Премиерът: Някои чужди посланици приказват много

Някои от посланиците в България надвишават правата си, каза премиерът Бойко Борисов по време на общата си пресконференция с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Някои чужди посланици приказват много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо Бойко Борисов не се изрепчи и на американския посланик, който постоянно се бърка в държавните ни дела? Няма да го направи, защото е на отчет при американското правителство.

покрепям те и с двете ръце .Нашата родина България , трябва да пребъде във вековете- единна , независима , и неподлежаща на никакви дупедавски мижитурки , които искат да я омърсят и осквернят . това , за което нашите прадеде са се борили с кръвта си и живота си , трябва да го запазим .стискам ти ръцете . дано повече истински българи има като тебе .

че точно такива като теб подпалиха войната в бивша Югославия - който сее ветрове, жъне бури, който сее етническа непримиримост, жъне гражданска война!!!

съгласен съм с коментара ти , няма какво да добавя ... само приеми моя емоционален изблик , като силен израз на възмущение от това , което се случва , от това ,че младите в България не си ценят корените , историята , и не правят нищо по въпхроса да съхранят българското , понеже са прекалено прехласнати по чуждото , по фалшивите американски ценности , просто защото им е промит мозъка .. и аз съм млад човек , но съм съумял в това трудно ,антидуховно време , време на пошли и фалшиви ценности да се запася от пошлото ... значи , съдейки по себе си , това не е невъзможно - въпрос на родителско възпитание , на среда и на чувство за самосъхранение ...

до ляв избирател:истината е,че и ти както и цялата ти партя обичате наи-много парите на балгаря ,а не балгаря;обичате пове'е партята(като,че ли все още е единствената партя в бг),а много малко страната си.и наи-сетне обичате изключително много себе си и собствените си задници ,но не и родината си!доказателства ,колкото щеш!затова престанете с наивните си словоизляня,защото с тях отдавна сте станали за смях! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Ляв избирател", ти наистина си болен, човече. И внимавй, ще се задушиш от злоба. Аз съм жена, а в сърцето на една жена има много любов. Първо към децата и, които не желае да са ничии подлоги, второ към съпруга и, към приятелите, към дома. За какво наказание със смърт ми говориш, какво предателство, човече, какви идоли. И какво правиш толкова много за Родината си. Всички ляви казвате, че сте направили много за Българие. Е, тогава ние трябва да сме 1.

ами още по- зле говори за тебе .. това доказва тезата ми ,че българските жени , може би са най- хубавите в света , но в същото време са и най- продажните ... вие за пари сте готови на всичко- да затриете род ,родина и отечество и в името на материалната облага да загърбите българските корени .. няма нито една държава в света , която така с лека ръка да загърбва своите собствени корени ... навсякъде по света и европа , младите държат на своята националност.. срам за тебе , и за такива като тебе , защото навсякъде по света нв родоотстъпниците негледат с добро око ... срам е ,че имам такива сънароднички като тебе , срам е е ,че българките се оказват най- големите материалистки , срам ме е ,че българките са най- алчните същества на планетата , готови за пари , да си продадат и майчиното мляко ... защо на запад не е така- защо в европа си държат и отстояват на националните ишнтереси и държат на социалната справедливост , а тука нашите продажни млади , държат много да бъдат слуги на запада и америка , а недържат да бъдат горди , независими , синове и дъщери на юнашко плеуме , а преклони главици ....няма такава друга държава в света , в която младите да са такива гъзолизци , продажници и подлоги и подражаващи на антихуманните циенност... навсякъде по света , младите се ръководят от собствените и и от държавата интереси , а тука младите са наследили робската психика от турското поробяване .. СРАМ И ПОЗОР ЗА НАЦИЯТА НИ , КОЯТО СЕ СТОПЯВА ..... ПРЕДАТЕЛИИИИИИИ.... ЛЕВСИ , НА КОЙТО ТОЛКОЗ СИМПАТИЗИРАТЕ , БИ СЕ ОБЪРНАЛ В ГРОБА...

