Еколози: Борисов бетонира беззакония в полза на бившата си

Докато говори за разследване на криминалната приватизация, премиерът я узаконява. Така Бойко Борисов бетонира беззакония в полза на бившата си половинка.

Обратно в новината

Коментари - Еколози: Борисов бетонира беззакония в полза на бившата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

погледнете ги какви са ухилени бее, вижте ги бее, аааах мръсна папла4 народни изедници мръсни, богаташи долни и полиция и охранители ви пазят защо? Нали сте с народа! сега ако тегля една ще видят от къде псувам и кой съм

и тя какво? прибрала имотите и му била шута....:))) тя да не е учила в русия!

Еколозите на Прокопиев във фронтална атака срещу Цветелина Бориславова! Явно ще искат рекет...

Зелените пак ще изнудват управляващите. До кога ще позволяваме шепа псведо еколози да определят бъдещето на цялата ни държава?

Тъпо българско стадо, Кога и ние ще изгоним мафията от правителството и послушното правосъдие, курвенските медии дето ни отклоняват вниманието?

ДОКОГА ДЕБЕЛОВРАТ КРАДЕЦ ЩЕ ТРОВИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ДОКОГА ЩЕ НИ ТЕРОРИЗИРА ЕДИН СИКАДЖИЯ И ПИОНКИТЕ МУ ВКАРВАТ ВРЕДНИ ЗАКОНИ

Какво общо има Борисов ? Народното събрание се занимава със законите !

Не знам какво точно искат да строят в Рила и Пирин. Обаче, ако някой иска да слага Облъчващи Базови станции на Емтел, Вииваком, трябва направо да им палят офисите и колите на тия фирми, заедно с станцииите, антените...

Ейй облъчения не си бил в часовете по физика Изгаси си телефона и телевизията че се облъчваш Имаш страхова невроза че ще се разболееш

Ама,какви гуши имат тия,бе. Като на пеликани да бяха,шяха да се напълнят. Няма ли кой да им каже на тези алчни безумци,че човек идва на този свят с празни ръце и с празни си отива. А и сандъкът е само 2/1м.

Зелената соросоидна мафия с поредния цирк атака срещу Бойко! Кучетата си лаят, кервана си върви!

кучетата си лаят кервана си върви,българия изчезва и вие дирчо заедно с нея

Не е виновен Борисов, а тези които гласуват за него. Ще краде докато му позволявате.

Glupavijat borisoff mnigo skoro shte izjade Kura,a ti govnio ne prestavaj da mu celuvash Nasranijat Guz ,da vi eba pichkata majchina i na dvamata!

Glupavijat borisoff mnigo skoro shte izjade Kura,a ti govnio ne prestavaj da mu celuvash Nasranijat Guz ,da vi eba pichkata majchina i na dvamata!

пишете на англииски че боко банкянската тиква със ставането си гледа само CNN и говори само англииски

е дошъл на власт за да се уреди себе се и приближени а не за хората, защо се чудите, 3 пъти премиер сега трябва да се отблагодарява

Феновете на Тиквата да не четат- нямат мозък да разберат написнаното. Става въпрос за зимни спортове , не курорти. Двете са разлчини неща. Имам приятели фрееридерс- карат по девствен сняг между боровете ( аз също се опитвам) . Те до един са супер майстори и не искат и да чуят заобработените мазни писти писти на Пампорово като гъза на Бориславова камо ли да си дадат парите за прескъпите лифтове там. Водещата идея на всяка държава е да стимулира народа да живее здравословно, защото здрав народ-силна държава. Навремето при лошия Т Живков на Стената на Витоша се караше с карнетки. Една карнетка струваше 4 лева и имаше ч0 полета за дупки. На влек "Алеко" ( тогава му викахме блек 'Спас" по името на шопа от Бояна , който го стопанисваше) едно качване беше една дупка, т. е 10 ст. На Романския едно качване беше 3 дупки ( лифтаджийте дупчеха като кондуктори) т.е Романския беше з0 ст. След 7-8 спускания на Романския , или 15-20 на влека оставаш без крака- т.е 2 лева на ден. При средна заплата 1ш0- 200 лв в София това означва 1/80 от заплата на ден за ски. Ако направим същата сметка за западните курорти в момента : 50 евро карта при 4 000 евро заплата излиза същото. За България обаче 55 лв дневна карта на база 600 лв средна заплата излиза 1/12 от месечната заплата. Къде е логиката при положение , че труда , разходите за материали, данъците (плосък данък) са ,мог пъти по-ниски от тези в Европа . Просто мутрите по необясними за мен причини не рекетират вече дюкяните и започнаха да рекетират по на едро

