Борисов се похвали на Юнкер и Меркел с мерките за мигрантите

Премиерът Бойко Борисов участва в Люксембург в честването на четиридесетата годишнина от основаването на Европейската народна партия (ЕНП).

Обратно в новината

Коментари - Борисов се похвали на Юнкер и Меркел с мерките за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги България е изрядна, що се отнася до задълженията й към страните членки на ЕС.

Па не вземе така както сте се събрали половината крадци и криминални престъпници от Европа да падне един микро-микро метеорит да ни отърве от вас.

ПО ГОЛЕМ ПО ДОБРЕ

е болна от Борисов, а Европа от Меркел.

Тук някой споменава Сталинка за кандидат на Тиквата , възможно е той няма хора други празна му е пейката и ще фалшифицира както винаги изборите ! Ако стане това съвсем я закъсахме и трябва да се бяга от България или въоръжен отпор срещу управлението ! Но този не спря да се хвали , сигурно циганин го е правил ! Да погледне народа си ,1.60 билети , утре 2лв литър бензин ,след месец дига тока ! Не е ли време да се гони много се заяде , подаръци за по 3-4милиона лева прави , Белене да не се разрушава ,може скоро национално отговорно правителство дойде и тая пасмина която ни лъга и кради 25 години да я вкараме там !

Е, на какъв език си говориха с Хан? Или оня знае български?

Бате Бойко заеби бежанците, виж как твоите калинки дерибействат над пенсионерите ! Бежанци в ареста няма да вкараш, но 70 годишен старец е с 24 часова мярка - нарушил е спокойствието на твоя КАЛИНКА.

докога предателите ще им правите пиар. Анатема

Някога за измяна нямаше Конграчулейшън, а Народен съд.

много е лесно Боко, просто питаш началниците и те ще ти кажат ..

Абе Толкова ли Нямаме Хора да Ни представят Воистине ?! ..или ЧакДотам Е Вонята у Нас !

Европейския съюз е направен за да живеят хората в съюза добре. А разни просяци и крадци от Азия и Африка, не ни интересуват. За да съществува Европейския Съюз, трябва да се пази от НАШЕСТВЕНИЦИ като тия които идват т.е. да ги застрелват, убиват и връщат обратно от където са дошли. Иначе, няма да има повече Съюз, и той ще се разпадне. Нали затова, всяка страна трябва да покрие определени критерии за да е част от Съюза ???!!! Който иска, може да ходи и да им помага на място на тия просяци от Азия, както преди години ходеха в Сомалия да помагат там. Но, тия нямат място в Европа. Куршум за такива пресекли границата без пари и документи...

от мен 100000000000+++++++++

дядката Юнкер и Бочко що не вземат да си легнат?

МОРЕТА ПЪЛНИ СЪС ЛОДКИ.Хора се давят. Във моретата ги спасяват.Във Европа военни ги гонят. Съдят ги.Лагери пълни със бедни гладни и болни хора.ЗА кой точно от тези моменти ще се вземат тези"лесни" решения?Причинителят на този ужас трябва да бъде съден и осъден!

защото Кристалина играе собствен мач и тя си има собствен фаворит за премиер. Кръгът Капитал копнее Кристалина да поеме щафетата от прецедента. Тогава Боко изобщо няма да успее да уреди и един цент за фирмите от орбитата на ГЕРБ, обръчите от фирми около добрите олигарси, с достъп до Американската амбасада, обаче ще започнат ударно да печелят обществените поръчки.

в Нова телевизия, същите, оназ Анка и онзи Викторчо, хич и не посмяха да попитат Тиквичко ще издига ли кандидатурата на КриСТАЛИНа за президент. Да видим, дали у родните медии ще се намери един смелчага, който да запита КриСТАЛИНа Георгиева два въпроса: 1. Готова ли е да бъде издигната за генерален секретар на ООН от името на Албания и защо продължава да не декларира подкрепа за официалната българска кандидатура на Ирина Бокова? 2. Ще се съгласи ли Кристалина да е кандидат за президент, издигната от Инициативен комитет, който да получи бързо подкрепата на прокапалия от далавери и шуробаджанащина Реформаторски блок. И още нещо, онзи фейсбукар Рамадан Кукунев, що не си признае, че има нареждане да работи за кампанията на Сталинка, пардон Кристалина.

Кристалина може да е обединяваща фигура за десните за президент. Обаче е възможно да бъде издигната и за кандидатт за председател на ООН от група държави от източна Европа, не само Албания.

