Борисов: По-изгодно е да увеличим вноската в бюджета на ЕС

По-изгодното за България е да се увеличи вноската в бюджета на ЕС, заяви премиерът Бойко Борисов в Брюксел, където участва в заседанието на Европейския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: По-изгодно е да увеличим вноската в бюджета на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като изключим по-лесното пътуване по Европа, каква полза извади България от ЕС? Аз лично не я виждам. От слогуване на СССР минахме на слогуване на някакъв политически елит, който даже не го избираме.

Циганите данъци не плащат така че ние сме на ред ЧЕСТИТА ТУДОРИЦА

интересно ми е как ли ще бъдат описвани и представяни днешните водещи български политици участвали във властта след саморазпадналата се бивша диктатура на бкп и дс във учебниците по история ,дали ще бъдат за пример и гордост на децата и бъдещите поколения(или ще бъдат описвани и преиначени биографии според тези които са на власт) ?дали този период ще бъде гордост или срам и унижение за нормалният българин?

ами как -никак,щото ако я караме така след няколко десетилетия няма да я има страната ни ..престъпниците отдавна ще са офейкали далеч и ще си харчат откраднатото от нас/не ,че сега не живеят като крезове/

Кат та барнаха по празната кратуна и ко стана,насра ли са бе ,мангал тъп!

ОК."Пич",но с твоите пари-дето ги окраде от държавата и народа ,до кога ще го траем тоя помияр !

като увеличим вноската с пари демек, ще ни признаят със постигнатото от корупция и организирана престъпност градено и пазено толкова години и ще ни допуснат във заветният шенген,а боико ще бъде писан в българската история,като наи галеният по главата български човек от наи богатите и влиятелни хора на европеиската икономика!а защо не и да му издигнем паметник бюст!

много послушно и дашно е нашето балканско момче бе!а така бате,само дето си правиш сметктите без кръчмаря!какво ще стане ако приемат по напред в шенген мамалигарите на север,че са по напреднали от нас във всяко отношение!ами ако еврото се разпадне,тя германия си е богата и добре,тя не е беняшката колиба като нас българия!тук мисля ,че трябват наистина сериозни политици да измъкнат българите от сегашното блато!

на всяко платено от българите 1 евро се връщат 3 от които 2.50 се крадат от свинете в парламента и остават 0.5

На тоя му е изгодно, дали от ГЕРБ ще събира парите, че е толкова смел?

Няма ли кой да го върже тоя главоч!само го тупат по кратуната,голяво уважение му изказват!

Да бе да им шарим. Понеже Боку клекнал.

Увеличаваме вноската на Бъгария за ЕС, защото я плащат българските данъкоплатци. Но не намаляваме парите, които ЕС дава на България уж за ифраструктура и селско стопанство, защото от тях 99% отиват в джоба на Борисов (е, махнете някакви части от процента, дето той пък плаща на пазвантите си). Пълна прозрачност има в действията и изказванията на любимия министър председател на българския избирател. Честито на печелившите, изберете си го пак.

истината е, че бюрократите в брюксел го закъсаха здраво откъм заплати, раздут персонал и пари за безотчетно разхищение, след като великобритания напусна продъненото корито наречено ес. питайте другаря юнкер, какво му отговориха от швейцария на предложението му да влязат и те в ес. борисов ще дава повече, но с помощта на заеми, познайте откъде и кой ще ги плаща. не вярвам да е внукът му. пък уж "комунизмът" си бил отивал,,,,

Увеличаваш бай Жендър, но на наш гръб и вашите заплати увеличихте пак за наша сметка. Увеличаването на заплатите ви трябва да бъде обвързано с жизнения стандарт на хората, които управлявате. Нисък стандарт в страната, значи управлявате некадърно и съответно не си вдигате заплатите. Тунеядци мръсни.

