Борисов: Единствено ГЕРБ разби монопола на ДПС

ГЕРБ е единствената партия, която разби монопола на ДПС и работи с всички граждани, без значение техния етнос, религия и произход, заяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Единствено ГЕРБ разби монопола на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото ГЕРБ не знае: 1) какво е това ДПС; 2) Какво е това монопол; 3) какво е това разбиване на монопол; Всичко останало е вятър работа.

Позачетох се във форума. Трол до трол.Най ме радва, когато почват платени комунета да обиждат на комунисти, да плюят Белене-лагера, как под строй се гласува. Абе платени, всичко това е патент на БКП-БСП..Пак ще ви го завре ГЕРБ, колркото и да плюете. Смях, смях - сами си се кефите на написаното от вас.Колко пъти подред ви бие ГЕРБ от как съществува. Постоянно.Ето това е истината, и когато фактите говрят трябва даже и наглите комунисти да спрат.

много е неприятно когато си роден в семейство на селски комунисти, ял си от народния хляб на НРБългария и селд това плюеш срещу родителите ти. Ако някой изобщо си спомня когато ГЕРБ бе създадена през 2005г. в логото и имаше една ГОЛЯМА ТЛЪСТА ПЕТОЛЪЧКА. Малко по късно господарите на Бойко му предложиха да смени с много петолъчки и да вземе да говори за европа. Ядохме я попарата на ГЕРБ и все още газим в тинята която остави борисов. Едно само му признавам че вярно се изказа за българския нароз че е лош материал. Щото ако бяхме нормални до сега той щеше да чука камани за следващата магистрала и да участва в строежа и с раирани дрехи.

ало, Тиквата, време е за лекарствата ти, защото пак не си ги вземал редовно и ти личи, знаем,че си болен от дълго време и се тревожим за ... себе си

А бе къде е бате Бойко, да не са му забранили да се появява по телевизията, за да не срива рейтинга на ГЕРБ с неговите бисери?!:-)))

Да така е.И не само монопола,Герб разби всичко и всеки.И си направи собствена държава.

Накрая само троловете на Позитано ще ви останат... приятно прекарване.

21-10=11 на половин надница ли си днес?

Ееееее... айде стига крили коментари, шефа не носи ли на майтап?

който гласува за този маниак има право да се гордее с изродската си извратеност!!! щото да се осереш и да се направиш на ни лук ял ни мирисъл го може само лишен от чувство за мярка идиот!!! а този който го подкрепя е изрод :)

А бе пикльо, кой се ос...а? За к'во ви беше властта? Да я дадете на Доган и да се кланяте на цигански босове... Къде е Чубанов, къде е Станишев, късе в Ореха... В Дупница брат, там са всичките, а ние с тебе будалите ще плащаме. И знаеш ли какво, тия глупости дето ги пишете можете да си ги наврете знаеш къде... там някъде дето ви го навряха Пеевски и Местан.

Само едно въпросче: КОЙ си мислите, че ви вярва?

вервата бабати а на Гроб верват бъдищете гладни пенсионери ако изобщо ги има. Че след здравната каса и кражбата от 1.5 милиарда ще дойдат и последните пари останали в НОИ сиреч бъдещите пенсионери.

Ало, тия постове вече не ги плащам.

В депресия съм... Ляв съм и ходя на терапия при жена си.

Ей, опорните точки нямат почивка, нещо май ви пари на Позитано. Колко партии и коалици сте в момента, да не объркам номера ха ха ха...

Бъдете по - скромен г. Борисов, защото има опасност да надминете рейтинга на Путин.

някой има ли информация герберите от кое вероизповедание са?

Няма спирка в борбата за кокала,нито морал,нито достойнство,всякакви гадости,само иска и какво иска -власт и после какво -взема я и почва да съсипва всичко защото само това може,да разбива,да пробива ,кошмар!