А бе,"ляв избирател", вие левите сте наистина откачени. И злобни! А, ти чий задник лижеш. Освен, че не виждам нищо умно в изказването ти, ще ти препоръчам на теб четвърти километър.

`до аман- ами разбира се , глупавите хора , като тебе , които предпочитат да са нещо като васали на сащ , няма да ме разберат...а що се отнася до това , дали сме злобни , или не - ти , ако необичаш родината си , а з и много други я обичаме , и милееме за нея и ни е болно ,че се продаваме на американците за жълти стотинки , и им ставаме вечните слуги , миещи им чиниите и м и слугуващи по домовете им .. а да неговорим ,че план РАН- ът за унищожаването на българската нация е в пълното си действие , сътворен разбира се от твоите идоли- американците ...но ти си американска подлога , и дори да ти се налива като с фуния истината , ти си оставаш сляп и глух за нея ...аз и болшинството от българите си обичаме България и ще направиме всичко възможно ,тя да пребъде във вековете ... а такива предатели , гъзолизци и подлоги като тебе са били наказвани със смърт по времето на Левски ....Левски , ако види как се унищожава България , би се обърнал в гроба .... гади ми се и ми сде повръща от такива мижитурки като тебе ....

Не знам точно какъв е ББ и какъв не е, но виждам че това което прави няма нищо общо с дупедавството на бСП и ДПС. Какво излиза? Тези, които 4 години бяха подлоги на Турция и Русия, които 4 години ни набутваха руски и турски проекти сега ми с епишат на някакви патриоти. Всъщност тандемът БСП-ДПС винаги с еопитва да с епишат на патриоти, когато са засегнати интересите на Турция или Русия. И никога не им се явява и грам чуство за патриотизъм, когато с азасегнати интересите на България. Но те, като верни чада на БКП, като едни достойни издънки от котилото на милиционеро-социализма друго и не могат да направят. Колко пъти БСП е критикувала политиката на Русия. Или ДПС политиката на Турция. Такива неща аз не си спомням. Ако е да плюят по Европа или по САЩ - първи са. Но това е лесно. ББ се опитва да прави нещо просто - да води балансирана политика в интерес на България. За целта, когато се налага ще направи забележка и на полсанника на Русия и на посланника на Турция и на посланника на Франция. Може би БСП-то искат ББ да започне да плюе наред - катпо започне от посланника ан САЩ и свърши стози на Германия. Е, когато БСП се осмели да плюе по посланника на Русия (не че това е израз на добър вкус, в никакъв случай), а ДПС по посланника на Турция, тогава може да иска това или онова. Всъщносъ БСП като едмна маргинализираща се партия не може да иска нищо - след някоя и друга година няма да може да влезе и в Парламента самостоятелно. Та ще се наложи да се моли на приятелчетата си от ДПС-то да вкарат поне Станишко и Агента Гоце. Турция не са цвете за мирисане. И всичките суперлативи на туркофилите само показват абсолютно неразбиране за това кое е висока технология и кое занаятчийство. Ясно е че нашият път не минава през Босфора, а през Брюксел. И слава Богу че по това вече има консенсус. Но това не значи че не бива да използваме Турция като пазар - това е държава от порядъка ан Германия като население. Само че вГермания не можем да продадем и едно копче като промишлена продукция - малко доматено, малко вино, това можем да изнасяме в Германия. докато в Турция не са толкова придирчиви и там можем да се класираме с нашите стоки. Ние турците си ги знаем - мърлячи са, като нас речи го - но това ни дава някакъв шанс да продаваме там. В което няма нищо лошо. ккато и да продаваме в Русия, разбира се. Това е смисълът на такива контакти. Но само когато са на читава основа. Почнат ли да се правят на интересни - обръщаме другия край. ББ го направи с Русия, ще го направи и с Турция, ако се наложи. Но конфронтация, ей така само заради конфронтацията е безмислена. И прагматизмът трябва да е в основата на отношенията. Златната среда - нещо, което ни липсва, като чета мненията. И всяко действие да се оценява през призмата на националния интерес. На България, а не на Русия, Турция или Занзибар. И още веднаж да си спомним думите на великия китайски философ Конфуций; "Не е важно котката дали е бяла или черна, важното е да лови мишки".

