Коментари - Премиерът: Докладът на ЕК всъщност е поздравление за мен | Днес.dir.bg

Премиерът: Докладът на ЕК всъщност е поздравление за мен

В последните дни чух какви ли не интерпретации за докладна на ЕК. Медии си позволяват да пускат анонси, които изобщо не отговарят на истината, както и политически лидери, които правят същото. Но като цяло докладът е поздравление за мен.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Докладът на ЕК всъщност е поздравление за мен | Днес.dir.bg

Коментари

Боко ти си смешник.Докато караш министритети и депутатитети да ти слушат глупостите те ти се надсмиват и след това те иронизират.И знаеш ли това го правят с пълно основание.

Ще чета бавно, за да чуете какво пише", заяви още премиерът - похвално намерение, те и бавно си възприемат поначало

Вън мунтрите от управлението на България! Бойко отиди си !

БОКО ПАК НЕ СИ В ЧАС!ТОВА Е ЕДИН ПО-ЗДРАВ ЗА ТЕБ!!!!

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО,ЧЕ ДОКЛАДЪТ Е НЕГАТИВЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!СТИГА ПРОСТОТИИ!!!

Ти си била доста тъпо парче ,но какво се учудвам като само такива хора могат да се кланят и да стават подлога на екземпляри като Борисов

В този доклад поздравяваме премиер-министъра Бойко Борисов! Ние него многу гу уважааме. Ай наздраве! Алоу, музиката! Свирете по-силно, че тука в Брюксело не се чува!

Не знаех, че избирателите в България вече се делят на "приятели" и "врагове". До там ли стигнахме? "Който не е с нас е против нас." Интересно!!!

Горди сме, че имаме мазохист за премиер!

Е, точно за такива изказвания като на Н.В. Премиера, в има хубава народна поговорка: Ти го плюеш, то мисли, че дъжд го вали"!

Ха,ха и на мен веднага тази поговорка ми дойде наум, явно много хора си го мислят!

какъв е поздрава .как се отнася от най визшия до най низшия БЪЛГАРИН,ако това можеш да отговориш,ще бъдеш истинския премиер.иначе си това което си.

какъв е поздрава .как се отнася от най визшия до най низшия БЪЛГАРИН,ако това можеш да отговориш,ще бъдеш истинския премиер.иначе си това което си.

C O N G R A T U L A T I O N S OUR LORD, BATMAN AND ANGEL.

боб как си с потенцята брато? казват, че които имал проблеми с нея се хвалел за всички други неща за да компенсира. верно ли е? ако отговора ти е "да", е ясно защо те е напуснала комунистическата принцеса борис славова и защо си такав голем фалипрако. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе като гледам снимката, тоя да не го "поздравяват" в момента изотзад? на такова ми прилича...)))))

БОЙКО, ТИ СИ СТРАШЕН НАГЛЕЦ!!!!!

ДАЛИ И ДНЕС БОЙКО ТАКА МИСЛИ,ЧЕ МНОГО ГО ХВАЛЯТ В ТОЗИ ДОКЛАД? МОЖЕ БИ Е ИЗТРЕЗНЯЛ И ВИЖДА ТОЧНО И ВЯРНО НЕщАТА, КАЗАНИ В ДОКЛАДА. АКО ОщЕ НЕ Е СЪЗНАЛ СИТУАЦИЯТА,ТЕЖКО И ГОРКО НА ВСИЧКИ НИ.

Борисов с бг. медиите можеи папа да стане.

"Ave Caesar, morituri te salutant!" Поздравления Борисов,осъдените на живот в България те поздравяват !

Виж какво бате Бойко, колкото и да се опитаваш да ни заблудиш, че са те поздравили, номера ти не минава. Ти си премиер на една разпадаща, циганска и дива държава, поне не се хвали, че е смешно на скъсаните ни гащи да славословиш себе си. Видяхме те какво представляваш, и със сганта не можа да се справиш и не си признаваш, че народа ти се изнася от 18 до 80 години кой как има възможност. Обаче ти се правиш, че всичко е ОК. Няма вече балами.

Да знаеш Бойко, всъщност не е .

е как разбра че доклада е хвалба като е написан на английски

Ей самохвалко, ти си голяма мутра . Не ни заблождаваш с твоите лъжи, клевети, Живкова хитрост . Строиш пътищата от парите на народа, от държавния резерв и се получил държавата финасовов стабирлна и искаш да я предадеш във фалит

Това си е едно конграчулейшънс,ама под формата на критичен доклад.Правилно си разбрал.