Ами вземете ги най после тези "лесни" решения!Уж лесни ама "да ама не"И КАК ЩЕ СА ЛЕСНИ ПОД ЕГИДАТА НА МЕРКЕЛ? ВСЕ ПО ЗАПЛЕТЕНИ СТАВАТ!Какво причини на света тази жена със тези лесни решения.

Чета и си мисля брей това тикве управлява всички инициативи в Европа и света. Всичко Европейско го почита,харесва,съобразява. Абе голем човек наш боце. Авсъщност на кралете им трябва ШУТ. А мутрата е натежал яко и все повече ни тегли към дъното. Честито протестери.

и тя се мотаеше около дедо Юнкер като муха без глава.

ПРОДЪЛЖАВА."Около това се обединихме днес с канцлера на Германия Ангела Меркел " Нима не разбраха европейските лидери че решенията на меркел не са хуманни а античовешки.КАРА МИГРАНТИТЕ ДА пресичат морета а после амии ВЪХ те се удавиха.

е изпаднал в тотална паника. Днес той е в Люксембург, където му набиват тиквата. Големите началници искат Кристалина Георгиева за президент. Познатата от вестникарски писания и като Сталинка, пристига в София след три дни. После Георгиева ще се разходи и до родната Елена. Пак ще има среща с голямата си рода. Кристалина очевидно стяга кандидатурата си за президент, точно заради това и онзи прецедент Плевнелиев бе позорно свален от сцената.

Естествено, най-лесно е да краднеш и рекетираш, нали мутро банкянска!

Да защото трябва да се каже ясно и високо колко са бежанци и как огромното мнозинство дори не са икономически емигранти, а хитреци, които откровено и напълно цинично заявяват, че търсят по добър живот, нещо което се постига с труд и без лъжа и много хора в Европа са се борили за това.

Снощи 13 год. дете е загинало от дъждовете, но нищо. Ако става въпрос за мигранти, малцинства или други подобни ей такава уста щяха да отворят разните му там правозащитници и културтрегери -звезди, но нали е обикновенно дете

Борисов тръгват всички злини.

Как се казваше, европейска народна партия или еврейска народна партия защото сме отблизо запознати с еврейските народни общини.

Ний ша ти се радваме таз вечер в Господарите.. С ФЕЙСБОКО с ВНУЧЕТО... Джурналистките докат ти го държат микрофоня..

Zakonad za otnosno Bezhantzite ni biva da bade taka strok. Nie vav nikakv slu4ai ne bi sledvalo no ne biva dasme zverski nastroeni kam bednite stradalzi.

маце .. У наше село "СтУдентката отиде на КЪРО" и "StOdentkaja otide na KURO" НЕ Е ЕДНО И СЪЩО..

ахахахахххх!

Около това се обединихме днес с канцлера на Германия Ангела Меркел и председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер преди юбилейния конгрес на ЕНП", пише Борисов в профила си във Фейсбук. .... ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е БИЛ КАТЪРА И КОИ КОНЯРИТЕ :))

По какво се различават тия от комунистическите лидери преди време? Може би само дето не се мляскат. Ама знае ли човек, като останат насаме, ко праят...

по това че тея се забравят като почнат да крадат :) като буре без дъно са :)

Прекрасна снимка ! След малко Юнкер ще впие устни в поредния ЕС лидер от мъжки пол..:))

Пак изцепки. Омръзна на всички. Чудно как не ги е нарекъл пак с малките им имена. Много обича да се чувства приближен. Това му подържа самочувствието на наш Боко.

Познай коя нация е на: 222 - място по раждаемост в света 6 - място по смъртност в света последно място - по продължителност на живота в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 106 място по свобода на словото в света 129-о място по пътна инфраструктура в света 1 во място по любов към минитърпредседателя си изядоха яйцата , но и умовете ни, Амин! П.С. Провери link*, ако не вярваш!

Много точно.Тези статистически дани не тревожат Бойко и управляващите.Те имат по-висше безцелие.Само добавям успокоително ,че днес при тези управляващи положението в България е лошо ,но след 3-4 години ще стане трагично непоправимо.

Кое е по лошо от последно място на Земята, може би последно място на Марс. Да не пращаме там космонавт. Ура , ура първият на марс ще е българин след 3-4 години ни очакват нови висини! Радвайте се братя бугаре... Пички, пичуе и уйни и уй.. ве...

6 - място по раждаемост... Това да не е цар Крум, ама на мъжете да им реже не ръцете , а уй...те А женорята, да ги снасят в кофите... Хайде празнувайте братя , кофите са отворени ще има за всички. Честит 1 юни на всички неродени!

