Коментари - Борисов призова за мобилизация за сваляне на властта | Днес.dir.bg

Борисов призова за мобилизация за сваляне на властта

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова в Стара Загора да бъде свалена от власт "неестествената коалиция, която управлява". Той уточни, че е щял да апелира за това в профила си във Фейсбук, но след като беше хакнат, решил да го направи чрез медиите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова за мобилизация за сваляне на властта | Днес.dir.bg

Коментари

Абе този няма ли кой да го върже,та той е за лудницата.Ало господин гл.прокурор този открито призовава за сваляне на законно избраното правителство.Няма ли да му се потър си съдебна отговорност.

Крайно време е този човек да престане да се показва. Четири години гледахме и слушахме простотиите му.

Преди по-малко от месец той заяви, че е "най-подготвения в държавата за премиер". Естествено, че има предвид първо себе си и после калинките около него. Нали в състава на "неговото" неосъществено правителство беше включил като министър на финансите завършилия философия Томислав Дончев.

За сметка на това Томислав Дончев бе икономиста на Отворено общество - Габрово. Тоест той е от хората на Сорос в България.

Това се нарича подбуда към държавен преврат и прокуратурата да се самосезира и да прати Тиквоча където му е мястото

Ясно е.че ще мобилизират през есента и зимата студентите,за да викат скачайки оставка.Срещу заплащане ще използват младите хора от провинцията,за личните си амбиции да се върна ББ като министър председател и верните му Цецка.Лилянка и Десиславка отново на ръководни и министерски постове.ББ не спря с агитациите и призивите за улични акции срещу управляващите.

Не може една мутра от ъндърграунда да дава квалификации на хора които са прочели повечко от една книга !

защо не управлява? Всички бягат от него като дявол от тамян и предпочитат да се съюзят и с дявола но да не го допуснат до властта.

бб нямаш интелектуалният багаж да управляваш доказаго

Тоя си УМРЕ за власт и почести.....

Бойко реве ти се защото опусна власат. Ти братле се усра отвсякъде, с Цецо с Фидосова С Цачева и ред друго такива некадърници. Прибери се вече и кротни на възраст ставаш

Крайно време е тия да ги смачкаме.Единият ще воюва срещу Сирия,другия ще организира партизанско движение.

тоя за каква мобилизация говори да не е станала воина

Комплексар. Властта го опияняваше и сега, като си загуби наркотика, реве на умряло

ГЕРБ не е алтернатива. Разберете това и тогава ще има и истински стачки и смяна на правителството и по-добри години за България. ГЕРБ е божието наказание на България.

Изборите минаха преди няколко месеца. Следващите са през 2017.

Оставка имаше. И избори. Ако си забравил случайно.

Тоя е хакнат по рождение.

Забравих да Ви река: Септември ще бъде Май. И още по точно 12-ти Май.

към державен преврат, даден от Бойко, може да бъде използван по всяко време за арестуването му, независимо от иммунитета му.

Борисов, ако искаш да спечелиш нещо, каквото и да е, просто млъкни!

Правилно, мълчанието е Злато.

А бе , в ГЕРБ няма ли някой да му каже на колегата мутлак , че не е на хубаво все в рае да ходи !!!Обрича борбата си за нова власт на провал !Ееех , герБери скапани и нещастни!!!

Ей, най-сетне се появи и Българският Роджър Уотърс от Банкя. The show must go on.

Ухилена тъпа мутра - това е повече от омерзително. Тъпак, сив човечец и неграмотник, ленив и алчен, крадец на 8 милиарда лева, изметчив опортюнист и натрапен ни от Симеон тип от низините - това е нетърпима гавра с народа ни, видял много простаци и идиоти на власт. Но като томи Борисов не сме имали - това е насилване на цялата нация, продължение на гражданската ни война от 1918 година с нови мутри, срив на държавността и измамени надежди за западен тип живот на милиони българи. И това трае вече 24 години!

аз не съм нито борец,нито боксьор ,а обикновен работещ човек и винаги съм се страхувал от биячите. бойко борисов цял живот е бил бияч и такъв ще си остане,той и без това друго не може.има опасност като седне пред компютъра сам да си хакне профила.все си мисля БОЙКО дали не е бил от щатните биячи в МВР преди 89г.

Прави ли ви впечатление, че батко ни (ББ) от изборите през май месец насам повтаря непрекъснато "АТАКА, ДПС", "АТАКА, ДПС". Човек, вземи си гледай твойта си партия, работи със структурите, убеждавай хората, мотивирай ги да гласуват за тебе, бъди харизматичен... Това е единственият демократичен начин. 2 000 000 пенсионери са НЕЗАОБИКОЛИМ фактор в политиката при избори. какво имам в предвид ли? доста гласове за БСП, незаивимо дали на някой това му харесва или не.