Всички доклади след влизането ни в ЕС е критичен, това си го знаем всички, сегашния също е критичен, би бил добър само , ако нямаше критики и отпаднеше мониторинга, останалото е само празни приказки, първите думи в доклада са абсолютно еднакви с предишните доклади " Правителството има воля " , то и аз имам воля да стана оперна певица, ама едно е да искаш , пък съвсем друго е да можеш и да станеш.

Айде стига с тоя Борисов! С него лягаме, с него ставаме, на сън го сънуваме. То бива подкрепа на едноличната власт, ама нашето си е чиста патология, а и параноя, че ако падне от стола света ще се срути. А някой знае ли кой е примерно министър-председателя или Президента на Швейцария! Не! И аз не знам, защото си нямат премиер, а поста президент всяка година на ротационен принцип се заема последователно от 7-те им министри. Забележете- само 7 министри, а правителството им бе коалиция между 4-те партии в страната. А тук партиите се плюят една друга и разделят народа на сини, червени, зелени и пембяни. По нито един въпрос няма консенсус- ни за Белене, ни за цената на бензина, ни за фереджетата. Затова Швейцария ще благодетелствува въпреки, че няма нашите природни ресурси, а само голи чукари. Ние пък ще си тънем в калта и ще възхваляваме Вожда, ЕС, НАТО и еврото. Хе! Хе! Хе!

По примери за конфликт на интереси това правителсто е ненадминато....Но пък трябва да им признаете че с многото говорене вършат и реална работа...Е вярно че основно в регионалното министерство, защото министъра си е на мястото и Бойко държи най-много на магистралите и метрото .Може постоените отсечки да са малки, но са ФАКТ а предишните нищо не постройха...

Стига сте потваряли глупостите на Борисов, папагали такива! Предишното правителство построи 150 км магистрали и около 500 кг регионални пътища. Хубаво е понякога да се чете, малко поне, и да се мисли, ако може.

Ти го плюеш, то вика "роса роси"...

Браво вожде,каква встъпителна реч му удари,като за идиоти.Ще чета бавно,щото бързо не мога.Който бързо чете и говори,трябва бързо да мисли(Не важи за Тити Папазов). Който си има работа друм,който си няма да седи и да слуша кротко.Представете си ,ако трябва сам да си пиша докладите,какво ще стане,но тоя не съм го писал аз.Почвам ви......Аз казах!

Той мисли за нас иска непрекъснато да ни забавлява както навремето Т. Живков, могат да им се броят бисерите. Само, че е тъжно, че не сме на комично представление. Жалко, много жалко за България и всички млади хора.

Ами смешно е!Госпожа Фидосова си избърса носа с ръка после се забърса в полата си.То при тия размери къде място за носни кърпички?Смешно е само докато се усетиш ,че тези ни управляват.

ТОЗИ БОКО ТРЯБВА ДА Е МНОГО ГЛУПАВ ИЛИ ИЗВРАТЕН ТА ДА СЕ ХВАЛИ С ТОЗИ ДОКЛАД!!!!

добър вечер енвер ходжа

Не ПРИМИТИВ, а ПРИМАТ - "доклада е писан до мен и за мен, всъщност е едно голямо поздравление". Надуйте бодро и силно всички фанфари и вувузели, ние сме отличниците на ЕС.

Стига извива този врат бе Рапоне. Стига глупости. Наслушахме ти се и ти се нагледахме. Искаме и да ядеме.

Какво мислене трябва да има човек, за да си мисли, че получава поздравления и потупване по рамото и от ЕС са благоразположени към неговата /не/скромна личност. Това може да бъде човек, който е прочел или не, само една единствена книга, и всички знаят коя е тя. С една дума ПРИМИТИВ.

И аз те ПОЗДРАВЯВАМ, БОЙКО - всеки ден!!!

Той какив доклад е чел? Имам чуство че като го плуят той си казва дъжд вали......

Какво поздравление е, като там пише, че в борбата с конфликта на интереси има още много да се направи? Вижте здравеопазването. Колко от докторите в държавните болници си имат и собствени медицински центрове, че дори и болници? Същото е и в комисията по здравеопазване в парламента, същото е и в министерството на здравеопазването. И това ако не е конфликт на интереси, здраве му кажи.

Те пикаят отгоре му,той си мисли,че дъжд го вали.

