Борисов: Зад бежанците стои ятаганът, взимат децата и бягат

Трябва днес да мислим как на нас да се помогне, че сме сами на най-голямата сухопътна граница, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Зад бежанците стои ятаганът, взимат децата и бягат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги прибере в тях. Даже да си ги осинови.

a zad balgarite stoi mizeriata i glada

ДА ама ятагана е над главите и с него ще ни изколят до 2-3 години. Тогава ще сме една шепа народ, благодарение на теб Боко.

БОРИСОВ, най-напред трябва да имаш нещо в главата си което се нарича родолюбие, каквото ТИ НЯМАШ, НО ПРОБЛЕМЪТ, Е ЧЕ И ДРУГИ КАЧЕСТВА ЗА ПОЛИТИК-РОДОЛЮБЕЦ ТИ ЛИПСВАТ.

Боцко :))) Само йезуитски не казваш кой аджеба стои зад арабската пролет ? Няма "кънгречулейшън", а сигурно и удрят по пръстчетата за еретични-анти-ЕС-САЩ идеи, нали ? Подобна простотия и то два пъти, не ни е спохождала, българЕ :)))

А туй геноцид ли му се казва? Май да!

Вземете им ятаганите.

защо не ги настаниш в банкя бе изроде или жена ти да ги настани в хотелите ви в пампорово педераст смачкан

Що пак си недоволен бе тупан? Кое от това дето е казал не е вярно или не ти харесва?

хайде, матросовците излязоха на амбразурите ( дано ми е простено, че използвам името на този, който е извършил този подвиг)

този каруцарски език ти е по рождение или е добит по препоръка на просташката партия дето ти плаща?

Мина арабската пролет,свалиха и убиха лошите диктатори,които преди това бяха добри и дойде демокрацията.Нищо ,че от добри държави с икономики се превърнаха в бойни полета и разруха.Да благодарим на САЩ и ЕС,част от който сме и ние за съжаление.

Какво е демокрация? - власт на демоса. Какво е демос? - отбрано население с право на глас (за разлика от останалото население, което няма това право). Така че, върнаха ни в древността - някакъв анонимен, таен демос решава, какво да се случва по света. Останалите ги лъжат, че имали право на избор, като им разиграват зрелището с "вот" за управляващи, които обаче предварително са избрани и посочени от демоса. Българите ги душат бавно, никой не допуска мисълта, че имат нужда от помощ. Но, арабските държави ги подпалиха от раз и се оказва, че полуживата България е длъжна да им помага.

Ами, какво правим още в ЕС, щом сме оставени да се справяме сами с последствията от арабската пролет, която сътвориха САЩ и Брюксел? Не, че нашите външни министри се противопоставиха, де! Какво правим в НАТО, щом ни лишиха от въоръжени сили, които да пазят границите и целостта на държавата?

Мнооого точно!

На ББ логиката и мисленето му е като на 7-8годишно дете. Преди няколко дни стигна до извода, че телетата стават бикове, а агнетата- кочове, сега- че в морето корбът лесно се локализира, а пък нашата сухоземна граница била дълга и трудно се пазела от храбрите ни граничари. Колегите му Меркел и Оланд само като го видят и изпадат в потрес и недоумение какво е това племе, което си е избрало такъв екземпляр за премиер. А пък за арабските пролети- нашият мъдър министър председател отново съвсем чистосърдечно и неволно си призна каква безумна каша сътвориха американските му господари в поредната си мисия за износ на демокрация по света. И как сега, видиш ли, всички дружно се чудят откъде са се генерирали възникването и ресурсите на Ислямска държава. Ами точно от тяхната агресивна политика, която замени неудобните им режими с още по-голям хаос и безкрайни конфликти.

Имаш една грешка - племето никого не е избирало. Назначават ги!

Чакай росенчо да ти кажа какво всъщност е казал щото май не си дочел новината - като се отделят допълнителни средства и се изпратят още кораби и техника да пази морската граница, целия бежански поток ще се втурне през сухата. Демек през нашата граница. Това се казва в новината. И е абсолютно прав. После казва, че като ще помагат на едни трябва да помагат и на други. Демек на нас. И пак е прав. Ти какво не си доволен? Само да те светна, че това дето го е казал вече е факт. Днес са гласували да се дадат 3 пъти повече парички за опазване на морската граница. Тоест вълната през нашата граница ще се засили.

нещо много вадиш отделни фрази от контекста,за да изглеждаш достоверен.Ами цитирай цялото изявление-ама са ти поръчали да не го правиш.Защо ли?

Разсмя ме добре, като за край на работната седмица :-).

Бочето да каже не защо бягат бежанците, а кой държи ятаганите!! Само че май ще излезе че ятаганите ги дават неговите покровители от ес и сащ :)

...ЯТАГАНЪТ, НА КОЙТО Е ИЗРИСУВАНО АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ!!!

Много сте прав за арабската пролет,г-н Борисов.Сега изпратете бежанците на тези,които я спонсорираха и организираха.Така поне да си понесат заслуженото.Включете в акцията и г-н външния министър.Може пък стратегиският му партньор да му одари едно рамо

Удар-Удари

ДА ИЗГОНИМ И ИЗТРЕБИМ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ДА Я НАСЕЛИМ С МЮСЛИМАНИ БЕЖАНЦИ ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ:)

атака пак се наака!

боико ...колкото по малко думи исползваш по малко глупости ще кажеш.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много точно и образно изказване на Бойко Борисов!

