Камерън: Хизбула са намесени в атентата. Борисов: Ние не знаем

Премиерът Бойко Борисов и британският му колега Дейвид Камерън са обсъдили на „Даунинг стрийт” 10 съвместните действия в борбата срещу тероризма и сътрудничеството между правоохранителните и специалните служби на Великобритания и България след бургаския атентат. Двамата са обсъдили и икономически теми.

Обратно в новината

Коментари - Камерън: Хизбула са намесени в атентата. Борисов: Ние не знаем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б.Б. нали рече, че Станишев бил страхливец, щото бил клекнал на САЩ като му скръцнали да не подписва за Белене. Е, сега Б.Б. се явява смелият, дето не кляка, макар да му скърцат и пр., да рече, че "атентаторът" е "врагът на човечеството", т.е. "врагът" на "великите" "демократични" страни, сиреч - на магнатите, дето ги управляват. И накрая, като клекне за каквото го натискат, да изглежда сякаш, че не е клекнал, ами че сам е прозрял тази "истина": Колко са прави "великите" да обявят поредната си война на определения от тях "враг", в която да сме им пачавра. Не щото ни навеждат и не, за да сме им пачавра, ами щото са "прави" и за да сме "войници" за "мир" и "освобождение на планетата" от "лошите" под ръководството на "добрите" въпреки "злите". Най-любопитното в случая е, дали "великите" са ни указали това театро или е авторско хрумване? А може би наистина имаме първият смел политик в българската история, след мистериозната неочаквана смърт на цар Борис, скоро след като се връща от визита при Хитлер, на която последният без съмнение му е обяснявал за неговия "нов световен ред"?

Изказът на Борисов е убийствен. Нищо не мога да му разбера. За съжаление, това е реалността. Призракът на неграмотността броди из висините на българския държавен апарат.

За нищо не е винован Бойко!!!!! За всичко са виновни тези, които го избрраха!!! Нека да си съобщат имената избирателите на бойко, за да знаем кого да псуваме.....

Как така "Не е никак сериозно управляваш политик от такава класа, да изказва мнение по такъв много остър международен проблем, по такъв селски начин." Той тоя те инструктира, спуска ти нареждане, ти - изказвал се бил по "селски начин". Ми какъв друг да е начинът на "великите сили". Един и същ си е откак са ни газили от турско насам, та досега.

Камерън: Хизбула са намесени в атентата. Другарят Борисов: Ние не знаем, ще им се обадя довечера по дюнерския телефон да ги питам!

в чужбина съм и вече ме е срам да говоря с хората за участието ни в олимпиадата.дано до края да завоюваме поне 1 медал,за да ме е по-малко срам. от 7ми в света по медали преди 24 години,сега сме може би 7ми,ама отзад напред.тогава британците даже в десятката ги нямаше

Никой и нищо не е само черно, или само бяло. Та така и ББ. За мен е почти невероятно, че този човек, изтъкан от конформизъм, продължава да отстоява една неутрална и много адекватна БЪЛГАРСКА позиция (всъщност позиция на цялото правителство), въпреки натиска на Израел, САЩ, а сега и Великобритания за признаване участието на Хизбула и Иран в бургаския атентат... Спомням си подобна независима позиция на Иван Костов по друг повод преди години... ТОВА трябва да се адмирира, а не слагачеството... И стига сме се делили на "Левски" и "ЦСКА", всички сме граждани на една България.

Подкрепям!

Какво подкрепяш?! При Иван Костов останахме без държава именно заради щото се изпълняваха всички нареждания отвън. Поне за онзи чичак, Ферхойген, дето костов му се закле да унищожи Козлодуй, не си ли чувала. Въпросния чичак, Ферхойген, не беше успял още да си бръкне в носа, когато костов му расписа, може да е било даже преди да му го поискат. И така - с цялата държава. Скрийте се с абсрдните си глупости, моля! Сега се играе "независимост" в партер, че като ни цепнат по шевовете, да изглежда като да не сме клякали сами. Публиката да си мисли, че или е "нямало друг изход", или каквото накрая обявят е "самата истина", щото нали сме я търсили, търсили, ама съвсем сериозно така...

Ако тоя е "независим" колкото И. К. - местният работник на чуждите си работодатели, язък за цялото театро...

трябва да се внимава с обвиненията,за да не стане нашата страна огнище на войната,която и без това е почти готова. България трябва да стои далеч от каквито и да са оконкренти изказвания!

Ами така е, като си нечий слуга, трябва да изпълняваш безприкословно, това което ти се каже. Още в първите часове след атентата Израел каза:"Хизбула е", сега и британците, значи са те.

Ох, Асфалт Ефенди Бойко, само това да не знаеше!... Когато не си чел навремето книжки, сега ти гледаме масрафа. Толкова прост - като пожарникар, толкова алчен като мутра... С такива като тебе страната затъна още повече, а я чака и война с рязаните. Тогава вече ще трябва да бегаш оттук - при парите си у чужбина. А уж беше различен от досегашните - дрън дрън...

"Аз помолих Дейвид да ми я предостави

Безмислена разходка, за наши пари. Никой не го е и канил, просто да се поразходи.

мълчи си бе! "твоите пари" мноого се научихте на права я да ти върнем бай тошо да се сетиш кое твое или па иди при камерън му давай тон де да ходи командировка :П

проваля усилията на българското следствие, което и без това дава заето от жегите.

Мисля че "Гладио" продължава да функционира в съвсем ново амплоа след 1990 г. Разобличителя

Ето това е възход за българската журналистика - новина в стил партийна централа, никакво място за свободни съчинения и анализи, та барем да не сбъркаме какво да кажем...Жеглов дали си спомня с умиление годините преди 1989 във в.Поглед?

Ама каза ли му на Дейвид , че ако на олимпиадата има някакъв гаф виновен е Станишев. Онова страхливо момченце, лондонски възпитаник с няколко езика, които неговите хора еврейта го туриха за шеф на европейските социалисти.

Cвидетели сме на историческо събитие-създаването на бългаски милиции и разследващи огани.поради некадърноста ,некомпетентноста и шуробаджaнащината(братчед,леля,свако,дъщеря-сектретарка,дядо активен борец и вуичо пъдар) разкриваемоста на охранителните и разследващи органи е паднала до о.нужно е да бъдат изпратени наи-малко 60 000 души,работещи в мвр, в Великобритания за преминавана на едногодишен курс на обучение и всичко на държавна сметка.това е само началото.хиляди държвни служители с радост ще се включат в програмата на обучение.

нас май ни имат за неандерталци

След червения картон с доклада на ЕК, неприемането ни в Шенген и доклада на САЩ, може би всички очакват, че Камерън е показал на тази среща, изхода от Европа на нашия, за да се маха. Не е така. Явно срещата е с туристическа цел и подобна на много други тези дни, за да могат туристите да разгледат Даунинг стрийт 10 покрай ОИ.

Аз искам да се поставите на неговото място и да бъдете за един ден министър-председатели на България. Човек на такъв пост трябва да има "здрави гащи", за да каже това пред велика сила. Ако всеки от Вас беше министър-председател какво щеше да кажете Вие ако от всички страни Ви натискат и намачкват да кажете, че Хизбула са виновни? А Вие нямате факти за това! Ще въвлечете ли България между шамарите ? Отговорете си много ясно и категорично на този въпрос.

Прав си, много си прав! Ако беше комунистчето Станишку, досега да е свалило гащите...но ББ е пич

Поне е длъжен да се направи, че се дърпа. "Ама не, ама не...", пък после...? "Добре, добре..."

Я сега и ти си отговори на отколешния въпрос: "Къде ще седнеш, ако искаш да седнеш на 2 стола?" И после ще разбереш че да си връткаш трътката ту насам - ту натам, не се нарича външна политика.

последиците са ясни-ще има и други срафофски партита но вече с родни спящи клетки.като противодеиствие на спящите клетки имаме спящи правоохранителни и разследващи органи.всичко това благодарение на рапана.

Какво е казал може да научим само ако се появи нещо официално от британска страна. А иначе, да пита Цецо кой е атентатора и кой извършителя? Че и Трактора е в затвора и не можем да му лепнем и това.Жалко!

Кога не е ставало каквото ни кажат? Просто цирк.

Мислиш ли, че не е клекнал откак са го назначили? Просто театро за публиката, че уж им се дърпа. Може даже те да са му наредили театрото. Рейтиг му помпат, че нещо му е спаднал - публиката не ще да изглежда все по гръб. Друго си е "великите сили" да имат послушник, който изглежда "независим".

Тази сутрин, според информация на Балканмедия, турски войски са нападнали в Сирия. На печелившите честито! Останалите- да охлаждат супата по класическия начин. Ние къде се нареждаме не ми е ясно. Питайте Камерън.

Нe точно нападнали Сирия, а са подгонили кюрдите /ПКК/ на сирийска територия. Отдавна чакаха сгода, но не съм сигурен че това е чисто турска инициатива.

Както и да го погледнеш си е агресия. Ама сигурно си казват: що едни ще могат да нахлуват където си искат, а ние да не можем. Ето резултата от дългогодишната работа на ООН.

"Аз помолих Дейвид да ми я предостави,.." Нашият цървулан фамилиарничи все едно заедно са ръфали филии с мас в Банкя. Еййй, не се наигра нашето мутрафонче.

Липсата на самочувствие, не прави злобен!

Я вземи да напишеш нещо и на книжовен български, че нищичко не ти се разбира! Аман от такива тикви и производните им, бъркащи Карл Маркс ("Капиталът") с Карл Май ("Винету").

Чисто хипотетично: "Ако Камерън е поръчал атентата?"

Току що гледах снимки от срещата в английско издание- нашия Сельо награбил Камерън и го прегръща, а хората отстрани изумено гледат - умрях от смях. Не е чувал бай ти Ганьо за етикет и обноски.

Въх, то щото Камерн, Вамерън и Мамерън са същества от господен произход, та е светотатство да ги барнеш. Само те имат право да ни барат държавата - чак до гърлото - както е видно от вековната ни история. Ако помниш какво е история, де - онова, дето в училище... Сещаш се. Отвори на "Берлински договор", както и на договорите след всяка световна война, подпалвана от "великите западни сили" именно от Балканите - ползвани (Балканите) от тез "велики" сили за "барутен погреб", за разпокъсване и кълцане като салата на народите им. Почети малко за всяка от националните катастрофи на страната ни и виж как "великите" сили са я организирали с "репарации" и пр. "мерки" в следвоенните години на всяка от техните войни, и пак се оплаквай "горкия, пипнат от Б.Б. по сакото богоподобен Камерън" или както там се казваше тоз чичак.

Виновни сме си ние, защото оставяме тези подлогани да водят външната политика. Така е било и преди, в твоята любима история, вместо да четеш и да тълкуваш, че великите сили са ти виновни, помисли не сме ли си виновни ние, заради вродената липса на гръбнак в политиците ни?

ами как иначе ще докаже че са първи приятели,то може би и с кралицата са нещо рода.рапона е от стария български род"филия с мас" на които линията на роднинство минава през царските фамилии саксофонбургодски,рода на крал филип испански и рода на Eлизабет II,на която рапона е втори братчед.

Цитат: "Премиерът Бойко Борисов и британският му колега Дейвид Камерън са обсъдили на Даунинг стрийт 10 съвместните действия в борбата срещу тероризма и сътрудничеството..." Колко още "съвместни действия" и "сътрудничество" ще нанижат на главите ни уж по повод този "атентат". Какъв по-удобен повод за налагане на тотален диктат на "великите сили" върху действията на уж "независимата" ни държава. Какъв по-удобен претекст за тотално преливане на всякакви ченгета и агенти на чужди държави в нашата и тотално налагане на техните изисквания във всяко наше действие - от окончателното събуване на гащите на страната ни с цел пълно проникване, за да ни "пазят" до диктат във външната ни геополитическа позиция в услуга на техните войни. Все един претекст - "атентата". Е, тогава кой е имал интерес от този атентат?! Кой е имал нужда от този претекст? А Б.Б. го играе независим и уж се дърпа, което е или похвално (ако е истина), или е част от постановката на по-"естествено" нахлузване на диктата на "великите" сили по така добития претекст.

Не се пали толкова, колега, вече стана ясно, че срещата е била само да се нареди на Борисов да каже, че Хизбула са отговорни за атентата и това си е вече повод за

Как ти е прякора, потребителю? И що да не се пали човек, ако става дума за войната, дето "великите сили" си я гласят да си я водят оттук, вместо от собствените си "велики" територии?

До като не ни наврат камерите си по къщите ни няма да мирясат.

Съвсем точно разсъждение на"театрото или истина 08:35". Коментира хитрата агресивна политика на въпросните за вмешателство и техните нареждания ,колко имат право спокойно да живеят неутралните страни по тяхната демагогия

Дори световните медии не отразяват срещата с нашия ПОЛУИДИОТ - ВИНЕТУ! ХА ХА ХАААААААААААА Бойко! Ти си пълен идиот и не ставаш за нищо друго освен за гавра!!! Досега не е имало такова нищожество като теб с което така да се гаври българския народ ....

че защо да отразяват срещата ? ако отразяваха посещенията така навсякъде по света , то няколко телевизии само с това трябваше да се занимават 24/7. не ставай смешен и без това държавата ни нито е сила нито територия има нито кой знае какъв статут. повече от половината свят не зная къде се намира България на картата на света.

така е ,от всяка мутра ,свирка не става,но може да се научи да духа.

Със партийна туристическа страст, партийците са нападнали Лондон, и това плаши пловдивчани, че хем ще плащат екскурзиите, хем управлението на туризма ни може да се премести в Лонодн заедно с партийците от ГЕРБ и Пловдив да остане без министерство или агенция.

Защо никоя медия не коментира факта, че Европейската комисия започва разследване на престъпното минало на Бойко Борисов свързано с убийства и наркотрафик?! Защо се потули педофилския скандал около него?! Има ли журналусти в тази държава или само подлоги?! Докога ще търпим тази евтина мутра да се гаври с нас?! Събудете се хора! Нямате ли капка достойнство?!

Откога Камерън се среща с терористи!?

Явно професионализма на всички нива се мъчи да прокара г-н Премиера...нещо което не е било досега

какво става ,до вчера беше заклет защитник на вожда,днес пишеш че вожда искал да прокара професионализма на всички нива ,даже и в англия.да не си обърнал резбата.

нашите полюции не могат да бадат научени на нищо позитивно, защото им липсват парвите 7 години домашно вазпитание и следващите 20. години учение. те просто са с закарнели мозаци, с кухи тикви и много марзел . наи много британците да се научат на балгарски псувни, да се корумпират(ко ша праим сега), да се научат да крадат, да лажат и да се скатават.

Да не би клавишът с буквата Ъ да ти се е повредил?

Цитирам: Премиерът е на двудневното посещение в Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия по покана на Камерън. Първо премиерчето беше тръгнал на Олимпиада за два дена. После се оказа, че два дена чакал шанс да се снима на Даунинг 10 с местния началник, ама пък кой идиот измисли Бате Борисов, че щял и в Белфаст да мине??? А ако утре вземе и там да се появи, много ми е интересно на кого ще му целува нещото, защото Северна Ирландия не е баш Ирландия и т.н. Всъщност - може да им оправим инфраструктурата, както обещахме на Палестина, а тия от ИРА по рпинцип са дърти мутри. По-жалка и уникална разходка не знам дали е имало в България за последните 1300 години! Отишъл някакъв български премиер някъде, където никой не знаел, че той е там, а после същият български премиер приказва как БИЛ КАЗАЛ НА ДЕЙВИД... Тия дни тънкогласният български президент разправяше за някаквъ там външен немски министър, че ФРИДРИХ (другарчето му от Комсомола) бил изказал негово мнение, че България не ставала за нищо... Е, писна ми!

Kalin

Англичани да ни учат на разузнаване докъде я докарахме в това лизане на задници.До преди 20 години бяхме в челната 4 ка на тая тема сега те ще ни учат на нещо дето ние бяхме светлинни години пред тях.

ivdi

Не знам но предишният път англичани и американци излъгаха света от най-високо ниво . Тони Блеър като Премиер а Буш като Президент излъгаха за Садам а истината и целта излезе съвсем друга .

УНИКАЛНО: Защото не е да търсим по нещо мъничко неговата самоличност. В случая имаме прекрасно запазена глава, сиреч неговото лице, ДНК-профил направен по абсолютно най-добрия начин, включително и пръстови отпечатъци. И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек, коментира премиерът. Трябваше да уточни, че главицата на терористчето беше фръкнАла на 100-тина метра, а българската герберастка наука успя да сравни снимката на камикадзето с неговото ДНК, а па то се оказА, че съвпаднАло! После някой физкултурник, не Цеко де, ама друг, пусна инфото, че съдейки по останките на терористчето, той бил с лека умствена изостаналост! Упс, а Цеко пък каза, че събрали нЕколко чувала с мръФки, доказателства де, от които можело да се извлекат много данни! ТА - продължаваме да очакваме официално съобщение от английското правителство, че Винету се е снимал с Камерън. И почвам да се замислям - дали Бате Борисов не се е наместил между плажните волейболистки само и само да се отърка на Камерън около нещото... И - какви са тия простаци английски от правителството, които и до момента не написаха ЕДИН ред за някаква среща???

Не те разбрах. Какво точно искаш да кажеш? Или пак си прекалил с бирата в тая жега?

Първата част е изказването на Борисов. Втората част е преразказано какво той и Цецо разправяха за терориста. Останалото са въпроси, продължаваме да чакаме официално английско изявление за с"срещата"

това е киор фишек,боко не се е срещал с камерън,няма среща,няма и снимка.обяснението е просто-никои не иска да има нещо общо,да се среща и да се снима с наркотрафикант.всички бягат от рапона като дявол от тамиян.

Така. днес камерън освен, че се среща с някакви лордове, предимно пребиваваше на среща от плажен волейбол, където даже участваше в правенето на мексиканска вълна. Това беше отразено в цял свят. ДО МОМЕНТА на страницата на Даунинг Стрийт 10 няма никаква информация, че Камерън се е срещал с Винету. Така че - кога успяха тия двамцата да обсъдят всички тези неща? И КАКВА Е ТАЗИ ДВУДНЕВНА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ДВАМАТА, КОГАТО КАМЕРЪН СЕ КЕФИ НА МАЦКИ ПО БИКИНИ, КОИТО ИГРАЯТ ПЛАЖЕН ВОЛЕЙ? Уф... сещам се - Винету чака два дена да се снима с UK премиера, когато той има пиш-пауза. И - КАКВО?

Тази информация е за "материяла".