Брюксел изпраща експерти в България

Правителството на Бойко Борисов не може да избяга от прилагането на правосъдната реформа, след като самό е поискало помощ от експерти от Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел изпраща експерти в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРИЯ СЕ НАСРА ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ - 1300 ГОДИНИ ДЪРЖАВА! ДУМБА-ЛУМБА, ВЕЛИКИ СМЕ... И ИЗВЕДНЪЖ ПОЖАРНИКАРСКИЯТ УМ ПРОСИ ПОМОЩ ОТ НЕГОВИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ /ТЕ НЕ МОГАТ ДА МУ ОТКАЖАТ- ПРЕГРЪЩА ГИ СИЛНО-ЯК Е!"/, ОТ СЪШИТАТА С БЕЛИ КОНЦИ ЕВРОПА! - " ДАЙТЕ НИ ВАШИ "СПЕЦИЛИСТИ - ЖРЕЦИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПРАВО"! ЕТО ВТОРАТА УКРАЙНА - САКАШВИЛИ, БИЛД ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ЕВРОПА ДА НИ УПРАВЛЯВА... ХАЙДЕ НА ИЗБОРИ! ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ - ТЕ НИ СМЯТАТ ЗА "НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ-МЪРША..."

Когато нямаш книжка и не можеш да караш кола,а я имаш си наемаш правоспособен и опитен шофьор и пътуваш.В противен случай се удряш във всеки дирек. Отдавна твърдя,че идва времето когато ще ни бъдат назначени за управляващи граждани на ЕС и нещата ще тръгнат. Време е бай Иван да си ходи на село да сади компири и да дойде Ван Дам - да ни управлява като нормална европейска страна. Тогава и за Народа ще има живот.

По-добре ние да изнесем експерти към Евросъюза.Примерно Цацаров да оправи европейското правосъдие.Или пък Пеевски да оправи шведските финанси.

изпраща когото и да е, че скоро имигрантите ще им изедат ушите!!!

Стига манипулации,журналя ! Защо правителството ще бяга от реформи когато то иска външни наблюдатели ? Спрете да ни правите на глупаци.

темата да се нарече не сме магаре а маимуна. - да се избере клина

Експертите дали ще стигнат за протеста или ще закъснеят да не са видяли какво става?

Трябваше да стане отдавна, та даже и в другите сферо! второ, показва предаване пред проблемите и невъзможност за справяне. Трето, вече е било в България - викали сме кого ли не, идвали са, показвали са ни кое как става, даже и князе сме си търсили с депутация из Европа, но ние, нали сме дървени чепове, пак си я караме както си знаем. Така ще стане и сега. Мъдрецът е казал, че у всеки от нас дреме по един гений...Но-о, за сметка на това идиотът винаги е буден!

тиквата рак ще го хване, тъкмо беше успял да блокира реформата а сега трябва да трепери дали на стари години няма да го вкарат да гледа небето на решетки

Тиквата пак е ходил да плаче като просяк. За разлика от него държавници като Орбан удрят с юмрук по масата- не пред медиите, а там, в Брюксел!

за световно господство? Този филм дава интересни детайли за близкото бъдеще.youtu.be/doVKiVXNiYc

е сега вече на Цецо панделата му е в кърпа вързана, най после ще им се стъпи на шията на комкопелдаците и цялата престъпна сволач от ДС а обикновенните хора ще имат шанс да се опълчат на душманите

Струва ми се че сте в грашка,и неза друго,ами целта на тия дебелосерци въобще не е да се подобри живота на българите!Проблемът им е как да изринат арабската измет от запада и да е вкарат в България.Одеве ги слушах,пак човешки права и тем подобни им е темата,а не зверствата на циганите срещу безпомощтни пенсионери!

То беше мор, то беше чума, сега и градушка ни готвят да ни удари! Някой да разбра колко откраднаха "Ангелите на (английската) корона", след като няколко години "мобилни митнически групи" тарашиха целия внос, износ и транзит? Тогава какви избори, какви правителства и управляващи, след като се самоизбират от година на година все по-големи некадърници, които даже ги мързи да крадат. И се заблуждават, че тези отвън, като дойдат ще крадат "нормално" и ще им дават комисионни от откраднатото!

Ние може ли да пратим на Шмрекел като експерт нашия Вълкадин,който адекватно реши проблема с престъпника,който нахлу в Родината ни?

Пак некаква схема ни се готви с помоща на наща управляваща некадърна измет!Толко ли сте некадърни и крадливи бе скопеняци,че да не можете сами да управлявате държавата,мърши такива!?