АЙДЕ ХОДИ СИ ВЕЧЕ КРАДЕЦ, ГЛУПАК И НЕФОРМАЛ

...Умря циганката дето ме хвалеше!...И хиляда циганки да го хвалят не могат така да го похвалят както той се хвали! Добре де г-н Премиер правете добро ние ще ви оценим и похвалим - стига толкова. Не харесвам самохвалковците - ама никак и как да гласувам за някой който се има за бог, дори да се опитва да прави нещо добро?! Как да повярвам, че не сте се самозабравил г-н Премиер и че мислите и за нас - еми не вярвам! Там, където работя като държавен служител, сега нищо не е по-добро от преди - напротив с всеки ден се разочаровам повече и повече защото полагам усилия и работя добре, но никой не ме оценява и бъдеще не виждам, поне не в България - а обичам страната си и искам да бъда тук!

Абе това "поздравление" дали важи и за съдебната система, която обслужва приятелчетата ти, Боко?

ДОЛАРИ МИ ПАДАТ, ПАДАТ ОТ НЕБЕТО! МЕД МИ КАПЕ, КАПЕ НА ДУШАТА! ЩОМ ЧЕРВЕНИТЕ ТЕНЕКЕТА ДРЪНКАТ, УЦЕЛИХМЕ!

боко, тикво, ха ха ха ха. ти си луд.

"И в Монако е трудно да видиш на едно място последен модел поршета, ферарита, майбах, мазерати, ламборгини и дори бугати, паркирани на равно разстояние една от друга, пише в. "24 часа". Така изглежда паркингът в петък вечерта на яхтеното пристанище Марина Диневи в Свети Влас. На морето няма много българи, но за уикенда богатите са там, за да демонстрират положение. Яхтите са пъстри - най-висок клас "Принцес", "Kранки", "Регал", "Ферети", с големина от 6 до 32 м и от 20 хил. до 9 млн. евро. Сред тях се открояват впечатляващи черни перли... още от 90 фута, на чийто борд малко след здрачаване продължаваше да има движение. Едно от бижутата - най-висок клас марка "Принцес", собственост на руски банкер. На метри от него обаче на марината кипи разгул. В основната част на пристанището от алеята се виждат десетки ресторанти, които в петъчната вечер са препълнени. Между тях са малките бутици, част от които остават отворени и след полунощ."

Бойко го плюят от Брюксел,а той с високия си интелект мисли че дъж вали.Вземи и сапунче да се изчипкаш.

Аз не мога да разбера, какво се цели с тази денонощна реклама на пожарникарчето. Всеки ден се коментират малоумните ми изявление..

Коментари - Премиерът: Докладът на ЕК всъщност е поздравление за мен | Днес.dir.bg

Премиерът: Докладът на ЕК всъщност е поздравление за мен

В последните дни чух какви ли не интерпретации за докладна на ЕК. Медии си позволяват да пускат анонси, които изобщо не отговарят на истината, както и политически лидери, които правят същото. Но като цяло докладът е поздравление за мен.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Докладът на ЕК всъщност е поздравление за мен | Днес.dir.bg

Коментари

Боко ти си смешник.Докато караш министритети и депутатитети да ти слушат глупостите те ти се надсмиват и след това те иронизират.И знаеш ли това го правят с пълно основание.

Ще чета бавно, за да чуете какво пише", заяви още премиерът - похвално намерение, те и бавно си възприемат поначало

Вън мунтрите от управлението на България! Бойко отиди си !

БОКО ПАК НЕ СИ В ЧАС!ТОВА Е ЕДИН ПО-ЗДРАВ ЗА ТЕБ!!!!

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО,ЧЕ ДОКЛАДЪТ Е НЕГАТИВЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!СТИГА ПРОСТОТИИ!!!

Ти си била доста тъпо парче ,но какво се учудвам като само такива хора могат да се кланят и да стават подлога на екземпляри като Борисов

В този доклад поздравяваме премиер-министъра Бойко Борисов! Ние него многу гу уважааме. Ай наздраве! Алоу, музиката! Свирете по-силно, че тука в Брюксело не се чува!

Не знаех, че избирателите в България вече се делят на "приятели" и "врагове". До там ли стигнахме? "Който не е с нас е против нас." Интересно!!!

Горди сме, че имаме мазохист за премиер!

Е, точно за такива изказвания като на Н.В. Премиера, в има хубава народна поговорка: Ти го плюеш, то мисли, че дъжд го вали"!

Ха,ха и на мен веднага тази поговорка ми дойде наум, явно много хора си го мислят!

какъв е поздрава .как се отнася от най визшия до най низшия БЪЛГАРИН,ако това можеш да отговориш,ще бъдеш истинския премиер.иначе си това което си.

какъв е поздрава .как се отнася от най визшия до най низшия БЪЛГАРИН,ако това можеш да отговориш,ще бъдеш истинския премиер.иначе си това което си.