Няма да го оставя Бойко сам и аз също още ще се изявявам...Сега така ще мобилизираме Герб, че може да е за последно... Аз съм с вродени качества да разединявам.След помаците, българите, мюсюлманите, концесионерите, политиците -накрая ред е и на Герб! Голям талант съм!

Ще мобилизира дедовия. Хората се мобилизираха в цялата страна, когато го свалиха от влест. Това скоро няма да се случи.

абе ти вярно си смешник кои го свали борисов ,народа ли, нещо бъркаш тои беше доблестен и сам си подаде оставката /наи голямата му грешка/

смешник смешника и много правилно пише - румпи ли се, какво си - като не резбираш нищо не се навирай между хората с позиция - люпи семки пред телевизора и се прави на мъж пред жена си..

Бойко без да знае как и без да иска мобилизира електората на БСП, ДПС и Атака. Те все са му виновни за всичко...И БАСТА са виновни, реформаторите също са виновни. Защото му бил падал рейтинга и му били отнемали гласоподаватели. И сега нямал с кои да прави революция... А уж сам си беше дал оставка - за да няма кръв. За революция без кръв никой не е чувал...

Кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи.Това е Минке положението.

Мерките на ГЕРБ против монополите и сивата икономика в полза на Народа! 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта. 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати, вендинг автомати и бензиностанции с НАП. 4. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари. 5. Промени начина за събиране данъците от наем. 6. Обложи доходите от лихви на богатите българи, които могат да си позволят да спестяват. Досега същите доходи бяха необлагаеми. 7. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи 8. спрян руски проект Бургас Александропулис. 9. спрян руски проект AEЦ Белене. 10. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха, че са паднали от небето. Няма на кого да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 11 Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при СтанишЕff.

И като направи всичко това потекоха реки от мед и свършиха бедните в България,а тиквите окрадоха де що имаше.

ами да почнем по ред - 1. Не е вярно - цената на газта не намаля и посредниците се прогрупираха и дадоха место и на герберски фирми. 2. Не е вярно - на Нефтохим още няма монтирани измервателни уреди. 3. Вярно е. 4. Никаква полза от тази мярка, тя удря хорицата от улицата. 8 милиарда лева не ги лови. 5. Мярката удари дребните хазяи а големите наемодатели оперират през търговски дружества и т.н. 6. Да бе да - ти вярваш ли. 7. Ха, ха ха хахахахаха - 8. Не знаем на каква цена.... 9. И в този случай ще плащаме до девето коляно... 10. Евтин трик - без резултат 11. Ха ха ха - Дянкови измислици

господинчо бойко както винаги прикаэва само простотии

Моля се на Бог, тия КРАДЦИ, дето сега потриват КРАДЛИВИ РЪЦЕ предвкусвайки КРАЖБИТЕ И ЗАБОГАТЯВАНЕТО СИ на наш гръб, да направят за България поне ТОЛКОВА, колкото направи правителството на Б.Б.: 1.На варненци - нов, първия в България циклотрон; 2.София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; МЕТРОТО превърна центъра на София в препятствие, преодолимо за 10 мин. Шофьорите знаят какво говоря! 3.Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; 4.Дунав Мост 2 завършен м. май 2013 г.; 5.Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; 6.ЦЯЛА Магистрала до морето от м. юли, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; 7. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 8.Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 9.БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 10.Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; 11. Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. 12. Убийствено повиши събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009 13. Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. 14.Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, Цар Киро в затвора, единствено изостава в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; 15.За първи път се съдят КМЕТОВЕ дори от управляващата партия - Сливен и Ямбол-нещо НЕВИЖДАНО при предишните КРАДЦИ; 16. Всяка година се увеличават спестяванията на хората,тази година с 2 милиарда, 17.Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи 18. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 19. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП..