Наглостта комунистическа няма предел. Хората го знаят и го пишат по форумите. Абе Кики - маймунско име - "ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ ПРОБУТВАЛ УСИЛЕНО ТУРЦИТЕ..." нАГЛОСТ ДО ДРАЙФАНЕ. а бсп НЕ БЕШЕ ЛИ два ПЪТИ ОФИЦИАЛНО ПАРТНЬОР С ТЯХ?

Беше... ама нали знаеш, не човек а желЕзо... на прИмоция

Петров по-долу пишещ 199% съм.Зная немски, английски , руски -задължителното училищно обучение, учил съм ергономия в Германия и социология. Май не съм много прост, не чакам на парички като трол, а имам добра немска пенсия. и не знам какво не му харесвате. А, искате ДПС да е във властта, а не отделни кадърни турци. Е, няма - свърши вече. Малко почивка.

в заблуда си явно щото не живееш в Булгаристан. Просто ДПС никога не е излизало от власта особенно след идването на Иван Костов.Тогав ату влизаше ту излизаше ДПС от власта. Докато ти си избягал в Германия и сега се хвалиш много хора се опитват тук да се борят и вече ни е втръснало да ни дават такива като теб съвет. Драги хер камараде Бойко никога не е гонил ДПС от власта. ГЕРБ винаги на местнониво са играли и работи с ДПС. Мога да ти дам много примери например в земеделското министерсво е пълно с кадри на ДПС. Сома не казвай колко са кадърни членовете на ДПС. Има общини в пловдиско и пазарджишко където от 2007г. ГЕРБ работи с ДПС. Така че преди да бърбориш и да четеш дойче веле и да слушаш пропагандата ела да поживееш тук и да поработиш.

Браво моето момче...

единствено ГЕРБ пробутва усилено турците и толерира нахлуване на ислям у нас

спомняте ли си съдебния процес за имамите в Пазарджик как го забърсаха и то по времето на ГЕРБ. БСП СДС НДСВ и ГЕРБ са партиите които дсомъкнаха циганите и мангасарите. Поа време на ГЕРБ се направиха най-много джамии.

Всяко поредно изказване на ББ показва колко неподходящ е този човек, очевидно назначен за български политик, без да има нито подготовка, нито знания, нито манталитет, нужен за толкова високо равнище в една държава. Напоследък започвам да се страхувам, защото твърденията му вече са безумни. ДПС непрекъснато укрепва властта си, вече е на всички нива, кадрите им, с небългарски имена, държат на небългарския си език, но иначе са по-патриоти от етническите българи, особено когато се касае за изисквания на ЕС, които са явно против интересите на България. Невероятно е, че толкова много българи го поддържат.

ДС стройно да плюе на воля ... че след изборите аре марш ....

По-добре ужасен край, отколкото ужаси без край! Гласувайте за Борисов! Последният да изгаси лампата!

Луд умора няма!

Четох,четох, и не мога да повярвам , че толкова много идиотии могат да се избълват срещу Борисов. Това са или платени драскачи, а ако не са са си чист медицински случай.

Защо да не можеш да повярваш, че има хора, който не харесват ББ, без да са комуняги или платени? Напротив, това е естествено, не може всички да целуват з*дника на ББ и Цв. Борисов въобще не може да е пример нито за политик, нито за човек - харесват го тези, които са прости като него....

Чичовото, говоря ти за идиотии , а не за свободно изразяване на мнение с аргумети.Това с псувните и обидите не са аргументи.От мен да го знаеш чичовото.Когато пишеш си махай биберона от устата.

Точно така! На изборите под строй! 99% - за ГЕРБ! Инакомислещите - в Белене или направо на свинете! Само ГЕРБ, САМО БОРИСОВ! ЗАБРАНЕНО Е ДА ИМАТЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ!

