Нинова кани всички на делото й с Борисов на 27 ноември

Обвиненията за фалшиви новини между ГЕРБ и БСП продължават. Този път Нинова кани всички желаещи да присъстват на делото й с Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Нинова кани всички на делото й с Борисов на 27 ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заседанията на съда са публични, но се чудя защо Нинова иска да прави цирк? Очевидно смята, че ще спечели и иска да види унижението на Борисов, който е изразил лично мнение. Да не се окаже, че Борисов ще бъде оправдан и Нинова да пие една студена вода?

курнелия е била хубав апутка, малко веждеста, ама хубаво аебане ще прави, младичка с тясно апуте и сигурно яко страстна. Сега като гледам колко се възбужда като погледне мъж, да не говорим за Бойко, иска и се да легне с него. Затова го дразни аебе и се, то си личи.

hora tezi politici ne se li podigrawat s nas? Sega ]e se sydat Ninowa i Borisowa, koj e bil `len kyde i kak? Това е безсрамие. Като и двамата са били членове на бкп

Ми той и Макъл Джексън е на смимката - на първия ред с белия шлифер ... :)

Корнелия е симпатична , интелигентна и човечна! Такива политици са нужни на България, а не довчелашни простаци, които говорят само глупости и крадат.

Герберски келеши, ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ е главнокомандващ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ! МАЛКА или ГОЛЯМА, ще изтрие мутрата Борисов за часове! Крайно време е българските граждани да разберат, че държава не се управлява през медиите, кортовете за тенис и футболните игрища. Държавната работа не е рязане на лентички на всяка асфалтирана дупка, не е и снимане с европейските политици заради едното его. Държавната работа е ежеминутна грижа за цялото общество, мислене и следване на интереса на българския народ и държава пред другите страни. Един надут медиен балон не може да бъде държавник, колкото и медиите да се мъчат да го изкарват като такъв. Резултатите му ги виждаме в приземената авиация, в босите и необлечени полицаи, в окъсаните дрехи на пожарникарите, в ниския социален статус на всички тези служители на държавата и пенсионерите.

го навра на майка та празноглавецо . На сляпи ли ни правиш , или си далече от копанята та квичиш...Като си толкова голям глашатай ,вземи кура на Боко за тапанарка и чукай тъпана ...по добре да те чуят чугунените кратуни...

Народът го е казал: Изхвърля се като чи.кия на плет!!!

Простак.

и да ходя да гледам курНели Сланинова по разни дела...

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

Бойко пристигна с важна стъпка много наперен и надъхан. Тогава бе във вихъра на славата си. Снима се за протокола с Борис Бекер и с Маги Малеева, а веднага след това започна да разгрява и да надъхва партньора си Илия Кушев: Илийка, стягай се, трябва да ги бием!. Това е нелепо все едно аз да уча Лео Меси на футбол. Имайте предвид, че Илия Кушев е професионален тенисист, а Бойко е 120 кила и почти не може да се движи. Загащи си шортите до пъпа като бай ви Ганьо и излезе с по-голям номер фланелка, защото го беше срам да не му се друса шкембето и да не го заснемат телевизионните камери, иронизират спортната форма на Борисов тенис треньори. Бекер бил предварително подучен, че за да направи кефа на премиера на България, трябва да му даде един-два сета. На Бекер обаче му направи неприятно впечатление, че Бойко много се връзва и играе насериозно срещу него, като си вярва, че побеждава... Затова реши да не му пуска повече аванта, а го подкара, както си знае. Резултатът беше обърнат за минути... Тогава Борисов с целия си акъл започна да се кара на Илия Кушев пред стотици зрители на корта. Когато загубиха и този гейм, Бойко хвърли демонстративно ракетата и напусна корта, без дори да стисне ръката на Борис Бекер и Маги Малеева, нито дори на партньора си Илия Кушев... Борис Бекер усети, че става нещо нередно, и когато Борисов си тръгна, а той се здрависваше с Илия Кушев, го попита на английски: Този вашият премиер в ред ли е? Мисля, че има психически отклонения. Да не си мислеше наистина, че може да победи световен тенис шампион?

Президента Радев поканен ли е?Той ще дойде ли в съдебната зала да подкрепя менторката си.Трябва да им се отблагодари.Колко пъти другарката Курни го похвали"Браво,господин президент".

ще да е ...някой трябва да пече кИфтета и...бира да раздава , Деса де ...семейно мдааа !!!

Госпожа Лъжа да каже има ли цигански ген по рождение.

Аааа , има има

Утре на пилоните по случай ТИКВОИН да не вземете да вдигнете ТИКВАТА вместо трибагреника!!!!!!!!