Долу ГЕРБ ! ДОЛУ ББ Цв.Цв. и ИФ

А - аз пък призовавам другаря борисов - най-накрая да се изправи в цял ръст - и да ни обясни - ДОКОГА , КАТО НЯКОЯ ПЪРХАЩА С КРИЛЦА -ПЕПЕРУДКА , ЩЕ ПРЕХВЪРЧА ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ- И ЩЕ Е "С ВСИЧКИ"- И "СРЕЩУ ВСИЧКИ".... КОГАТО -НЯКОЙ КАЖЕ -НЕЩО -КОЕТО Е В НЕГОВА ЛИЧНА ИЗГОДА- МУ СТАВА ПРЪВ ПРИЯТЕЛ И ФЕН-И ОБРАТНОТО..... НЕ УСЕЩА ЛИ , Е СТАВА СМЕШЕН .. ТОЯ ЧОВЕК ИЗГЛЕЖДА ИЛИ КАТО ЛУД-ИЛИ КАТО НЯКОЕ ДЕТЕ -С НЕИЗЖИВЯНО ДЕТСТВО....... ЩЕЗАЕМЕ ЛИ НАКРАЯ ТОЗИ ГОСПОДИН - НЯКАКВА СВОЯ СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ-И ДА ЗНАЯТ НАЙ-НАКРАЯ ХОРАТА- С КОГО Е -И СРЕЩУ-КОГО Е .. -/ХЕМ Е СРЕЩУ "КОМУНЕТАТА"../както ги нарича "ТОЙ".../ , ХЕМ - Е САМИЯ ТОЙ КОМУНЕ - А И МАЙ-СЕ ДОЛЮБВА ДОСТА С "КЮМУРЕНОТО ГОШЕ" ПЪРВАНКОВИО.... ХЕМ - ПЛЮЕ - ХЕМ -ПОСЛЕ ЛИЖЕ ТАМ ДЕТО Е ПЛЮЛ... ТОЗИ ЧОВЕК- ЧУВАЛ ЛИ Е НЯКОГА ЗА ДУМИЧКАТА " ДОСТОЙНСТВО" ...?//???? - ИЛИ - В ИМЕТО НА ПАРИТЕ -СЛАВАТА И ВЛАСТТА - Е ГОТОВ- ДА ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ- И ЗА ВСИЧКО...- ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА ПРОПАДНЕ ЧОВЕК ... ПИТАТЕ ЛИ СЕ .. - СЛЕДЕТЕ ЖИТИЕ-БИТИЕ-то , НА ДРУГАРЯ борисOFF !

Този е луд.Хората наистина искат да свалят тези от власт,но Боко къде се слага?Трябва да е забравил,че преди два месеца го свалиха.Ненормална работа!

Нещо в повече - заради Бойко дори Атака и ДПС вече не се контрят.Това той съвсем не го проумява.

Защо триете критични мнения за безотговорния Борисов? Не е нормално вечно все някои други да са му виновни!

От един бизнесмен довел токът от ветърните мелници да струва 457 лв за мегаватчас срущу 55 лв на атомната централа в Козлодуй освен идиотско тъпи изкавания друго неможе да се очаква.Това правителство е десет пъти по-добро от неговото.По-егоист,в лошият смисъл на думата от властелина на предишната власт не може да се намери.Защо не е съден за мръснишкитче номера с Жоро бирата,за погазване на законността в България,ами защото има париците и зависимите калинки в поли и панталонки.Веднага прокурорът се оттегли,а тоя купувач на депутати кучетата го лаят,но на него не му пука.Нали си думаше,че щели са да го утрпвят като сдаде властта,да ама не,никой ниска да се мърси с такива като него.

Да не се заблуждаваме - картите за управление на България се разиграват навън. Така че нищо не зависи от Б.Б., Сергей Станишев, Саша Безуханова, Кристалина Георгиева и т.н.

Ами да си седим тогава! 68 години си седим, Партията майка се "грижи" за нас. Първо започнахме да изчезваме, след това се стабилизирахме, угоихме яко с промити мозъци и пак почнахме да изчезваме с по-бързи темпове.

Няма ли този дебил да се скрие някъде !БАСТА !?!?!

Бойкоооо! Помниш ли как си подаде оставката през февруари, само ден след като каза че няма да го правиш .... Хайде сега кажи пак за куклите на конци! И Ореха е, и ти беше, и Станишев беше, и Царчето беше, и Иван .... всички сте такива! Кажи и за ония дето редят пъзела ... ако ти стиска де. И ЗА ФИНАЛ МОЖЕ ДА ПОГАДАЕШ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ МЕСИЯ, КОЙТО ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ :)))

боко, пика ли днес?

Не , Станишев се опитва да ми сложи катетъра,но е много несръчен.

Признанието на Станишев ,че Тройната коалиЗия е окрала 18 милиарда за 1 мандат. Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава. Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ са похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев.

Ма мноооого си проЗд!

ИМАМ ЕДИН СЪН, КАТО ПОРАСНА ДА ИМАМ ШКЕМБЕТО НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА, РАЗБИРА СЕ И НЕГОВОТЕ АВОАРИ И "ПИНИЗИ НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦ"

Моля се на Бог тия КРАДЦИ, дето сега потриват КРАДЛИВИ РЪЦЕ, предвкусвайки КРАЖБИТЕ И ЗАБОГАТЯВАНЕТО СИ на наш гръб, да направят за България поне ТОЛКОВА: 1.На варненци - нов, първия в България циклотрон; 2.София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; МЕТРОТО превърна центъра на София в препятствие, преодолимо за 10 мин. Шофьорите знаят какво говоря! 3.Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; 4.Дунав Мост 2 завършен м. май 2013 г.; 5.Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; 6.ЦЯЛА Магистрала до морето от м. юли, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; 7. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 8.Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 9.БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 10.Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; 11. Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. 12. Убийствено повиши събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009 13. Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. 14.Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, Цар Киро в затвора, единствено изостава в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; 15.За първи път се съдят КМЕТОВЕ дори от управляващата партия - Сливен и Ямбол-нещо НЕВИЖДАНО при предишните КРАДЦИ; 16. Всяка година се увеличават спестяванията на хората,тази година с 2 милиарда, 17.Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи 18. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 19. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП

Абе...г.з такъв, аз съм на централна газ и сметката ми за последните 5 години е скочила двойно/особено през последните две/. Не знам къде е поевтинял газът. Сигурно в гащите ти.