Тези, които говорят против Борисов, Цветанов, Фидосова, Дянков - веднага да се арестуват! Те са платени от комунягите и трябва да се разкарат, че дразнят най-великият български политик и му нарушават спокойствието! Със сигурност, ще се намерят герберасти, които да организират отряди на смъртта и да унищожат плюещите по светлия лик на нашия вожд!

Няма да подминавам и факта за "неофициалната" вечеря на един "български" президент с имамите, преди време. Заседанията на министрите ни в Анкара пак преди време. Има ли още хора които не са разбрали истинската същност на тия еничари, начело с главатаря им?

Отдавна е ясно, че ГЕРБ са проводника на интересите на бъдещия стълб на Балканите (според американските доклади) Турция у нас. За това не са изненадващи изказванията на Цветан Цветанов, че на Шипка българските революционери са се били срещу представителите на турската власт в България и че гордо се снима до турския флаг в открита с държавни пари джамия в Жълт бряг, в която той разбира се не пропусна да се събуе.

По покана на Цвета Караянчева от ГЕРБ, която е народен представител от Кърджали през 2012г. в София пристигна 30-членна делегация на скандалната турска организация Булгартюрк, която през 2010г. настояваше за смяна на българските имена на някои наши градове с турски и разпространи скандална анкета, с 44 провокативни въпроси, касаещи етническия модел на България и нациолната й сигурност до 8 000 мюсюлмани, живеещи в няколко български града със смесено население. Организацията, оглавявана от ислямиста Рафет Улутюрк открито изказва аспирациите си за възраждане на Османската империя. Стигна се дотам, че Цвета Караянчева направи няколко визити в Турция, която беше един от основните външни поддръжници на Бойко Борисов и неговата партия, като самия Реджеп Ердоган заяви подкрепата си. Не е ясно какво са се договаряли, но със сигурност е имало разговори по въпроса как точно ще се изрази турската подкрепа за ГЕРБ, като вероятно става дума за осигуряване на изборни туристи. През 2012г. след срещата с ислямистката орда от Булгартюрк, Цвета Караянчева заяви, че ГЕРБ вече работи директно с Турция, а не с ДПС.

Вика му се пърцуца. Смешник си. По времето на ГЕРБ ядохме КАЛИНКИ. ПОСЛЕ ПЪК ЛИПСВАХА ПАРИ. ПОСЛЕ ПЪК ЯДОХМЕ АСВАЛТ. Така държава не се управлява. По твое време продохте и 33% дял държавен в Енергото (ЕРП) та питам сега драги Бойко диведента от тези 33% къде отива ? Вместо да отива за здраве и пенсии отива в овшорните сметки. Бойкоооооооооооооо за нищо не ставаш.

Виж подлого, за близо 4год управление ГЕРБ не допусна министър, областен и т.н. от ДПС във властта и виж Кадиев, Първанов за "ДПСпреяжда с власт при БСП.к" По делата и само по дела ще ги познаете, а те са ПРИ СВЕТОВНА КРИЗА : - Мост на Дунав мечта от 100г. -МетроСф най-хубаво в ЕС,Барозо -магистрала до морето за 600милн вместо предишни3000милн +такса -Магистрали : Люлин, Е79 част Бл, южна и северна тангента Сф, Спортни зали Сф, Пд..., Пречисва- телни море без фекали, Намали 20%газа и Такса ВЕИ 20% намали тока, Бум в археология и турезъм с 9%ДДС от 20 и ръст 2п, Намали убити по пътища с 50% и Много... Какво създаде Ти.шебек, какво твоите Орехчо, СерГей, Местан... Огледай се и се запюй за пари продаваш истини, себе си, деца, род и родина, но Бог ...

След такива писания, човек се чуди наистина ли има толкова заблудени хора, или са платени? Ако си от първите имаш надежда.....

Браво! Каза им го! Лично Борисов построи тези обекти, със собствените си ръце и със собствените си пари!