,,...Парламентът на канадската провинция Онтарио прие закон, предписващ отнемане децата от родители, които критикуват нетрадиционните извращенски бракове и гендерната идеология на хомосексуалистите. Християнските семейства в Канада нарекоха закона Бил 89 тоталитарен, понеже новият закон позволява отнемане на децата от всички вярващи, придържащи се към традиционните ценности и възпитаващи своите синове и дъщери в традиционен дух. Освен това, правителствените органи в Канада вече имат право да забраняват на традиционни семейства да въпитават или да усиновяват деца. В него са добавени термините гендерна идентичност и гендерно изразяване, като главни фактори, които задължително се вземат предвид, за отнемане децата от родителите. И това щяло да се прави в интерес на децата. Същевременно новият закон изключва вероисповеданието и системата от ценности, в които родителите са възпитавали своето дете, от факторите, които с занапред ще се съобразяват ювеналните служби...,,???

борисов е мекотело независимо от охраненият и дебелашки вид -типично като за български депутат политик !във ханделсблатт четох че австрииските власти не се поддават така лесно( като български политик) на немските представотели за увеличение на вноската за евросъюза заради брексита!австрииците- казват щом като евросюзът е вече по малък защо да плащаме повече евро?ето разликата от посткомунистически политик на проядена от корупция бедняшка колиба и нормална и цивилизована държава със култура и самочувствие!

ТОДОРОВА,КЪДЕ И ПРЕД КОГО Е НАПРАВЕНО ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ - С ТОВА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВАТЕ ИЛИ ПОНЕ ЗАВЪРШВАТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА -ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!

Колкото и да ламптим за Шенген, това няма да стане до като оглавяваме класациите по корупция. Просто онез не го казват в прав текст. То и нашите политици го осъзнават, но го пестят на хората за истинската причина защо не сме в Шенген.

раздавай парите ни,разхищават,а пенсиите са мизерни и геноцидни,нямате грам срам

Този човек и бандата му всеки ден ама всеки ден измислят по една простотия Точно си помислих че днес се мръкна без простотия и ето на ...

"По-изгодното за България е да се увеличи вноската в бюджета на ЕС... ...България е сред нетните получатели от бюджета, като средно НА ЕДНО ЕВРО, ВНЕСЕНО в бюджета на ЕС, страната ни ПОЛУЧАВА обратно ТРИ ЕВРО." За да се разбере колко изгодно/неизгодно е членството ни в ЕС, би трябвало да дадете разбивки по години - колко членски внос е платила България и съответно колко е получила. Изводите можем сами да си направим. Например, чл. ни внос за последните 2 години е: "Частта от вноската на Република България в общия бюджет на ЕС, изплатена за 2017 г. от централния бюджет, възлиза на 888,2 млн. лв..." Колко сме получили?! "IV. ВНОСКА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА 2018 г. е 1 133 942,7 хил. лв." Вноските растат съобразно ръста на БВП...ББ е мераклия още да ги увеличим... ... А косвените загуби от членството ни на колко варират?! Колко е загубата на РБ от затварянето на блоковете на "Козлодуй"?! Колко е загубата от затварянето на "Белене"?! Колко милиарда зарови България в него - 4 милиарда? 5 милиарда?! А от "Южен поток"?! ... Като се тегли чертата, да не влезем в ролята на гърците, които уж Европа спонсорира, а всъщност Германия печели от Гърция: "Кредитите за Гърция и покупката на гръцки държавни облигации е донесла на германската държава печалба от 1,34 милиарда евро, пише вестник "Зюддойче цайтунг". Информацията се съдържа в отговор на финансовото министерство на въпрос на фракцията на "Зелените" в немския Бундестаг."?! ... Преките печалби и косвените загуби от еврочленството са като "щастието" от най-ниските преки и най-високите косвени данъци в РБ...

В това правителство нещо не е наред. Не се срещат, не разговарят, всеки си плещи каквото му дойде на ум в момента, в който му тикнат микрофон под носа. Преди две седмици ни обясняваха, че България не е съгласна да плаща по- висока вноска. Сега пък друго. 2020 ще намаляват субсидиите за земеделците, заради бежанците. Как така ще ни е изгодно да даваме повече пари на Европа, при положение, че сме потънали в дългове и пари няма за нито един сектор. За да галят Борисов по главата и да го канят на вечеря с 16 премиери и гащите ще ни свалят.

