Борисов: Повече търпение и повече разум за коалицията

Няма по-важно от това за държавата ни – да може да се вкара всичко от европейската солидарност в бизнеса, ще финишираме държавата с 93% усвояемост на фондовете.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Повече търпение и повече разум за коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е много изгодно да се говори,за да ни управляват ГЕРБ и ДПС.Стига!

Гейската солидарност, не ПЕДЕРАСТКАТА.

сме търпяли простотиите на тоя безумно прост и нагъл човек, който докара България до крах.

НЯМА ДА Е СЪЩИЯ ПАРЛАМЕНТ! НИЕ, ЩЕ СМЕ ВЪТРЕ, А ВАС.... В БОБОВ ДОЛ ВИ ЧАКАТ ;)

си е тиква, колкото и виско да я сложиш си остава една тиква.

Ние имаме редкия шанс повече от 25 години да отглеждаме свинете, които ни управляват.

Който преди не послуша Боко и да стане овчар, сега ще стане свинар. Е, в краен случай може да затваря буркани под навеса на двора.

Не се притеснявай Бойко .Ала бала е четворната коалиция ламня. Победите са ти вързани с Кърджалйското Местан кафе.Ти узря за тази коалиция Герб-ДПС,затова си стягай потурите..

Цитирам: "ще финишираме държавата с 93% усвояемост на фондовете .... ", което на български език значи, цитирам: ' вкарваме 93% от Европейската субсидия, крадеме яко .... и след това държавата НЕ съществува вече ....... '. Дерзайте !!!!

За да има просперитет в една държава, всеки неин гражданин трябва да дава най - доброто от себе си за нея и да изисква и другите да правят същото.

че и плюсче си друснала за самозадфоволение на буцлууджа!

Eваллаа бе боце..!! B, очите им го каза пак! "да гледат прасета,...и да правят буркани"!! хохохохо.....Aма,.. "лош мат*рял" бе, Hе чува,.. какво му говориш за бъдещето и бизнеса Mу?!

излизаш от границите съ

излизаш от границите сибил, имаш ли да кажеш нещо в оправдание за атака?

Аз казах ли че е ВЕЛИК?

ти не важиш! каквото казваш остава в контейнера ни , многониката пача, до тук ясно?

хората уважиха моята просба и ни оставиха сами - ти с цензурата си, а аз с Фактите! оке?

А бе не знам какво усвояваме, като народа продължава да обеднява.

имаш ли да кажеш нещо като последно слово, защото съм се прицелил тоцжно центъра на тиквата ти . сидер ага!

Само едно вярно каза тиквоча: "ще финишираме държавата."

Aз усвоявам фондове, Aз, пак Aз и само Aз и пак Aз???!!! Hа,.. Bас,.. прасета и буркани!! Hа това Aз, Aз ,само Aз,.....Hавремето комунистите му викаха, "Kулт към личността"..??? Aма,....да видим до къде ще я докара със това,... Aз..???!!!;)

да събил, това го знаеме!

кое знаете бре събил???? лош мат*рял??!!

Aз, аз, аз за това казах,....лош мат*рял!!!! Cамо прасета и буркани за тях!!! хахахаха...;)

вижте госпожо вашия дпс-кгб-пес-бхк форум е мъртвец!!! форумът на дира е затворен до второ пришествие!

За кой ревете? За Костов или за Станишев?????

"прасета и буркани"??? С това ли направи милиардите ? Плати ли си хеликоптера?

Eто, точно с това "усвояване на фондове".. един ден ще се събудим по зле и от гърците!!!

борисов, виж ся мойто кутре! ние повече търпение немаме!!!. 26 години ви търпяхме жалки дс кгб отрепки!!!но вие си се коялирайте де... ще ви смажем!

На този индивид трудно може да се постави диагноза. Задачата за по дълъг ли е или по зелен е крокодила е решена, но по тъп или по нахален е Борисов не може да се реши. Толкова е тъп, че и прасета не може да гледа, а и буркани не може да затваря. Какви фондове, къде са и колко ни струва един лев от ЕСфондовете? И информацията се скрива.Парите се хвърлят за подмяна на настилките на тротоарите. Поне някоя обществена тоалетна да бяха построили гейберастите. То няма и с какво да се запълнят тоалетните.