Драги Пламе забравих да добавя че заради това че народа ни е ужасно тъп си събирам багажа и напускам родината ми. Да те светна сега 1. Не защитавам никой политик. Ако незнаеш 25 години тия боклуци ни ограбиха. Ограбиха живота ни, живота на децата ни, живота на родителите ми. Повечето моите приятели са с висше и напуснаха родината ми България. Повечето работят за чужди народи и държави. Аз също напускам. Та защо да не ти кажа истината: истината е че всички партии до сега участвали в управлението унищожиха държавата ни. Виж Бойко бил поспроил само където ако не си спомняш 1.5 милиарда лева събрани за здравето на тъпия български народ той ги открадна. За тва гласувай си за Бойко и той ще те напръска със светена вода от маркуча.

Боко,ти какво каза,че с ДПС няма да управляваш,а сега си готов да сте заедно.Сутрин казваш едно,вечер друго.От пожарникар какво можеш да очакваш.

От снимката към статията ни гледа другаря Бойко Борисов. Но какъв е този светъл ореол със странна форма над главата му? И вярва ли си на това, което говори за ДПС , след като заедно си пият кафето и им обещава преди изборите позиции в министерствата. Бог ли е , Нострадамус ли е , що ли?

''Но какъв е този светъл ореол със странна форма над главата му?''-Мозъчна еманация.

с мирис на кисело зеле и горящ като метан.

От снимката лицето ББ е с ореол." Свети Бойко" или " бог Бойко" ни гледа и спасява?

Убе, мутро, ти само разбиват, разваляш, чупиш, изхвърляш, пребиваш... Кога ще чуем и видим, че си засадил едно дърво, че си създал едно дете, че си се очовечил, че не си повече алчен, жесток и самозабравил се дивак? Кагота мафията ти приведе онова нещо в изпълнение ли? Ти знаеш какво и защо. Спи спокойно.

Брей, ама "голям "мислител и родолюбец"!? се извъди героят на демоКРАДското ни време ББ!!! Нямало да прави коалиция с ДПС, а направо 10 и повече министерски поста се готви да даде на турци,щото някои от тях можело и да имат гербаджийска членска карта та готово,ааа!?Страхотно "пробългарско и патриотично" решение - хем Боковия кабинет с повече от половината турски министри, хем и ДПС с още по-голяма турска група в Парламента! Ясно- разбиване?!? по герберски и луд възторг за "нахитрялите и прозорливи" гербаджийски избиратели,нали?А ако с времето нещата пак не вървят, то за гласоподавателите на ГЕРБ и ББ е ЯСНО, че АТАКА и Сидеров са виновни, защото те само защото имат група в Парламента, то значи "правят коалиция" с ДПС !?!?!

Виж фактите - бкп/с/.дс създадо- опасен хемафродид ДПС.дс и му създадоха условия да подчини всички мохамедани да гласуват за ДПС и да ги изолират в ДПС Общини, което е Опасно и което против евро интеграцията, Но комуноиди- те имат грешен Чип и Винаги и на- всякъде Всичко изопачават само Партията е права и когато греши... Виж Орешко и Сергей допуснаха ДПС да преяжда с власт/ виж Кадие, и Първанов/ ИЗХОДА Е : ЛУСТРАЦИЯ по чехски и тройни доходи заплати и пенсии и БВП три пъти по-голям /на Чехия БВП е пет пъти по-голям или +500%/

Е,как да не му се радваш? на гербаджията дето щом е за ББ значи по Боковски вижда "фактите",а несъгласните за него са с "грешен чип", че и по-лошо -"комуняги" моля ви се! Така де, кой им е виновен на другите партии и най-вече на Атака,че не проумяват гросмайсторския!?!? удар на ББ,който ще се конкурира с ДПС кой ще има повече ТУРСКИ членове и министри! А ББ с целия си "умствен и нравствен" капацитет вероятно обмисля следващ ход - вече е правил общи с Турция министерски заседания и сега е ред да направи ОБЩО турскооо-бълг...ъъъъъко правителство,та тогава съперниците на гербаджиите направо ще се спукат от яд,а!?!