Ха така увеличавай!Народът ще плати! Как не те е срам бе бандит с бандит!

Борисов маи ще подава оставка отново тази година. Има доста опит в това.

вече няма да подаде оставка, защото знае, че народа толкова го мрази, че ще гласува за магаре, но не и за него. Само с аркадашите по крадене не може да спечели следващи избори

Най-изгодно за Боката е народа да си даде всичко на ЕС а те там да го галят по кратуната. А аз предлагам да не им даваме никакви вноски а да им дадем Боко, да го сложат в клетка, отпред с автомат за билети, и сума народ ще се нареди на опашка да го гали. Повече ще изкарат от нашите вноски.

Изглежда Борисов в третият си мандат като премиер, тотално абдикира от отговорност спрямо България. Вече няколко месеца води пълна анти-политика.

бе няма ппроблем да я увеличим, ама ти от твоите кашета я плащай!

Каза Вожда ! И от кого ще сваля деветата кожа ?О останалите в България пенсионери,цигани или мутри ?

..." аз сам прост ..вие сте прости ..затова се разбираме " !...та викаш господин " премиер " ..целта на EC бе да ни разбие тотално икономиката ..за да ни покаже ,че хем може да не произвеждаме нищо ..хем да живеем като западноевропеици ?!?!???!!...и сащо казваш ,че те (EC) ни давали 3 евро а ние им вращаме 1 евро...значи автоматично ни остават 2 евро от дадените 3. ама лошото е че те не ги давaт на нас (народа ) ..а ги давит на теб от които ти си правиш удражки и за нас я остане половин евро я не !...безработица и мизеря колкото щеш...а само ти се радваш !?...не мислиш ли господин "премиер ,че нещо не е наред ...ама много не е наред ?!!

Недей че ше дигне кръвно ако му нарушиш баланса за Кабо верде.

...ами да се праждосва да си лекувца кравното ...а това че хората масово танат в нищета и мизерiя ..него не го притеснява ...важното е евро извратеняците да са доволни ?!!..то не случаино имаме поговорка..." даи на простiя власт и ела му виж акала " !...лошото е че тои наистина взе да се васприема на сериозно ! ..никога Balgaria и балгарите не са били по- зле от сега !!!...да разбиеш и да окрадеш цяла дарjaва..да накараш населението да се скита в други дарjaви да тарси поминак и препитание и да се хилиш като ряпа ..колко си бил успешен ...това си е дiaгноза !!!

Да! ще утроим вноската! Ще изнесем още един милион роби и проститутки! хайл Меркел! хайл европата!

Нали нямаше да се увеличава вноската? МВФ ВИ КАЗА ДА УВЕЛИЧИТЕ ДОХОДИТЕ А НЕ ВНОСКАТА В ЕС!!!

Тази Мутра Борисов за какъв се мисли ?????

Тя е несменяема. Убедих, се че българският избирател е върл почитател на тиквите, и вари го-печи го, тиквата си избира и тя ще го ръководи още дълги годии в либералната икономика.

Ама разбира се, че е по-изгодно! така и така сме на последно място по доходи в Слънчевата система, какво ще ни стане още да ни издоиш, може пък да не оцелеем и да си живееш сам-самичък на 110 хил км2. Ще си строиш пътища, хотели и каквото душата ти сака.

е по-изгодно?

Народа,еееееей изпихте ни кръвта кръвопийци

най-важно им е да не намаляват парите по програми, че от тях 3/4 се краде. вноската могат да увеличават колкото си искат, нея я плаща народа с данъци!

Купи си на28-мия етаж в новострой квартира,пътувай три часа до работа и още толкоз обратно, радвай се, че бензина е евтин и пълни у резервоара месечно...Момче на толкоз хотино място живееш, че самолетите за масква са пълни само с рашки, даже и бг туристо не стъпва там на красноя площад да се звери на мумията и други достопремечательности...

Бегай в Киев изрод Укропски ,нали видя какво правим с Укрите в Бургас !

Е, да, той Борисов нали не ги вади от джоба си парите за ЕС вноските. Що да не смъкне още няколко кожи от данъкоплатците, на чужд гръб и 100 тояги са малко.

