Бойко Борисов ще се срещне с Джеймс Коми и Илхам Алиев

Бойко Борисов ще се срещне днес с директора на ФБР Джеймс Коми и с президента на Азербайджан Илхам Алиев, съобщи пресслужбата на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов ще се срещне с Джеймс Коми и Илхам Алиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и команден център на ЦРУ за балканите ли ще строим у нас?

Защо непрекъснато ни посещават височайши американци, толко ли не могат да ни нареждат по телефона, или пък роуминга им е скъп???

Че сме наведени пред американците е ясно. Боко ще си получи задачките за месец-два напред. А сега и на азерите ли ще се навеждаме???

А кой финансира партии ГЕРБ , РБ, ДСБ и други подобни на СДС-тата в България.Кой финансира антибългарските фондации БХК,Отворено общество,Протестна мрежа и други призводни , кой? Кой вкара страната в НАТО и кой ходи постоянно на инструктаж в САЩ , кой?Кой направи страната колония на завоевателните амбиции на САЩ за терорист 1 , кой? Парите трябва да се заработват,сакат,кьорав, инвалид трябва да се целува на господаря ....

на връх Шипка не можа да се качиш вчера, а имаше дядо с две бастунчета ! но днес с патериците, яваш, яваш отиваш да шпакловаш чужди зад*ици, май все още сме под "чуждо управление", а тикво??

- Бабо Тудорке, ще те рисвам ! Стига бе Владо, стара съм , окнах . - Постой Тудоро, в център, лежи, на дивана, Бойко, дженерала, и лафи с американци, как ще бие Донски казаци и путински руснаци! А ас кво, преводачка ли , като не го знам, окнах пак? - Не Тудоро, Бойко си го знае, ти турска кафе им носиш! Приех, при тая безработица, ще им истърпя газовете?

Най-добре би било, Бойко Борисов да се срещне с Джеймс в Коми.

Тамм и Сибир, по- дубре ! Пък и не е много далече? ле ля Койка, баба Тодорка и др.

шефът на фбр после ще направи подробен доклад за срещата си с българската тиква, много бих искала да прочета докладчето...

"Вероятно няма да научим истинската причина за визитата на Джеймс Коми" Цвета Маркова бивш ръководител на Държавната комисия за сигурността на информацията, в интервю за Сутрешния блок на BG on Air

България не е била под чуждо управление, а под турско робство, през което българите са плащали кръвен данък, убивали са ги само защото не са гледали покорно, изнасилвали са българските жени само защото не са мюсюлманки, който не си сменявал вярата е заминавал директно на дръвника. Сега за едни заробващи 4 + 16 милиарда лева Боко да лиже турски задници не е мъжка постъпка. Алчността ще го погуби - не може той да гепи парите, а народа да му плаща тъпотиите. Ако държавата ще фалира от това, че е в ЕС и НАТО и неможе да функционира без заробващ заем от същите ни тези приятели от ЕС и НАТО то по-добре да се смени политиката. Приятелите по това ще ги познаеш - в трудни времена ти помагат без да ти искат пари, докато другите ти отпускат заеми и те правят техен роб до гроб.

Какви туски задници лиже Борисов?! За БСП и Атака знаем, но за Борисов не съм чул да го прави. Я разкажи подробности, че иначе си оставаш просто лъжец.

Мараба, аскер!!!

Ердогански

Винаги е съществувала заплаха за България от Русия. Включването ни в общата система за сигурност ни дава много повече възможности да търси подкрепа от своите съюзници. Членството ни в НАТО и в Европейския съюз не търси конфронтация с Русия, а допълнителни гаранции за сигурност.

Най-голямата заплаха за съществуването и просперитета на Република България е членството в АГРЕСИВНИЯ ВОЕНЕН БЛОК НАТО и в ЕВРОгейСКИЯ СЪЮЗ...!!! ВЪН НАТО ОТ БЪЛГАРИЯ...!!!

"Най-голямата заплаха за съществуването и просперитета на Република България " са самите българи!

Докато се пазиш от Русия,USA-то и ЕС-то те клатят от зад.

Трябва "да стесним" света по същия начин, както са направили престъпниците... Докато ФБР се върти в България, ще сме : както престъпниците. Те ще ни пазят от ... Михаля? А нашите войничета ще гинат по света за ФБР.

Ама вчера не можа да отиде на честванията.

По важното в случая е азерския газ!! Това е хубава новина!! Дано построят по скоро тръбата!!

