България става най-големият нетен получател в ЕС

Европейските лидери се споразумяха по бюджета за 2014-2020 година, съобщи в Туитър президентът на ЕС Херман ван Ромпой, цитиран от световните агенции. След повече от 24 часа преговори "е постигната сделка за бюджета до края на десетилетието". България е сред малкото страни, които ще получат повече средства.

Обратно в новината

Коментари - България става най-големият нетен получател в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ги усвоим тези пари в България ще успеем да се зарадваме сега все още имаме съмнения.

Бат Бойко , споко , българите сме с теб . БСП + ДПС ще духат супата! Да живее България !

Това ли е "компенсацията" за публичното обвинение към Хисбула?!

евро бюрократите си спазват договорите за изравняване на селскостопанските плащания....нищо не е постигнато от бб !

Както казах - в спора се раждат истини. Стига дискутиращите да са цивилизовани хора. Радвам се, че успях да инициирам дебат отвъд политиканското надвикване. И като резултат прочетохме и доста качествени мнения (както и някой калитарски изцепки, но няма как..) Разделителната линия , която се получи е между привържениците на стимулирането на българският бизнес и привържениците на политиката тип "ЙЕС СЪР." Благодаря на тези, които се включиха адекватно, както и на тези, които наръсиха глупости, но пък ме разсмяха от сърце.

като сте договорили тези чудеса платете субсидиите на фермерите! Защо ги карате да чакат до куково лято!

Бюджета бил 950 млрд евро. Тук въпросът е колко кръга по вливане на ликвидност ще направи ЕЦБ. На какъв принцип се раздават и печатат тези пари ? Само един кръг вливане на ликвидност е над тези пари. Дали България получава пари, които индексират инфлацията на еврото или реална помощ ?

Разбирай "Българската олигархия, политици, министерски и общински чиновници и подставени лица станаха най-големите получатели на европейски пари"

Правилно слагаш "европейски при" в кавички. Препоръчвам и "спечелили европейски" проекти и "конкурси" да се слагат в кавички, за да спазваме граматичната норма на българският език.

Става ме ние -все ставаме -тиа пари са за далаверите на управлиажащите -не са за хората!!! ЕДНИ АЛБАНСКИ ЦИГАНИ НИ МИНАХА!!!!! Нато евро саиузи -само на луната не сме !!!! докато нямаме ваншно правителство -нищто няма да се слу4и !!!!23 години все едно и сашто гледаме !!!!!Даржавата нямала пари - МИ И НЕГО ДА ГО НЯМЯ ,НАЛИ УЖ ДОИДЕ ДА ИМА ТАЯ СКАПАНА ДАРЖАВА ПАРИ !! троината коалициа му била виновна -ми тои да не мислише ,4е БАРАК обама е бил преди него ????? мисля 4е е бил запознат -НИАМА такова ефтино говорене !!!!!!!!!!!!1

Колега , това на българо-китайски ли е написано ?

За периода за който усвояваме 20 милиарда Гърците трябва да усвоят 400 милиарда евро....

НАРОЧНО СИ НАПРАВИЛ "МАЛКА ГРЕШЧИЦА" - ГЪРЦИТЕ НЯМА ДА ГИ УСВОЯВАТ, А ТРЯБВА ДА ГИ ВРЪЩАТ...

Ей, овчар, ти не разбра ли, че няма безплатно сиренце бе, абтърник?

Едва сега разбрах на кой плаща ББ... Херман Ван Шитерхол...

1 ноември, ден на Бойко Борисов...

Румъния ще опита да усвои 39 милиарда (31 без вноската). Нещата са напълно съпоставими с България. Коя страна ще се развива по добре ще зависи от: - Какъв процент от сумата ще бъде усвоена; - Какво, къде, как ще бъде финансирано - т.е. нивото на корупция в процеса на усвояване, - Напредъка на икономиката извън евро финансирането - външно търговски баланс; вътрешен пазар; заетост; технологии......... Цялата сложна картина се отразява най-точно от МАКРОИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ. Там си личи кой как се е справил. Иначе можем да се дърляме като зарзаватчии на битпазар до безкрай.

Стартовата позиция на Румъния в момента е 10 млрд. евро СТОП!

"СТОП" :) Не си си написал домашното май... "Румъния получи близо 39 млрд. евро след преговорите за бюджета на Европейския съюз (ЕС) в Брюксел бюджет, съобщава румънската агенция AGERPRES, като се позова на официални източници."

