Нинова: Борисов се плаши от личен сблъсък

С Бойко Борисов не сме конферансиета, ние сме лидери и трябва да се срещнем очи в очи, каза по bTV Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов се плаши от личен сблъсък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Морски планктон, ти така ли си се родил, или този кретенизъм си го придобил от еврофекалиите, които дъвчеш по всички форуми.

Айде стига сте им се връзвали на ПР кампанията на тези двамата! Какво ново ще ви кажат сега, различно от това, което са правили вече?;))

ОТ СЕБЕ СИ ЗА СЕБЕ СИ РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ. КЪДЕТО ПИПНЕШ ВСЕ МИРИША.

ББ не е до там проЗ да не осъзнава, че ще стане за смях на кокошките при дебат с Нинова. Като му свърши репертоарът с трите изречения за магистралите - няма какво друго да каже. Нинова и ръка даже няма да му целуне :-(

Е, тролове гербарски! Ко прайм ся- и едните комунисти и другите комунисти! Ъ?

Всеки нормален човек би се изплашил ако се сблъска със злобата,лъжата ,омразата и популизма .Комунистите са ГМО ,на които само устата им работи.Не изслушват събеседника си,прекъсват го налагат своето мнение и т.н.По-добре с такива хора да нямаш работа.

лекари, адвокати, полицаи, пожарникари много ясно, че са с Бойко богаташите, а с Нинова сиромасите. Във всеки град има бедни и богати и така: 2:1 - В градовете ще са пак те-Герб и БСП, не сме народ а мърша .шебек. все така ще е дорде ни погребат завинаги

Щом не ти харесва Бойко гласувай за БСП,но преди това помисли какво става в Румъния и Македония след като там си избраха комунисти.

Нинова, прибери си шута Герджиков преди да е съсипал държавата!

Разговарях с г-жа Нинова по телефона преди минути и тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии, аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои. За пореден път заявявам, че приех в първата част на дебата, в отделен модул, да спорят екипите на Политическа Партия ГЕРБ и БСП. Съгласих се на пряк дебат между мен и г-жа Нинова във втора част, в абсолютно отделен модул. Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа.

Повече от ясно му е, че Нинова ще го разпилее затова бяга. Експерти - шменти-капели! Къде са му експертите на БХ!

ГЛЕДАЙ НОВИНИТЕ ОТ 16Ч10 МИН .ПО БНТ 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Докога двата "мастодонта" ще си правят взаимна реклама.

Аз предлагам Бацето да излезе на дебат срещу тази Нинова и каже всичко-Колко магистрали е нагърчил,колко блокове е панирал,колко фирми е ликвидирал,колко народ е уморил,колко хора е принудил да емигрират,колко милиарди заеми е теглил.Да го разкаже всичко това,дано на хората им дойде акъла.

Политика Бурицуф няма равен в категорията си - 200 килограма

Щом се цункаха Яне, Волен, Костоff, Станишеff и Доган СРЕЩУ Борисов, значи Борисов е единствения свестен политик в България.

Свестен, свестен - е колко пък да е свестен? Ай е паднал от власт, и са го прибрали на топло. И това е за предпочитане, защото ако му падне охраната, и е поел към оня свят покрай особеностите на бизнесите си...

Прав си , верно нема толкова тъп.

Бацето на дебат само придружен от екип лекарски специалисти , най-вече в областта на хипертонията.

Няма друг български политик от ранга на Борисов.

Няма разбира се.По ояден шопар от него сред политиците няма.

ГЕРБ нямат друг избор , ще трябва да се съгласят.

ХАЙЕ СПРЕТЕ С ТОЯ ЦИРК, бе БОКЛУЦИ! Българите с всеки изминал ден живеят ВСЕ ПО-ГАДНО и с тая ОБРАНА от всички политици държава УНИЩОЖИХТЕ НАЦИЯТА бе МАЛОУМНИЦИ! Всеки ден не ни стигат все по- покъртителни молби за помощ от болни деца, от просещи безработни, ТА ЩЕ СЛУШАМЕ И ЗА ВЕЧНИТЕ БИТКИ НА " ТИТАНИТЕ", НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАТВОРИ И УСТАТА НА ТАЯ ОСВИРЕПЯЛА комунистка - простакеса??? ПФУуууу ... БЕЗРОДНИЦИ, КРДЦИ, НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ВИЖДАМЕ и СЛУШАМЕ, ВТРЪСНАХТЕ НИ!!!!