C O N G R A T U L A T I O N S OUR LORD, BATMAN AND ANGEL.

боб как си с потенцята брато? казват, че които имал проблеми с нея се хвалел за всички други неща за да компенсира. верно ли е? ако отговора ти е "да", е ясно защо те е напуснала комунистическата принцеса борис славова и защо си такав голем фалипрако. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе като гледам снимката, тоя да не го "поздравяват" в момента изотзад? на такова ми прилича...)))))

БОЙКО, ТИ СИ СТРАШЕН НАГЛЕЦ!!!!!

ДАЛИ И ДНЕС БОЙКО ТАКА МИСЛИ,ЧЕ МНОГО ГО ХВАЛЯТ В ТОЗИ ДОКЛАД? МОЖЕ БИ Е ИЗТРЕЗНЯЛ И ВИЖДА ТОЧНО И ВЯРНО НЕщАТА, КАЗАНИ В ДОКЛАДА. АКО ОщЕ НЕ Е СЪЗНАЛ СИТУАЦИЯТА,ТЕЖКО И ГОРКО НА ВСИЧКИ НИ.

Борисов с бг. медиите можеи папа да стане.

"Ave Caesar, morituri te salutant!" Поздравления Борисов,осъдените на живот в България те поздравяват !

Виж какво бате Бойко, колкото и да се опитаваш да ни заблудиш, че са те поздравили, номера ти не минава. Ти си премиер на една разпадаща, циганска и дива държава, поне не се хвали, че е смешно на скъсаните ни гащи да славословиш себе си. Видяхме те какво представляваш, и със сганта не можа да се справиш и не си признаваш, че народа ти се изнася от 18 до 80 години кой как има възможност. Обаче ти се правиш, че всичко е ОК. Няма вече балами.

Да знаеш Бойко, всъщност не е .

е как разбра че доклада е хвалба като е написан на английски

Ей самохвалко, ти си голяма мутра . Не ни заблождаваш с твоите лъжи, клевети, Живкова хитрост . Строиш пътищата от парите на народа, от държавния резерв и се получил държавата финасовов стабирлна и искаш да я предадеш във фалит

Това си е едно конграчулейшънс,ама под формата на критичен доклад.Правилно си разбрал.

Всички доклади след влизането ни в ЕС е критичен, това си го знаем всички, сегашния също е критичен, би бил добър само , ако нямаше критики и отпаднеше мониторинга, останалото е само празни приказки, първите думи в доклада са абсолютно еднакви с предишните доклади " Правителството има воля " , то и аз имам воля да стана оперна певица, ама едно е да искаш , пък съвсем друго е да можеш и да станеш.

Айде стига с тоя Борисов! С него лягаме, с него ставаме, на сън го сънуваме. То бива подкрепа на едноличната власт, ама нашето си е чиста патология, а и параноя, че ако падне от стола света ще се срути. А някой знае ли кой е примерно министър-председателя или Президента на Швейцария! Не! И аз не знам, защото си нямат премиер, а поста президент всяка година на ротационен принцип се заема последователно от 7-те им министри. Забележете- само 7 министри, а правителството им бе коалиция между 4-те партии в страната. А тук партиите се плюят една друга и разделят народа на сини, червени, зелени и пембяни. По нито един въпрос няма консенсус- ни за Белене, ни за цената на бензина, ни за фереджетата. Затова Швейцария ще благодетелствува въпреки, че няма нашите природни ресурси, а само голи чукари. Ние пък ще си тънем в калта и ще възхваляваме Вожда, ЕС, НАТО и еврото. Хе! Хе! Хе!

По примери за конфликт на интереси това правителсто е ненадминато....Но пък трябва да им признаете че с многото говорене вършат и реална работа...Е вярно че основно в регионалното министерство, защото министъра си е на мястото и Бойко държи най-много на магистралите и метрото .Може постоените отсечки да са малки, но са ФАКТ а предишните нищо не постройха...

Стига сте потваряли глупостите на Борисов, папагали такива! Предишното правителство построи 150 км магистрали и около 500 кг регионални пътища. Хубаво е понякога да се чете, малко поне, и да се мисли, ако може.

Ти го плюеш, то вика "роса роси"...

Браво вожде,каква встъпителна реч му удари,като за идиоти.Ще чета бавно,щото бързо не мога.Който бързо чете и говори,трябва бързо да мисли(Не важи за Тити Папазов). Който си има работа друм,който си няма да седи и да слуша кротко.Представете си ,ако трябва сам да си пиша докладите,какво ще стане,но тоя не съм го писал аз.Почвам ви......Аз казах!

