но тая обречена стрелба по него е само поредното отвличане на вниманието.

Престанете да ме плюете бе! Аз не съм Бриджит Бардо, защото все още не съм известен толкова. Аз не съм Батман, щото не мога кат него да ви огрея на всякъде. Не съм и Бате Бойко, защото не съм циганин. АЗ СЪМ ПУЙКО ПОДРИСОВ !!!! Ясно ли ви е? /Пиша за последно, защото утре може и аз да стана обвиняем, че се обиждам/

и ние сме за импиичмънт.

Е това не е истина, като чета изказванията във форума илизат мение на талази и като ги прочетеш - все набързо написани и си приличат. Къде е работилницата за мнения - някъде в МВР, при PR на Бате Бойко или другаде? Пускайте ги поне на по-малки порции да не задръстват форума и да се различават малко едно от друго. А иначе полицейските методи и формирането на обществено мение са ни познати и от преди

Сринаха тая червена пасмина, вече и на децата им е ясно кой създаде мутрите и кой източи България.Давай Бойко, младите сме с теб, да ги измитаме червените боклуци по затворите и да започва прехода!

БСП са изправени до стената и ги отстрелват един по един. Какво става с тази партия ? Ами изглежда това е краят. Те не се защитават и това предрешава нещата. Няма ли инстинкт за самосъхранение? Ето сега , компанията поздравява и Президента с песента Стани,стани Гоце. И мълчание...??? Какво става,какво е това вцепенение?

махаме гоце и повече никакви президенти.Нищо не правят само харчат парите ни за туризъм и да си избиват комплексите.Какъв ПРЕЗИДЕНТ можеш да бъдеш,след като вторият след теб управлява държавата

TOIA KOMPLEKSAR I MALOUMNIK VECHE SE OLIA,ABE ZASHTO NE PODGONISH MUTRITE,S KOITO SI OT EDNO KOTILO S EDNAKAV MANTALITET I IMATE TOCHNO PO EDNA GANKA NA MOZAKA.KAKVO,KATO TE NASTAPIAT PO MAZOLA,STAVASH MNOGO DEEN,AMA PAK NE S KAKVOTO TRIABVA.DRUG E VAPROSA S DRUGITE BEZDARNICI-PARVANOV, I PR.,OBACHE TE OTDAVNA SA IASNI.......MAKAR,CH I TI STAVASH VSE PO-IASEN DOKADE SHTE DOVEDESH BALGARIA-DO KRIVATA KRUSHA

Какво означава 'аз' ? 'Аз' са първите букви от Азис ...

Кви са тия глезотии някой да е по умен с по висок рейтинг че и по.....независим от ББ;-)Веднатга в Сибир да се прати кви са тия глезотии!!ББ не търпи такива неща!!!Той е един, той е най, той е единствения , той е Бате Бойко!!!От утре направо за ЦАР да го изберем.Разпускаме парламента затваряме съдилищата защото сам той знае що е правда що е управление.Дайте ни Диктатура Дайте ни Бат Бойко;-)))))Пардон-Ц БОЙКО

Наистина гоце и неговия достоен човек са компрометирани. Махнат ли се България има шанс ! Те трябва да се махнат заедно с крадливата им престъпна бандитска партия. Народът ще празнува и ще танцува по улиците. Ще се устроят празненства. Надеждата ще възкръсне. Борисов е прав ! За кражбите гоце и достойния човек нищо не казват. а като почнаха да ги разследват Гоце се изказва в защитана бандитското зборище на ул.Позитано в София.

Борисов, достатъчно е САМО писмото до САДАМ , на Гоце - ДС- доносника..:))) Тог халал да са му -спонсорите-криминал ДС- 'посланниците на НОВА БЪЛГАРИЯ !!?? , успехите на Трой- коалицията и всичко добро !!?? което е направил , за България..:))))) До и червените в Конституционния съд - да го оправдаят и отхвърлят искането..::))) ДОС е ВСИЧКИ информационни агенция по света да разпространят НОВИНАТА , че на доносникът на ДС-БКП- Гоце-недоразумението понастоящем президент , му се ИСКА отзоваването ...заради НАРУШЕНИЕ на Конституционни норми , прикриване на изборни фалшификации и нарушаване на Международно ембарго с режима на САДАМ... ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО, за сега..:)))

Борисов, достатъчно е САМО писмото до САДАМ , на Гоце - ДС- доносника..:))) Тог халал да са му -спонсорите-криминал ДС- 'посланниците на НОВА БЪЛГАРИЯ !!?? , успехите на Трой- коалицията и всичко добро !!?? което е направил , за България..:))))) До и червените в Конституционния съд - да го оправдаят и отхвърлят искането..::))) ДОС е ВСИЧКИ информационни агенция по света да разпространят НОВИНАТА , че на доносникът на ДС-БКП- Гоце-недоразумението понастоящем президент , му се ИСКА отзоваването ...заради НАРУШЕНИЕ на Конституционни норми , прикриване на изборни фалшификации и нарушаване на Международно ембарго с режима на САДАМ... ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО, за сега..:)))

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! БОГ ДА ПАЗИ БОЙКО БОРИСОВ И ХОРА КАТО НЕГО.