до кгб- пий си хапчетата и се лекувай на четвърти километър .. там има добри специалисти , които сериозно ще се заемат с твоите ментални увреждания ... ти , ако искаш да ставаш слуга на американците , болщинството от народа неишска ... а що се отнася до русия- тя винаги ще бъде велика страна и щеш нещеш , ние винаги ще бъдем обвързани с нея- и икономически , и исторически , и емоционално и генно , разбира се в рамките на позволената дипломация и главно , съобразено с нашите суверенни български интереси .... а ти американски гъзолизецо , ти препоръчвам да си гледаш работата- ти малоумен ли си , неразбра ли ,че 80-90 процента от българскиа народ е антиамерикански настроен , а тъпоумнико продажен , антибългарки ...

защо борисов не е назовал нащата с истинските им имена ...посланника , който е на всяка манджа мерудия и грубо се намесва във вътрешните работи на РБ,се казва джеймс уорлик ... само , че понеже тиквата е американска марионетка и до земи се кланя на американците , не му изнася...а този уорлик чрез съд трябва да го отзовеме от дипломатическия корпус и да носи наказателна отговорност за грубо потъпкване на суверенна държава , каквато е България ...до кога ще бъдем слуги на сащ, докогааа....

ами то и нашите не са цвете за мирисане, последното цветенце - т.нар.Шкумбата направо е шедьовър, да ни честит и да го обичаме, за него и това му пребиваване ще бъда голям виц..ама и голяма заплата ще има..

Е той това Първанов го каза преди около 3 седмици, и то за същата личност доколкото си спомням. Сега бат Бойко просто копра реакцията на Първанов :)

Ми те двамата и по сурЯта си приличат! Д-р Г. Чакъров, Идея за България

Забелязвате ли, че България се държи спрямо ЕС така, както циганите към нас тук - продажно и безпринципно, безотговорно и примитивно, против всяка логика и против дори собствения си интерес.

Прави се, 3344, невероятно много сте прави . И се твърди, че и от ЕС отдавна са отбелязали това троянски-конско поведение .(и най-вече откъде/как/защо идва )

Уникално точно сравнение! И... много, много тъжно!

3344, Така е сега, понеже десни сили управляват Европа и ЕС от 15 години и благодарение на тях ЗЛИЯТ ДУХ НА АМЕРИКА БРОДИ ИЗ ЕВРОПА. Но се попитайте, защо другите малки страни от Европа, стари членки на ЕС и развити демокрации като Австрия, Ирландия, Швеция, Финландия не чувстват такова поведение на ЕС към тях и не се оплакват? Защото имат абсолютно НЕпродажен и работещ само за обществения и държавен интерес от истински демократи- ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ, който спира на границата всички врагове на родината. Докато Българинът продължава да не вижда лицата на душманите си вътре сред избрания от него политически елит, а да обвинява всички извънземни сили и неидентифицирани врагове за своята тежка съдба, не създаде като развитите европейци такъв елит, всички врагове и тъмни сили ще се държат така с него и с България . А за да създаде такъв елит, трябва да се приложат в България железните обществени правила, обвити в законодателство, на развитите европейски демокрации. Д-р Г. Чакъров, Идея за България - алтернатива на статуквото

говори се за геноцида коъто уж са врили османлиите(не турцте)!!!!а не се споменава нито за геноцида коъто е изврен от блгарите над тракте!!!!над 2 милийона изклани трак!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ку-ку! Ку-ку! Ку-ку! Или по скоро: kuku kuku kuku, за да го разбереш... Че и бутон за транслитерация са ти сложили хората, но кой да го види... Какви ТРАКИ са били изклани и от кои БЪЛГАРИ, бе...

