Борисов: Плътно да затворим границите и ЕС да влезе в НАТО

Продължавам да считам, че плътното затваряне на границите на ЕС, каквито и усилия да ни струва, ще е в пъти по-евтино от това, което впоследствие се случва.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Плътно да затворим границите и ЕС да влезе в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко ще събудте Де Гол и тогава само господ ще може да ви спаси от онзи лудият французин.За разлика от теб онзи е истински генерал и не му пука да стреля по такива като теб !

НАТО е американски военен съюз, в който ЕС нямат думата, само изпълняват. ЕС е по идея на световните банки и няколко корпорации, и се управлява от тях. Къде си тръгнал да даваш определения бе тъпунгер...

И как бе, Борисов, да затворим границите и ЕС, след като точно ЕС-Парламентът вече реши да събира джагалите от цял свят в Европа? Да не би да не знаеш, че: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

НАТО е военен съюз, както е била Антантата.. Всъщност преди да се появи съюза Антанта, най гоемите сили са се разделяли между Великобритания и Франция, до войната между Германия и Франция през 1870 г, когато Франция губи. След това Съюзите почват да се оформят около Германия, а от друга страна- Великобритания и Франция... Същото е и сега... Основната ЗАПЛАХА за Европейския Съюз и САЩ са Арабите и негрите , които се въдят като Скакалци и мравки и затова почват да нападат към Европа и САЩ. В момента, Турция е като един Шпионин на арабите в НАТО. Турчина Ердоган свали руски самолет над Сирия и убиха Рускяи посланик в Турция... НВместо НАТО, трябва да се направи НОВ СЪюз, без Турция... А Европейския СЪюз трябва да бъде РАЗТУРЕН, да изгоним арабските и африкански Нашественици. И после да се направи Нов Европейски Съюз

Тиквоний много си е повярвал! Направо геополитик го раздава - знае 2 и 200 - малее каква деградация е както в България, така е целия Западен свят щом една СИКаджийска мутра им дава акъл как да си плетат геополитическите и военно-финансови комбинации - накъде върви светът?!

Бацето вече ни оправи един път с бежаняците с уйдуйрмата с Тато Ердоги! СЕГА СЕ Е разкахърил за Кралицата и току виж ни оправил и с Брекзита!?.

Никога не съм опълномощавал Борисов да защитава моите интереси пред света,защото никога не съм и няма да гласувам за него. Моите интереси не съвпадат с неговите. Неговите са обида за нацията.

Дай предложение!

тоА, както е тръгнал, скоро ще поиска и Варшавския договор да вкара в НАТО. И целия СИВ в ЕС. ---------------------- Защо не му монтират един тъпомер, най-после? И като прегрее, да му запуши отзад, та дано се усети, че трябва да мълчи.

Цирк Буш безплатно в Брюксел, каква Опера преди 27 години, тотално изкукуригал, всъщност тя простотията не ходи по гълъбите , а по хората и колко е хубаво да си номер 1 и да си плещиш каквото ти се иска

Видно е,че тоя е болен мозък ,но завалията съвсем е изтрещял.Грандиозни идеи на тотално сбъркан екземпляр.Абе колко ли смуче от краварите,за да им робува на амбициите? Скоро ще го включат в рекордите на Гинес по мания за величие. Ако не беше толкова жалък ,щеше да е смешен.

Образно казано Тиквата си е 150 килограмов пинчер на Световната сцена. Щеше да е смешно ако не бе трагично за всички нас.

Ако робуваше на краварските амбиции нямаше да иска общо европейско членство в НАТО.

dimitrez79@yahoo.com

Дори бих казал че пречи на говедарските интереси. Иначе щеше да има общ флот с Румъния и Турция и трета ръка изтрбители, вместо туристи, учителски заплати и много други (защото става въпрос за много милиарди)

мислиш, че всички страни членки на ЕС... ще хукнат доброзорно да влизат в Нато- военният съюз, защитаващ единствено господстващите американски интереси! Дреме им на хамерите- натовци за интересите на Европа!Добре е, че някои евродържави имат по- Умни Водачи от нашите и не искат да влизат в нато заради свободата си... иначе, поради "несходство в характерите" ще се изпотрепем помежду си бе!...Свободата Санчо, Свободата!...Никой Умен - не иска да бъде нечии слуга/васал?!

