РЗС пита Бойко Борисов кой е агент Буда

РЗС попита премиера Бойко Борисов какво му говори агентурния псевдоним на ДС „Буда” и го обвини, че държи на оперативни и ръководни длъжности в ДАНС и МВР близо две хиляди бивши агенти.

Обратно в новината

Коментари - РЗС пита Бойко Борисов кой е агент Буда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още през 1987 боико беше преподаваше карате, когато каратето не беше разрешен спорт. ако се попитаме как пожрникар може да преподава карате и къде го е учил ще стане ясно за кого и къде е работил. това обаче е далечно минало и няма вече значение.

...Яне гледа все по-тъпо и неразбиращо...

БКП=БСП=РЗС=крадци, лъжци, манипулатори, паразити и предатели идва ВИДОВДЕН.

Бойко Борисов е чист! Чист е, разбира се! Той само ушите на Тодор Живков е разтривал, а и след това се е миел цели 20 години с хубав сапун! Нека е жив и здрав, както казва една баба тук!

Смейте му се Яне, но каквото е казал, излизало е истина. Нали така се смеехте като ви каза за апартаментите на Цуцко? И на Андрей Иванов, та оня запелтечи, че имал 120 г. трудов стаж...

...Яневи истини,какви ги приказваш бе човек...?

Хора със странни сексуални наклонности са много лесно манипулируеми,не се учудваите че Яне е толкова активен,той в момента е тоалетна хартия-късат си парчета и след употреба ще го изхвърлят,но все пак това е звездния му миг.Европа е решила да отстрани агентите на ДС,иначе ни спират паричките и 1997год. ще е песен в сравнение с това което ни очаква.ББ не е най-добрия,но нищо по свестно нямаме в момента.да приемем че утре го свалят-кой ще го замести?4-рна 5-рна,10-торна коалиция от крадливци?дайте идея кой да го смени.

зе да ми става интересно кои е тоя буда и колко раце има несям фен на яане но щом ги говори явно знаее нещо

Вече писах в един свой коментар, че много хора са били ПРИНУЖДАВАНИ да сътрудничат на ДС под страх от морални и материални санкции и заплаха от физическо ликвидиране! Така че сътрудничеството с ДС не трябва a priori да се смята за престъпление! Трябва да се разследва дейността на всички бивши сътрудници на ДС и ако се докаже с факти, че някой СЪЗНАТЕЛНО е работил против интересите на народа или се е занимавал с доноси, да си получи съответното наказание! Но не и всички поголовно!...

съгласен съм, но маи много страници липсват от досиетата, а дори и цели досиета бяха унищожени. как предлагаш да се отсеят невинните дс сътрудници от останалите?

Агент "Буда" е един от наште които постигна "просветление" слушайки глупостите на Яне Марсиански!

Значи Яне е извадил арсенала с димките и ние вече кашляме от простотиите му! Нали се сещате, че ако Бойко беше Буда, още преди изборите 2009 г. щяха да го пишат на първа страница и да имаме сега синьо-червено-осрано правителство!

Поредната лъжа на Яни. Схемата е "Сестра ти е проститутка иди доказвай, че нямаш сестра". Дано повечето хора разбират подлия сценарии, иначе дойдат ли на власт БСП (БКП) майка ни жална. Аз съм оптимист, че това няма да се случи.

В коя ли България си живял та не си разбрал че ББ отвори "кутията на пандора" с това да обвинява наляво и надясно хора които нямат сестри ама трябваше да отговарят защо са к-и. Във вселената всичко се върти и при кой по-рано при кой по-късно всичко се връща, обаче с по-голяма сила заради въртенето..............

Народът ясно го е казал:"Когато атовете се ритат,магаретата теглят!"Ситуацията в момента е на принципа :"Като няма хляб,нека да има зрелища!"Аман от зрелища!Театрото не е никак качествено.Просто артистите не стават!