харесва ми иронията ти, браво.

BOIKO BISER... "Тази тема я разбирам и ще им я обясня. Кораби лесно се потапят. Всички сателити ги наблюдават, дори ние сега имаме най-добрата шенгенска система в морето. Може да определим по ватерлинията на един кораб, колко е натоварен, благодарение на апаратурата, която имаме"

Нормално...менторите на нашите политици печелят милиарди от де стабилизацията във всяка една точка на света! На нашите географски ширини геополитическата война се води от десетина години...целта е да се обезкърви православният свят и по този начин да се намали влиянието на Русия в региона! Ние без бой се дадохме...сърбите не точно.сега е ред на македонците и т.н.! За съдбата на обикновеният човек и семейство на никой от дебелосерковците не му пука!

Много добре е обяснил проблема примиера ни! Всички коментари дотук показват, че путинофилите "бдят" денонощно и се опитват да използват дори човешката трагедия за пропагандата си! Нормалните хора обаче не се връзват на манипулациите на троловете!

...прИмиера.... това какво значи? Пример за пермиер, казано в една дума? Интересно би било да се направи един изпит по граматика на простестърското стадо. Дали поне един от 30 центовчетата ще го вземе? :)))))

Там където мина "арабската пролет" се съсипаха държавите и заигра ятаганът. Добре, ама защо ли не каза кой организира и финансира тази "арабска пролет". Или тя си беше спонтанна?

Голям мъдрец си Боко! Другият път като ходиш да биеш главето в килимчето на посолството кажи на шефовете да приберат ятаганите и хората сами ще се върнат по родните си места! И ние бихме се върнали,но няма условия!

Ivan

Тикво! България очаква да се гътнеш! Какво чакаш!?

НАШИТЕ ГЕНЕРАЛИ МИСЛЯТ ТАКА : "ПО ДОБРЕ НИЕ (САЩ) ДА ДАДЕМ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ ОТКОЛКОТО ДА БЪДЕ ПО ВЛИЯНИЕТО НА РУСИЯ" БЕЖАНЦИТЕ МЮСЮЛМАНИ ОТГОВАРЯТ НА ДВА КРИТЕРИЯ - НЕ СА ЛОШ МАТРИАЛ СПОРЕД БОЙКОВИЯ СТАНДАРД - НЕ ОБИЧАТ ХРИСТИЯНСКА РУСИЯ :)))

Зад бежанците стои ятагана!Кой стои зад размахващите ятагана?Кой съсипа суверенни държави като свали правителства и се прави на господар на планетата?Кой и кои държави дават пари и оръжие на луди фанатици и "бунтовници"?

Не само сухопътна. Морска и въздушна също. Всички са ни врагове. ЩО ЛИ ТИКВО?

Че държавата ни като институция отдавна е в будна кома - това го знаем всички. Само държавата или не го знае, или се управлява от идиоти. Тръгнал Бойко да ми прави изводи, констатации и поучения. Ма Гълъбе, ний тия работи ги знайм още от основното образование, бе!!! Ти кажи ся кво да прайм или се махай от там, та да дойде някой кадърен и деен. И да го направи! Както винаги Бойко остана последователен и верен на себе си само за едно - смени си мнението по въпроса. И то кога? Когато Европа май започна да преразглежда своето мнение по фапроса! ОСТАВКА че нямаме време за губене от този си живот!!! Да идва някой с акъла си и да започваме да работим за страната си!!!

Оставка за теб, Порошенко номер 2, с банкови сметки в щатите с олигархичен кръг ти разтвори всички врати за Американците. Какви бойни учения "български бунт" Ти си некадърен и ненормален едновременно

Елементарно, Колега ! - Ен-торазреден 'наш' махленски шмекер ! ..демек - Доказано отвъдчерноморско-канално изделие (чисто-И-просто ;-)

Протестиращите жалки. мозъчетата ви малки, яко са промити, свестните ви мисли са изтрити и соросоидни клишета, вместо тях набити. готови цял ден да крещите, знамена да веете и под тях да тъпеете, господарите от НАТО, ще ни хвърлят в ново блато, как нямате срама, да сте слуги на Обама, за да има що да хрупате, трябва да му се надупите, а той и вазелин не слага, със суха пишка ви налага, но вие търпите, инак гладни ще стоите !!!

каква помия!!

Могерини Фредерика, с наш Плевню сте лика-прилика, с Боко Тиквата ставате тримка и четиримка с Кристалинка! Почвайте в хор сега да ревете, срещу Русия още санкции наложете, дайте и Шабла за база на НАТО, то ще ви се отплати богато! А,хората ви яко псуват и глупостите ви не щат да чуват, поредната ви простотия блесна, че Украйна ще е плячка лесна! Тук скоро тясно ще се види, на натовските соросоиди, като ги подгони народният гняв, ще усетят тогаз х...я корав! Ей,Плевньо,много се увлече, на хората им писна вече, да слушат твойте простотии и на струпаните около теб мастии!!!

Без ДПС в тази умираща държава нищо не става. Просто не очаквах, че точно Волен ще се продаде толкова гнусно, но пък той си е гнусен като човек.

Кой? На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

Бялата ханъма си сменя позициите по-често от чорапите. Да не ми се прави на патриот. Марш в сараите.

Буда ли? Буда в бялото ли? #$КОЙ ли се е изпразнил върху Него

ПФ-паричния фонд,РБ,ДПС,АБВ,Дудука-->получаваш-->герб Да ви е честито!