Ти къде беше, докато политиците унищожаваха нацията пред очите ти? Може би за гъби?

В България само на думи всички са за гражданско общество, а иначе решиш ли да си търсиш правата веднага ти рязват главата дружно.

София. ЕК отчита позитивно работата на кабинета Борисов 2. Това каза на пресконференция министърът на правосъдието в оставка Екатерина Захариева за новия доклад на Европейската комисия (ЕК) в рамките на механизма за сътрудничество и проверка (МСП), предаде репортер на Агенция Фокус. Докладът отчита обективно напредъка на България през последните 10 години.

Че кво да кажат за послушкото си , освен - е добричко ни е детенцето, па макар и урудче.

че им плаща! Със сигурност ги е подкупил. Няма как да е иначе. Не се връзва някак си. Може и Сорос да е подкупил, да си мълчи.

Ех, Боко, Бокоооо! Да беше прочел поне една книга , докато гледаше кучетата на Жени Живкова!..

не дразни Борисов, че ще ти направи телевизионно задушаващо тръшване.

А се е пръкнал на дебата , а е получил хипертонична криза и се е тръшнал.

БОКЛУЦИ !!!!!!!!

Разбира се,че ще се притеснява.Едно е да ти целуват ръката,друго е да си компетентен и да не ръсиш тъпотии.

За всички е ясно,че Борисов освен да дрънка глупости и простотии друго не може.Някога да сте видели Борисов да участва в дебат?Ц.Той си знае само едно и също-магистралки,тангенти,саниране.Като Митьо Пищова-кибапчета,мибапчета,кюфтета,джакузита.Ако искаме България да не прилича на лудница трябва да разкараме този самовлюбен психопат от властта.А тези,които му целуват ръката и му лижат задника нека им тежи на съвестта,ако я имат

До сега 4 лизача.Тоя голям задник,не ви завиждам

"Някога да сте видели Борисов да участва в дебат?" Всъщност да!Водеше един дебат срещу Станишев въпреки че бе един официален и поне 20 неофициални. "Той си знае само едно и също" А всички останали да не би да са по различни?Все едно и също в името на лична изгода.

Абе абдал,ти целуна ли му ръката на твоя бог?Бегом да цалуваш

ДАВАЙ, НИНОВА! ПОКАЖИ МУ НА ТОЯ НЕКАДЪРНИК , ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ РЪКОВОДСТВО НА ДЪРЖАВА ! ТИКВЕНУК БЕЗМОЗЪЧЕН !

Нинова с голи гърди ще застане на амбразурата, за да брани придобивките на избирателите си! Вече им каза, че нови нема да имат.

А твоят идол с какво ще застане?С големия си гол задник ли?

Ти внимавай че да не вземе да се покаже,че и тя не е стока в политиката.Не малко посрами себе си и партията пред ЕС.

Избори ли? Какво ще избираме? Политически трупове, вонящи на безпринципност. На какво разчитаме да ни представляват хора, обикалящи всички партийни листи, само за да са вътре в играта? Те са мумии, празни са, балсамирани с дебелоочие и лъжа. От ГЕРБ в ДПС, от ДПС в ГЕРБ, от Атака в ДПС, от демократ и либерал в ДОСТ, от синьо в червено Дори чудовищата имат зачатъци на мозък Тези нямат нищо. Слушам сутринта при Антон Хекимян някакъв атакист, обикнал ДПС. Толкова тъп, че дори не може да измисли сносна лъжа защо е в листата на Доган. Заеква, сумти. И този досега е бил народен представител? Трупове. Някакви човекоподобия в мозъчна смърт. Единственият им шанс е да пазаруват гласовете на клетниците. Но се питам какво ще стане, когато и клетниците започнат да имат мечти за повече от 20 лева? Тогава може би ще трябва да търсим парцел за политическо гробище Някой няма ли свободен парцел, някъде в нищото, да започнем да им слагаме надгробни плочи: Тук почива патриот от ДПС, В памет на левия демократ и подобни.