Абе тролчета папагалести, повтарящи всичко казано от кака ви Мая пчеличката. Не разбирате ли какво става и защо Бойко прави това, по скоро обещава това? Много сте глупави, ако не ви идва на акъла, ако го имате изобщо. Но няма да ви отварям очите невежи папагалести тролове, свикнали да повтарят глупостите ог ,,Позитано" без да се замислят за свое мнение. Но нямаше да станете тролчета-тъпи и папагалести, ако можехте да имате собствено мнение. Толкова сте очукани, и смачкани, че даже и собствено мнение не можете да изкажете. Ще разберете, какво цели Бойко, но още е рано за това за вас.

Кво целял Бойко-ей голяма загадка.Мнооооооооооого трудно за проумяване!Мани кво целял,ама и по какъв приматски,изнудвачески и манипулативен начин го преследвал,почти като махленска мутра.

Бойко цели следното: 1. Да си напълни търбуха - като всеки български мутрополитик 2. Да служи на олигарсите, напр. Цветелина 3. Да ти даде 1 млн лева

И понеже им разбихте монопола,без да мислите, сега ще им се извините с десет министерски кресла! Ами ако не спечелите изборите,как ще компенсирате за разбития разбития монопол на ДПС?

ПРОЧЕТОХ ДОСТА ОТ КОМЕНТАРИТЕ И С ДОСАДА КОНСТАТИРАХ НЕВЕЖЕСТВОТО И НА НЕЙНИТЕ АВТОРИ, ОТНОСНО ИЗКАЗВАНЕТО НА БАТ БОЙКО! ЗАПОМНЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ : 1.В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ОКОЛО 800 000 ЦИГАНИ И 500 000 БЪЛГАРИ МЮСУЛМАНИ И ТУРЦИ -ФАКТ!ОТ ТОЗИ 1 300 000 ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ИМАТ ОКОЛО 1 000 000 ДУШИ!ВИЕ НАЯСНО ЛИ СТЕ КАКЪВ ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ Е ТОВА!!ЗА ДПС НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ, КОЛКО ГЛАСУВАТ, ЗАЩОТО ТОВА Е МНОГО СИЛНА ФЕОДАЛНО ОЛИРГАРХОМИЛИЦИОНЕРСА СКРУКТУРА И ТЯ НАИСТИНА Е ПРОКЛЯТИЕНО НА БЪЛГАРИЯ! ТАКА НА ПАЗАРА ОСТАВАТ ЕДНИ ОКОЛО 600 000 ЦИГАНСКИ ГЛАСА ЗА КОИТО ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ С ОБЕЩАНИЯ,ПАРИ И КЕБАПЧЕТА!!! И ПОСЛЕ ЧАКАЙ БАЙ МАНГАЛ ДА РАБОТИ ИЛИ ДА Е СЪВЕСТЕН ГРАЖДАНИН, ДА АМА НЕ!!! 2.ИМАМЕ РЕАЛНА МИГРАЦИЯ НА ЗАПАД С ОКОЛО 1 500 000 ДУШИ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, КОИТО НА ТОЗИ ЕТАП НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ЗАВЪРНАТ У НАС -ФАКТ!!!ОТ ТЯХ ГЛАСУВАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5% КОЕТО Е НИЩО!!! 3.ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЛОШ МАТЕРИАЛ ОСТАВАТ ОКОЛО 5 000 000 ДУШИ ,ОТ КОИТО ПРАВО НА ГЛАС ИМАТ ОКОЛО 4 700 000!ОТ ТЯХ НЕ ГЛАСУВАТ ПО РЕД ПРИЧИНИ,БЛИЗО 2 000 000!!!!!А ОСТАНАЛИТЕ 2 700 000, ЯДЯТ ДЪРВОТО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ! Е НОМЕРА Е ТЕЗИ 2000 000, ДА ИЗЛЕЗАТ И ГЛАСУВАТ ЗА КОЙТО СИ ИСКАТ, А НЕ ПОСЛЕ САМО ДА МЪРМОРАТ И ПЦУВАТ!ЗАЩОТО ВСЕКИ ПЪЛНОЛЕТЕН ТРЯБВА ДА ИМА ПОЗИЦИЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ДА Я ИЗКАЖЕ СЪС СВОЯ ВОТ! ОТ ГОЛЯМ ВОТ СЕ СТРАХУВАТ ВСИЧКИ ПАРТИИ,ЗАЩОТО ТОВА ПОКАЗВА СОЦИАЛНИЯ АНГАЖИМЕНТ НА ОБИКНОВЕННИЯ ГРАЖДАНИН! ИЗВИНЕТЕ МЕ, АКО СЪМ СБЪЛКАЛ ЦИФРИТЕ, ВАЖНИ СА ФАКТИТЕ!!!