И кво предлагаш? Всички да караме по девствения сняг между боровете? В Дубай хората правят ски писти, да не говорим за държави като Словения и Хърватска колко са пред нас в зимните спортове без да имат нашите планини. От мутра мозък няма защо да чакаш, затрихме си и морето и планините.

Не си ме разбрал, помагам. Карането на ски не е скъп наркотик, не е трансатлантическа регата с яхти, не е парашутизъм- все неща , които искат мнооого пари на калпак., защото за регата за един човек трябва една яхта. За парашутизъм за 10 души трябва един самолет, а за 500 скиори трябва един лифт с мощност 500кв, т.е 125лева на час за ток , или 1000 лева на ден , т.е при цена 35 лева на ден за карта 30 човека изплащат еленергията при цени 35 лева на ден,каквито обаче вече няма в БГ.Всички минават на 55. .. Мързи ме да ти обяснявам нататък, но смятай 470 човека по 35 лева и разпределяй. Не е толкова сложно, щом мутрите се оправят.

Къде ги видя тия заплати от по 4000 Евро? В Австрия средната заплата е 1500-1600Евро.

Да бе, това пак са от простотиите на Белев.

герп дава по 3.50 на ред,колко изкара днес?

"За да остане природа в България" са били и си остават мошеници, особено Тома Белев. А целият този шум е защото се чудят какво да правят.

Браво на човека - Умно момче излезе !!! Между другото всички са умни , защото всеки който успя да влезе в политиката си оправи и живота и няколко поколения след себе си !!!! За Вас поговорката с баницата и празната тъва !!!!

......"Идва ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Господата трябва да са наясно, че не може, което и да е общество, не само нашето, вечно да се крепи на базата на демагогията, лъжата, грабежа и най-вече на страха! Заблуда е, че нихилизмът на народа ни ще бъде безконечен. Той проведе своята генерална репетиция през 2013г. като изгони най-позорно с камъни корумпирания кмет на гр. Варна, Кирил Йорданов, както и свалянето на не по-малко корумпираното правителство на Борисов. Уверяваме Ви, този път протестът ще бъде спонтанен, общонароден и мащабен. Причината ще е една единствена самозабравилите се олигарси, водени от алчността, не осъзнават до къде доведоха страната ни. Ще се опитат да подменят и този път истинската реформа в съдебната система, или създаването на специализираното звено за борба с корупция по високите етажи, издигане върховенството на закона. Трябва да сме напълно наясно като общество, че всякакво отстъпление този път предопределя, обрича по-нататъшното съществувание на страната ни. Първите действия, които трябва да предприемем като протестиращи са да направим такава огромна грамада пред сградата на ВСС и затворим вратата на това проклятие, за които българското общество отдели от оскъдицата си 10 пъти по-голяма заплата отколкото на българския учител. Те обаче не застанаха на страната на закона и на собствения си народ, а на страната на мафията. Наложителна е още цялостна реформа в съдебната система и най-вече в прокуратурата. В случая е наложителна оставката на Главния прокурор Цацаров. Мъдреците са го казали, когато държавата е на колене, народът трябва да се изправи! Длъжни сме в името на стотиците хиляди наши предци, отдали живота си, за да я има днес България, длъжни сме в името на нашите внуци и правнуци да съхраним Родината си."- Игнат Раденков

И от кога идва ?????

"Докато има ТЕЛЕТА ще има и КАСАПИ"! - Брадистилов

Такъв е закона на природата - от ''теле'' мечка НЕ става !!!!