Още мутраци и мутреси има в страната ни след , като подкрепят Бойко Борисов!!!!

като ги е страх да го окошарят, че даже и го пазят. Само сретен може да оправи нещата....

много го я хвана страх този тиква, откакто не е на власт, дали дянкофф го изостави, дали цц го предаде, дали прокуратурата не го чака на завоя? да призовава за сваляне на правителството...........лидера на наи голямата парламентарна група; и това става в европа, да беше прочел поне една нова книга докато не ходеше на работа, че това винету ще му изяде главата, ние не сме индиянци.....

индианец. Ако съдя по правописа....

Подкрепям БСП защото: 1. ще отменят плоският данък и ще ми го начукат цели 22 % пардон санта 2. Ще вдигнат осигуровките да платим на електората им увеличение на пенсиите и пак ще ми го начукат поне 10% (санта.) 3. Ще вдигнат здравните вноски 4. ще вдигнат инфлацията и ще ми влезе яко още 40% (санта.) 5. Ще вземат от мое име 1 милиард заем дай боже и повече! 6. Няма да събират данъчни приходи и ще облагодетелстват бизнеса. 7. Намалиха приходната част на Бюджет 2013. 8. Забраниха интернет залаганията в полза на приятелчето на Седянков който държи еврофутбол. Само хъбави неща. Само БСП.

освен, че си малоумен бастун с промит от антикомунетата мозък, друго не мога да кажа. Световна простотия, но за сметка на това подредена. Личи си пръста на оня полуюрист Цв.Цв

е,няма да намериш канарчета да ти повярват на сътвoрените измишлици.всички се печем на един огън,не сме случаино минаващи че да не разбираме тиквочевите бисери на "ума".

Слушай човече, това че Бойко не става, не значи автоматично, че БСП става. Всичките БСП-та, както и да са се кръстили там - ГЕРБ, Атака, ДПС - всичките са за боклука и от много театър и много ламтеж за власт сега липсва дори лошия Костов - вече никой зад никого не може да се скрие. Сещаш се какво значи това - значи аут. Аз не съм по дивотиите и ми се ще да стане мирно и плавно и това е най-добрия начин, каквото и да твърдят много от протестиращите. Надявам се поне тия в БСП да са достатъчно улегнали та да разбират, че могат да си отидат с мир и могат да си отидат с кьотек, тия от ГЕРБ ако пак вземат водеща роля в театъра друг път освен кьотек няма да има. Ей това е единственото предимство на БСП пред ГЕРБ, а не всичките тия точки дето си ги изброил.

Днес излезна списъка с хората със сметки в офшорна зона Кипър. Списъкът е повече от показателен. Видни представители: Ето кои са тези славни българи: Моника серГей Станишева . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари 12 милиона евро от авоарите си. Румен Петков- бивш депутат от БСП министър на МВР Румен Овчаров бивш депутат от БСП министър на Енергетиката И енергийната мафия Георги Гергов български олигарх. Председател на БСП Пловдив Христо Ковачки бизнесмен, солиден играч в българската енергетика. БСП Олигарх Гриша Ганчев- БСП олигарх, обвинен в поръчкови убийства и източване на данъци Елена Вълчева дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев. Мина Костова дъщеря на Иван Костов.бивш мин председател и фин. Министър Николай Бареков.- капут на БСП Валентин Димитров-Вальо Топлото. Дясната ръка на Р.Овч. Кънчо Стойчев социолог.Един от собствениците на Галъп Интернешънъл България. Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна, 4 мандата от БСП ЕДИН ОТ ГЕРБ Венци Стефанов Венета Райкова Петра фолк певицата. Петра е олекнала с 6 милиона евро. Лили Иванова прима на българската естрада. Поне 1.5 милиона евро Слави Трифонов водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро. Васил Найденов поп изпълнител, известен с прякора си Васко Кеца. Георги Христов певец. Евгени Минчев светски хроникьор. Младен Михалев-Маджо бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама. Стефан Шарлопов Димитър Желязков-Митьо Очите. Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ.

И НИТО ЕДИН ОКОЛО БОКО! Ето го доказателството, защо се разбираме спореднего - и той бил прост като нас наистина!

Да го назначим за пидал-председател :)

Трябва да излезе списъка на милиардерите, там ще видите президента, ББ, Цветелина и десните-бесните!!!

Да бе , нека да излезе и списъка на марсианците и тогава ще ни стане още по-добре.