Боко, страдаш от остър волунаризъм. Но няма да умреш от него. Ще те погуби жаждата за власт.

С тез умни приказки Бокчо ще ни натика в некоя войница !

Банабова република Боколандия... ква войнице... той само разсмива всите големи кратуни... такава Болна програма няма кой да има изнася при това за наша сметка...

Ха-хаааа, Боко за пореден път накара троловете да ръмжът като бясни псета. Якооо, само така баце Бойко.

Всеки си има право на мнение , нали? Не оспорвам твоето , но никога няма да го споделя.

На нас ,ако Еврогейския съюз ни пречи да затворим "плътно границите"....нека го каже Боко ,но да знаем още от сега ,че еврогейците няма да решат нито един наш проблем и няма да носят отговорност за това което се случва у нас !

Боци обича нежните души на Юнкер , Меркел , Тукс , Могирини , обича тяхното нежно отношение към него , сърчица , мласкане , потупване , похвали , опипване , всякакви такива.За другото за България , за народа и му е през магнолията.

за първи път съм съгласен с Бойко Борисов! Искрено се надявам, Той, да се развива!

Се едно в цирка да си съгласен с клоуна , всъщност защо да не си , ама е същото - спектакъл.

Кой си ти да казваш Брекзит да не се случва бе, тикво На изборите 26,5 милиона гласуваха всъщност ЗА БРЕКСИТ, защото дори Лейбъристите го написаха в техния Манифест на 24 страница: Labour accepts the referendum result and a Labour government will put the national interest first. Freedom of movement will end when WE LЕAVE THE EUROPIAN UNION.

измекяр! Ннещо да не си англичанин, та се правиш на такъв. Все против нас са били същите. И МНОГО, МНОГО ГРОЗНО Е ДА ПЛЮЕТЕ ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА. Той представлява ВАС и ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ пред света. А пък светът от своя страна следи и ви наблюдава. Не се излагайте!

maloryx@usa.com

Първо: Този не е никакъв държавен глава! Толкова си прост(а), че дори не си научил(а) кой е държавния глава на България Второ: Изобщо не коментирам вътрешната българска политика! Трето: Брексит ме интересува защото живея тук и имам британско гражданство!

хахаххаха

Не съм гласувал за него, но принципно е прав, добро изказване.

Еми кво се сърдите на човека, нито е завършил филология, нито някаква хуманитарна наука, а си е бил пожарникар - милиционер! Добре, че са били Маргините, Младен Михалев Маджо, Пашата, та покрай тях ако не умствено, то финансово си е живнал! Отде да знае човека разликата между НАТО и ЕС, то за него това си е едно и също! Като приказва да му кимат с глава и това е!

да си чешите езиците. Интелигентните хора имат мярка. Особено, когато става въпрос за национални интереси.

Не виждам с някой да съм си чесал езика, защото под това понятие в българския език се има пред вид да провеждаш диалог с някого и то празен и безсмислен по подразбиране. Просто споделям мнение по въпроса както всички останали в постовете си!

Б.Борисов изборът на всеки далновиден избирател Целта е Ес да бъде Нато За да може Турция да стане ЕС Щото Ердоган ще му набива чумберите

На него, на теб или на всички нас? Може и да си по-далновиден и обран в прогнозите си - все пак има тук и чужди посолства и наблюдатели на тъпите ти коментари. По-скоро - антинационални. Засягаш ми националната чест.

Е па много важно Ти и без това нямаш национална чест

Стратег та дрънка, но само глупости!