Не искам повече да ме управляват тикви и кратуни ,крадливи ,продажни и тъпи ! Какво мисли тоз беден народ ???

Официална статистика ГЕРБ след 2009г управлява 6годони!Дълг расте с 300% ,чуждестр.инвест от 6.3млрд за 2008гсега са 800мил..Пенсия 60€ заплата180€,демографска криза най-голямата ,енергетика с 700% повече мощност ВЕИ,Туризъм спад с 50%,селско стопанство ядем от Македония картофи,Домати и крадтавици от Гърция,Месо от Испания.Колко е членския внос в ЕС и колко получаваме като субсидия и тя се получава от фирмите на Бпйко не от народа. За доживотен сте в Алкатрас!

Тези фирми на Бойко, които споменавате и соцмафиотските ли са? Беше пожарникар, беше полицай, беше пазвантин, сега пък бизнесмен се оказа. Посмали, Манго!

Eеех,..."Eдин да гледал прасета,....друг да затварял буркани"..????? Cлушаите,.. какво е казал, и каква му е нагласата за бизнес в страната,......хахаха....пак изкърти мивката,....."прасета и буркани"???!!! Hародеее,....народе,....Kакъвто си Tи,....Tакъв е,.. и Tоя! 3аслужавате си го!!! хахахаха...

Ще я "финиширате" тая държава! Това е единственото нещо което ти и тъпаците като тебе можете да правите добре!

Добре че "един" е смо един гъзобоколизец, че станат ли двама вторият ще е на "свирката" и могат да създадът у Боко, че го обичат и отпред и озад.

...оооххх пак този и пак глупости..еи краи няма...даите му фондове да "усвоява"..мноого обича..да се тапанчи ..да заема героични пози..да раси глупост след глупостtа и да се самовеличае...народа се топи от мизерiя и бедност..а тои видите ли нови евро фондове се гласи да "усвоява"....на този дiaгнозата и присадата..трябва да са му едни и сащи-(доживот,без право на помилване)!!!

Диагнозата ли? Цитирам Вашата Ви за Вас си: -"Ludoto Lenche". Права сте Ленче, "доживотна" лудост е, щом виждате глупости в усвояването на фондове.

...виж сега драги,на балгарiя не и трябват фондове да усвоява..а и трябва инвестиране в традиционни за страната отрасли..като селско стопанство..лека промишленост и туризам...а сега правим само усвояване на някакви пари подхварлени ..задлажняваме и изкарваме до следващо подхварляне на парички и до ново заробване..живеем от заем до заем!!!явно на теб това ти харесва ..свят широк..хора разни..довиждане драги...

Добре бате Бойко че поне ти си разумен в тая изоглавена сган дето обитава Родината ни!

На мама комсомолчето то. Страната си заминава в небитието. Дано да сте окрали достатъчно да си преместите задниците на някой тропически остров.

Да не забравиш да назначиш още полицаи и служители в НСО. Да не забравиш да вържеш на всички портфейлите към НАП, че всяко плащане на повече от 50 ст. да се отчита автоматично през някой от мобилните оператори. Да не забравиш да режеш по една лента на всеки 100 метра асфалт. Да не забравиш да разгониш къмпингуващите пт морето, че да може още да се застроява. И още много такива, все благи работи....

ЕС ни попречи да израснем като народ?! Ако не беше ЕС, вече щяхме да живеем в нормална държава, с нормални хора. Дали щеше да се случи по мирен път или с тояги, не знам, но историята на България нямаше да бъде същата. Европейският съюз ни разврати, и вместо да се научим да градим държава, се научихме да крадем и живеем на заем. Теглим все нови и нови заеми, краят му не се вижда на този живот на кредит. Все по-малко знаем как се държи кирка, а хората, които можеха да ни научат, си отиват един след друг. От училищната скамейка ни внушаваха, че сме били роби, и само някой по-силен може да ни осигури земните блага. Така от народ започнахме да се превръщаме в племе. От племе се превърнахме в система от кланове Развихме робски манталитет да чакаме наготово някой да ни подхвърли кокал. Превърнахме се във вълци-единаци, в общност от тарикати всеки сам да се бори за спасението си, газейки всичко пред себе си. /в Епохални времена/

ЕС ли ти взе кирката, или българските мутри те изгониха от нивата ти?