Това за тиквата го написа като се гледаше в огледалото!

За пореден път някаква снимка се появява от някъде и никой не знае от къде! Същото беше по-рано и с няколко от снимките на мошеника Радев! Тая снимка я виждам за първи път и единственото място където я има е точно тоя пост на Курнелия във ФБ! Ясно е че Курнелия сама разпространява тая снимка, на която от 100 км. се вижда че това не е тя, за да се прави на невинна! Като никога не е била в СДС, защо Курнелия не обясни тогава защо Костов и даде Техноимпекс като подарък, която после тя приватизира и си купи апартаменти от сделката?

Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България! Много се кефя да чета коментари когато се появи името на Костов. Невероятна шизофрения настава - бил комунист, ама направил приватизация... Бил окрал всичко, ама си седи в къщата в Драгалевци... Съсипал България, ама за пръв път след 1989 имаше цял мандат и редовно вдигаше заплати и пенсии... Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Когато Костов каза, че в договора подписан по негово време за Мариците няма никакви заробващи числа, почти никой не го чу или му повярва. По-късно, Делян Добрев оповести (оспорвайки по този начин шефа си от Банкя), че заробващ е не самият договор, а анексите към него, подписани от съответните енергийни министри по времето на НДСВ и Тройната коалиция. Ама който чул - чул, който разбрал разбрал, куче влачи диря няма. Важното е, че се чу, че сестрата на Иван Костов е ку р ва! Разкритията стават все по-гадни! Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! ======

Курни ми прилича на млада влаинка за женене.

но помисли за трътлестата цецка, ангелкова с ангелското личице, сияещата земеделка, подпухналата бъчварова, мижавата фандъкова, лиляна мести цице, и нотариус фидосова, те просто са "връхта"...

Курни съблече, червено облече, социалистка е вече, на черна кранта се чекне, електорат да лъже,с премиерски пост да се облаже.Да лъже и маже мъжка сила да покаже, бат,Бойко да накаже.

боцето, няма да се яви на делото, защото знае "присъдата": Cъдът ще, го "Oправдае", но ще присъди, Tой, да плати 30 000 лв. разноски по делото,... както при Cидеров!!;))

Аз се интересувам Корнелия Нинова с какви точно качества е избрана на важен пост във външнотърговско дружество (подобно на Пеевски в друго дружество) толкова млада, какъв реален опит и експертиза е имала (доколкото си спомням е била следовател) и КАКВО СТАНА С АКТИВИТЕ НАПОВЕРЕНОТО Й ДРУЖЕСТВО!

Курни облече, работата си опече, за жълти стотинки държавни структури завлече и към БСП-то се завтече.

до сега бях с вас но от сега ви тегля маината

Ако Корни спечели, това означава, че Борисов е прав за дясното. Там никога е нямало читави хора.

Предлагам за свидетели да повикат лицето Иван Костов, както и Петър Жотев, които я назначиха за приватизатор на панаира в Пловдив.

тази кокошка разиграва политически театар в балгаря. видимо няма друга работа.

не знам на какво разчита Корнелия. Бойко е съвременен комунист и ще се бори до край със всичките пари които притежава.

ще ни отидат надбавките за пенсиите в другата година тогава !

Чешката държавна компания ЧЕЗ (CEZ) продава ТЕЦ "Варна". Това се вижда от съобщение на самото дружество на интернет страницата му. Казва се още, че купувач е "Сигда" ООД, чиято оферта е била оценена като най-добра. Справка в Търговския регистър показва, че дружеството е собственост на Данаил Папазов, който беше министър на транспорта в кабинета "Орешарски", в което той е съдружник с дъщеря си Ивелина Папазова, а синът му Станислав Папазов е съуправител.--------------------------------------------------------------------------- Другарко Нинова , много сте пестеливи във вашата партия ! Я вижте другаря Папазов колко е спестил от закуски за 14 месеца като министър !

27-ми е Понеделник. Хубава дата. Няма преди това Празници ... надявам се да няма Махмурлии, че обикновено Махмурлиите, губят Чувството си за Хумор.

Аз искам да дойда да гледам делото,но съм от Варна. Така че ако кака Кури ми плати самолетния билет до София и нощувки в Радисън хотел ше дойда да им гледа сеира с Боко Тиквата. Иначе йок!

няма да е със самолет , автобусите за цялата страна са платени ...тръгване 4 .00 ...кебапчетата и бирата са усигурени.Заповядайте - ИБ БСП.

