Шефът на ”Газпром” на изненадваща визита

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с председателя на Управителния съвет на "Газпром" Алексей Милер, съобщи пресслужбата на Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ”Газпром” на изненадваща визита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милер е тук май по-друга причина. Погнаха агентите на КГБ. Дайте да ги спасяваме.

РУСКИ, ГОУ ХОУМ!

руската икономика загива и това го знаят у нас

Какво да продават български компании в Русия - газ ?? тот что купуваме от тях - обратно да им продадем. Ма ти ти направо за Нобелова награда

Бойко,помисли,притег и всяко добро предложение за България приеми.

тази институция президент е излишна!!! махнете я бе, само харчи народни пари, за какво е президент като има министър -председател......из си този буклук 10 години ей така живота на народна пара....уфффф.....

Гоце е трябвало да докладва на един от господарите си, докъде я е докарал с прокарването на руските интереси в България.

дойде ли ти милер на крака в софия, трябва да си в състояние на тревога и пълна мобилизация - руското нахалство не знае граници.

Допускането на българския енергиен пазар на Газпром маркетинг и трейдингозначава само едно - дънпингови цении И фалити на търговци на ел. носители. ЗА ТОВА ЩЕ СПОМОГНЕ И ГОЛЯМОТО ПРЕДЛАГАНЕ ПРЕД НАМАЛЕНОТО ТЪРСЕНЕ НА ТОЗИ ВИД ЕНЕРГИЯ.

И весело става и страшно .. Изненадваща визита , внезапно да си говорят за договори... как ли не ! Дойде газпромовият кагебист да се опита да измъкне АлПетров от панделата ... Щото е наше момче Чудничко ...

дръжте се за Русия

Руската Газпром кандидатства за лиценз за търговия с ел.енергия на територията на България. А кога Руското Правителство ще даде правото на Български компании и такива от ЕС да търгуват в Русия с Газ или Ел.Енергия? Докато това не стане, нашият ДКЕВР не бива да приема за разглеждане никакви руски молби.

На Първанов му изтича мандата и вече може да се откаже от посредничеството с Газпром ли :)

То Миллер и Бойко се срещал. И Бойко му докладвал до къде стигнал???? :)