Неее, не са чак толкоз некадърни, не искат да я направят тая пуста реформа, защото ще спре кранчето.

Експертите на Бр'ксел да си оправят ЕС, достатъчно тъпотии насътвориха и главорези докараха. Първо да ги видим у тях как се справят А тук няма нужда от експерти, а от затвор и гилотина,тогава ще заработи правосъдието

щото сте като магаре на мост... е хайде нека сте троянски кон..по-така звучи.

Защо ги викате тези? Те са много по-корумпирани от нашите мутри, но са по-префинени и по-скъпо вземат, и по-бавно работят. Може би вече ви хвана шубето, че не сте платили на когото трябва? Страшна и просташка работа. Като не става с бухалката, става с "контролен орган", нали? Този филм вече го гледам 37 години, а и преди това

защо ние трябва да приемаме техни експерти ? защо те не приемат наши експерти които да им покажат що е то правосъдна реформа ? защо те (западняците) трябва да са все прави , а всички други - с изкривено мислене?

xa xa xa

КАК МАФИЯТА ЩЕ СЕ САМОРАЗСЛЕДВА???ДА ПРИЛОЖИМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОТ САЩ!!!ВЪВЕЖДАМЕ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ,А СЪДИИТЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАТ ПРОЦЕСА!!!В МВР СЕ СЪЗДАВА ВЪТРЕШЕН ОТДЕЛ ЗА ДА КОНТРОЛИРА РАБОТАТА НА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ!!!ПРОКУРОРИТЕ ДА СА ПОД СЪДЕБЕН КОНТРОЛ!!!ДАЛИ ИМА ДОСТАТЪЧНО МЯСТО В ЗАТВОРИТЕ АКО СЕ ВЪВЕДЕ ГОРЕ ИЗЛОЖЕНИЯ МЕТОД!!!

Американците са главните виновници за всичко и най- рафинарани и нагли грабители.В америка се стреля и има смъртна присъда ,продава се свободно оръжие и т.н.,все неща които няма да се случат в България под техен диктата!

ЩЕ СЕ САМОРАЗСЛЕДВА?" Ти май си отговори на въпроса защо в и Русия няма осъдени виновни за безкрайно много престъпления - включително масови, поръчкови и серийни убийства.

Русофил

КЪДЕ ВИДЯ ДА СЕ КОМЕНТИРА РУСИЯ В ТАЗИ ТЕМА???"КЪДЕ ГО ЧУКАШ,КЪДЕ СЕ ПУКА"!!!

Кого заблуждават? Отхвърлят каквито и да е градивни предложения за развитие на звена за борба с корупцията по високите етажи/ те най-много крадат държавата/, а после- уж било положително настроени.... настроени, но да не се пипа нищо и мафията да продължи необезпокоявана. Долно мутренско лицемерие!

Става въпрос за Великият Учител П.Дънов.Ако си чувал за него.До тук всички негови предсказания са се сбъднали на 100%.

VIPER

Под термина "правосъдна система" трябва да се разглежда системата в нейната цялост , а не само съда Съдът е последна инстанция , който взема решение на базата на доказателства събрани от полицията , под прякото наблюдение на прокурора В голям процент от делата , доказателствата умишлено или неумишлено , поради некомпетентност , не са достатъчни за осъдителна присъда И тук вина имат , както разследващите органи от полицията , така и прокурорът , който трябва да прецени , дали събраните доказателства са достатъчни за внасяне на обвинителен акт В съда има корупция , това е ясно Но два пъти повече корупция има при полицията и прокуратурата , основно по знакови дела Затова и те падат в съда

Но е страшно удобно да се приучват хората да мразят единствената част, която е видяла някакво развитие. И още по-удобно е това да се прави редовно от бившия МВР министър, който при много от знаковите си акции първо арестуваше после сменяше обвиненията няколко пъти, докато минат разрешените 24 часа. Самото това не е позволено и не за подслушване, а за това (дори само това) трябва да бъде не осъден, а изритан от властта завинаги. Кой да го стори? Всички са същите - едни са дилетанти, други наглеци, а някои и двете едновремено.

Срам, голям срам....но какво да се прави, но пък толкова в България няма 4-5 честни и неподкупни - хем ме съмнява, хем ме боли сърцето....след като "подгониха" и химна да сменят....но може би трябва да минем и по този път...но колкото пъти Демекрати и Реформатори са управлявали държавата все сме затъвали......там тоя Корман Исмаилов.......ами сим-картите в джипа на оня от МО.......