Щастливи сме да живеем в епохата на министър-председателя д-р Бойко Борисов и ГЕРБ, които превърнаха България в първенец на Европа! Гордеем се с вас!

Огън до изборите! Ще галсувам за ДЯВОЛА, но не и за ГЕРБ !

Какво ЩЯЛО да става 2014-2020 е хубава тема. Ама хайде първо да анализираме какво е станало вече до 2013. Т.е. това което вече е ФАКТ! А какво щяло да става и колко хубаво щяло да си живеем 2014-2020, то е ясно. Всеки така разправя преди избори. Колко пари получихме, колко усвоихме, колко ще върнем... Такива ми ти дреболии. Ако ви е удобно да обсъдим, ако не - здраве да е.

АЗ ВИКАМ ДА СИ ПОГОВОРИМ ЗА 3000 Г. ТОГАВА ЩЕ НИ ДАДАТ ОЩЕ МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ, А ДАЛИ Е ТАКА КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ?

Изтипосах им и една тема за следващия период. То ние българите все се зверим в близкото бъдеще, сякаш чакаме дядо Мраз с шейната А накрая получаваме..... Човек ако не анализира грешките си поне от последните няколко години няма как да напредне.

А аз предлагам да погледнем КАКВО СТАНА 2001-2009 г. Анализ и напред - анализ на 2009-2013 и чак след това анализ за след 2013... Поуките за вас не са ли важни?

Това е твое право. При сблъсъска на аргументи, ако дискутиращите са цивилизовани хора, губещи са само заблудата и лъжата.

на Бъда, най-накрая му дойде просветлението от горе, след като медитира 8 г. в Тибет.

Не БЪДА бе, КОМУНОИД, не можеш да се концентрираш и в сарказма си! Типично за вас... А Той е Левски, Той е БУДИТЕЛ! На тоя, дето е кръщавал досието, не му е празна кратуната, както е празна на повечето КОМУНОИДИ! Добро име Му е дал!

До тук сметката е ясна: на всяко евро разход от членството ни в ЕС имаме .070 евро приход. Т.е. ние сме СПОНСОР на ЕС. Въпроса е защо сме такива двойкаджии по усвояване на еврофондовете? И още по-неприятният въпрос е дали на чиновниците от ЕС положението не им е ИЗГОДНО?? Т.е. нямат мотивация да изискват промяна в корупционното идиотско усвояване! Сега ни припяват че нещатата щели да са различни. Ама ние тоя шлагер го знаеме - това е неувашващият хит за "Светлото бъдеще"...

КРИВА ТИ Е СМЕТКАТА, КОМУНДЕ! КОГО ЛЪЖЕШ? ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ ТУК СА САМО БАБИТЕ ОТ КЛУБА НА ПАРТИЯТА ТИ? КЪМ МОМЕНТА СА ДОГОВОРЕНИ НАД 96% ОТ ФОНДОВЕТЕ ЗА ТОЗИ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД. СЪЩИТЕ, КОИТО ГИ СПРЯХА НА ВАС, КОМУНДЕТАТА, ЩОТО МНОГО КРАДЕТЕ...

В ЦИФРИ: 13 МИЛИАРДА ЕВРО СА КОХЕЗИОННИТЕ ФОНДОВЕ ЗА ТОЗИ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД. ВНОСКИТЕ СА 3 МИЛИАРДА. ЧИСТО ЗА БЪЛГАРИЯ: 10 МИЛИАРДА ЕВРО ИЛИ 20 МИЛИАРДА ЛЕВА! НО СПОРЕД КОМУНДЕТО: 0,07 ОТ ВНОСКИТЕ, ДЕМЕК:210 МИЛИОНА ЩЕ ПОЛУЧИМ. ЛЪЖЕ ВИ САМО С 50 ПЪТИ! НЕ Е МНОГО КАТО ЗА КОМУНДЕ! АКО БЯХА ТЕ НА ВЛАСТ, ТАКА ЩЕШЕ ДА Е..

Не е крива. Дори няма нужда да се спори прав ли съм. Истината е на моя страна, а тъй като въпроса е много важен за всички нас то се съмнявам някой да остане неинформиран. А който иска да си прави сметката сам - за по-убедително. Искрено се надявам управляващите да се светнат и да заемат адекватна позиция. Готов съм дори да ги консултирам ако желаят. И въпроса не е само до парите от фондовете. Една стабилна икономика не може да разчита само, нито дори главно на тях! Нетна печалба нямахме и няма да имаме, но влизането в ЕЗ би могло да промени това. Боже, започнах да обсъждам с евтина полит клакьорка. Ужас! Дано и някой друг го прочете....