Ясно Бокича е голям мислител само че без пари Разбра че Америка не е Русия и няма да ни даде безвъзмезно въоръжение Че му дойде на акълът аджиба че баба Меркел мой да му плати Масрафът ако Ес стане Нато и тия милиарди дето са за армията да си ги раздели с свойте авери за Алъж Вериж

това дебело лайно пак се размириса

Ами като нещем да пуснем водата ще ни смърди.

по добре е да го заразим с инфаркт,като мишо бирата,ваньо танов и други неизвестни герои

ха ха ха ... летают журавли .. ха ха

започна да "Вдява", че сащ-/нарочно с малки букви/, иска да Господства, да направлява и контролира Изцяло Всички Страни на Европа...чрез ЕС, защото иначе ще й бъде много трудно да се бори и превзема всяка европейска страна поотделно... Освен това, разполагайки воиски на Нато в европейските страни, сащ - ще запалят желаната от тях нова война срещу Русия, но войната ще е на Европейска Територия, а не на американска! Нашите "далновидни" управляващи не се ли сещат, не си ли дават сметка, че ще вкарат във война народа си срещу братска Русия, че ще гинат наши и европейски деца... заради чужди, американски интереси?! ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ РУСИЯ, която до Урал е също европейска територия... , ДА БЪДЕ ПРИЕТА ЗА ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА ЕС и Тя, да създаде истинска Сигурност и Защита на всички страни от Европа?! Защо и кой се страхува толкова много от Русия?! На кого ще навреди Русия, ако Тя се зачита и уважава като равностоен европейски партньор?! Къде е Русия, къде е сащ?! Русия е на една "педя" разстояние... има природни ресурси, които може да предоставя на всяка страна член на ЕС при взаимно-изгодни условия! Докога ще се "дърлим" на Русия и ще прекланяме глава пред военолюбивите сащ, които сеят навсякъде по света само войни, разруха и смърт!?! Българският народ е миролюбив и не иска Война! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕРАЗУМНИ... И ОТ ПРЕДАТЕЛИ! Амин!

Нема вече брат такива истории с война на територия , гръмва Света.Това дето тъпите хамериканита дето си ги правят с лосалните войни с Русия не върни , ава не им вдяват главетата. В едно може да си прав , че Европа първа ще изгори.

ЕВРОПА ПЪРВА ЩЕ ИЗГОРИ! За Света... е ясно, че ще "изгърми"! Най-важното сега е: да проумеем Истината, да предвидим последствията от Война..., не само в Европа и да надигнем глас, за да възпрем Човешкото Безумие на тези, отвъд океана!

Големи умници, няма що. Решението им е пред очите, но те не го виждат или не искат да го видят! Важното е да се нагнетява напрежение, да се правят квоти за насилствено разпределение на емигранти, да се разиграват милиарди за играта с Турция и какви ли не още игрички. Абе тъпунгери с големите възнаграждения, не ви ли идва на акъл чисто и просто да спрете войните в региона на Бизкия Изток и Африка и да оставите на мира страните които разсипахте с вашите "демократизации" и войни в коалиция срешу суверенни държави, които не заплашваха никого, но имаха свое виждане за развитие, съобразено с тяхните особености и хилядолетни традиции! Защо не изпратите милиардите като инвестиции за възстановяване на инфраструктурата в страните, която предвидливо и хуманно разрушихте и чието население разпръснахте по света!? Направете така, че хората да имат интерес да се върнат и останат в собствените си страни, вместо да ги каните и да ги обръщате на просяци. Какъв цинизъм! Канят хората, на които унищожиха живота и ... нищо повече! Няма вече светофар и кръстовище в западна европа на което да няма просещи и молещи за помощ емигранти! Какво огромно човещко падение и за какво, за да играят по свирката на подиграващите се с тях покровители отвъд океана.

Поздравления за напълно Разумния пост! Истината е могъща сила и тя трябва да се казва открито и без страх! Истината и само Истината! Само Тя-Истината, е способна да възпре самозабравилите се дерибеи-наглеци и да обедини усилията на Разумните, които да опазят Живота на Човечеството и на Планетата ни! Браво!