срам!! ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - Борисов призова за мобилизация за сваляне на властта | Днес.dir.bg

Борисов призова за мобилизация за сваляне на властта

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова в Стара Загора да бъде свалена от власт "неестествената коалиция, която управлява". Той уточни, че е щял да апелира за това в профила си във Фейсбук, но след като беше хакнат, решил да го направи чрез медиите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова за мобилизация за сваляне на властта | Днес.dir.bg

Коментари

Абе този няма ли кой да го върже,та той е за лудницата.Ало господин гл.прокурор този открито призовава за сваляне на законно избраното правителство.Няма ли да му се потър си съдебна отговорност.

Крайно време е този човек да престане да се показва. Четири години гледахме и слушахме простотиите му.

Преди по-малко от месец той заяви, че е "най-подготвения в държавата за премиер". Естествено, че има предвид първо себе си и после калинките около него. Нали в състава на "неговото" неосъществено правителство беше включил като министър на финансите завършилия философия Томислав Дончев.

За сметка на това Томислав Дончев бе икономиста на Отворено общество - Габрово. Тоест той е от хората на Сорос в България.

Това се нарича подбуда към държавен преврат и прокуратурата да се самосезира и да прати Тиквоча където му е мястото

Ясно е.че ще мобилизират през есента и зимата студентите,за да викат скачайки оставка.Срещу заплащане ще използват младите хора от провинцията,за личните си амбиции да се върна ББ като министър председател и верните му Цецка.Лилянка и Десиславка отново на ръководни и министерски постове.ББ не спря с агитациите и призивите за улични акции срещу управляващите.

Не може една мутра от ъндърграунда да дава квалификации на хора които са прочели повечко от една книга !

защо не управлява? Всички бягат от него като дявол от тамян и предпочитат да се съюзят и с дявола но да не го допуснат до властта.

бб нямаш интелектуалният багаж да управляваш доказаго

Тоя си УМРЕ за власт и почести.....

Бойко реве ти се защото опусна власат. Ти братле се усра отвсякъде, с Цецо с Фидосова С Цачева и ред друго такива некадърници. Прибери се вече и кротни на възраст ставаш

Крайно време е тия да ги смачкаме.Единият ще воюва срещу Сирия,другия ще организира партизанско движение.

тоя за каква мобилизация говори да не е станала воина

Комплексар. Властта го опияняваше и сега, като си загуби наркотика, реве на умряло

ГЕРБ не е алтернатива. Разберете това и тогава ще има и истински стачки и смяна на правителството и по-добри години за България. ГЕРБ е божието наказание на България.

Изборите минаха преди няколко месеца. Следващите са през 2017.

Оставка имаше. И избори. Ако си забравил случайно.

Тоя е хакнат по рождение.

Забравих да Ви река: Септември ще бъде Май. И още по точно 12-ти Май.

към державен преврат, даден от Бойко, може да бъде използван по всяко време за арестуването му, независимо от иммунитета му.

Борисов, ако искаш да спечелиш нещо, каквото и да е, просто млъкни!

Правилно, мълчанието е Злато.

А бе , в ГЕРБ няма ли някой да му каже на колегата мутлак , че не е на хубаво все в рае да ходи !!!Обрича борбата си за нова власт на провал !Ееех , герБери скапани и нещастни!!!

Ей, най-сетне се появи и Българският Роджър Уотърс от Банкя. The show must go on.

Ухилена тъпа мутра - това е повече от омерзително. Тъпак, сив човечец и неграмотник, ленив и алчен, крадец на 8 милиарда лева, изметчив опортюнист и натрапен ни от Симеон тип от низините - това е нетърпима гавра с народа ни, видял много простаци и идиоти на власт. Но като томи Борисов не сме имали - това е насилване на цялата нация, продължение на гражданската ни война от 1918 година с нови мутри, срив на държавността и измамени надежди за западен тип живот на милиони българи. И това трае вече 24 години!

аз не съм нито борец,нито боксьор ,а обикновен работещ човек и винаги съм се страхувал от биячите. бойко борисов цял живот е бил бияч и такъв ще си остане,той и без това друго не може.има опасност като седне пред компютъра сам да си хакне профила.все си мисля БОЙКО дали не е бил от щатните биячи в МВР преди 89г.

Прави ли ви впечатление, че батко ни (ББ) от изборите през май месец насам повтаря непрекъснато "АТАКА, ДПС", "АТАКА, ДПС". Човек, вземи си гледай твойта си партия, работи със структурите, убеждавай хората, мотивирай ги да гласуват за тебе, бъди харизматичен... Това е единственият демократичен начин. 2 000 000 пенсионери са НЕЗАОБИКОЛИМ фактор в политиката при избори. какво имам в предвид ли? доста гласове за БСП, незаивимо дали на някой това му харесва или не.