Кражба и далавери това е мотото на ГЕРБ, но то от мутри какво можеш да очакваш.

Време е протестърската банда водена от Тома Белев да се отбие от цицката на туризма от където чрез рекет и изнудване десетилетия смучеше десетки милиони. С тези пари финансира и платените протестъри. Крайно време е на това да се сложи край. Дано промените минат в Парламента.

ти си сираче ото скърцащият,нямаш ни баща ни майка,иначе шях да ги поздравя да ти е.a ма..a и баш...a

Прочетох всички коментари. По темата са писали само и единствено хора, които нито са стъпвали в зимен ски курорт, нито са виждали ски писта, нито имат на представа за какво идва реч. Тома Белев и протестърите повече няма да могат да изнудват кметовете и собствениците на лифтове и за това е този рев.

Защо и докога все още някой ще вярва на една мутра? Многократно е показвал как си мени мнението в няколко часа , та не ли ако има лична/фамилна/ изгода.Ако и това не е корупция вече не знаем как да го наречем , но то смърди отдалеч.Явно ако някой повдигне въпрос за незаконни сделки извършвани от тях ,то момента не е сего преди европейското председателство , а сега е време само за тъмни сделки - мръсници. А хората се чудят как да вържат двата края ,хем работят , а те раздават бащинията си помежду си.

Хитър, по-хитър, Хитър Петър, най-хитър, Бойко Борисов. Как забрани на всички медии да говорят за Бориславова (още Цеца Секса). Как накара целокупния български народ да вярва, че е тиква и безсребърник и самотен като куче. Борец срещу корупцията. Евалла пич.

Такъв прост народ, който позволявал един мафиот да го управлява-манипулира си заслужава съдбата.

Засрамите се хиени,оглозгахте държавата до кокал.Имаш ли очи,или балатум е заработен в очните ти дъна?Пращят ви банковите сметки от всякакъв вид валута,простия българин тъне в мизерия,но е свикнал и не му пука.Има фльорци разполагащи с държавата,все едно,че п.....е им са златни.

Тъпаанри узакониха измамници за да може с останалите да лапат муи.

ПиснА ми от червените безработни мутри, на които не им се работи и само рИват за пари. И тези коментари го доказват - привържениците на ГЕРБ са на работа, чукат кинти, а червените безделници седят и цъкат ли цъкат по клавиатурките...Сопрете се, бре, стига дърпАхте държавата назад. Независимо, че не ви харесва, България върви напред и нагоре и ваш е изборът дали да й се влачите на опашката или да вземете живота си в ръце и да започнете да РАБОТИТЕ, за да живеете добре.

Ка'й честно??? Това е остра ирония, нали????

Не, това е суровата истина.

Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

СТИГА ОПРАВДАНИЯ-ТЪРСИ СИ РАБОТА;)

370лв за квадрат изолация?? А вие още гласувате за ГЕРБ???

Старата любов ръжда не хваща ...

тотално и долно безобразие на лъжеца ББ,а народа е малтретиран за гараж в собствения двор до безобразие от тая крадлива власт.....излапаха и разсипаха прекрасната България/наскоро е чествал и 5 МИЛИАРДА ,че е натрупал.....

Бойко , ке настъпиш мачката!

Тая Цветанка Карагьозова не беше ли с еврейско потекло ?? Писна ми от комунисти и евреи, дето се надпреварват да управляват (=разграбват) България!!!!

Мутрата рано или късно трябва да бъде обесен пред НС или да има Участта на Либийския Диктатор Кадафи !

Диктатора Кадафи??? Къде е КАДАФИ, а къде е бойко??

"Аз съм прост, и вие сте прости." ББ 2013

Нормално е един мъж да се грижи за семейството си. Ако не го правеше и аз нямаше да гласувам за него.