Аз може да съм от тъпите БЪЛГАРИ,но наистина съм БЪЛГАРИН!!!Ти си просто едно обрязано мекере,от което,аз акъл не желая!Борисов може да се навежда на когото си иска персонално,но да не го прави от мое име и от името на моата нация и държава България!Той не е краля слънце!!!Много точен коментар има някъде там,че той се е огъзил на резаните и в същия момент прави свирка на Уорлик,т.е. на Америка!А ти си си просто тъпо мекере!

Някой посланици превишават правата си ,когато се изказват.Това отнася ли се и за американския посланик или той е наредил на ББ да направи това изявление и то артистично ядосано.

Турция е по европейска държава от доста страни членки ,със стабилна и бързо развиваща се икономика и мястото и е в ЕС .

Ти тъпако иди в Делиормана в "Шише джам" и се опитай да говариш български. ЗАБРАНЕНО Е БЕ ИДИОТ ИНТЕГРАЦИОНЕН". Като ви чета и слушам изявите на това нищо-слънце, си мисля, че всички булгаристанци ще бъдт изгонени от Франция.

Г-н Борисов,говорите/комуникирате като недодялан каруцар. По-полека с думите, защото някой ден може пак да опрете за помощ до Саркози, а и Шенген все още не е реалност за България.

Много знаете да се репчите на думи и пред компютрите, ама иначе не сте толко смели... Какво искате - Бойко да покани примиера на Турция за да решават важни икономически въпроси и да му се зъби ли? Щото нали не си мислите че го е викнал да си обсъждат членството на Турция в ЕС? Или си го мислите? Ердоган дойде заради Набуко и финансирането! Ама сте диви и прости и само да ви подхвърлят червейчето с турския въпрос и кълвете като невидели! И журналята, и на тях им е толкова акъла - що не питахте какво си говориха за Набуко, а? Щото са ви празни кратуните и само с елементаризми се занимавате! И най-вече - какво като се озъбите на Турция - ние ли ще решим кой да е в ЕС? Ако ще всички да сме против, кой ни пита? На германци и французи да би да им е кеф, че се влечеме там и им взимаме раб. места и им подбиваме заплатите? Ако си спретнат един референдум дали да бачкаме там, какъв мислите че ще е резултата? Тогава обаче ще виете, че ви дискриминирали! Турците с какво са по-лоши от нашите и румънски цигани, а? Били ли сте в Турция, ама не на Капалъ черши, да видите за какво иде реч? Светът се глобализира драги и има все по-малко места за богоизбрани....

Напълно подкрепям казаното от "до всички пишман...." Много простяшки изказвания и малоумни изводи! С какво е заплашена България с подкрепата си за Турция? От какво толкова ви е страх? От какво се обиждате? И какви са тези пълни глупости за робство? Французите да си гредат работата - браво на Бойко Борисов - съвсем на място.

"Набуко" е един от най-големите, толерирани от американска страна, проекти-балони, който даже не може и да се надуе, защото газ за него НЯМА! Прочетете повече по проблема. У нас реагираме първосигнално по-скоро на руския газ, който го потребява на поразия цяла Европа, само у нас пеем за "зависимост от Русия"... Защото на шепа политици им е платено да пазят щатските интереси (както и в случая с членството на Турция в ЕС), а първосигналници, които да им се връзват, чалга културата наплоди у нас, както пшеница в плодотворна година не се е раждала! Колкото до глобализацията "драги", ако идва от Турция ще е по-скоро засилваща се ислямизация. И ако ти конкретно мислиш, че фесът ти отива, то ние "пишман патриотите" поне помним миналото си, а и явно виждаме и разбираме ситуацията доста по-надалеч - в страните на радикалния ислям... Така че - " 'Оди се глобализирай сам, щом този начин ти харесва!" Ние предпочитаме Европа без минарета, без пеенето на мюезина, а и жените са къде-къде по-хубави, като ги виждаш...