Няма да го оставя Бойко сам и аз също още ще се изявявам...Сега така ще мобилизираме Герб, че може да е за последно... Аз съм с вродени качества да разединявам.След помаците, българите, мюсюлманите, концесионерите, политиците -накрая ред е и на Герб! Голям талант съм!

Ще мобилизира дедовия. Хората се мобилизираха в цялата страна, когато го свалиха от влест. Това скоро няма да се случи.

абе ти вярно си смешник кои го свали борисов ,народа ли, нещо бъркаш тои беше доблестен и сам си подаде оставката /наи голямата му грешка/

смешник смешника и много правилно пише - румпи ли се, какво си - като не резбираш нищо не се навирай между хората с позиция - люпи семки пред телевизора и се прави на мъж пред жена си..

Бойко без да знае как и без да иска мобилизира електората на БСП, ДПС и Атака. Те все са му виновни за всичко...И БАСТА са виновни, реформаторите също са виновни. Защото му бил падал рейтинга и му били отнемали гласоподаватели. И сега нямал с кои да прави революция... А уж сам си беше дал оставка - за да няма кръв. За революция без кръв никой не е чувал...

Кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи.Това е Минке положението.

Мерките на ГЕРБ против монополите и сивата икономика в полза на Народа! 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта. 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати, вендинг автомати и бензиностанции с НАП. 4. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари. 5. Промени начина за събиране данъците от наем. 6. Обложи доходите от лихви на богатите българи, които могат да си позволят да спестяват. Досега същите доходи бяха необлагаеми. 7. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи 8. спрян руски проект Бургас Александропулис. 9. спрян руски проект AEЦ Белене. 10. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха, че са паднали от небето. Няма на кого да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 11 Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при СтанишЕff.

И като направи всичко това потекоха реки от мед и свършиха бедните в България,а тиквите окрадоха де що имаше.

ами да почнем по ред - 1. Не е вярно - цената на газта не намаля и посредниците се прогрупираха и дадоха место и на герберски фирми. 2. Не е вярно - на Нефтохим още няма монтирани измервателни уреди. 3. Вярно е. 4. Никаква полза от тази мярка, тя удря хорицата от улицата. 8 милиарда лева не ги лови. 5. Мярката удари дребните хазяи а големите наемодатели оперират през търговски дружества и т.н. 6. Да бе да - ти вярваш ли. 7. Ха, ха ха хахахахаха - 8. Не знаем на каква цена.... 9. И в този случай ще плащаме до девето коляно... 10. Евтин трик - без резултат 11. Ха ха ха - Дянкови измислици

господинчо бойко както винаги прикаэва само простотии

Моля се на Бог, тия КРАДЦИ, дето сега потриват КРАДЛИВИ РЪЦЕ предвкусвайки КРАЖБИТЕ И ЗАБОГАТЯВАНЕТО СИ на наш гръб, да направят за България поне ТОЛКОВА, колкото направи правителството на Б.Б.: 1.На варненци - нов, първия в България циклотрон; 2.София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; МЕТРОТО превърна центъра на София в препятствие, преодолимо за 10 мин. Шофьорите знаят какво говоря! 3.Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; 4.Дунав Мост 2 завършен м. май 2013 г.; 5.Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; 6.ЦЯЛА Магистрала до морето от м. юли, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; 7. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 8.Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 9.БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 10.Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; 11. Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. 12. Убийствено повиши събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009 13. Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. 14.Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, Цар Киро в затвора, единствено изостава в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; 15.За първи път се съдят КМЕТОВЕ дори от управляващата партия - Сливен и Ямбол-нещо НЕВИЖДАНО при предишните КРАДЦИ; 16. Всяка година се увеличават спестяванията на хората,тази година с 2 милиарда, 17.Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи 18. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 19. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП..