АМИ АКО ДО ТОГАВА ДОЙДАТ МАРСИАНЦИТЕ ИЛИ СВЪРШИ СВЕТА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

КОМУНОИДЧЕ КАЛИТКОВО, предишните при спрени еврофондове построиха повече от мутрата, задвижиха икономиката да генерира приходи, напълниха фискалния резерв, а сега борисов пълни резерва с нови външни заеми за да може да КРАДЕ МИЛИАРДИ!!!

ГЛУПОСТИ! ЗАДВИЖИХА СИ СИ САМО ДЖОБОВЕТЕ! И ТВОЯ, КАТО НА ВЕРЕН СЛУГА.

Кое е глупости??? Когато фактите говорят, ако обичаш да замълчиш !!!!

Варненският театър търси нови артисти, давай БУДА

Добре!! Нека поне половината неща се случат които казва Борисов нека да се възстанови бизнеса в България да спре мизерията...тогава аз ще съм първия който ше гласува за него.

Кои политици са по умни българските се хвалят с 15 милиарда за 10 години а Гърците за 10 ще вземат 400 милиарда за същия период...

Нашите политици трябва да си повярват и да искат смело Гърция с нищо не е по-голяма от България.

ПРАВ СИ КАТО КОМУНДЕ... НЕ ЗА 10 , А ЗА 7 ГОДИНИ. БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ 15 МИЛИАРДА, А ГЪРЦИТЕ ЩЕ ИМАТ ДА ДАВАТ 400 МИЛИАРДА... ТОВА КОМУНЯГИТЕ СТЕ ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ КАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ФАКТИ И ЦИФРИ. ИЗУМЯВАТЕ МЕ С НАГЛОСТТА СИ! ХОРАТА НЕ СА ТОЛКОЗ ПРОСТИ, КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ! ПРОСТИТЕ СТЕ ВИЕ!

На празен Калитко комунистите са му виновни, а не празната му глава, ти освен комунисти да виждаш и бели мишки. Я не пълни темата със спам!

Много ясно, че ще обещаят повече, след като и без това ние не ги усвояваме. Избираме си политици, дето пари на готово не могат да вземат, защото мислят само как да присвоят средствата.

Усвояването им не зависи само от българите, зависи и от западните институции. Тук има явно неравноправие вижте Гърция. Със самобичуване освен белези друго няма да си докараме.

НЕ Е ВЯРНО! НЕ ГИ СВОЯВАХА КОМУНДЕТАТА, ДАЖЕ ИЗЦЯЛО ГИ СПРЯХА. УСВОЯВАНЕТО ПО СЕГАШНИТЕ ПРОГРАМИ ЩЕ НАДМИНЕ 95%. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ И БОКО, МАКАР ТОЛКОВА ДА ГО ПЛЮЕТЕ. ЗАТОВА И ПЛЮЕТЕ, ПРОСТО ЗАВИЖДАТЕ..

Празен калитко спри пиенето, че освен празни думи нищо не казваш.

Когато ги усвоим тези парите ще говорим, защото обещанията на Европейският съюз никога не се покриват после с реалностите. Обещаното не е като полученото.

Дръж се Бат Бойко , българите сме с теб ! Никой българин няма да гласува за хора като СерГей НестаниШев , Лютив Бустан , Пръмова , Нейнски и др. подобни!

Ние сме феномен, народ от ангелчета, който не знам защо ражда политици-дяволи. Абе, смешници, къде другаде политиците са баш от народа, т.е от село. Данеби да падат с парашути отнякъде, или да са ги правили в Сиера Леоне. Наши цървули са ги правили, най-често в пияно състояние, както впрочем повечето...Лумпените, крякащи не по площадите, както правят другите народи, а само пред компютрите, да се освестят. Те ни натресоха псевдодемократите, те само мрънкат и хвърлят грозна пяна наоколо, те са страхливците, които като са анонимници, са много ербап, но ако хипотетично дойде предишната власт, първи ще се юрнат за партийни книжки. Не всеки народ е излъчил над милион доносници, а само такъв, пълен със страхливци и раболепници. Мишки, на които всеки ден им подхвърлят по някоя партенка и те като озверяла глупица се нахвърлят помежду си, докато хитреците изпапат сиренцето. Нещастници....