Като го видя само и колабирам!

България си получи каквото си заслужаваше - още веднъж честит ви премиер. Този вече ще ни довърши

Направо си го махаме, не ни е нужен, с нищо не допринесе за България, само с ловните си подвизи ни резили по света!

Бойко има одобрение 85 %, а Гоце дали ще събере 5-10 %! Това не е ли народен вот? А Гоце никой вече не го ще!Да се маха, нещастника!

РАВНОСМЕТКАТА Е ЯСНА И ЗА ДЕЦАТА - ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА ПОКАНИ ЗА ЧЕСТВАНИЯТА ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ ОТ ПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ , А НЕ ПЪРВАНОВ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО , КОЛКОТО И ДА ВРЕЩИТЕ И ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ , СВЕТЪТ НЕ ИСКА КОМУНИЗЪМ . СВЕТЪТ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА, ПО ПРАВИЛА И ЗАКОНИ КОИТО ВИЕ НЕ ПРИЗНАВАТЕ. ЗАТОВА ЩЕ СИ СТОИТЕ В ЪГЪЛА ОТХВЪРЛЕНИ И ОБРЕЧЕНИ.

Първия го чупиха заради една целувка, а нашия съсипа държавата и си няма ни една! Махайте наглеца, какво чакате! Тоя заслужава пула в лоб !

Махаме ГОЦЕ и започваме истинския преход и възход на Родината!

Само един импийчмънт и ще спестим милиони, така нужни сега на БГ!

от червен свински грип, но ще се излекуваме и ще си изработим антитела!

Ей, хора, тоя Първанов освен по лов из света на наша сметка, друго не прави и не е способен да направи, дайте да му метнем един импийчмънт! То за друго не става, комунистчето!

СПРАВЯТЕ СЕ МНОГО ДОБРЕ, НО ТРЯБВА ЗАРАДИ ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ ЧАС ПО-СКОРО ДА ГИ НАТИКАТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ . ИНАЧЕ, ТЕ ДА СИ ВРЕЩЯТ - ВИЕ СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА ЗА КОЯТО СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ.

Разликата между премиера и президента е,че премиера е избран от състава на спечелилата партия,докато президента е избран пряко от народа.Както е в Русия и САЩ.Нека някой грамотен,с висше образование /но не подарено от мама!/, да обясни на Б.Б.,че лице,дори да е повече от 200 кг. не може да представя суверена и неговите решения.Освен ако суверена не го е избрал нарочно за тази цел.Тъжното е,че в примитивна България Конституцията е приета на референдум, но властимащите си я променят както им е удобно!Дори Яне иска да запуши устата на народа си чрез потъпкване на Основния закон.

Махайте се от България, не се ли усещате, че я съсипахте, измитайте се барабар с всичко крадено,все едно ще го загубите, защото сте прости негодници!

Като Първанов сме нямали друг президент до сега .Човека си каза мнението и веднага скочиха против него. Вие какво искате да се подмазва ли на сегашното правителство . Когато има хубави неща ,човека ги е казвал независимо от всичко . Но неможе да премълчава някои факти и истини . Прав е за това което каза пред студентите . Първанов е избран мажуритарно с болшенство от народа така ,че не може да се сменя така лесно .За какво са тогава тези избори и ходим да гласуваме щом толкова лесно може да се подменя вота .на народа .

Бойко е кошмар само за теб и за другарчетета ти ! За нас е спасение!

стига мърда! Колкото повече се дърпате и мърдате, по-дълбоко ще ви влезе! Може и на част от българите да не им харесват промените и новата нагласа, но по-лошо ще стане ако се върнат БСП и ДПС във властта. Или мислите, че някой от народа е съгласен с такъв вариант? Или ген. Ангел Марин ще яхне ваеннен пуч с ордите на ДПС ? Я се осъзнайте! България е член на ЕС и ставащото нямаше да стане ако ЕС не беше си го поискал! Налагайте си парцалите и се изнасяйте при съдържанието на куфарчетата си ако не ви се спи в дранголника.

