Борисов към Туск: Искаме стабилни ЕС и еврозона

За България стабилността на ЕС и на еврозоната е въпрос от първостепенно значение, е заявил Бойко Борисов пред председателя на Европейския съвет Доналд Туск.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Туск: Искаме стабилни ЕС и еврозона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още 2 дни ЕС да се пъчат и гърка ще отиде в БРИКС и армията и корабите с него..

Ей тоя голяма торба е станал:) Баси политиката как оформя хората, не само финансово а и физически.

бате боико каза-пара няма но е важно еврозоната да е добре а това че българскя народ мизерства с наи-ниските заплати и пенсии в европа не е чак толкова важно

Искам точно и ясно да ми кажеш какво трябва да направи Борисов или какво би направил ти на негово място за да увеличиш заплатите и пенсиите и да направиш народа щастлив. Или както е казано "ако критикуваш дай алтернатива".

...колега нека аз да ти отговоря..не е нужно човек да е ракетен спецялист..за да знае ,че една дарява да се развива добре и важодящо..трябва да саздава благопрятни условя за развиване на парво място на производство..на пласиране на произведената продукця (разбираи намиране на пазари),на второ място саздаване на благопрятна основа за тарговя (разбираи законова и финансова)...за да ги има пак тези неща..трябва да имаме отново поне такова ниво на образование..както преди "демокрацята"..здравеопазване..поне на такова равнище..както преди "демокрацята..грия за пенсионерите ни..поне такава каквато преди..може и по- добра..армя ..способна да защоти теритотята на дарявата ни...полиця сспособна да защитава законноста и реда вав тази дарява...садебна система работеща...саздаване на благопрятни условя за развиване на селското ни стопанство и пласиране на произведената продукця..има и още неща..но наи простичко казано нещата неса сложни..и ако се варви вав този дух ..просперитет и добруване ще има...всичко друго е хубаво звочащи думи и обещаня за обединена европа..докато ни погубва и грабят...асимилират(претопяват и обезличават)...станахме роби без воина..колонизираха ни и ни натрапиха техните интереси..ами това е..а за правописа ми на се кахарете..транслитераця

Ще е върха на сладоледа , ако водеше със себе си и Плевнелиев ,за да му бере срама и той а , не само народа.

Богатите страни в ЕС,си плащат да бъдем бедни!!!Колкото ни се дава,толкова ще харчим???Не благодаря!!!България трябва да се върне към своят самостоятелен път на развитие,и да партнира със страни,водещи партньорски политики!!!Васалното положение в което сме поставени,мисля всеки нормален българин го усеща по джоба си.Продължават нагло да ни манипулират.Членството ни в съюз,който направи на пух и прах нашата икономика,и отхвърля стратегическите проекти даващи ни перспективи,НА КОЙ Е НЕОБХОДИМ???На нас обедняващите и напускащи родината си българи,или на продажните политици,добре охранвани от техните господари(приятели) от САЩ!!!Мислете сериозно и аналитично,когато гласувате.Надежда има,мъдрост има.Точно така Луканов,Костов,Кобурготски,ние народа на тази изстрадала и ограбена страна,ги изпратихме в политическото небитие.Търсете честните, идващи с ясна програма,и цели на управление.Журналистите да не ги щадят и разискват и подробностите,тоест механизмите на тяхното управление за постигане на просперитет за нашето общество.Така лесно лъсва измамата и пътят е в небитието.Така всеки борещ се за властта,ще се замисли най после и за хората!!!

Няма значение дали си "русофил" или "краварофил". И едните и другите са БЪЛГАРОФОБИ. И този им страх не е без основание. И едните и другите са от един дол дрянки, както и те са много добре запознати с нашата си българска съдба. А тя е, от васали да им станем ГОСПОДАРИ. Когато палачинката Господ българинът Рече я обърне, ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ. А времето наближава. Тоест, 1-ви януари 2018 година, е вече съвсем близко.

ПОНЕЖЕ ГЕРБ "ОПРАВИ" БЪЛГАРИЯ, ТА СЕГА ТОВА БЕЗМОЗЪЧНО ГОВЕДО ЩЕ ОПРАВЯ ЕВРОПА! ГЕРБ- ПАРТИЯ НА КРЪГЛИТЕ ИДИОТИ И, РУСКИТЕ ШПИОНИ :)

Бойко, вярваш ли в това ,което казваш? Ако вярваш значи си много зле информиран за мнението на хората от ЕС.Просто ти си остана един бивш пожарникар , бивш комунист и нищо повече.Не забравяй ,че човека след раждане тръгва от осраните пелени или памперси и умира в тях.

са разговаряли двете марионетки? Сещам се, че и полската кукла не е добре с английския, та я бяха пратили на курс по английски с пари на ЕС. Смешковци, сложени нарочно на съответните места, та да могат по-лесно да си прокарват интересите американските престъпници.

Винаги на снимки се напъва и излъчва изкуственост свивайки очички.

Едричък, бих казал, тлъст заявител. Изглежда комично охранен и елементарен с нищо не значещите и никого не интересуващите му заявленея. Въпреки кръгличкият си вид е доста плосък в мислите си/ако ги има/или заучените фрази.

Гърция е гнила ябълка и трябва да излезе от еврозоната ,за да я оздрави , а не от ЕС !

Тиквата, какво се е притиснал до полския хазарин винаги ръсещ простотии. Стига жидовщина.

ли парички в джобетата бе приятели?