Айде още един българомразец храбър. Най-му приляга да плюе българският народ дали платено или по вдъхновение не е ясно. Иначе по планетата живеят само ангели небесни без българите де те са дяволи черни?!

ще ми плати да пиша тук? Кой ви чете? Все една и съща група се дърляте и псувате и никой не ви обръща внимание.

Струва ми се естествено след като е най-бедната държава в Европейския съюз, да бъде и най-големия нетен получател. Ако нещата продължават както през последните 4 години с правителството на ГЕРБ, ще продължиме да генерираме само престъпност, мизерия и социални проблеми - нормално е Европейската комисия да е загрижена за България. Аз лично бих желал да живея в страната, която е най-голям донор примерно нещо като Германия или Норвегия, но за съжаление вместо от икономисти България 20 години се управлява от будисти.

ГЕРМАНИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА УПРАВЛЯВАНА ОТ КОМУНИСТИ.... ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ ПРИЕ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ И ОТСВИРИ ВСИЧКИ КОМУНДЕТА КАТО ТЕБЕ ОЩЕ ПРЕЗ 1991... ЗАТОВА СА И ДОБРЕ.. КЪДЕТО СТЕ МИНАЛИ ВИЕ КОМУНДЕТАТА, САМО МИЗЕРИЯ И ГЛАД СТЕ ДОНЕСЛИ...

Калитко ти плюеш комунистите, а тук става дума за развитието на капиталистическа България, коментарът ти е ни в клин ни в ръкав.

О, глемия капиталист, как си? Къде ти е икномиката, производството, работните места, стандарта на живот? Или ще се похвалиш със законност и справедливост?

Абе КОМУНДЕ, вие като сте се маскирали като гробарчета, да не мислите, че не виждаме, че сте пребоядисани КОМУНДЕТА?!??? Народът ви се върза да гласува за вас, а вие гробарчетата се оказахте най долната пасмина!!!

Естествено 16 прав си!

КОМУНДЕТАТА ЩЕ СИ ПЛЮЯТ, ТЕ САМО ТОВА МОГАТ, ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ БЪЛГАРИ... А ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОВА Е ОГРОМЕН УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ. БРАВО!

Ако това, че сме най-бедните ти се струва огромен успех, значи ценностите са ти сериозно объркани. Огромен е успехът може би за тези, които ни ограбиха, не и за тези, които плащаме сметките.

НАЙ-БЕДНИ СМЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БКП/БСП. ПРЕЗ 1939-ТА БЪЛГАРИЯ Е НА 7-МО , А НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕВРОПА. ЧЕРВЕНИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ ПРОГИ=ОНИХА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ В ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ - ДА СИ ВАДЯТ ХЛЯБА НАВЪН. ДОРИ В РУСИЯ ЗАБРАНИХА КПСС ПРЕЗ 1991. САМО ТУК ОЩЕ СИ ВЛАЧАТ ДЕЦАТА НА ПОЛИТБЮРО ВМЕСТО ДА ГИ ИЗГОНЯТ С КАМЪНИ... НЯМА ПО-ГОЛЕМИ НЕКАДЪРНИЦИ И КРАДЦИ ОТ "СОЦИАЛИСТИТЕ"...

Дръж се Бат Бойко , с теб сме , не си съвършен , но на фона на Станишев , Лютви Местан . Пръмова, Сакс-кобург-готски(последния да затвори вратата) и др. ти си най-добре!

"България става най-големият нетен получател в ЕС"...отзад

Освен "Буда" има и още 1-2 други вербовки, с интересни имена.

Варненският театър търси нови артисти

"България става най-големият нетен получател в ЕС" Я, кажете кой е тоя нахалник, който си позволил да ни превари като "брутен получател" хе-хе

Ако не верваш на Буда, иди и попитай Барозов (португалския)дали това е истина?? Според мен Буда за пореден път лъже като сръбдси циганин!!??

Хубаво, ама що е най-бедна?

Защото е ОКРАДЕНА от КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ. 150 МЛРД.ЛВ. ЗА 20 ГОДИНИ!

И Бойко Борисов не е крал милиарди от тези пари ли? И той не е от БКП ли? Дясната ръка на Живков. Така става като няма лустрация. Пълна олигофрения накрая.

Не мислете, че това е благодарение на ББорисов. Всичко това е договорано още при преговорите. Не вярвайте, че заради неговата харизма ни дават повече пари.