Той мисли за нас иска непрекъснато да ни забавлява както навремето Т. Живков, могат да им се броят бисерите. Само, че е тъжно, че не сме на комично представление. Жалко, много жалко за България и всички млади хора.

Ами смешно е!Госпожа Фидосова си избърса носа с ръка после се забърса в полата си.То при тия размери къде място за носни кърпички?Смешно е само докато се усетиш ,че тези ни управляват.

ТОЗИ БОКО ТРЯБВА ДА Е МНОГО ГЛУПАВ ИЛИ ИЗВРАТЕН ТА ДА СЕ ХВАЛИ С ТОЗИ ДОКЛАД!!!!

добър вечер енвер ходжа

Не ПРИМИТИВ, а ПРИМАТ - "доклада е писан до мен и за мен, всъщност е едно голямо поздравление". Надуйте бодро и силно всички фанфари и вувузели, ние сме отличниците на ЕС.

Стига извива този врат бе Рапоне. Стига глупости. Наслушахме ти се и ти се нагледахме. Искаме и да ядеме.

Какво мислене трябва да има човек, за да си мисли, че получава поздравления и потупване по рамото и от ЕС са благоразположени към неговата /не/скромна личност. Това може да бъде човек, който е прочел или не, само една единствена книга, и всички знаят коя е тя. С една дума ПРИМИТИВ.

И аз те ПОЗДРАВЯВАМ, БОЙКО - всеки ден!!!

Той какив доклад е чел? Имам чуство че като го плуят той си казва дъжд вали......

Какво поздравление е, като там пише, че в борбата с конфликта на интереси има още много да се направи? Вижте здравеопазването. Колко от докторите в държавните болници си имат и собствени медицински центрове, че дори и болници? Същото е и в комисията по здравеопазване в парламента, същото е и в министерството на здравеопазването. И това ако не е конфликт на интереси, здраве му кажи.

Те пикаят отгоре му,той си мисли,че дъжд го вали.

АЙДЕ ХОДИ СИ ВЕЧЕ КРАДЕЦ, ГЛУПАК И НЕФОРМАЛ

...Умря циганката дето ме хвалеше!...И хиляда циганки да го хвалят не могат така да го похвалят както той се хвали! Добре де г-н Премиер правете добро ние ще ви оценим и похвалим - стига толкова. Не харесвам самохвалковците - ама никак и как да гласувам за някой който се има за бог, дори да се опитва да прави нещо добро?! Как да повярвам, че не сте се самозабравил г-н Премиер и че мислите и за нас - еми не вярвам! Там, където работя като държавен служител, сега нищо не е по-добро от преди - напротив с всеки ден се разочаровам повече и повече защото полагам усилия и работя добре, но никой не ме оценява и бъдеще не виждам, поне не в България - а обичам страната си и искам да бъда тук!

Абе това "поздравление" дали важи и за съдебната система, която обслужва приятелчетата ти, Боко?

ДОЛАРИ МИ ПАДАТ, ПАДАТ ОТ НЕБЕТО! МЕД МИ КАПЕ, КАПЕ НА ДУШАТА! ЩОМ ЧЕРВЕНИТЕ ТЕНЕКЕТА ДРЪНКАТ, УЦЕЛИХМЕ!

боко, тикво, ха ха ха ха. ти си луд.

"И в Монако е трудно да видиш на едно място последен модел поршета, ферарита, майбах, мазерати, ламборгини и дори бугати, паркирани на равно разстояние една от друга, пише в. "24 часа". Така изглежда паркингът в петък вечерта на яхтеното пристанище Марина Диневи в Свети Влас. На морето няма много българи, но за уикенда богатите са там, за да демонстрират положение. Яхтите са пъстри - най-висок клас "Принцес", "Kранки", "Регал", "Ферети", с големина от 6 до 32 м и от 20 хил. до 9 млн. евро. Сред тях се открояват впечатляващи черни перли... още от 90 фута, на чийто борд малко след здрачаване продължаваше да има движение. Едно от бижутата - най-висок клас марка "Принцес", собственост на руски банкер. На метри от него обаче на марината кипи разгул. В основната част на пристанището от алеята се виждат десетки ресторанти, които в петъчната вечер са препълнени. Между тях са малките бутици, част от които остават отворени и след полунощ."

Бойко го плюят от Брюксел,а той с високия си интелект мисли че дъж вали.Вземи и сапунче да се изчипкаш.

Аз не мога да разбера, какво се цели с тази денонощна реклама на пожарникарчето. Всеки ден се коментират малоумните ми изявление..