Дайте да дадем едни много големи пари на Африка, на всички и по много. Камерун, френско Конго, наред. И на Азия. По-натам и на Южна Америка. За Украина също изцяло поемаме текущите им разходи. За да се оправят и да не пращат мигранти. Саудитска Арабия ще ни помага с джамии междувременно. Многоцелеви изтребители-и Грипени и Ф16, да няма сърдити. Да удвоим вноската за ЕС, даже може изцяло да поемем липсващата британска пара. И толерантност. А за вас драги зрители-ценности. И джендър обучение на децата ви. И да се стягаме, защото имаме да сдържаме Русия. Че се е разгонила и става все по-агресивна.

И ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ МНОЖАТ КАТО ЗАЙЦИ И ДА ИДВАТ ТУК, КЪДЕТО ПО ЗАРЪКА НА БАБА МЕРКЕЛ ЖИВЕЯТ ПРЕКРАСНО БЕЗ ДА РАБОТЯТ...

: ) + 100 Много хубав коментар! Докато не ликвидират белите европейци, нема да се спрат тия продажници. Пари има само третополови, за африканските племена и за бурканите в Азия, за пенсионерите и децата в България - не. Ум царува, ум робува и ум патки пасе. Ние, всички българи, носим вина, че група бавноразвиващи се водят държавата ни към гибел.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Математиката е точна наука:внасяш 1евро,получаваш-3евро от тях 1евро връщаш да не питат къде ги влагаш, 1евро за ГЕРБ и 1евро влагаш в икономиката като си вземаш законните 30% такава е сметката.Ще кажете ама това е нашето евро? Тъй де наше ама ходило на екскурзия в Европа. ,,Които дава комата той ми е брата"

"средно на едно евро, внесено в бюджета на ЕС, страната ни получава обратно три евро" НО от тези три евро две и половина, под различни форми, се връщат обратно в бюджета на ЕС. Жалко, но е факт!

а за нас изгодно е да ви вземем всите заедно е #европата и да ви фърлум у мариянската падина!

ХА, ХА, ХА! Ами увеличи го бе КРЕТЕН, но не се надявай да вземеш нещо от мен!!

Снимката е фотошопната, махнали са преводача

След тази безобразна гавра с хората двайки ЧЕЗ на Гинка от Пазарджик, задължително е правителството да си ходи!!!!!!! Едвали може да се падне по-ниско!!!!

Мутрягата дебела иска да покаже, че и Корнелия и Радев и Рашетников са прави, като твърдят че Борисов е прост и за нищо не става!!! НАй-англо се гаври с оскотелия народ!

Съвсем ще загроби България , а вие продължавайте да си го избирате като по-малкото зло . Всъщност , той е най-голямото зло.

Другарю Борисов, имам едно предложение: Щом за всяко платено от нас (не от теб) 1 евро "в България се връщат 3", що да не се напънем да внесем цялата липсваща сума - 10 милиарда? Тогава би трябвало да се върнат 30 милиарда! Ама, ще кажеш, откъде пари? Ка откъде - ще вземем едно заемче, като ония 8 миларда, верно ще има лихви, ама още на първата година сме избили и заема и пихвите! И после като настане едно папане....Даже предлагам от твоята парламентарна група ОПГ ГРОБ да внесат проектозакон по темата и от всеки 30 милиарда, постъпили обратно, директно 10 да са лично да теб, други 10 за ПП ГРОБ и последните 10 - за феодалите от ПП ГРОБ по места, та да не надигат глави много-много, а и да организират изборите, че трябва пак Вие да сте на власт, да та върви далаверата с милиардите... Опа, не остана за заема!!! Ама моля Ви, не се кахърете - ние, народа, ще го изплащаме и него, и лихвите, важното за нас и "стига ни тая награда" е да ни свети банкянското Слънце, па ще караме на фотосинтеза, това вече го умеем!!!

за тази изцепка на боцето,.. юнкер го погали по главата като "папа-четвърти"!!;))

Нее папа четвърти а четвъртия папа...