Това са опити да се потули резила с Южен Поток. Азерския газ е абсолютно недостатъчен. Находищата там са изчерпани на 90% още през 70 те. Там газът стига за собствено потребление и за съвсем малък обем износ.

Не са изчерпани. Азерският газ е много. Не могат да продават, защото Русия ги заплашва, ако я конлкурират. Газ имат да плува ЕС в газ. Кофти е, че има толкова задници в България, които са навити нацията ни да изхранва руската империалистическа нация. Искат си тиранина и това е. Русия съшествува днес от нашите пари и парите от ЕС. Условията за доставка са тежки и обвързващи. Но Русия с военна сила натиска Асебайджан да не пуска газ на заво'ваните пазари. Това е реалността. Не че азерският газ се свършил, такова нещо няма.

Айде не забравяй как Бойко се тупа в гърдите, че трябва да построи АЕЦ Белене и кво стана ?

абе вие тотално изтрещяхте какво е фбр ... какво прави вън от щатите чии го дири в бг

Що какъв е проблема?? Всичко е нормално, нашите братя ни посещават!!

На тебе брат, НА МЕНЕ ВРАГ...!!! Обонговците вън от България...!!!

Абе и колониите трябва да се понаглеждат от време на време.И на колониалната администрация трябва да и се набиват канчетата.

''Борисов и Коми ще обсъдят сътрудничеството в областта на сигурността и върховенството на закона''Звучи смешно и тъпо.И двамцата нито сигурност творят,нито законност им е на сърце.

За повишаване на сигурността в Република България, незабавно трябва да се арестуват криминалните типове превзели и овладели ръководството на Държавата...!!! ЦентралнияСофийскиЗатвор трябва да подслони цялото котило на четворната марионетна антибългарска коалиция...!!!

Боко, мани ги мачлетата- народа ти приготви бънджи, от Аспаруховият мост, връзва се на врата. И преди да ме обвинят в жестокост човесолюбците, ще поясня- какво е почукало, такова е отговорило. И стига с тази жалка снимка- ставате жалки и вие!

Трябва "да стесним" света по същия начин, както са направили престъпниците" Царе, като престъпниците. Изопщо: ВСИЧКИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ....! Е много им се отдава?? Защо ли!

Ще обсъдят "Приоритетите на ФБР за Румъния и България". А приоритетите на България за България кога и кой ще обсъди, Уважаеми?????

висосо уважаемия министър -председател не се посвети на любимите си мачлета и не се мъчи с управление.Все пак управлението на държава не е като игра на шерифи.От игрички кога вземат важни за държавата решения,господ знае.Не може две дини под една мишница.

Каква воля,какво мъжество ама с тези патерици как ще целува джеймсчо под кръста?????????????????

След кратък преглед на коментарите констатирам - Добре работите тролчета - изроди мои! Разгърнали сте се по целия конспект, докоснали сте всеки един балък! Продължавайте да съскате балъците срещу Борисов!

Е как няма да стане. Нали шефът му идва на крака. Може да го потупа по рамото, или да го го посъветва по един от начините, които се използуват в ЦПУ, а може и да му препоръча да си подаде оставката за да го запази за по дълго време. Агент Боко + ЦЦ

САЩ и Азербайджан са приятели на България. Русия ни е враг. За това никой от тях не се вестна на празника . Тези ги е страх, или се чувстват гузни за нещо.

link

Анти -Руска истерия по всички Медии , платено или не , но всички говорят за 3 милиарда долара от САЩ за това мероприятие ! Шефа е дошъл да провери как върви истерията и Директора на Колониалната администрация да не е получил коршум от Руски диверсанти ! А днес Методи Андреев квичи като недоклано прасе в една медия , този кой го направи дупетат ? Тази истерия срещу Русия няма да има добър край за България ! В момента ни управлява ООД от 4 фирми , дано се задавите с 25милиарда лева !!!

Ко речи селянче ?

ФБР ще следи враговете на България - руските агенти и ще помага да бъдат залавяни . Време е троловете спамери на Сидеров да влязат на топло.

този идва заради теб тука, не ти върви пропагандата нещо пък сорос уж ви плаща

Жив да го ожалиш горкия

Кога ще дойде и диктаторът Путин? Или вече ЕС му сложи забрана да пътува при белите хора ?

айде ще ти подаря 0.2 цента с моя отговор. в русия отдавна знаят че това е най циганизираната държава в европа, не съм сигурен че ни мислят за бели вече

За тов бягат от Путин и в България са вече поне 300 000 руснаци.