Ама тя моята позиция вече е не за изказване чрез вот,а посредством тояга.Кво праим сега?

Пази ни Боже от такива, Молим Те.

Що лъжеш бе? Просто кадрите на ДПС преминаха в партия ГЕРБ за да продължат с лапачката. Нищо не се е променило после същите пак щесе върнат при майка дето ги е родила ДПС.

ЛЕЛЕ АМИ АКО НЕ ПОЛУЧА 121 ГЛАСА КАКВО ЩЕ ПРАВЯ - ОБЕЩАХ 10 ЗАМ МИНИСТРИ НА ТУРЦИТЕ, СЕГА ЩЕ ОБЕЩАЯ 10 ЗАМ МИНИСРИ НА ЦИГАНИТЕ, ПО ПОСЛЕ 10 ЗАМ МИНИСТРИ НА ВЛАСИТЕ, АМИ С ТРЪНЧАНИТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ - ОТ КЪДЕ ТОЛКОВА ВИНИСТЕРСТВА - АЗ СЪМ ВЕЛИК ЩЕ СИ НАЗНАЧА ОЩЕ 10 МИНИСТЕРСТВА ХАХАХА

За нас ще има ли 10 зам. поста?

Я СКРИЙТЕ ТОЗИ СМЕШКО

ББ ли е различен? Хахахаха! Хора, осъзнайте се. Избор няма и досега не е имало. Партиите на власт са производни на БКП. И след още 25 години ще е същото ако народа не се дигне.

Добре де, кажи тогава за кого да гласуваме? Средният българин, който работи, за да живее и да си издържа семейството с честне труд, кажи той за кого да гласува? За червените бабички, за олигарсите, за истериците, за т.нар. патриотични организации, за кого?!

Не за КОГО а за КАКВО! Харесай си УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА и гласувай за нея, без значение от коя известна/неизвестна политическа формация е издигната. Само внимавай ако формацията вече е била на власт /ефективно/, дали си е изпълнила поне част от програмата. Ако не - следващата програма...

Герб зачитали правата на лошия човешки материал??? ТЕ ПРАВЕХА ПО 100 МИЛИОНЕРА НА ГОДИНА И НЕ ПЛАЩАХА НА РАБОТНИЦИТЕ , КОИТО СТРОИХА МАГИСТРАЛИТЕ! Затриваха пенсионери; Тъпчеха учителите; Унищожаваха Българското производство; Раздаваха си комисионни, премии и всякакви парични стимули за несвършена работа. И най-лошото: стимулираха циганската престъпност за да могат да си веят коня по опустошената, ограбена, разрушена България с избити майки, отвлечени изнасилени и избити дъщери, опожарени коли и полицеиска престъпност, като за световно.