Долу ГЕРБ ! ДОЛУ ББ Цв.Цв. и ИФ

А - аз пък призовавам другаря борисов - най-накрая да се изправи в цял ръст - и да ни обясни - ДОКОГА , КАТО НЯКОЯ ПЪРХАЩА С КРИЛЦА -ПЕПЕРУДКА , ЩЕ ПРЕХВЪРЧА ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ- И ЩЕ Е "С ВСИЧКИ"- И "СРЕЩУ ВСИЧКИ".... КОГАТО -НЯКОЙ КАЖЕ -НЕЩО -КОЕТО Е В НЕГОВА ЛИЧНА ИЗГОДА- МУ СТАВА ПРЪВ ПРИЯТЕЛ И ФЕН-И ОБРАТНОТО..... НЕ УСЕЩА ЛИ , Е СТАВА СМЕШЕН .. ТОЯ ЧОВЕК ИЗГЛЕЖДА ИЛИ КАТО ЛУД-ИЛИ КАТО НЯКОЕ ДЕТЕ -С НЕИЗЖИВЯНО ДЕТСТВО....... ЩЕЗАЕМЕ ЛИ НАКРАЯ ТОЗИ ГОСПОДИН - НЯКАКВА СВОЯ СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ-И ДА ЗНАЯТ НАЙ-НАКРАЯ ХОРАТА- С КОГО Е -И СРЕЩУ-КОГО Е .. -/ХЕМ Е СРЕЩУ "КОМУНЕТАТА"../както ги нарича "ТОЙ".../ , ХЕМ - Е САМИЯ ТОЙ КОМУНЕ - А И МАЙ-СЕ ДОЛЮБВА ДОСТА С "КЮМУРЕНОТО ГОШЕ" ПЪРВАНКОВИО.... ХЕМ - ПЛЮЕ - ХЕМ -ПОСЛЕ ЛИЖЕ ТАМ ДЕТО Е ПЛЮЛ... ТОЗИ ЧОВЕК- ЧУВАЛ ЛИ Е НЯКОГА ЗА ДУМИЧКАТА " ДОСТОЙНСТВО" ...?//???? - ИЛИ - В ИМЕТО НА ПАРИТЕ -СЛАВАТА И ВЛАСТТА - Е ГОТОВ- ДА ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ- И ЗА ВСИЧКО...- ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА ПРОПАДНЕ ЧОВЕК ... ПИТАТЕ ЛИ СЕ .. - СЛЕДЕТЕ ЖИТИЕ-БИТИЕ-то , НА ДРУГАРЯ борисOFF !

Този е луд.Хората наистина искат да свалят тези от власт,но Боко къде се слага?Трябва да е забравил,че преди два месеца го свалиха.Ненормална работа!

Нещо в повече - заради Бойко дори Атака и ДПС вече не се контрят.Това той съвсем не го проумява.

Защо триете критични мнения за безотговорния Борисов? Не е нормално вечно все някои други да са му виновни!

От един бизнесмен довел токът от ветърните мелници да струва 457 лв за мегаватчас срущу 55 лв на атомната централа в Козлодуй освен идиотско тъпи изкавания друго неможе да се очаква.Това правителство е десет пъти по-добро от неговото.По-егоист,в лошият смисъл на думата от властелина на предишната власт не може да се намери.Защо не е съден за мръснишкитче номера с Жоро бирата,за погазване на законността в България,ами защото има париците и зависимите калинки в поли и панталонки.Веднага прокурорът се оттегли,а тоя купувач на депутати кучетата го лаят,но на него не му пука.Нали си думаше,че щели са да го утрпвят като сдаде властта,да ама не,никой ниска да се мърси с такива като него.

Да не се заблуждаваме - картите за управление на България се разиграват навън. Така че нищо не зависи от Б.Б., Сергей Станишев, Саша Безуханова, Кристалина Георгиева и т.н.

Ами да си седим тогава! 68 години си седим, Партията майка се "грижи" за нас. Първо започнахме да изчезваме, след това се стабилизирахме, угоихме яко с промити мозъци и пак почнахме да изчезваме с по-бързи темпове.

Няма ли този дебил да се скрие някъде !БАСТА !?!?!

Бойкоооо! Помниш ли как си подаде оставката през февруари, само ден след като каза че няма да го правиш .... Хайде сега кажи пак за куклите на конци! И Ореха е, и ти беше, и Станишев беше, и Царчето беше, и Иван .... всички сте такива! Кажи и за ония дето редят пъзела ... ако ти стиска де. И ЗА ФИНАЛ МОЖЕ ДА ПОГАДАЕШ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ МЕСИЯ, КОЙТО ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ :)))

боко, пика ли днес?

Не , Станишев се опитва да ми сложи катетъра,но е много несръчен.

Признанието на Станишев ,че Тройната коалиЗия е окрала 18 милиарда за 1 мандат. Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава. Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ са похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев.

Ма мноооого си проЗд!

ИМАМ ЕДИН СЪН, КАТО ПОРАСНА ДА ИМАМ ШКЕМБЕТО НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА, РАЗБИРА СЕ И НЕГОВОТЕ АВОАРИ И "ПИНИЗИ НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦ"

Моля се на Бог тия КРАДЦИ, дето сега потриват КРАДЛИВИ РЪЦЕ, предвкусвайки КРАЖБИТЕ И ЗАБОГАТЯВАНЕТО СИ на наш гръб, да направят за България поне ТОЛКОВА: 1.На варненци - нов, първия в България циклотрон; 2.София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; МЕТРОТО превърна центъра на София в препятствие, преодолимо за 10 мин. Шофьорите знаят какво говоря! 3.Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; 4.Дунав Мост 2 завършен м. май 2013 г.; 5.Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; 6.ЦЯЛА Магистрала до морето от м. юли, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; 7. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 8.Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 9.БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; 10.Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; 11. Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. 12. Убийствено повиши събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009 13. Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. 14.Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, Цар Киро в затвора, единствено изостава в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; 15.За първи път се съдят КМЕТОВЕ дори от управляващата партия - Сливен и Ямбол-нещо НЕВИЖДАНО при предишните КРАДЦИ; 16. Всяка година се увеличават спестяванията на хората,тази година с 2 милиарда, 17.Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи 18. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 19. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП

Абе...г.з такъв, аз съм на централна газ и сметката ми за последните 5 години е скочила двойно/особено през последните две/. Не знам къде е поевтинял газът. Сигурно в гащите ти.

Още мутраци и мутреси има в страната ни след , като подкрепят Бойко Борисов!!!!

като ги е страх да го окошарят, че даже и го пазят. Само сретен може да оправи нещата....

много го я хвана страх този тиква, откакто не е на власт, дали дянкофф го изостави, дали цц го предаде, дали прокуратурата не го чака на завоя? да призовава за сваляне на правителството...........лидера на наи голямата парламентарна група; и това става в европа, да беше прочел поне една нова книга докато не ходеше на работа, че това винету ще му изяде главата, ние не сме индиянци.....

индианец. Ако съдя по правописа....

Подкрепям БСП защото: 1. ще отменят плоският данък и ще ми го начукат цели 22 % пардон санта 2. Ще вдигнат осигуровките да платим на електората им увеличение на пенсиите и пак ще ми го начукат поне 10% (санта.) 3. Ще вдигнат здравните вноски 4. ще вдигнат инфлацията и ще ми влезе яко още 40% (санта.) 5. Ще вземат от мое име 1 милиард заем дай боже и повече! 6. Няма да събират данъчни приходи и ще облагодетелстват бизнеса. 7. Намалиха приходната част на Бюджет 2013. 8. Забраниха интернет залаганията в полза на приятелчето на Седянков който държи еврофутбол. Само хъбави неща. Само БСП.

освен, че си малоумен бастун с промит от антикомунетата мозък, друго не мога да кажа. Световна простотия, но за сметка на това подредена. Личи си пръста на оня полуюрист Цв.Цв

е,няма да намериш канарчета да ти повярват на сътвoрените измишлици.всички се печем на един огън,не сме случаино минаващи че да не разбираме тиквочевите бисери на "ума".

Слушай човече, това че Бойко не става, не значи автоматично, че БСП става. Всичките БСП-та, както и да са се кръстили там - ГЕРБ, Атака, ДПС - всичките са за боклука и от много театър и много ламтеж за власт сега липсва дори лошия Костов - вече никой зад никого не може да се скрие. Сещаш се какво значи това - значи аут. Аз не съм по дивотиите и ми се ще да стане мирно и плавно и това е най-добрия начин, каквото и да твърдят много от протестиращите. Надявам се поне тия в БСП да са достатъчно улегнали та да разбират, че могат да си отидат с мир и могат да си отидат с кьотек, тия от ГЕРБ ако пак вземат водеща роля в театъра друг път освен кьотек няма да има. Ей това е единственото предимство на БСП пред ГЕРБ, а не всичките тия точки дето си ги изброил.

Днес излезна списъка с хората със сметки в офшорна зона Кипър. Списъкът е повече от показателен. Видни представители: Ето кои са тези славни българи: Моника серГей Станишева . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари 12 милиона евро от авоарите си. Румен Петков- бивш депутат от БСП министър на МВР Румен Овчаров бивш депутат от БСП министър на Енергетиката И енергийната мафия Георги Гергов български олигарх. Председател на БСП Пловдив Христо Ковачки бизнесмен, солиден играч в българската енергетика. БСП Олигарх Гриша Ганчев- БСП олигарх, обвинен в поръчкови убийства и източване на данъци Елена Вълчева дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев. Мина Костова дъщеря на Иван Костов.бивш мин председател и фин. Министър Николай Бареков.- капут на БСП Валентин Димитров-Вальо Топлото. Дясната ръка на Р.Овч. Кънчо Стойчев социолог.Един от собствениците на Галъп Интернешънъл България. Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна, 4 мандата от БСП ЕДИН ОТ ГЕРБ Венци Стефанов Венета Райкова Петра фолк певицата. Петра е олекнала с 6 милиона евро. Лили Иванова прима на българската естрада. Поне 1.5 милиона евро Слави Трифонов водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро. Васил Найденов поп изпълнител, известен с прякора си Васко Кеца. Георги Христов певец. Евгени Минчев светски хроникьор. Младен Михалев-Маджо бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама. Стефан Шарлопов Димитър Желязков-Митьо Очите. Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ.

И НИТО ЕДИН ОКОЛО БОКО! Ето го доказателството, защо се разбираме спореднего - и той бил прост като нас наистина!

Да го назначим за пидал-председател :)

Трябва да излезе списъка на милиардерите, там ще видите президента, ББ, Цветелина и десните-бесните!!!

Да бе , нека да излезе и списъка на марсианците и тогава ще ни стане още по-добре.

срам!! ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.