Буда, милият, сред европейците гледа като теле в железница, нито знае на къде да се обърне, нито знае кога говорят на него. Тия са се уплашили че ако това е министър-председателят на един народ, то народът ще е труден за обрисуване и панически се опитват да ни задържат далеч от държавите си, далеч от трудовите си пазари.

Чета по-долу и за кой ли път се убеждавам - нема по-големо мрънкало от българина. И като му даваш пак мрънка.

Когато Ви прочетох не се изненадах това са просто едни заучени фрази. Кагато не Ви е изгодно ги повтаряте до втръсване. Но то е за ваше успокоение........Напротив българина трябва най- сетне да се пробуди и да пита да задава въпроси а не да си мълчи. А не като г-жата с лука от ВМЗто като и дадат 150лв. да се радва, че чак да се чувства неудобно. И да се извинява. Но повечето хора са покорни безлични. В крайна сметка трябва да сме наясно къде и за какво ни се разходват парите! Да се търси персонална отговорност от преговарящи. А не колективна безотговорност и да не се продължава по същият начин.

Българинът отдавна е загубил разсъдъка си. Но това не е най-лошото, Българинът е особено горд с това, и смята всички, които не са, за по-долни и едва ли не "заблудени", и иска да ги накаже и дори "просвети", за да стигнат на нивото на неговата загуба на разсъдък..... да не се чуди после защо инглизи и шваби не го искат на трудовия си пазар....и защо парите се дават на Буда за да държи тази неразсъждаваща пасмина в кочинката си....

Българинът не мрънка, а е видял и живял и знае, че го залъгват да трае, а после ще му обяснят защо не могат да му дадат.

260 милиона лева ще получим и за спрените четири реактора на АЕЦ "Козлодуй" (увеличение със 75 млн. евро спрямо първоначалното предложение на Европейската комисия, въпреки че България настояваше за 460 млн.)...???

Абе будистите ти казват, "най-голям нетен.." ти пак за някакви реактори" и някакви си 220 млн шера ... хаха

По добрия вариант г-да управляващи щеше да бъде,ако поискахте затваряне границите за ВНОС на стоки от чужбина по този начин народът щеше да има работа и пазар за стоката си и щеше да ви боготвори вместо да се отвращава от вас...На тези пари не се радвам защото се сещам каде ще отидат...БОГ да пази БЪЛГАРИЯ..

Получаването на 2 мирлиарда повече през периода 2014-2020 г. е логично и то е свързано в голяма степен с факта, че през по-голямата част от периода България ще получава пълните субсидии в областта на селското стопанство, а не че българското правителство се е "преборило"геройски за тези пари.

много партийни функционира коментират тази статия. Истината е проста нищо не се усвоява. Трябва по-добре да се прави тази работа. Но парите да отиват по предназначение. Не да се вземат от ДБ и да се тупкаме ,че нещо сме направили. Добре две магистрали направили.Похвално! Но къде ги инвестициите? Хвалим се с ниските данъци. Пак похвално. Но резултат Няма. Следователно нещо в икономическата среда не е наред. А таква среда се създава със Закони. Които трябва да се Спазват от Всички до един!Докато не се мисли само и единствено за джоба си Законотворците ни НЯМА ДА ПОМРЪДНЕМ НИТО МЕТЪР!!! Жалко за страната ни и най-вече за българският Народ! Грехота е че не се усвояват фондовете!!! А на тези хвалби никак не вярвам от страна на премиера! Мили сънородници мислете с главите си по изборите!!! Търсете правата! Които ги имаме по конституция!!! Трябва да се събуди гражданското обещство. А не пребоядисани да ми се правят на много загрижени! От такива нямаме нужда те са просто политически и икономически ХАМЕЛИОНИ!

Посочи ми двете магистрали, че нещо не съм разбрал къде са. Имаме само малки участъци от магистрали, а и те на няколко пъти се наложи да се отремонтират!

Ей, да не им покажеш чужди пари на комундетата. Погледни,какво става. Пощуряха от активност. 1016 активиста досега. Спокойно за вас ги издействахме, до изборите няма да харчим от тях. Обещаваме.

Какво се получава? България плаща данък членство на ЕС, който е почти рамера на тези помощи, от джоба на всички Българи, а после тези европомощи отиват в шепа фирмички. Поредния начин за прехвърляне на държавни пари в частни ръце....

"България става най-големият нетен получател в ЕС"...............от това ще спечелим НИЕ управляващите, като доообре усвоим средствата чрез нашите фирми, а не Вие ----заблудените народни хора, Вие няма да го усетите......само заглавието Ви стига.....и трее да Ви даде повод да гласувате за Нас.......хихихих.