Вили Борисов , вярно е, че Набуко е американски политически проект с цел Турция да влезе в ЕС и го подрива, като изнудва ЕС с кранчето на газта, което както и тръбите ще бъдат в нейни ръце. Борисов в подкрепата си за САЩ изхожда само от личните си интереси- Си Банка е офшорна банка ,регистрирана в райски американски зони, неизвестно точно къде и с неидентифициран собственик. Там си изнася капиталите, смъкнато от нашите гърбове. А САЩ се явяват най добрия ангел хранител и пазител на тези капитали. Така е , да те управляват ръководители, които от демокрация и национално отговорна политика към народа си хал хабер си нямат. Изборът му показва и ниското обществено съзнание на българските избиратели. Западноевропеецът никога няма да избере да го управлява олигарх с толкова петна по ревера , защото имат високо обществено съзнание, а то се базира на ДОБРИ ЗАКОНИ И ВЛАСТВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА в техните общество, което в българското общество няма и помен. Тези неща нашия народ все още не разбира и това е неговото НИСКО ОБЩЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ, за това олигарси ще го яхват и управляват, крадат и унищожават. Впрочем, последният избор за парламент бе напълно манипулиран , властта бе изкуствено предадена на Борисов от БСП и ДПС партиите, които владееха избирателната система чрез ЦИК. Това се дължи на ЛИПСАТА НА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ в българската луканова конституция от 1990 г. А разделение на властите е гръбнака на развитата демокрация и правова държава. Тази липса води до това криминално състояние на избирателната ни система , също за неработещата съдебна система и криминалната обстановка в цялата държава. Това също българина не осъзнава, защото продължава да е с ниско съзнание ,не може да види ясно причините, които до доведоха на този хал- на най- ограбен от собствената си политическа класа народ и най -беден народ в Европа, нито да види лицата на своите душмани. За това и не може да намери истинските пътища към своето бъдеще. Д-р Георги Чакъров, Идея за България.

Ти пък къде си ходил из Турция,като толкова я възхваляваш бре тарикатюга?Ти знаеш ли,колко са що годе нормалните градове в Турция,които имат що-годе някаква цивилизация,като изключим Истамбул и тези градчета,които пък и спадат към анексираните политически бивши наш БЪЛГАРСКИ територии!Ти ли ще ми кажеш,какво представлява Турция и ще имаш наглоста да я сравняваш с която и да било страна от Европа!За манталитета на поселниците и,дори въобще няма абсолютно никакъв аналог и база за сравнение!Манталитетът на основната част 90% от населението е просто унизително неандерталски,приматски!Голяма част от същите тези пишещи,които ти плюеш,може и да са пишман,но са БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ,с което ти не можеш да се похвалиш!

То явно вие "не сте у ред", щом бълвате подобни обиди. Ако толкова Ви изнася Турция - заминавайте натам! А иначе няма правителство след 1989 година, което АКТИВНО да не е разграбвало и разпродавало България! На дребно, в името изцяло на чужди интереси и в интерес на собствения си джоб. А, ако Турция има икономика, това е само заради САЩ и капиталите им. Както и благодарение на американските интереси в региона, както и от отслабването на самия ЕС. А с тази надигаща глава ре-ислямизация и с кухи кратуни като Вас - дупе да ни е яко!

СРАМУВАМ СЕ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ!ВСЕ ЕДНО ГЛАСУВАХ ЗА турските ПОРОБИТЕЛИ!!!

Гледай интересът на БЪЛГАРИЯ момче,не бъди чужда маша...