Държавна измяна и нарушаване на Конституцията!

Виждам, че тук един от време на време ползва чужд ник. Човече, като си малоумен и не можеш да измислиш нещо, което да те отличава от масата, нещо да е твоя характеристика и да показва твоя начин на мислене разбери, че това твоето е СЪСТОЯНИЕ и НЕ можеш да се промениш, може би защото вече е твърде късно...

Много са зле ББ и компания. България не заслужава такова нещо!

Задействай процедурата светкавично, както комунягите съдят народа по бързата процедура и погинаха 5 млн. читави българи за 4-5 години!

Новата ти квартира е безплатна и строго охранявана!

Ей, много сте намазали и вие от комунягите, крали сте като тях, затова опосредствено сте против линчуването!

nikoga nqma da se opravi tazi durjava dokato ima tupanari koito za6titavat xora kato Purvanov,BSP ,Stani6ev i t.n.Umrete si tam v Bulgariq -bedni i unizeni za6toto tova zaslujavate vsi4ki vie za6titnici za tezi koito okradoxa Bulgaria.

Разкарай се, ибрик гламав! Научи правописа ,дивак празноглав! И марш при крадците, да им миеш извержителите!

Червените пак наводниха форума, айде бегайте да работите, стига само интернет :-)))) Колкото и да не ви харесва, Първанов си е мижитурка - колкото и дълго да говори,нищо не казва. Абсолютен смях, прозрачен като Станишев и всички останали наследници на бившето политбюро. Как не се уморихте да сте толкова злобни, подмолни и владеещи демагогията до съвършенство?! Дори вашата империя има край, в света всичко е нетрайно и обречено на разруха...просто вашето време изтече. Лека вечер :-)

Този пишман премиер (пожарникар) не е с всичкия си! Дори толкова син генерал като Димо Гяуров му го казва в непряк текст. А колко е глупав и ограничен си личи по това, че се върза на Болен Сидеров и Иван Костов, които едва ли му мислят доброто.

Къде си Алеко, къде си Константинов, за да станеш от гроба, да се отвратиш отново и да ги обрисуваш в кратко описание? То вече сме стигнали до там, че това което се случва в милата ни Родина прилича на разказ от Алеко Констатинов с добре познат ни герой. Лошото е, че изглежда Бай Ганьовците в нашата мила татковина стават все повече...

Някой се напъва да се изсере,ама на лайната не им харесва.....Искат да си стоят в гъза.

Ловджията да се омита и да връща милиардите, откраднати от подопечните му мекерета!

Махайте по-скоро това чучело!

това което се пише тук е безумно и няма нещо, което да го оправдае. предлагам да се закрие България и, ако има начин, да изчезнат българите... така светът ще стане едно по-добро място...

Алоуууу премиера защо нема достойнството днес, защо не отказа в Брюксел наградата, която не си заслужил. Награда която по право и по морал е за предшественика ти Станишев, той си я е заработил и той си я заслужаваше..... Неам думи!!! В теб няма нищо мъжко, нищо достойно!!!! Срам ме е от теб, а си тръгнал да се катериш на авторитета на Президента, то ти къде ли не се качи вече...СРАМ!!!

Ами и аз искам отстраняването на гоце бе, Борисов! А ти ако не направиш поне опит за това ще паднеш в очите на поне 50% от избирателите си! Не знам дали си даваш сметка за това, така че недей да шикалкавиш!

Припомням на уважаемия форум текстовете от Конституцията: чл.9 (1) Пълномощията на президента и вицепрезидента се прекратяват предсрочно при: 1. подаване на оставка пред Конституционния съд. 2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване. 3. при условията на чл.103. 4. смърт. чл.103.(1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушаване на Конституцията. (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това. (3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението. Ако бъде установено, че президентът или вицепрезидентът са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията, правомощията им се прекратяват. ------------------ за това Херкулес да изчисти Авгиевите обори. И ще се радваме това да става. Но все пак при липса на мърдаща опозиция в парламента президентът трябва да остане коректив на действията на мнозинството, които действия могат да се изродят в безобразия. Надявам се, че ББ не иска да повтори стореното от Адолф Алойзиевич през 1933, когато към правомощията си на райсканцлер (премиер) добавя (заграбва) и тези на президента Хинденбург. Умолява Език мой, враг мой да употребява правилно руските падежи, иначе смисълът се променя коренно.

Ами ще му се на Бате Бойко на Първанката мястото ма то ще е срамота те че са му представителни функцииките на президента представителни са ама точно ти ли бе БОЙКО ще ни представляваш!!! Бог да спаси българия тогава!!!!