Българите не знаят, какво представлява валутният борд, и защо той е това което ни спира развитието. С валутния борд имаме 3 възможности за развитие: търговски излишък, чужди инвестиции и кредитна експанзия. Търговски излишък отдавна не сме имали и няма да имаме, защото лева е много надценен спрямо качеството, а и почти нищо вече не произвеждаме. Чуждите инвестиции като влезнат в краткосрочен план е хубаво, но след като си развият бизнеса печалбите се изнасят извън България и пак обедняваме. Кредитната експанзия свърши. Тя беше заедно с имотния балон. Поживяхме добре. БВП-то се беше вдигнало драстично, всеки купуваше плазми, телефони и апартаменти. Вече няма и скоро няма да има. Така че ако не падне валутния борд за да може БНБ да вземе контрола, скоро пари не очаквайте да видим и стягайте коланите, защото ще става само по-зле.

ВСИЧКИ ПАРТИИ, ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ ПЛЮЯТ СРЕЩУ БОЙКО И СА ПРОТИВ ГЕРБ, ДОРИ ПРЕДИ МАЛКО ЕМО КОШЛУКОВ ПРОЧЕТЕ ИЗКАЗВАНИЯТА НА НАДКА ГАРАЖА, НА ИЛИЯНА ЙОТОВA И НО НДСВ ЕВРОДЕПУТАТИ КАК СА ОПЛЮЛИ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА С ПРИКАЗКИ, ЧЕ И ПРЕЗ ТУРСКО НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА ДИКТАТУРА И ГРАЖДАНИТЕ СЕ СТРАХУВАЛИ ДА ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ. ПРЕДСТАВУТЕ ЛИ СИ КАКВИ НАГЛЕЦИ СА ТОВА?!! ВСИЧКИ СА СРЕЩУ БОЙКО, НО НАРОДА Е С НЕГО!!!

Той "народа" и с Тато, и с Царо беше, но видЕхме до къде я докараха...

На КРАДЦИТЕ искам да кажа - СТИГА КРОЕЖИ КАК ПАК ДА КРАДЕТЕ! Каквото сте ОТКРАДНАЛИ, стига ви е. Инвестирайте ОТКРАДНАТОТО за по-добро бъдеще на вашите деца, така ще помогнете и на много несретници, които не могат да се справят сами и все трябва да работят за нещо... Стига КРОЕЖИ пак да хванете бюджета, на него разчитат повече от 2 млн. пенсионери. Сега е КРИЗА, урбулешките времена с излишъци няма да ги помиришем следващите 10 години минимум. Няма да има чужди инвестиции в курортни апартаменти по 20 млрд. на година. КРАЙ С ТОВА! И не ламтете толкова за власт, че ако я вземете, да не се окаже, че не знаете какво да я правите! НИКОЙ НЯМА ДА ИЗТЪРПИ СЪЩИТЕ КРАЖБИ, както беше 2005-2009! В това можете да сте АБСОЛЮТНО СИГУРНИ. Няма вече скрито-покрито! Хората вече се съБУжДАт, не са БУДАли!!!

Само още малко ще крадем, до май тази година и после след изборите - пак!

krassikat@

Не съм и очаквал, че ще стигне докъдето трябва, но нейсе..

Къде ти е добавената стойност умнико? Винаги трябва да се мисли за това, но явно за вас будистите е трудно упражнение.

Виждам като на длан, почти като баба Ванга - ЛЪВЪТ СЕ ГОТВИ ЗА СКОК - това е България в момента. Всички ИЗВЪН България ни го казват! Язък че умря пророчицата, да ви го каже и тя... Узрели ли сме вече да го осъзнаем, да се захванем за работа и да направим България райско кътче, където за да влязат, ще плащат скъпо и прескъпо. Имаме ли този кураж, тази смелост да мечтаем за по-добро? За по-доброто бъдеще на нашите деца?

ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТЕ НИ НАПРАВИХА РОБИ НА МОНОПОЛИ И ОЛИГАРСИ

Буда се гаври с червените плужеци а те си мислят ,че ги богославя. Това може да се върти, само в главите на болните червени мозъци.

Забелязвам, че на българина не му е ясно, че става въпрос за неговия живот и неговото бъдеще, и за България. Някаква война се води тук между БСП и ГЕРБ... Тъжно.

Нека кучетата си лаят , кервана видно си върви. Ако няма завой на ляво, края на пустинята ще е по-близък.