Мафията ликува защото успя да дестабилизира държавата и сега чака с нетърпение да се завърне във власта. Първият ешалон вече е част от правителсвото на Близнашки. А останалите вече точат лигите. Дано да им преседне, защото иначе Българията ще бъде заробена за много години напред.

сигурна продажна партия на САЩ и Турция,продаде Б-я

Браво боко , пак счупи тьпомера. Громиш дпс със пачки пари( Булгартабак , КТБ ).

Tози човек само се бори със всички средства и като вземе властта започва да се бори с държавата,докато я събори,почива за малко и пак почва! Bсичко е ретроградно към събаряне,само надолу,никога нагоре!

сидеров бил" ибрик",а каква стана тя,смях през сълзи!

Гласувайте за Буда, като дойде на власт голям смях ще падне ,ше бъде весело !!!

Бате Бойко, (Така викат в Южна Америка на любимите си ръководители). От как се яви на политическия хоризонт СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕБ БЕЗОТКАЗНО!!!!!!!!!!!! Защото виждам, че ти си единствения, който може да изведе майка България от срамната позиция, в която я доведоха разнин ХОМОСЕКСУАЛИСТИ - няма да казвам имена. Много добре са известни! Ако искаш да продължим да гласувам за теб, аз и всички мои приятели, МОЛИМ ТЕ ПРЕСТАНИ ДА ГОВОРИШ, ЧЕ НЕ ИСКАШ КОАЛИЦИЯ С ДПС, РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И Т.Н. ТЕ ВСИЧКИ СА БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ИСКАТ КАТО ТЕБ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОПРАВИ И ДА БЪДЕ НА РАВНО С ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ!!!!!! НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТИ НЕ СИ БОГ!!!!!! ТИ СИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК И ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С МНЕНИЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ!!!!!!!!!! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ВЗЕМЕШ ОТНОВО КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА В СВОИ РЪЦЕ!!!!!!!!!!!! И ПРЕСТАНИ ДА ПЛАШИШ, ЧЕ АКО НЯМАШ 121 ГЛАСА ЩЕ СЕ ОТКАЖЕШ!?!?!?!?!?!?!?!?!? ЗАЩО??????????????? ПАК ТИ КАЗВАМ - ТИ НЕ СИ БОГ И ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ!??!?!?!?!?!?!?!?!?!? МОЛИМ ТЕ!!!!!! МИСЛИ И ЗА НАС - ЗА ХОРАТА, КОИТО ТЕ ОБИЧАМЕ БЕЗРЕЗЕРВНО И ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ - БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИМ, КАКТО ЗА БАЙ ТОШО, КОЙТО ТИ ОХРАНЯВАШЕ НА КРАЯ НА ЖИВОТА МУ. СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ПО РАНО ГО ПСУВАХ - СЕГА СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ Е НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОЙ, МОЛИМ ТЕ ВЗЕМИ ПРЕДВИД И НАШЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ! БЛАГОДАРИМ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бай Иване, бай Иване, да те ш..а кой те хване.../ако няма рима - удари мА/

"Твърди се, че Борисов поставя под натиск държавния глава, надявайки се да си осигури завръщане във властта на парламентарните избори на 5-и октомври. Признак за това, че експремиерът се опитва да заложи основите за бъдещото си правителство, е смяната на върха на Агенция "Митници", отбелязва австрийският вестник "Дер Щандарт".

Това е написано от този вестник,само че има една"малка"подробност....а,именно:случайно или не,същият този вестник,ПО-ТОЧНО СОБСТВЕНИЦИТЕ са едни от най-горещите поддръжници на кой?....на ПЕС!!??? Сигурно, е случайно съвпадение...знам ли!??!!

Да,ама не!Подмените които се случиха,много добре се виждат и съвсем спокойно могат да се анализират от всеки интелигентен човек!Че на кого е човек Танов и каква контрабанда се вихреше не е за вярване,но изглежда и ти това искаш ,чакаш да се облажиш!