А може ли да попитаме Идея за България защо така изведнъж се загрижиха за оцеляването на правителството на ГЕРБ?!? Досега ни проглушиха ушите, че няма никаква разлика между БСП и ГЕРБ и че двете партии са два клана на една и съща политическа мафия, а сега изведнъж -ИЗНЕНАДА!!! По-добре било ГЕРБ да си останело на власт, защото щяла да се върне БСП!?! Щяла била да се дестабилизира обстановката в страната!!! А защо да не се дестабилизира? Ами нека се дестабилизира! Вече 22г обстановката в България на ПЪЛЕН ГЕНОЦИД за населението e СТАБИЛНА! Защо винаги, когато в обществото назрее масово недоволство срещу цялата управляваща каста през прехода, веднага отвсякъде зазвучават приспивни песни от рода "трайте си още 22г защото не сте готови за промяна и може да стане по-лошо"?! Ако вие емигрантите в чужбина можете да си живеете на спокойствие още много десетилетия, то ние подложените на ежедневна диктатура и терор в България искаме дестабилизация и ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО СЕГА!!!

Колкото и да се напъва,както и да се натяга Яне,краят му се вижда.Яне е в партер/стойка,която той предпочита/ и следва туш.Туш политически и личен. Излагацията с подписката и безумният,безсмислен шум дотягат над границата на търпимостта.Все пак в България има още нормални хора...които все още търпят тази кукла Яне.И идва ред на кукловодите...да са мислили...

Много тъп въпрос!Откъде накъде премиера ще знае кой е агент Буда!И кой е той ,за да го задава?Единствено комисията по досиетата има тези правомощия!С една дума,този човек не е в час за нищо!И какво прави тогава в парламента?Май си е болен!

От къде може да знае премиера, как мислиш, за да го питат знае. Най-вероятно и много лично го касае, прекалено лично даже ...

Ами представи си че е той самия въпросния "Буда" именно затова точно него го питат кой е. Логическата постройка е ясна. Остава да се види следващия епизод от сапунката.

ЦЕЛТА НА ТЕЗИ ХОРА, КАКТО СЕ ОКАЗВА НЕ Е ДА ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА, А ДА СИ ПОКАЖАТ ЕДИН НА ДРУГ КОЙ КАКВО Е ИЗРОВИЛ ЗА ДРУГИЯ И ДА СЕ ШАНТАЖИРАТ. ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НИ, ДА МУ МИСЛИМ НИЕ

Проблема не е че ДС атакувала властта, проблема е че всички са от ДС. В момента различни по интереси кръгове в ДС не могат да се разберат за дяловете си в далавелата. Проблема не че правителството атакува престъпноста, проблема е че едни престъпници се заменят с други. Проблема не е , дали СРС-тата за законни и от кого са поръчани(всъщност и това е голям проблем), по важно е, че са очевидна истина и какво е казано в тях и от кого. Бойко е история, няма как да спечели войната, като води битки на много фронтове, липсваше му стратегия от самото начало

на Янето му трябва усмирителна риза и редовно пиене на хапчетата.

Не може да сме толкова тъпи един луд да говори глупости и ние да му вярваме няма такъв народ или това което е останало от него

Че Яне е луд, луд е, ама доста информация има лудия, да не говорим, че до този момент една голяма част се оказа вярна.

ЯНЕ -АЗ СЪМ БУДА.ЧАКАМ ТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ.А КОСТОФ МИ Е САРАТНИК.САМО ТОЙ ЩЕ ТИ ДАДЕ ПО ТАЧНИ ДАННИ.

яне янев - президент !

Нещо ми писна да слушам за препирните на групировките в парламента. Въобще не ми дреме кой на кого е звънял и какво се е договарял. 21 години всички това правеха, слагаха "ръка" на митници и министерства за да се награбят всички в "партията". В момента едните престъпнци се опитват да компрометират другите. Докога ще ни управляват такива? Докога ще гласуват българите за мошеници? Не ви ли омръзна?