дам. интереса клати феса :)

Как така ББ реши, че България подкрепя членството на Турция в ЕС?!? При всички настроения и справедливи опасения у нас, при внесената от воеводите (и те да свършат нещо полезно) огромна подписка ПРОТИВ Турция в ЕС... Каква е тази дупедавщина, насочена изцяло срещу националните ни интереси - не знам! Освен, ако Бойко не се е самовъзвеличил дотолкова, че да си мисли "България - това съм аз!". А в светлината на все по-набиращата сила информационна вълна за съвместни интереси на Цветелина Бориславова и Доган...

С тази декларация ББ декларира чии интереси защитава! Показа, че не му пука за мнението на българите по отношение на турците (а и забрави да спре новините на турски, както беше предизборно обещал)

Гърция има много по- големи дразги с Турция и все пак казва "да",но при УСЛОВИЯ!!! И знаете ли кога Турция ще може да ги изпълни? Един два дена след "Второто пришествие"!!!същата позиция държат и други европейски държави!

Само долен самозабравил се фес или психясала сбъркоглавница може да напише подобен идиотски коментар. Марш в Анадола да славиш и опиташ турския нагон и величие. Може да ти се иска, но българите не са толкова сбъркани като теб да се просват по корем пред турската сган.

Борисов трябва да кастри с един аршин всички посланици, а не само френския. Ако му стиска, може да кастри и американския. Американските посланици са известни с краварското си поведение в съответните страни. По въпроса за Турция - първо в Европейския съюз трябва да влязат Хърватска, Украйна, Беларус и Русия, по възможност Грузия и Азербайджан и чак тогава Турция. Иначе етническия, религиозния и ценностния баланс на Европа ще се изкриви и това вече ще е нещо друга, а не цивилизациооният модел на днешния ЕС.

По вероятно е ЕС да се разпадне....

Не желая някакъв псевдо пожарникар,който дори не е участвал в гасене на пожар през живота си(нека някой ме опровергае),да решава моята,на семейството ми и на народа ми съдба,като ни обрича на ново официално-узаконено турско робство!И българския народ трябва да има думата,относно съдбата си,а не тя да се определя еднолично от някакъв малоумен неграмотник!

Ти си роб, на болният си мозък. Какво робство чакаш ти от турците? Живеем в модерни времена... сега Банките са ни поробили, не турците. А можеби си проспал последните 130 години...

Първо,обръщението ми беше към българите,а не към резняците като тебе,които са и безродници при това!Ти дори и нямаш курназлъка,да си сложиш някакъв,пък дори и измислен аватар,а слагаш точки,т.е.,ти си си избрал ролята и съдбата на един БЕЗЛИЧНИК! Ще ти кажа също,че банките,затова са банки,(макар че в България отдавна вече няма български банки),да търсят , намират и доят балъците,като тебе!Аз нямам проблеми с банките,а ти си проспал явно целия си мизерен живот и сега правиш някакви опити за събуждане,но явно още те държи наркозата!

иЗКАЗВАНЕТО НА ФРЕНСКИЯТ ПОСЛАННИК В бЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПРАВИЛНО - ЗАЩО В бЪЛГАРИЯ ИМА ПАМЕТНИК НАО ПРИЕСТЪПНИКА тОДОР жИВКОВ А НЯМА ТАКЪВ ЗА ЗВЕРСКИ УБИТИТЕ ЛАГЕРНИЦИ , ТА НАЛИ ЦЕНТРАЛНИЯТ КОМИТЕТ НА ПАРТИЯТА НАЧЕЛО С Т.ЖИВКОВ ВЗЕХА РЕШЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ТЕЗИ ЛАГЕРИ НА СМЪРТА.пАК ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАРЕДИХА ДА СЕ УБИВАТ ПО ГРАНИЦИТЕ НЕ САМО БЪЛГАРИ НО И НЕВИННИ ХОРА ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА. щО СЕ ОТНАСЯ ДО ВИЗАНЕТО НА тУРЦИЯ В Е.С. ТО САМО ЧОВЕК КОЙТО НЯМА ПОНЯТИЕ ОТ МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИКА В СЛУЧАЯ Б.БОРИСОВ КОЙТО НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ЗА КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПОЛИТШИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗЯ БЪЛГАРИЯ...