Тикна , да дам и аз една като твоите грандиозни идеи , нали знаеш , че единственото което можеш да го раздаваш без та го притежаваш е акъла. Та така Тиква , оставаме член на ЕС и сключваме отбранителен съюз с Русия , никой не мое да ни барне тогава , а на мен лично мноо ще са ми забавни , ама мноо ще се забавлявам с либераските подлоги като Юнкер , Меркел ,Могерини ,Тукс и компания как че им виснат чинетата , че тропая като кастанети.

ха ха ха! избрахте двама генерали да ви управляват и те ще ви направят истински конц. лагер! фердинад ще ви се струва слаба ракия! ха ха ха! ще утрепат поне още 2 милиона през следващите 15 години! аиде пак на избори! ха ха ха!

Боко е усвоил школовката на бай Тошо! Само приказки без файда. От 2009 г управлява и нищо, само плямпане кой му пречил.

КОГАТО ПАДА ПОД ТУРСКО РОБСТВО , МНОГО БЪЛГАРСКИ БОЛЯРИ ПРИЕМАТ ИСЛЯМА .... ТАКА ДЕ , КВО ИМ Е ПУКАЛО НА КОГО ЩЕ СЕ КЛАНЯТ МУТРИТЕ , КАТО ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ Е ТЯХНА :))

и волжските българи...за да не приемат юдаизма на враговете си-хазари, са предпочели да приемат Исляма, зер,за онова време Багдадският халифат е бил не само богат, способстващ за добър "алъш-вериш",но и Могъщ... за да ги закриля...Това за българските боляри тук .. е друга бира, а Мутрите няма как да са вечно на власт...

и бай Тошо говореше много и нищо не казваше.Крушата не пада по-далече от дървото.

Кой каквото и да казва, Бойко е Велик!

Щом такъв ти се струва , представям си пък твоето ниво какво е.

той няма ниво,като боико майсъла

ЗАЩО МУТРЬО Е ТОЛКОВА НАТОФИЛ , И ЕВРОФИЛ ??? ... АМИ АКО ГИ НЯМА НАТО И ЕС , ДОСЕГА ДА СМЕ ГО ОБЕСИЛИ ЗАЕДНО СЪС 4-ТЕ СИКАДЖИЙЧЕТА .... А НАТО И ЕС ВИНАГИ ЩЕ КРЕПЯТ ПОСЛУШНИ ФАШИСТКИ РЕЖИМИ :)) ... ДА , ДА ФАШИСТКИ - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ПОДЛОЖЕН НА ГЕНОЦИД 65 000 УМРЕЛИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ОТ НОВОРОДЕНИ ВСЯКА ГОДИНА :))

ЕС не е военна организация и нема как това да стане. Чети уставите за гарнизонна и караулна служба - по-лесни са за усвояване.

НАТО-то е американско бе Бокич , кво колективно членство на ЕС те гони бе. Искаш целия съюз да стане маша на военните операции на САЩ ли , не че и сега не е , но поне в пълният си размер не е. ЕС и САЩ би трябвало да са икономически конкуренти бе ....... (ааа въздържах се) , кви хъбони идеи пак ти се гонят у празната тиква бе(тук вече се изпустах)?

СЕРЕ-ГЕЙ СТАНИШЕВ И МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЕДИН И СЪЩИ ТРЕНЬОРИ .... ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ВИДЯ МУТРАТА И ИСКАМ ДА УДАРЯ И СЕРЕГЕЙЧИН .. И ОБРАТНОТО :))

Интересно, аз пък до момента мислех, че всички страни, членки на ЕС са членки и на НАТО. Това нова версия на ББ ли е? А границите, бай Xyй сплескан, требе ние самите да си ги затворим. Но като гледам оградата на кокошкарник, дето сте построили и я сравнявам с тази на унгарската граница, която е поне 5м висока си давам сметка, че не можем да затворим границата, а мога само да пресметна колко много е крадено от парите за нея.