та, освен :искаме стабилност в ЕС и на еврозоната , искаме и пари

Чадо Боби с голямо съжаление отбелязвам, че не следваш съветите ми, които биха те довели до просветление и малко повече мисъл в безпросветната, но иначе голема глава. Много и невъздържано плюскаш, поради, което външно си заприличал на одървен пингвин със също толкова капацитет в това, което носиш на врата си.

Е и какво от това? Някой "топли" ли го тази новина?

от една седмица България и видни нейни политици се въртят в кръга на абсурда. Този кръг беше същият при абсурдните и безмислени протести през 2013, но сега тъй като се отнасят за междунаодни въпроси, просто прави държавата да изглежда по-жалка от когато и да е било.

Да, Колега ! ... Е Казано - на Серсеми пари/власт Не давай.

Няма безсмислени протести, ако не са инспирирани зорлем. Същите през 2013, не само не бяха безсмислени, ами поставиха страната в съвсем друг коловоз, въпреки че бяха яхнати, употребени и разбити. Хората се събудиха, а сега тече тяхното бавно и мъчително привикване към реалността. Тя, същата, хич не е за харесване.

Чудесна Ваша снимка сте Си поставили !

Борисов към Туск: "Искаме стабилни ЕС и еврозона" Туск към Борисов: "И ние искаме, ама няма!"

И Туск му отговорил: Я си гледай в канчето!

Важното е ЕСъ да е стабиуен. Ти нал си стабиуен, ве? Кът те гледам направо си абсолютен Туск, минимум.

Не трий долни, миризлив гербаджийо!!!

Има нещо такова Днес от Модератора, Колега... НО ! - дали пък де-факто Така не Ни помага ?! (Нали все-Пак Трябва да ги Видим тея 'наште' що за 'стока' Са ;-)

Както Казваше Навремето един Наш Класик --> туй огледало Плаче за хчупване ! ... ТА ! : - при Днешните Реалности, Ако И-наносекунда Йощ се офлянкваме ---> Пак 'наште' Бесни Псета ще Ни Унищожават. Това Е, Хора ! - Кажете Си Волята, Българ(к)и !!!

Колко си неграмотен,боже!

Че Нещата у Нас отиват на Дебелшко - И в БонгоБонго го Разбраха.. демек - а Когато Нюрнбергския вас-Всичките Ррразтръска --> Де ще да съ крийш от Земетръса ?!

Прави впечатление плиткоумното изказване на Т. Дончев. БГ трябва да се научи не да харчи колкото взема, а да връща солкото взема и да престане за взема под какъвто и да е било предлог. Но у луя сплескан Дончев не отчита, че насила ни го набутаха да вземем още 16 млрд. срещу нищо. Така, че драги герберасти на нищо не сте се научили и ще ни повторите 95-97 г.

Кой не познава Бат Боци- СТАБИЛИЗАТОРЪТ НА ЕВОПЕЙСКИЯ ГЕЙ СЪЮЗ?! Кой не е чувал за извънредно стабилния БУГАРИСТАН и за стабилните пенсии от по 150 лв.?!

Имаме ,...КОНСКИ ФЪШКИИ.

Аз съм съгласен, аз подкрепям, аз нямам мнение, аз нямам какво да поискам за страната си. Бърже да си направим по една снимка и да седам да си цъкам на жисиема.

Уникално грозен български персонаж!

Гласуваш за най-големите критици на ГЕРБ и получаваш техните най-сервилни слуги. Коалиция кокала.

чети за божо лука ко направил за Варна

Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,меестаня,доганя,хафъзов,изко рмен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка

Грешка ! -->Доказани кремлинско-лубянкинченца. (Извинете !)

Има премиер - има проблем. няма премиер - няма проблем. Да си го бяха клонирали по свой вкус, нямаше да създадат по-удобна за чуждите дипломати безгласна буква от нашия.

Бойко Борисов е нареден до Меси и Роналдо!

Що говориш от името на всички българи бе тиквон ?Аз например не искам тзи диктаторски съюз в които са облагодетелствани няколко държави за сметка на повечето които са дойни крави.За кои ли път нашите проститутки начело с тази амжик показват че нямат ташаци за разлика от грътските политици.

Мойта-Лична Истина - Е Далеч по-простичка, Колега ... ---> Нов Нюрнбергски у Нас !

Умният човек, когато няма какво умно да каже, просто си мълчи !

Аааа,щом Борисов иска стабилен ЕС,европейците няма къде да мърдат!

От зелената тиква семките са само за НАС: герберасти, седерасти и соросоиди!!!

ИЗВИНИ Се бе!ИЗВИНИ Се бе!ИЗВИНИ Се бе!..сидераст

Зелена тиква плод не може да даде.

Искам стабилен ЕС, устойчиво развитие, ползотворни взаимоотношения и т.н. клишета, с които няма да кажа нищо и няма да изразя никаква позиция. Че то България има ли позиция? Къде ми е позицията? Некой да ми е виждАл позицията? Няма ми я позицията ,бе!

Преди изборите беше "ГЕРБ няма да прави правителство с по-малко от 100 депутата", "ПФ няма да се коалира с ГЕРБ", "РБ няма да се коалира с ГЕРБ", "ББЦ няма да се коалира с ГЕРБ". Сега всичко се обърна изведнъж. Радвате ли се, че сте гласували за тях?

е но коалицията Бостан си е същата

Тиквата пак ръси само това, което най-много му се отдава...тъпотии и простотии, ама в изобилие

Кой, кой, кой ни ги натресе тия? България 21 век ЕС.....