Всичките сте от една партия и не разбирам, защо не се обедините в обща мафиотска дружинка БКП- Капиталисти и да не се излагате повече, пред мат`ряла?

Във форума бъка от разни "безпросветници", та да поясня - Ивайло е ИВАЙЛО ПЕТРОВ - Съвременен Български Писател, от Най- Добрите. -------------- Останалите да ми извинят ... но гледам тъпанарите, да не останат в някакво "интелектуално недоумение"

Златева отвърна на Арнаудова! Проговори за гръмовните разкрития, свързани със срещите й с Борисов и призна, че... София, България 31 Окт. 2017, 17:15 След като по-рано днес говорителката на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Севделина Арнаудова излезе с гръмовно разкритие за Деница Златева, сега заместник-председателката на НС на БСП реши да разкрие своята позиция за случилото се. Като ресорен вицепремиер по председателството бях поканена на разговор от г-н Борисов в централата на ГЕРБ, на който предоставих цялата информация по подготовката на България за председателството на Съвета на ЕС, споделя Златева в позицията си, разпространена до медиите. На втората среща му отказах да бъда част от настоящия кабинет. Двете срещи никога не са били тайна и за тях съм информирала Изпълнителното бюро на НС на БСП, уверява Златева.

Няма страшно! Ще се разберат като мъже в поредния им сериал...

Издадоха книга за "Слънцето" - виси по "Лафките", редом с цигарите. Много прилича по постройка и съдържание на "Преди да се родя и след това" на Големия Ивайло.Някакво "бледно и недодялано копие". Сега следва с Помощта на Нинова да се напишат и нещо подобно на "Объркани Записки",Тук вече нещата ще се доближат до Ивайловите, че Смехът да е по Български ИСТИНСКИ. ----------------- Само да вметна, че на Ивайло книгите, Не ВИСЯТ по Будките. А Прочетени, в Библиотеките.

Ако Борисов лъже че Корнелия Нинова е била в СДС и Съдът даде същото решение , Борисов автоматично да си подава Оставката , чашата на търпението преля ! То бяха лъжи от ББ и неговите членове , кражби и Афери !

,,каня ви всички..." ...копанарска му работа... ...като на циганска свадба.. Сеир да става...тъмба_лумба...малко бой и...18+... Как прекарс на сватбата...питали цигането... Ами как,отвърнало то...мене ма биха,а кака я...таковаха:)))

Междупланетния лъжец си намери майсторките. Адвокат Марковски ще има да лее пот по телевизора, ама няма да помогне

Членовете БеСеПе-то са най-честните , най-умните, най-некорумпираните и така послените 50 години всичко е на-най. Кой не верва да погледне статистиката - БГ-то е на най-първото място по всичко в ЕС-то. Хора вервайте! Да живеят всички бесепета по земните кълбета.

ЗНачи, Б. Борисов и Корнелия Нинова са избрани от НАРОДА на България... А половината съдии в ВСС са избрани с ПОДКУПИ. после тия съдии определят другите съдии в съдилищата... Нормално би било, СЪДИИТЕ които в момента ги избират с Подкупи( половината от ВСС) да ъдат избирани ДИРЕКТНО както Кметовете.... А за делото между НИнова и Борисов- преди 100-200 години, такива спорове са се решавали с дуел...

Значи Бойко да вади шпагата и да я бодне

беше я боднал с кура , сега нямаше да има съд...

КУРНЕЛИЯ ДА ПОИСКА ДНК ЕКСПЕРТИЗА ДАЛИ ТОДОР ЖИВКОВ Е .. СИН НА СИГАНКАТА МАРУЦА-СЛУГИНКА В ДВОРЕЦА ВРАНЯ И .. ПЕДОФИЛА ФЕРДИНАНД :))) .. ТВА ЩЕ БЪДЕ ГРАНАТА ЗА БГ ИСТОРИЯТА :)))

БСП са дразнещи с наглостта си досадници - Другари и другарки, Вие сте червени мухи лайнарки!

стринке, като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

Хахахааа, Нинова ги праща клеветниците на прокурор, а Цецо прави регистър на фалшивите новини. Е, защо бе Цецо не ги осъдихте тия крадци от БСП?! За 10 години власт и президента беше ваш, и прокурора е ваш, то и БСП-то беше ваше както се разбра. Гоце и Гергов са направили доста неща за успехите на ГЕРБ, за това спор няма, но защо не осъдихте ЕДИН корумпиран от БСП. Бели книги, регистри, не знам какво си - само пропаганда за покриване на истинския проблем, а истинския проблем е, че в България политическата система не изкарва напред умните и кадърните, а изкарва некадърните, които са зависими от някой по-некадърен от тях. Да ги изброяваме ли? Някой може ли да публикува трудовата биография на министър председателя на България?! Може ли някой да ни припомни най-важните моменти, с които всеки българин да се гордее какъв лидер имаме. Партньорството с Пашата и Маджо, контрабандата на цигари, рекета, убийствата, съдебните дела в Хага срещу него... На мен регистър не ми е необходим, подвизите на мутрите дето не ядат суджук и на експертите с подарени от тъщата апартаменти няма как да ги забравим. И няма да ги забравим!