И на края се разбра,че един БУДА ла сложил още по-голяма будала за министър на вътрешните работи.В този случай Трактора ,Янев,Патрашкова нямат вина.

Нека да видим кои искат оставката на Цветанов ! - Това не са ли Румен Петков, Ал. Петров, Гоце и Костов ? Преди около 3 месеца Гоце беше казал, че у нас имало полицейски сериали, които щели да свършат до 2 - 3 месеца ... Има ли смисъл тогава да се чудим още кой кой е ? Събраха се ! Нека да си припомним, че в началото на мандата на 41 - то НС, Яне отстъпи мястото си на Костов като председател на комисията за контрол на ДАНС ! Защо Яне отстъпи мястото си на Костов, след като по закон най - малката парламентарна група / неговата / има право да заеме този пост ? Учудващо е, че Костов вече нищо не казва срещу Ал. Петров !? Защо ли ?

Чудно ми е до кога ще търсите под вола теле само и само да оправдавате това на което всички сме свидетели. В демократичните страни след скандал се подават оставки, отстранява се от длъжността докато се разследва, а всички виждаме какво става у нас. Достойния човек знае как да постъпи, гьонсурата си кара както си знае и му е угодно.

оооо боико и оставка е като преди 10 да искаме оставка на тодор живков

До всички,заблудени и все още защитаващи ГЕРБ-тъпо е да наричате всеки недоволен от Бойко "комунист",тъкмо защото вашият лидер е бил именно такъв-с партийна книжка и всички облаги,произтичащи от това.Тъпо е да се говори за "ченгета от ДС"-пак по същата причина.Хайде вече да прогледнете и да започнете да мислите с главите си,а не да се водите по PR на Бойко Борисовите слуги от медиите.

много точно казано евала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този Яне , освен че носи грозде на мафиотите и се държи като партийна проститка - ту с едните ту с другите където плащат той е и жалък човечец които не може да води трактор а него го дърпат за носа

Народът си заслужава управниците. Те са представителна извадка от самия него!

Е баси народа, дето Яне му е .....лидер!

Кой е БУДА мисля,че е ясно.Въпросът е КАКВО Е ПРАВИЛ В ЛУДОГОРИЕТО по време на възродителния процес.

"Гасил" е пожари................

На Янето мястото не му е в парламента. Но как да си обясним, че чек сега се усетихте? Преди години ни заливаше с простотии, а толкова много олигофрени му вярваха и сега продължават да го цитират. Само, че палачинката се обърна, лудия е същия, а потърпевши са други и вие запяхте друга песен.

Това недоразумение Яне, пак се изходил по някои въпроси. Нека си пита, кой пък толкова много се интересува неговите питания?

В смисъл такъв, всичко е точно. Бойко, или както навсякъде те наричат унизително по друг начин, играта ти свърши. Храбрата с мощните си телеса Фидосова първа ще се откаже от теб. Ще ги биемЕ, ще ги... айде стига ще. От Европа ти го втъкнат да си ходиш, възможно най-бързо.

Яне колко мъже ти се радват сега тия дето те напътстваха. Ще те възнаградят както подобава без да пращаш съобщения с предложения нали

Партенка след партенка :) Една поробена душа угасва , само заради гей-компроматната си зависимост от един тракторист ..... А да си гей си е модерно :) Яне , помако с име на войвода - излез и си кажи

тея сичките маи се друсат

бибито е агент буда нали се прави на много мистичен едно от копелетата на бай тошо

Виза първо да обясни от къде са и милионите и тенис игрищата, и вилите и. Да каже кой е свекърът им таткото на големия социолок=пектек. Да каже на кой господ са се молили до 10 ноември 1989 год. Курви червени! Всички ще платите за унищожението на българския народ! Идва Видьов ден!