Хайде стига с тези избити лагерници защото наследниците им са едни от най-големите реститути и продължават "делото" на лагерниците.... Да се прочете точно историята защото от лагерници, дисиденти, активни вече не останаха нормални да им заработват парите

Какво значение има дали ББ подкрепя Турция или не?Като съседи е нормално да каже ,че ги подкрепя ,както и за Македония.А за да влязат нашите "мили" съседи в ЕС трябва да имат подкрепата на Германия и Франция,а ние като девета дупка на кавала можем само да припяваме,но не да свирим музиката.

Много вярно мнение,може би не трябваше такъв пиперлив език.Иначе правилно казано.

Все пак предпочитам нашия премиер да се надупи в западна посока, отколкото към Турция!

Той се е надупил към Турция и прави свирка на САЩ, защото по отношение на Турция ББ защитава изцяло американските интереси. По добре отново с Германия, отколкото жертви в Ирак и Афганистан.

Пожарникарят отново доказа, че си е сбъркал професията!

Не харесвам ББ, но тази му реакция, спрямо френският "дипломат" е даже "умерена". Иначе браво за коментара. Толкова ни е замъглено съзнанието, че даже и нещо правилно, хубаво нещо да се случи, ние гледаме да го оплюем.

Дали и към многоговорящите е визиран Н.Пр.Дж.Уорлик?Този пример,колко васално и раболепно поведение демонстрираме,спрямо американската външна политика и национален интерес.Неговите публични изяви през последните месеци бяха повече от открито вмешателство във вътрешните дела на държавата.Даже съвсем безпардонно,със заплашителен тон,лобираше за конкретна американска корпорация,която,според него,била единствената възможна да получи голяма обществена поръчка.Без конкурс,напълно в нарушение на съответния закон.Та какво казал френският посланик,или испанския,бледнеят спямо колегата си от САЩ.

Боко стига си дрънкал глупости,че вкарваш целия български народ в някакъв филм.Преди да плямпаш защо не проучи мнението на Барозу и на ЕК за влизането на Турция в ЕС .Хората ясно си казаха,че са против това и изтъкнаха причините,но нали трябва да дрънкаш и то само глупостите които са ти в главата,в която всички добре знаем,че няма кой знае какъв"матриал"-сиреч няма никой

Не видях такава реакция спрямо американския посланик, когатолобираше открито за американската ГМО индустрия! И нека някой обясни на ББ, че посланиците не се "пъдят", а има ред за отзоваването им! Премиерът не може да борави със съответната терминология, да не говорим за друго...

ABATMOLLE

Добро утро ПОЗИТАНО! Виждам, че данъците, които плащам идват в централата ВИ и ВИЕ вече пишете! Искам да Ви кажа няколко неща. През последните 5-6 години, когато Руския посланик говореше - БСП го гледахте в устата и се кланяхте до земята! Защо Турция да не влезе в ЕС? Да не са по-изостанали от нас? Напротив - предпочитам да ходя с лична карта на море в Турция, така както ходя в Гърция. Всички производствени мощности в Турция са на европейско равнище имат 7% ръст на икономиката, докато Станишев обясняваше колко сме велики - те не харчеха пари, а създаваха стимули за предприемачите!

Би ли посочи конкретен пример когато руски посланик диктувал относно вътрешна и външна политика? Особено последните 5 години. Или просто руски посланик в мокрите сънища го сънуваш и навсякъде ти се привижда?