По смъртност бе катил 222 по раждаемост

и неистова борба за оставане на власт на всяка цена на Меркел, Юнкер и Борисов, защото са напълно провалени.

скъпи тъпи боко данъкоплатците ти избегаа бе ! " И Швейцария отвори вратите за български работници " dnes точка dir точка bg/news/bulgaria-shveytzaria-rumania-rabotnitzi-evropeyski-parlament-22801534 dnes.dir.bg/news/bulgaria-shveytzaria-rumania-rabotnitzi-evropeyski-parlament-22801534

Никога вече Борисов!

да е жив и здрав боико че ако го няма червените платен бантускотове ще умрат от глад като и'м сперм порциона от посрано

Тоя Д.Николов беше и в президиума на " Армеец", явно ще става някакъв.

Долен предател си Бойко, пък какво страхливо зайче си само ти си знаеш.

...разбира се .че "не е лесно..." да си безграбначно и да ти се ще да ходиш прав...!!!...то затова хора без образование и без лидерски способности не трябва да оглавяват управлението на цели дарJaви !!!

И кога обединена с мъки ,кръв и страдания Майка Европа е казала някога за български държавник---,,ЗЛАТНОТО НАШЕ МОМЧЕ -БОЙКО!,, СТОМАНЕН СТРАЖ,СТРОИТЕЛ,НЕУМОРЕН СЪЗИДАТЕЛ И МЪДЪР ВЛАДЕТЕЛ НА БЪЛГАРСКОТ ПЛЕМЕ,КОИТО СЪЗДАДОХА ЕВРОПА ЗАЕДНО С КАРЛ ВЕЛИКИ И ЗАКОВАХА ОБЕДИНЕНИТЕ ОКУПАТОРСКИ,МОСКОВСКО-АНАДОЛСКИ ОРДИ НА ЮЖНИЯ ФЛАНГ!

Леле,мале!!!

Направо си кажи Бойко Велики Манипулаторе. Симеон велики ще се обърне в гроба си от твоето налудничево сравнение.

Имаш нужда от сериозно лечение.

Всички плещят глупости и нашият премиер само ги повтария. Може ли да ми кажат на мен, точно къде НАТО опази мира? Дали в Ирак, в Либия или пък в Сирия. Нали в началото, уж някой прави демонстрация, срещу Асад в Сирия То не ми било мирна деманстрация, най ми било истинска война. И опозиция и опозиция, дор до 200 бройки. Даже и Никито Михайлов не можое да ги избраи. Европа лека полека ще пламне и тя. Точно каква сигурност ни дава НАТО , като сега света е по несигурен от всякога. Тия дето се събират, са тайфа комплексари, които само се усмихват, прегръщат и се снимат. Бойковите хвалби край нямат. И файда никаква. Не съм ли прав?

Как да не си прав? Само забрави да кажеш, че всички тия са едни големи ЛИЦЕМЕРИ!

За Орбан и Фицо са лесни тези решения, защото са мъже и обичат народите си, ня като нашия предател. Арабските терористи нямат място в Европа и точка.

"имало много по-тежки времена"!! Да ти ги припомним: КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,09 г. Изказване на Б. Б.: "По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което означава 16 млрд. лв., или 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за ....." САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!! И СИ ГИ ПОХАРЧИ.. Барбар с едни ДВЕ МИЛИАРДА ЗДРАВНИ ВНОСКИ на българите..

Пълен неграмотник и кукла на конци! Разбираемо и очаквано е, че Боко ги плещи тези простотии.... Въпросът е къде са имбецилите от опозицията?!

"Понякога решенията за проява на солидарност с хората, търсещи убежище, не са най-лесни за вземане, но са правилните, щом са съобразени със защитата на човешки живот." :) И затова стройм висока ограда по границата с ров, вишки, укрепени позиции и патрулираме денощно с дронове :), не че съм против но това каква солидарност проявяваме не ми е ясно.

вЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА АРАБИТЕ Е ПЛАНИРАНО И СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С ЦЕЛ ДА СЕ ИСЛЯМИЗИРА ЕВРОПА. Ако не е така то посоката на тези така ""прокудени"" бежанци от войните щяха да поемат на юг към най-богатите арабски държави. Въдицата беше хвърлена и неин основен рибар е ТУРЧИНЪТ. На тази въдица се хванаха западните лидери без да му мислят, дали пък и акълът им е толкова, начело с фрау Меркел.

еи червени говеда пак изоставате с плюенето и от посрано ще намаляме порциона

Телени мрежи и бой, и става лесно, с мюсулманската сган друг начин няма.

Борисов ами ние на къде да бягаме ?