То винаги кат пуснат лудите на свобода става такъв хаос.. :)))

Верно еееееееее

дОООООО-БРЕ,но лудите и пияните са най-откровени,защото нямат задръжки.

Янето и с Буда, и с Христос и с Мохадед си говори.. То че е нелечимо си е нелечимо, ама не го отчайвайте съвсем да не загуби вяра в медицината ... :))) След години може и да измислят лек

шоуто на слави или шоуто срещу БОЙКО!!! Незадоволените амбиции на слави се проявяват в неговото шоу!!! Баси българина употребяващ своите несбъднати мечти в свое предаване...заплащан от друг в частна НАЦИОНАЛНА медия...Толкова сме прости като народ че ако го знаем ще се разстреляме...но уви не го знаем...желая успех на всички БЪЛГАРИ!!!

Е, незадоволените амбиции на една куха лейка я дотътриха до властта и ние търпим, ти за едно пошло предаване си се запритеснявал.

благодаря ви за добрите отговори...вие сте надеждата на тая държава...благодаря ви за позитивните мисли...знам че непременно трябва да бъда осран...този български ГЕН...успех...

Факт ! Славчо циганина от Тодорово , изкара доста пари в тъмните години :) Сега требе да връща услугата ....

Слави е продажник, на който очевино някой му плаща да бълва злоба и жлъч от екрана срещу правителсвото.В противен случай е антилогично един шоумен да превръща уж развлекателното си предаване в такъв бълвоч.Чакам реплика от платените драскачи!

Народ прост НЯМА ("Толкова сме прости като народ..." ) - това от мен да го знаете! Иначе не се оцелява 1300+ години в една от най-размирните (но най-хубавите!!!) части на света. Други народи са се разпаднали доста по-бързо... .

Проуснах - горното правило не пречи да има отделни (дори много!) прости представитени на този народ... .

ГЕРБ ще продължи необезпокоявано да си управлява до края на мандата,а тези гърчове на червената хидра са обречени,това е от ясно по-ясно!Злощастните напъни на един известен повече с сексуалната си ориентация сельо са безплодни като многогодична яловиза!Гледаш го и му се чудишабе тоя на какво разчита?Та след него има -няма 5 човечета!

Следващите ибори щее моят наказателен вот а именно ДПС.

С тоя вот наказваш себе си!

нема ли кои да му затвори устата на ноя

Ако попитат Танов ще разберат дали тези разговори са провеждани? Щом не го правят, значи са сигурни, че разговорите не са манипулирани.

Още през 2002г. Виза Недялкова беше огласила засекретена информация за лицето Бойко Борисов. Поразровете се из нета и забележете, че замесените лица, които се цитират в информацията, тогава са били сред живите, а днес по-голямата част от главните действаши лица са убити... Изводите си правете сами...

я са да видим кой е до ушите в лайна??? ний залагаме на Боце, вие?

Губиш :) Майкати е отговора

Другаря Борисов в момента ни преразказва анимационни филмчета- великия злодей му прави кални номера а той светлия наш герой ни спасявя дори и от нас самите. Всъщност покрай тия разговори стана ясно че бизнеса за да няма проблеми си плаща на текущите власт имащи, ерго досега точно нашия пресветлий се е облагодетелствал а тия скандали му пречат да осребрява влиянието си . Когато го питаха кой е Стенли първо се направи на ударен а после си призна че го е шамарил а после се оказа че тоя Стенли не само е гаддже ами е и наше гардже та в крайна сметка не стана ясно що го биха. А сега да видим кой е Буда гадже,гардже или проста мутра.

Ти ни учиш ли в момента ,че нещо не разбрах? Защо си мислиш че сме заблудени? Треперете краят Ви се вижда.

Ти трепери , щото изтича вашето мутренскочалгаджийско гербаджийско време . и още нещо- ултрахипермегапростра си ...

теб и да се опитват да те учат на нещо ,все тая, нали "тъка", неграмотнице.