Не, не България. България никой не я пита и не иска да я пита. Подкрепата е само от т.н. българско правителство, а дали има подкрепа от България, няма как да знаем.

Прост човек, шоп от село Банкя, без култура, подготовка, финес, етика и дипломация. Турция няма място в ЕС. Ако ще е да на цената на мноооооооо...го висока изгода за България и върнати дългове по Ангорския дотговор.

Аз съм на 42 години и не помня, пък нещо и родителите ми не помнят по нашите земи референдум. Кога това се превърна в мръсна дума и и кога ще си извоюваме правото да ни чуват? Само от нас зависи дали ще ни управляват диктатори, нищо, че уж ние ги избираме (то и изборните резултати някакси... са странни)

Май имаше 1-2 по татово време/за конституцията от 74,и......Но беше 99.99.А Симеон беше казал,че не разбираме и затова няма нужда от референдум.Но защо Б.Б не каже същото за американския посланик?

Аааа! За френския ли ставало дума... аз защо първо си помислих за един друг посланник от малко по-далеч през океана?!

Махнахме Бай Тошо за да сложим охранителя му?!

ТИ лично никого не си махал.

Приветствам премиера относно изказването на френския посланик, но за членството на Турция в ЕС греши, защото това ще бъде второ турско робство.

Бриджит Бардо много яко се е напънал на турския фес. А подлогата му - Волен явно пие доста силни хапчета и си мълчи. Или спи в ношница с прекалено дълги ръкави. Време е ББ да целуне ръка на Доган и да му направи метан за добре дошъл ... Ехххх робски дух, робски .....

Що съдите Волен бе. Видно е че той е Болен, а партията му ръководи Слави Бинев. Съдете критикарите- СДС или опозицията БСП които дума не продумват по въпроса?! Обаче това не ви прави впечатление и утре пак ще ги изберете да ви управляват.

ПОЖАРНИКАРЧЕТО НЕ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕ МОЖЕ ЕДНОЛИЧНО ДА РЕШАВА СЪДБАТА МУ!С ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ,ЧЕНГЕТО САМ СИ СЛОЖИ ДИНЕВАТА КОРА!СЕГА ВСЕКИ,КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН,ВЕЧЕ ОТКРОВЕНО МРАЗИ борисов,сидеров И СИЕ ПОДЛОГИ! ДИР.БГ.,ТОВА Е ТЕМАТА ,НЕ САМО НА ФОРУМА,АМИ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!ОТДЕЛЕТЕ И НЕОБХОДИМОТО ВРЕМЕ В ОТДЕЛНА СТАТИЯ,ЗА ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА борисов,ПРЕД ТУРЧИНА!

Премиерът реши, че България подкрепя Турция за ЕС. Това вече преля чашата. Генерал Борисов май иска България да напусне ЕС.

Г-н Борисов, кой ви дава право да говорите от мое име при положение, че по закон трябва да се проведе референдум. За Турция е много рано да стане член на Европейският съюз, нито е правова нито демократична държава.В Турската Конституция е записано, че в Турция живеят само турци и не се признават други малцинства.Знаете ли че, българите живеещи там са с турски фамилии а и не само те.Това е страна която е провеждала геноцид срещу други народи в миналото, прави го и сега.За каква европейска Турция изобщо говорим.

Интересно решение! Да се сдърпаш с Франция и да прегърнеш Турция! Каква ли е цената? Да не би случайно Турция да освобождава вече Източна Тракия? Напразно ли ми потекоха лигите?

Аз мисля, че отношенията ни с Турция са по-важни от отношенията ни с Франция. Освен това, през време на турското "присъствие" Франция се е отнесла много мръснишки с България. Който не знае да вземе да попрочете някоя и друга историческа книжка.

аферим ашшколсун Бойко ефенди що не се земете с Цуцка па да си одите за щатите или за турчилер

в българия трябва да има рефередум ЗА или ПРОТИВ приемането на турция в ЕС