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Тая шаврантия Цеца Секса прилапа Чепеларе и това е най-големия грях на Мутрата , че й го позволи. За тези, които не карат ски, пояснявам. Досега най-хубавата и най-дълга ски писта на Балканите , не само в БГ , беше Мечи Чал над Чепеларе. Оборудвана с бърз съвременен двускоростен лифт - 5,5 км дължина , 700 м денивелация с 3 стръмни стени за мераклиите и полегати обходи за по-кротките скиори. Дневната карта беше 35 лева и 26 полудневна. Това в комбинация с уютните хотелчета в Чепеларе правеше ски ваканцията там мечта. От тази година курвата на снимката сложи ръка на Мечи чал под формата на грижа за скиорите- обедини го с Пампорово като се изцепи че скиорите вече ще могат да карат с една карта на двете места и по мутрашки премълчаха , че не цената на Пампорово се редуцира до тази на Чепеларе, а цената на Чепеларе се качва на пичка си майчина до тази на Пампорово- 55 лева на ден ски карта - нема не искам, нема недей. Гадост! Скиорите в Чепеларе бяха отбрани хора - ненатрапващи се интелигенти- особено си личи вечерта около камината в хотелското ресторатче. Съмнявам се , че някой от тях ще се вдигне да кара ски на Пампорово в компанията на нискочели мутри като премиера . Просто сложиха ръка на последния зимен курорт с човешки облик- Чепеларе.

1 ден лифт карта Пампорово - Мечи чал - 55лв. 1 ден лифт карта Мечи чал - 39лв. Ако искаш караш на Пампорово и Мечи чал за 55лв., ако искаш караш само на Мечи чал за 39лв. На Мечи чал карам ски от 1984г. Това е любимият ми ски курорт. Но това което си написал за цените на лифта не е вярно.

А нека да започне сезона и ще видим дали е така , както казваш, но дори да е така - 4 лв са отгоре на първо четене и нищо не споменаваш за полудневна карта- беше 25 лева, а освен това имаше отстъпки за едноседмична дневна - и там нищо не казваш. Караш от 84-тапохвално. Аз карам от 70-та . Романския беше хит на Балканите и на Стената не можеше да се разминеш от англичани..

А оставката на министъра на туризма кога ще бъде депозирана при Суджук Паша ??!! Или трябва първо да я поискаме на Орлов мост!

Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Те тия бежанци не подбират много много ..... може и друго развитие да има по границата :)))

както каза ,,поетът,,... ,,бетон и след ,,бетона,, ...червеи,,...??? ,,червясаха,, от пари...!!!

Fake news

Нека ви заспало племе. Заслужавате си го.

Пиши на български, че и ББ да има -шанс да те разбере. Иначе хонорар няма.

Най-големия крадук в България и генномодифициран продукт на БКП е Боййко Борисов. Всичко каквото направи е да узакони комуномутренската кражбо-приватизация и да я продължи до безкрайност . Ограби целия български народ допълнително с десетки милиарди заеми, които бъдещите поколения няма да могат да върнат и ще се превърнат във вечни длъжници. Затова младите масово напускат България, защото тук владеят само политическите чалгари.

след ,,асфалта,, закономерно следва и ,,бетон,,...!!! забравих и ,,великото,, саниране...!!!

Трябва да създадем нови икономически лидери. Кога ще обявите че е собственик и на територията

Бивши на банкянския ергенин са само получилите инфаркт в правешки хотели.

Е че как иначе. И като кмет на София още първата година направи плащанията да минават през банката на Бориславова тогава. Например за всички плащания на осигуровки прибира такси. Само с това си действие, което бе конфликт на интереси, направи бившата си половинка с милиони лева по-богата, като те са събрани от хората. После тя се хвалили как продала банката за 660 милиона евро - по памет.

Още ли, не сте свикнали!

Бай хой прави това откакто е на власт! Същото правят и тиквите около него! ОЧЕВАДНО Е!

Буйа си е Буда даже и да е м-р председател.1милион го избраха 6 милиона му ядат попарата.Вервайте ли му още .че ще пребори корупцията?.Той си изгради светлото бъдеще на него и ортаците му.

Добро утро!Сега ли разбрахте,че ГРОП е криминална организация?А за ашладисването в четиригълника с Буда,Цветелина,Стефан,Стела???