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Знаем, че е криминален престъпник и изнудвач замесен в рекет (БАИБ), замесен а може би и физически извършител на убийства (Congressional Quarterly), уличен в пране на пари (Лихтенщайн), задържан заради кражби на коли (Унгария), педофилията не му е чужда (Сесил Каратанчева), прикривал е данъчни и митнически нарушения (Ало, Ваньо), контрабандист на цигари (Булгартабак), национален предател (ДОСТ с Местан) и т.н. и т.н., край няма! В ЕНП ли не знаят за тези геройства, най-вероятно и за много други останали скрити за обществеността знаят, но си го коткат! Защото види се, и те са като него. От една порода ще да са! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Тази вечер си пропуснал да си пиеш хапчетата , май пак си за връзване !!!

Дълбоко ти е бръкна Бойко в ануса с боксова ръкавица през Б-1,явно отдавна не ти е навирана мутрата в локвата от качулките!

Защо изобщо очакваш некой български "политик" да осъди некой друг български "политик" за далавери, корупция и прочие? Ми нали другият ще му "отвърне" и ще трябва после Цацата ако има топки да осъди и двамата :) Иначе виж за таквиз закачки кой как нарекъл другият - може. Това е за пред "Иликторатя";)

А на бас, че Боко Смелото ще вдигне кръвното и няма да се яви.

Или пак ша рита мачле. Както през оня февруари ;)

Циркът на тези продължава! Различното тук е, че вече не го и отричат! Забавлявали се! Нали знаете - майтап, майтап, ама майтaп (та.ак) на гол г.з си е живо е..... ЗА НАРОДА! И гледам, че на някои им харесва...

Дано Само Адвоката на "Слънчевия Суджук" говори. Щото, като знам с какъв "речник" разполага НИНОВА, а на "Нашенеца" какъв е, то Комедията е Гарантирана.

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Помъчих се да пиша кратко. Но ти хубаво си го написал. И доста Язвително - подходящо за случая.

Тази жена страда от липса на внимание !!!!

кой ще го еве тоя киликанзер бе

Тази е взета, дай да видим кухата Тиква коя ще го вземе?

там дойде и русата кукумявка и аз ще дойда. Двете Каки много ме кефят, хем са прости , хем са отворили уста като на крокодил

на снимката има група свестни хора певци и композитори курнелия няма място там

Лъжа

АБЕ ТОВА ЗА НИНОВА ПО СЛУЧАЙ HALLOWEEN ЛИ Е? Хе хе - в десетката сте !!

Точно така - клеветите в съда, а ГЕРБ направили регистър на фалшивите новини. Ами ако обвинителния акт на някой прокурор вземе та мине, тогава какво правим?! :) Вместо да давате корупционните практики на прокурор, вие си правите регистри... да не забравите как сте крали и как сте лъгали.

ТА ТОВА Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА КОМУНИСТИТЕ ,50г. ги изтърпяхме ,повръща ми се от ....МАЙЧОВЕГ ,ГЛУПАКО ,БЪРЗО ЗАБРАВЯШ СВЕТЛОТО МИНАЛО ,А ??????

Глупак е бил баща ти, че не си е държал оная работа в гащите. Нищо не забравям, нито комуниста Бойко Борисов, нито абпфк Лили, нито партийната секретарка Цецка Цачева, нито комсомолския секретар Росен Плевнелиев. Ако имаше закон за лустрацията, от ГЕРБ нямаше да остане един в парламента. :)))))) Вие забравяте и вие сте тъпанари, че се връзвате на лакърдийте на един криминален тип, с криминално минало и "охранителна" фирма. Колкото повече виждаме изнервения Борисов, толкова повече от нашите пари е похарчил за себе си и котараците.

Нинова успокой се ,че 4г. няма да си във властта ,защото няма избори !!! Заеми се с нещо градивно ,а не мързелувай на клюки в клюкарника ! Като партия на миналото ,усещаш ,че сте със затихващи функции ,така ,че кротко с по-малко комсомолски плам !

И кой от всичките мутренски мандати е бил 4 години?