Пореден вот на недоверие към кабинета ”Бориов”

На извънредно заседание от 13.00 часа днес депутатите ще дебатират по четвъртия вот на недоверие, заради "провал на политиката в областта на правосъдието и вътрешните работи".

Обратно в новината

Коментари - Пореден вот на недоверие към кабинета ”Бориов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пореден път сините се държат като женски полов орган, без позиция и за пореден път затвърждават изнесеното от миналата година, че имат сделка с правителството за разни постчета на техни хора

Хайде дано успее вота този път! Успех! За доброто на България е!

ХА ДАНО ТОЗИ ПЪТ НЕ СЕ УПЛАШАТ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И ДА ВЗЕМАТ НАИСТИНА ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!! УСПЕХ ХОРА !!!!

Когато някой сгафи нещо сериозно и с оглед тежестта на провинението ,го осъждат на пробация и ,ако още веднъж се издъни сьс задна дата автоматично влиза в действие присъдата.Да вземем за пример един доктор,след като сгреши го отстраняват от работа,нали?!Та в този ред на мисли предлагам,което и да е правителство и както в случая "Герб",след като са достигнали до ниво 4 вот на недоверие,то трябва автоматично да бъдат свалени от власт.През цялото си управление ,ако все грешат,значи не управляват добре и следва да има критерий приет сьс закон колко пьти имат право на грешки.

Мутрите с водач боко Тиквата са взели властта и няма да я дадът лесно.боко иначе няма образование и е неграмотен,ама е завършил ПУЦ по бандитизъм,което е повече от докторска степен.Най голямия диктатор и изедник на българите, по безпощаден от турските орди.

Другарите от ДС / БСП и ДПС / не спират с подривната си дейност. Те са най-големитите престъпници и помияри, които сменят лозунгите си като носни кърпички.

Знаем и други другари от ДС и БКП- напр. Цв. и Б.

Ма вие какво искате?! И опозицията да седи, да мълчи и само да ръкопляска на вездесъщия, богоподобен Бойко ли? Овце такива!

не мислих да пиша по повод предстоящия вот -за мен той е излишен,но прочитайки коментарите се ужасих от толкова много омраза и ненавист.хора, не е време разделно,дошло е време за съединение,за единство.

То това е целта на сегашните управляващи - да настройват хората едни срещу други; млади срещу стари; пациенти срещу лекари; сее се омраза и интриги. Действат на принципа разделяй и владей. Жалко за нацията ни!

По - голяма перверзност от искания сега вот на недоверие на правителството на ГЕРБ е трудно да се съчини от господарите на Позитано20. Точно те след Втората световна война, със съветския шмайзер в ръка и с реки от кръв унищожаваха и малкото проевропейско изградено след Освобождението и Независимостта на България. Десетилетия наред именно комунистите громяха римското частно право и налагаха с огън и жупел съветските и социалистическите норми за закони. По-младите не знаят, а им е и трудно да проумеят тези жестоки истини. Но е достатъчно да влязат в търсачката Гугъл и да се уверят какво излиза, когато се напише социалистическо право.

Какво ново поевропейчване ни очаква? Меркел ни сочи за пример, че сме си стягали коланите ... около шиите. KGB, извади си главата от миналото - КЛОАКАТА, измий си очите и виж какво днес трябва да се стори. БЪЛГАРИЯ ГОРИ! За да я има, това от нас зависи ДНЕС.

Ти просто си един тъп църву,който незаслужава и слуката да си хвърли човек върху него.

Тия са си заедно!Я вижте, че Румбата Петков и Бойчето са , като близнаци в мисленето си!

Четери пъти...Поне на бройка го дакараха, нали следва да се отчете БСП помежду 2 кебапчета с бира на...Бузлуджа и на срамния Жабокрек.

Всички в парламента са червени. Преоблякъл се Илия пак у тия....., та срещу кого ще има вот на недоверие???

Нашите срещу нашите. :)))

Направих си труда да събера в едно КРИТИКИТЕ на малоумната КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ към Дянков, Борисов и ГЕРБ. Докато по този начин се води "нелегалната борба", резултатите на всякакви избори ще са такива, като в Белоградчик... Ето част от епитетите на КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА: идва голям глад, нови работни места , рекетьор, селяндури, чалгаджийски мозъци, изродска мафия, диктатура, мизерията в която живеят, палачите от ГЕРБ, Изцеждаш кръвта и потта на Българина, недоносче полуграмотно, мафията, корупцията, престъпността..в небивал възход, народът ....беден, по-беден,най-беден, Кириак Стефчоф на прехода ни, Дянков се насра, откраднал здравните осигуровки на българите, глупендер, грозната тъпа физиономия на този пендел, umira6ti ot glad, хунтата Герб, малоумни палячовци, Опропастиха държавата, направиха всеки българин да се чувства като мравка, герберски геноцид, трябва да подсигури нормална минимална работна заплата, Дянков си почеса лявото мадо, не си е платил осигуровките, пърДянков, охранените мутри и полицейски кучета, с рестрикции не става Дянкоф Пърдянкоффф, Избивате комплекси за малоценност, Ние сме една от най-бедните нации в света, това не е Демокрация, еврейски клоун(заради жена си), протеже на партийците, мутренското крило на БСП, бандити, Вдянкоооо да те наденат в пандиза дано! Бел ден да не видиш!Камък сянка да ти пази! Простащина/селендурщина/чалгарщина=Герб, Махай се пицар!, Комплексари,подиграва най-нагло, скопено гласче, аз едвам свързвам двата края, палячовци направихте народа смешен, на България майката й се разплака, ТЪП ГЕРБАДЖИЯ, ползва тежки упойващи вещества!, е*ана от природата пасмина, полиция и медии са завербувани да служат на герберската хунта., Тайба у педаля, герберясалите селендурчета...

Чии ли са сребърните мини зад Тодорини Кукли в посока Своге?Мини за открит добив на сребро,нелицензирани и охранявани от яки момчета с джипове.До преди три години бяха на Доган,ама сега се мълви под сурдника в Бързия и Берковица,че са на една яка кака от Монтана..Тая където купи хижата на Петрохан.Май и казват Дебелосова или Маданската Биволица на галенко.

Що се хабиш?! Да ти кажа "критиките" от едните "комуноиди" /БСП/ към другите "комуноиди" /ГЕРБ /тези даже повече от онези/ може би е само театър.

Тоя ВОТ е пълна пародия-свада м/у два Тошови клана-червени айдуци!

То е ясно, че този вот няма да мине, защото герб имат достатъчно гласове, но също е очевидно, че за пореден път сините се държат като женски полов орган, без позиция и за пореден път затвърждават изнесеното от миналата година, че имат сделка с правителството за разни постчета на техни хора и всеки път пир по-важен въпрос "бойкотират". Смешни са вече, ето защо трудно ще съберат гласове за следващия парламент

Ние искаме да живеем в една по-добра България. А вие ГЕРБ просто искате да живеете по-добре за сметка на България.

Я погледни вишия партиен съвет на бсп, 50 милионера, как така над 60% от икономиката на България стана претижание на социалисти?-ти искаш добра България, а ма те сате изпреварили, и с твойте и мой те пари живеят на лазурния бряг!!!-почти кумонизам.

Лошо ли ти е, че пишеш с толкова грешки?

Вече има над 1100 коментара. И най-удивителното е, че НИКОЙ НЕ СИ Е ДАЛ ТРУДА ДА ПРОЕТЕ ДОКЛАДА НА ЕК - не само форумците, но дори и медиите и политиците. Защото ако го бяха чели нямаше да задават тъпия въпрос кои са тези 12 престъпни ГРУПИ, които имали оборот от 3.5 милиарда лева. В доклада - уточнявам за нечелите - пише, че ПО ТВЪРДЕНИЯ в общественото пространство (Център за изследвания на демокрацията) имало 12 престъпни ДЕЙНОСТИ, които генерирали обороти от 3.5 милиарда лева. Тези ДЕЙНОСТИ са проституция, наркотици, контрабанда на алкохол, цигари и други, кражба на коли и т.н. В тези дейности в БГ са включени десетки хиляди малки и големи бандити - т.е. броя на бандите не е 12. Само че - на кого му пука да прочете... Важното е да изкаже мнение - колкото и лаишко да е то...

Оправете си заглавието!!!! И първо закусвайте, преди да пишете!!!

Още колко му остава на пожарникаря като мин.председател? Две-три седмици?

Голем си шегаджия!

Не бе...Сбъркал. Искал да напише 2-3 мандата, ама нали е гладен...за кебачета на Бузлуджа.

Правителството си гледа перфектно работата.Съдебната система бъка от останали от комунистическото време и подвластни на бившото ДС лица. Социалистите -комунисти имат най-голямата вина за нереформироната съдебна система,както и Иван Костов .Вотът на недоверие към ГЕРБ ще мине на куково лято-нека БСП и турците се пукат от яд и злоба .

О-о-о, "перфектно" обедняваме все повече и повече. Браво на ГЕРБ за постижението! ;)

Ядец.ГЕРБ ще управлява още един мандат ,напук на злощастната опозиция-комунисти и ДПСл Народът знае кого да избере и няма да гласува за комунистически утрепки

Не забравяй и дсб,-мълчанието е знак на съгласие-отсъствието от пленарна зала е равносилно на съгласие с вота.

Кокчо, твоите любими герберисти за по-комунисти и тоталитаристи от БСП. Не се прави, че не го разбираш.

И Борисов без грешка не могат да напишат вече в медиите!

Др. Станишев каза, че ГЕРБ и Б.Б. насаждат страх у хората. Ето резултата!

Че трябва да има вот на недоверие заради доклада на ЕК е неоспоримо! Друг е въпросът, че партии-въртиопашки като СДС, ДСБ, РЗС и уж независими няма да го подкрепят, защото се страхуват за топлите си местенца в парламента! Според мен никой там не мисли за държавата и хората, а всички мислят за пълните си с държавна пара джобове! Ако мислеха, нямаше да се допусне такова разграбване на държавата, такава подигравка с хората, а сега вече и застрашаване на сигурността ни! ГЕРБ трябва да се махат!

E-ти какво искаш да кажеш? Че не трябваше да има МАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ?....

И да дойдат БКП?Пардон - БСП?

И Доган, и Доган! Да не забравяме верния коалиционен партньор! Закъде без неговите гласове! И Цветелин Кънчев, подписката за "Белене" неговите хора я запълниха и даже препълниха. Ами малко благодарност все пак!

Един кратък въпрос, Отвратени: Ти чел ли си доклада, че така категорично даваш мнение, че "да има вот на недоверие е неоспоримо"? Сигурен съм, че не си го чел. Вземи прочети, има го и на български в сайта на ЕК и тогава (ако си обективен, а не с промит мозък) друга песен ще запееш.