Борисов анонсира срещата още през почивните дни, като обяви, че въпреки операцията, която претърпя заради скъсан менискус, ще участва в заседанието на кабинета и ще бъде на крак за срещата с шефа на ФБР. Какво общо има скъсаният менискус с заседанието на кабинета? Да не би там да се надбягват? А може би мисловната му дейност се извършва с менискуса. От действията му досега останах с впечатление, че мисли с г..а си.

А предвижда ли се да идва шефът на NASA? Космодрум си нямаме, но може би той ще поиска да ни построи (пепел ми на устата, пу-пу).

Ракетите сега ги изстрелват от подвижни установки. По вероятно е да искат навеси да не им се намокри барута хи хи хи.

ще има антиБГ инструкции явно

Няма да се излагаме пред шефа, я!

Абсолютна липса на протокол! Туй е все едно шефа на нашия ДАНС да се среща с Бараката...вие как го виждате туй да стане?!

в очите на запада ние сме аборигени, ако поиска роската и боко да му правят свирки ...сеш се

На маймуни ни направихте маскари с маскари. вие сте готови да воювате с Русия до последния българи, защото когато гръмне вие ще се изнесете от страната , а народа ! ! ! ! ! !

Нещо май живееш в страх? Дааааа... кофти нещо е комунизма, прави от мъжете пачаври...

България би шута на руските окупатори и вече е при белите държави. Това беше мечтана на Левски, Ботев, Каравелов, Раковски. Стамболов и още куп велики българи. Върховно. Шефът на ФБР в краката на Бойко Борисов , моли за помощ. Някакъв азербаджанец също дошъл на крака да моли за помощ. България е велика държава, за ужас на сибирянските недоразумения.

дори в карлуково биха счели тоя пост за прекалено налудничав.

САЩ ли са бяла държава, само им виж президента.

да не би случайно да е бизнесмен от Сивтивкар Коми и да договаря внос на дървен материал?

ШЕФЪТ НА ФБР ДНЕС ИДВА В БГ Доганчо, мамин Делянчо, Сергейчо и Кутьо да не са избегали вече при братя Галеви и Малкия Маргин ?

Горкият ,ТОЙ!За "добрто" на България,какви ли жертви не направи,а сега и ОПЕРИРАН ще се срещне с Джеймс Коми ли беше,Джим Кери ли беше,Джон Кери ли бше,абе някой си там!

Краварите възнамерявали да формират танкова бригада в България и Румъния. Честито! Възражда се бригадирското движение!

Възможно е да започнат репресии на хора, арести, следене,подсушване,изчезване ,задържане, изолиране,разпити,предупреждения, уволнения,притеснения и всичко характерно за предвоенна обстановка. Проамериканската хунта, ще се развихря все повече и повече и ще мачка всеки който не мисли като Методи Андреев, Иво Инджев,Борисов, Плевнелиев и още един файтон озлобени и готови на всичко хора. Писането по фрумите и където и да било в нета ще бъде следено и устнавоявани другомислещите като всеки може да бъде обявен за терорист.Затворите на ЦРУ си работят и там се задържат хора без съд и присъда,просто изчезват.

Да ни спуснат опътване какво трябва да мислим и говорими, и ще си реша проблема "демократично", защо трябва да се използват средновековни методи? Българина не е революционер,а конформист.

Ама това да не е Русия?

Глупако ,ставаш фронтова държава ,но ти не знаеш какво означава това ? Ще го разбереш но ще е късно, а помъзряването със задна дата е най опасно .

Най-корумпираните на най-корумпираната страна в света, ще учат другите как да се борят с корупцията.

Май нещо ти се е объркал компасът? Дои само България е в пъти по-корумпирана от САщ, а цяла ЕС и САШ заедно не могат да стигнат Русия в този майсторлък.

Вчера на националния празник сикаджията от Банкя се беше покрил в дън земя, а днес ще се дотътри на лакти само и само да целуне задните части на шефа на ФБР.

Въх!

Не мога да разбера защо са тези посещения, трошене на пари на данъкоплатци, посрещания, изпращания, преводачи. На целия български народ е ясно, че ФБР ще издава заповеди, а нашите ще изпълняват. Официализирането може да стане чрез секретар и бб може да подпише или лежейки или в пауза между полувремената, ако е на крак. Защо да прави такива жертви за народа. Мъкаааа.