Този велик мъдрец да не е велик майстор? Колко може да е велик един човек пуснал се от крепката ръка на Бога?

Има предсказание от Велик Мъдрец.На днешни времена Германия ще ни помогне.За другата държава не си спомням добре,но беше Франция или Англия.Сами няма как да се справим.А външната политика отвъд океана ,по скоро си гледат собствените интерси,собствените ползи,а не разцвета на отделните държави.

За да догоним румънците, трябва да вкараме в затвора поне две дузини корумпирани министри, ексминистри, депутати и олигарси.

Бойко - Бойко не стига , че сам си го "набута" с тези експерти ами сега трябва и да се връткаш .

колкото и ,,зелки,, да събереш на едно място пък макар и ,,брюкселски,, ,,зелника,, си остава същия!!! консерв -аторска поговорка!!!

След като искаш помощ отвън, значи си некадърен....

Ама Боко и неговите тикви не са ли експерти? Боко например е доктор на науките. И на него ли ще му пращат експерт?

"Експерти на терен", в превод на български език: експерти или съветници на МЯСТО.

Да започнат с делото на ЦЦ и делата (действията) на ББ.

Брюксел изпраща експерти за правосъдната реформа в замяна на български хакери които ще оправят софтуера на Фолксваген

VIPER

Единственият , който направи реално нещо в тази държава за хората е Марешки Доказа че има картел за цените на горивата , колкото и да не им се харесва на някои Всичко друго са празни приказки Експерти...ха...поредните бюрократи

Брюксел да прати пари. Аман от експерти без решения. Тук се иска твърда ръка ... Не иска ли Брюксел да станем 2 щат на Белгия?

не ви ли стигнаха траншовете?

те нашите юристи не са виждали истинско правосъдие - просто няма къде да го видят

Експертите да започнат с една пълна лустрация на комуноидно - мафиотската банда позитанци и мигриралите такива в другите производни на баш мафията БКП.

Скоро ще си викате експерти от Брюксел, да ви оправят и жените, щот и това ням да можете!!!};-)))

Ще навакса ,ама на кукуво лято!

външна помащ браво

да си довършат започнатото

то тука е такова чудо, че тия експерти ще се хванат за главата и няма да могат да хванат края, всичко ще е разчистено, скрито, ще се правим на неразбиращи и незнаещи как се прави реформа-т.е как престъпниците се вкарват в затвара, без подкуп.

България управлявана от езуит. Дъното на падението в Божиите очи.

VIPER

След като си имаме административен губернатор в американското посолство , колко му е да внесем и "експерти" от ЕС Само че , ако са като онези от "Краун ейджънс " , дето прибраха парите и нищо не свършиха , дупе да ни е яко

На мен д-р Радева ми е заб-ра-ни-ла да вярвам на Брюксел!

За да отвориш една нова страница, те. да тръгнеш по нов път, трябва да затвориш старата страница, давайки си вярна с/ка за нейния смисъл и значение. Докато не си дадем тази с/ка - за това какво се случи в България превз последните 70 год. , нямаме шанс, дами и г-да, да тръгнем по правия път. А ние не си даваме с/ка защото явно не можем, а и има хора и кръгове, които не искат истината да се разбере и да се каже на глас. Дори и най-добрите ни полит-анал-лизатори и тази нова порода - социал-антролози и пр. специалисти така и не успяха да направят точен и адекватен (истинен) анализ на този период от историята на България. Само чувахме отделни "прозрения и попадения, но общата картина убягваше на всички. Значи ще каним експерти отвън, за да ни свършат работата. Може би това само потвърждава смисъла на бълг. народна приказка "Тримата братя и неволята".

Дори и най-добрите ни полит-анал-лизатори и тази нова порода - социал-антрополози и пр. лабораторни експерти

колонията е подготвена, матриялът е пресят, кадърното е изгонено, магистралите са направени, да заповядат и да се настаняват, ние сме гостоприемни, ще се посместим под орехите

....АМИ ВИЕ ГИ ИЗМЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ОТ БРЮКСЕЛ.

Трябва да дойдат чужди експерти и да разкарат корумпираните съдии и прокурори. Ако това не стане българите ще възстанат и ще махнат мафията в съда и прокуратурата.

И как точно ще стане ? По кой закон ? И кой ще ги послуша ? На какво основание ? Ялова работа.

Няма мафия, има "финансови" интереси и се наричат "ЛОБИТА"..., които плащат на политиците да им прокарат хубави закони. ПРИМЕР: Обвързването на ГО с Регисрационните номера - ЛОБИРАНЕ за ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ.