Евродепутатите от ЕНП подкрепят приоритетите ни за ЕС

Премиерът Бойко Борисов представи приоритетите на Българското председателство пред парламентарната група на ЕНП и получи подкрепа за тях.

Обратно в новината

Коментари - Евродепутатите от ЕНП подкрепят приоритетите ни за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

известено ли ви е, че на същия този Борисов му искат оставката и вот на недоверие за правителството му в София.

По-скоро е: ЕНП представи приоритетите си на Бойко Борисов и той ги одобри

Т. нар. Приоритети, които ББ обсъжда с приятелите си безделници от ЕНП са абсолютно фалшиви, пластмасови и изсмукани от пръстите. Никой не разбира парфюмираните безсмислици като "кохезии", цифровизации, а още по-малко съмнителни каузи за някакви "западни балкани". Едва ли някой що годе трезвен и елементарно разумен българин изгаря от нетърпение да сме приятели с косовски шиптъри, босненски мюсюлмани, черногорски мафии, македонски луди, които ни и мразят на всичкото отгоре. Едва ли някой би се радвал да плъзнат албански главорези у нас. ИСТИНСКИТЕ ПРИОРИТЕТИ СА 1. СПЕШНИ МЕРКИ В КАТАСТРОФИРАЛОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. 2. СПЕШНИ МЕРКИ В КАТАСТРОФИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ. 3. СЪД 4. ПОЛИЦИЯ 5. "РОМСКИ" ИЗДЕВАТЕЛСТВА ПО ЦЯЛАТА СТРАНА. 6. СПЕШНИ МЕРКИ С ПЕНСИИТЕ, МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 500, ПОД ТАЗИ ЦИФРА Е ГЕНОЦИД.

Всеки икономист на средно ниво знае обективният иономически закон, който гласи: Не е възможно държави с различна степен на развитие на производителните сили, да участвуват в общ икономически съюз защото страните с по-силна икономика ИЗСМУКВАТ по-слаборазвитите страни..Но в ЕС това не са го знаели и поради това, ЕС обречен на разпад още със създаването си.Блгария е типичен пример. Изчислете по ЕВРОСТАТ колко членски внос на година плаща България на ЕС и колко усвоява. Ще разберете, че България усвоява около половината средства, които внася в ЕС. Следователно получаваните пари не са на ЕС а чисто български, но другата половина се поглъщат от Германия, Франция, Холандия и пр. развити икономики.

САЩ, ГФР -какви държавни убразования са?

Според Джоузеф Стиглиц членството ни в ЕС е довело до загуба от 18 млрд. лв.

правителствата умеят само две неща мн добре - да бездействат и да преиграват

Завладяхме Европата - вече граничим с океан

Bсеки със своите приоритети!!! Eто тук по-долу и нашите приоритети!!!: На 10 февруари 2018 г. от 18:00 часа в София пред НДК, Национална съпротива организира национално шествие под надслов "Не на истанбулската конвенция". * В нашата история е имало много предатели. Предавани са герои, предавани са чети, предавани са въстания, предавани са дори и градове на враговете ни, но никой не посмя да предаде душите на децата на България, до сега! Българското Правителството реши да ратифицира Истанбулската конвенция, с което се цели вкарването на содомията(GENDER обучение) в детските градини и училищата и подмяна на биологическата идентичност, нашата и на децата ни. Ако до сега мълчахме и търпяхме политическите гаври и извращенията на измамниците банкери(купили душите на нашите "упавляващи"-предатели) и не се борихме за нас, ако не се борехме за достойния ни живот и "те" го превърнаха във съществуване, то сега сме длъжни да се борим за децата си, нашите деца-децата на нашата България! Време е всички заедно да се изправим от непристойното положение в което бяхме поставени с измама, да застанем с твърдостта на инстинкта си, че черен облак е надвесъл над наЙ-скъпото ни и да спрем това безумство, защото ако загубим битката за душите на децата, то знайте губим всичко, губим поколението на България, губим България. Нека този призив бъде към нормалния човек, към този, който осмисля опасността, пред която за пореден път ни поставят управляващите! Нека заедно да запазим децата от разврата, да ги спасим за да спасим себе си! Hа 10 февруари 2018 г. от 18:00 часа в София пред НДК.

Голям страх ви гони от този трети пол!!! Чак ставате съмнителни?- Да не сте трето полови.

в това всички са единни.

"Гроздето е кисело"!-казала опозицията след като други управляват.

Борисов, не смее да се прибере, явно има защо.

"Дискутирани бяха темите за стимулиране на икономическия растеж и социалното сближаване," Б*х тоя икономически растеж, Гърция, Испания, Португалия и пр. от 10 години в криза, ние - 10 години стремителен "растеж", и пак сме 10 пъти по-бедни и от най-бедните на запад. И най-бедните в ЕС изобщо. И изчезваща нация. Ако това са Му приоритетите (растеж, социално ненам си кво), и това са Му резултатите от тия...приоритети, то изтръпвам за ония области, дето не са Му "приоритети", като..здраве-опазване ли беше? Образо-вание ли беше?

когато се освободиш от натрапеното ти чувство на "нация" и "ние", ще настъпи добър живот и за теб. И да научиш езици трябва

Абе хора, стига надували тая тема, на никой в Европа не му пука от жалките трептения на Борисов и смешното му корумпирано правителство.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР! Да живее г-н Борисов, слава за кохезиите и за Западните Балакни, за евро-атлантическите ценности и единството в многообразието, убедени сме и, че приемете джендърската конвенция и ще признаете поне 333 пола и още 546 социални роли, ще направите и няколко комисии и кризисни щабове, центрове за превенция, незабавно въвеждане на джендър обучение и култура от най-ранна детска възраст, гей-бракове и трети пол! Хвала!

Българите вече получиха алергия от западната демокрация, която съсипа Блгария

Благодарим ти падишахо наш!!! НООО,нека не забравяме,че ни управлява ХУНТА с премиер МУТРА-СИКАДЖИЯ,ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БКП, ТОЙ И ЦЯЛАТА МУ ГЛУТНИЦА!!! Негови подгласници са всички 240 населяващи 44 НС!!!

нула-зеро-нихтс-нада..! нищо не се случва. всичко е цирк, от и за дебилни идиоти. повърнати боклуци..

ДИР, ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ТАЗИ НОВИНА- БНТ От нашите пратеници в Страсбург: Разясняват Истанбулската конвенция Днес, 20:24 от Тоня Димитрова ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕН НОВ ПРЕВОД НА Истанбулската конвенция, която предизвика дебат у нас за третия пол, съобщиха от Съвета на Европа в Страсбург. Оттам обясниха, че НЕТОЧНОСТ В ПРЕВОДА!!!!! е причина за разгорещените спорове.

След като видяха че не мина номерът им тогава казаха, че грешка в превода. Явно смятат българите за толкова големи идиоти, че е жалко да се говори. Е няма да мине и този номер.

Абсолютно! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАЩИТАВА СВОИТЕ ЦЕННОСТИ и от СЕ нямаше къде да отидат и клекнаха! По-интересното е обаче какво се случва със СЕГАШНИЯ ТЕКСТ, след като самият автор на конвенцията казва, че ТОЙ е предоставил /ГРЕШЕН/;) ПРЕВОД:) Това значи, че сегашният текст е юридически НИЩОЖЕН ДОКУМЕНТ- ТОЙ НЯМА ПРАВНА СТОЙНОСТ И НЕ ПОРАЖДА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА РАТИФИКАЦИЯ! България трябва да получи НОВИЯ ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОД, той да бъде гласуван и да бъде приет или не, и чак ПОСЛЕ да се постави въпроса за ратификацията на НОВИЯ ПРЕВОД! Да видим какъв НОВ официален превод ще получим:)