Започвам да си мисля , че народа ни е много грешен щом господ ни наказва с , такива управляващи като индивида на снимката . А има една поговорка която може би дава отговор на въпроса -"Всеки народ си заслужава съдбата".

Добре е, че започвате да мислите, както сам признавате. За всеки индивид е полезно, и късно да е, стига да не е вол. И поговорка знаете? Добре. ПІолзвайте я за себе си - успокоява и примирява със съдбата.

ти още първияп мандат достигна 90% финиширане! Колко му е още 10 % ДА ИЗПЪЛНИШ. На път си да подмениш известния българоубиец и да заемеш мястото му в историята!

Абе стига с този Борисов бе,дотегна на хората ,аман от гъзолизци Джурналисти.Бива ,бива ама насрахте се вече.

Департаментът по икономическите и социалните въпроси към Секретариата на ООН представи ежегодния доклад за демографската ситуация в света. Според този доклад към 2050 година в Бг ще има 3 милиона цигани + бежанци, 1,2 милиона турци и 0,8милиона българи!!

Няма да има 2050 година според Библията. Такива кахъри са малко далече от реалните проблеми.

Къде го пише това в Библията? Цитирай, конкретно!

никакви!

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

Най-смисленото нещо което може да направи г-н Борисов е до прочете внимателно Библията и да започне да се държи достойно и честно към хората. Да забрави за егото и суетата, които са причина за всяко престъпление и грях и сигурен път към Божият съд.

Тоя през целия си живот (56 г.) едва е смогнал да прочете само една книга, а ти ще чакаш да прочете Библията.

"за да дадем на тези хора бизнесмени, работници един гледа прасета, друг прави буркани да развият бизнеса си" Това показва манталитета на този индивид, а самият той показва нашият. Защо сме най-простият народ в Европа ? Много е тъжно

Първият мандат ББ обеща да спре Белене, ЮП и Бургас Александруполис и УСПЯ Сега е обещатал да дръпне шалтера на България

Не, не на България. Само на крадливите мързеливци от БСП и ДПС. Макар че, от гледна точка на платени драскчаи, това може и да е краят на света...

"..ще финишираме държавата с 93% усвояемост.."- ти как го разбираш?

Европейската солидарност я изпозлвай ти. нали ти си на чело и си шушукаш с Юнкер? На какъв език не знам, но сте я докарали до сърчица да си пращате. Само с тъпите фондове няма да стане. И на 100% да ги усвоим пак сме на минус. Поискай спасителен план и за България. Като за начало ще трябва да си признаеш, че онова за "островчето на стабилността" е тъпа пропагандна мантра.

И Бойко ще се отрака след случката Гърция..

Ама кога?

Да. "онова за "островчето на стабилността" е тъпа пропагандна мантра." Помним я от БСП и ДПС. Това за "тъпите фондове" също го помним. За БСП и тройните крадци ги спряха.

ТОЗИ Е ГЛУПАК НА ГЛУПАЦИТЕ!!!!!! ТО БИВА ПРОСТОТИЯ АМА ОТ НЕГОВАТА ПО-ГОЛЯМА НЯМА

....спасителю...що все другите са ти виновни и не мо'ат та разбра!!???...ей на и аз са. чудя...

Българите малцинство, цигани и турци мнозинство За каква коалиция говорим?

Къде ги видя тези турци и цигани мнозинство? В очиалта на Съселчо? Вместо да плампаш, говори с факти!

Б.Б.-Фокус:"Това, което споделят с мен е, че 50% се вдига прирастът на прасетата, които живеят в хубави условия".Така е -дебелеят и се множат.

станало,ако не е Борисов начело на държавата в момента?? Ще се изядат помежду си тия скакалци,а ние ще гледаме като ошашавени.

плашиш защото си шантав и без друго.

Плаши защото се видя какво стана по време на Бсп-Дпс и предишните им управления. Където стъпят дълго нищо не никне..

Боце, Боце, бабин сопол! Откога баба взе да приемаш мокрите си сънища за действителност? И кой ли баба ще вземе да повярва на празните ти приказки? Идиотче се роди, идиот си остана!

По-добре идиотче, отколкото мижаво съселче или пияна кукличка на конци :)