ти си голям мислител

могат да подкопаят ограда или да стигнат с шнорхели до плажа...

Ми не четеш достатъчно не се образоваш, затова така си мислел досега? Австрия, Швеция и Финландия са в ЕС, но не и в НАТО! Норвегия и Исландия не са в ЕС, но са в НАТО! Швейцария и Лихтенщайн не са нито в ЕС нито в НАТО и затова са най-проспериращите демократични европейски страни!

филиите с мас не прощават

тиква,тиква ама банкянска ,циганин да си ама от банкя

ДА ГО ЗНАЧИМ ЗА БОДИГАРД НА ЕС И ЕК ....:))) Е, СЕРЕГЕЙЧИН СТАНА ЕВРОГЕЙ И СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ НЕГО ПОНЕ ВЪНШНО - ИНАЧЕ ФИРМИЧКИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ МУ БАЧКАТ :))

Бацето притежава уникална способност да се представя за не това което е в същност , а това което предусеща , че би се харесало някому.

Бацето е уникално тъп и няма толкова в главата си за да разбере какво другите биха искали да чуят да каже.

Той не разбира , инстинктивен е .Примерът не е много подходящ защото обижда животинките , но е като моите котки , целият му мисловен процес се осъществява чрез обонянието.

Дори да плащаме, кво плащаш ти ве цървулко банкянски?

Крим е на 3-400 километра от България. Пехота трябва, но искаш без авиация да го играем спаринг на руските ракети, ВДВ и щурмова авиация. Е нема как да стане.

Нас ни пази морето. Руските гнили корита ще изпотънат :D

Не е важно какво ти считаш , а какво ти наредят да правиш.Доказателство - защо не затвори българската граница като толкова много считаш.Имаш две особени черти - мисловният ти процес е винаги някъде далече зад теб и приказваш постфактом , като си приписваш неща в миналото. Колко време разтега започване строежа на телената ограда , всъщност я започнаха при Орешарски в качеството му но МП.

ПЕРФЕКТЕН ИНГЛИШ БАЙ МУТРА ... ОБАЧЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ САНИРАНЕТО ... ОКАЗА СЕ ЧЕ САНИРАНИТЕ СГРАДИ В ИНГЛЪНД СА БИЛИ САНИРАНИ С ЛЕСНОГОРИМИ МАТЕРИАЛИ :)) СПОРЕД БИБИСИ ЛОНДОН :))

споко детри, ако същите пишеха за санирането е България, щефа да напишат: санирането в българия е извършено ИЗОБЩО БЕЗ МАТЕЛИАЛИ... с което е нанесло по.малко щети и не е така опасно.

санирането става с лесно запалими материали и трябва да спре незабавно, ако искаме да не горим като факли! Но, затова се иска акъл, който не може да се налива с фуния на "бързи, смели, сръчни" безмозъчни- алчни за европари!

Тия материали си имат сертификати по европейските норми за горене. Аре стига с тая всичкология, че приличате на бабешка седянка пред блока.

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

Госпожи и господа, четейки прозренията на този титан от Банкя, Родоският, пардон, Банкянският колос, выдающий кадър на Магнаурската, пардон, Симеоновската, милиционерска школа и имайки предвид колко мивки изкърти сутринта с простотиите си в Нова тв, отговаряйки на чинно задаващите въпроси мижитурки Николаев и Цолова, от типа на "Река с 5 букви, започва с Д и завършва на УНАВ", ми става ясно, защо никой не ни обича в Европа, защо сме на последните места по всичко, което се сетиш и защо дори и македонците са много по-народ от нас, търпейки за 3 път този нагъл престъпник да ни поучава!!!

Другаря Борисов: Днес, 76 години след като хитлеристка Германия нападна СССР, плътно да затворим границите и ЕС да влезе в НАТО и да се готви за ново нападение!

Smart Opera... s OS LapoId - е last hit on the maarket... един камион за Операта и два за батериите...

Бокич Тиквич е такъв капацитет! Кво знаете вие!