взел си е поука от дебата Цачева-Радев!

Щом си отвори устата бълва глупости тая тлъста утка.

След като назначи за водачи на листи недолюбваните от социалистическото братство Драгомир Стойнев и Кристиан Вигенин, Нинова полетя още по-вдъхновено към първата си изборна загуба с цяло ято от деца, внуци и съребрени родственици на стари комунистически ветерани. Обещаното разширяване извън тесните предели на партията непременно ще се случи, ама някой друг път. И вероятно с друг соц лидер. Към предстоящите избори БСП тръгва по-капсулирана от всякога и под знамената на няколко незабравими червени фамилии. Дори Станишев с обещанието си да върне държавата на хората, не би могъл да измисли по-грандиозен план за превръщане на БСП в династична партия, в която депутатството ще бъде достъпно само за отбран елит, и ще се предава по наследство. За очакващите промяна симпатизанти на левицата ще остане само горчивия вкус в устата и усещане за де жа вю.

Тая като самодержец ли се изживява. Сама ли се кани да управлява?

Нейния екип говорит по русский

гледай си собствената паница. И се моли БСП да не се проваля, защото лично аз мисля, че точно Драгомир Стойнев е още по-перспективен като лидер от Нинова, която няма да се държи за поста ако загуби изборите.. Това са си вътрешни работи на БСП. Всеки е длъжен да си нареди своята си градинка според вижданията си и плановете си за бъдеща България.

герб дава 1500 чисто и то в провинцията,.... АМА НА ТРИМЕСЕЧИЕ. АМА И С ВРЪЗКИ - В ГЕРБ. Кво да му спорим. Беднотия до шия. Аз не бих държал на дебат с ГЕРБ. Имаха 2 мандата и сами ги пропиляха с кражби и високомерие. Кой си иска Бойко да си го избира в крайна сметка.

то в провинцията остана само прост матерял. колко да зима? даже 1500 са му много. на тримесечие.

за 27 години София така опоска България, че сега реално повечето общини са на командно дишане от бюджета, а той се пълни от софийската ви икономика - молове, магазини и службички. Докога ще издържи балона? Нека софиянци похраните няколко години обезкръвената от вас родина и ще видите за кво иде реч.

Трябва да се въведе 5 % данък за свичко и всички които работят и са регистрирани в София. Асно е защо - ще рекетираме рекетьорите. Направиха си метро за милярди - нооо с чий пари? И даже инспекцията по корабоплаване е там - дето кораби и море са виждали само по телевизията! А дето ни надуват главите с техните отбори - левски - др. боклук цска! и т.н.

Ако сте си мислили, че Корнелия Нинова е счупила тъпомера с някои спорни имена в кандидат-депутатските листи, коригирайте се! Бойко Борисов успя да я надвие и в тази дисциплина. В листата на ГЕРБ за Благоевградска област фигурира името не на кой да е, а на сина на кмета на Симитли Апостол Апостолов. Помните ли пиянската изцепка на Агромаха Методи Бачев, който заяви пред ТВ камерите, че кметът на Симитли е имал интимно приключение (меко казано) с експремиера Бойко Борисов. Е, сега вече имате сериозна причина да смятате, че въпросната изцепка може и да не е била съвсем пиянска.

Значи БКП изпраща всичките си чеда срещу ГЕРБ, докато и той и е чедо, а? Ц.ц.ц.ц. Кви работи учили в Москва значи.

Единственото, което съжелявам, че днес е работен ден та противниците на Нинова са на работните си места и нямат възможността да напишат какво мислят за нея. Но почакайте до петък, събота и неделя и ще видите как ще я размажат с хиляди негативни коментари. Нинова , няма смисъл да ни изнервяш с още "диспути", една част от народа, който е "твоят съюзник" тук си дава мнението за теб с отрицателни коментари. Четете тук в почивните дни и ще разберете колко от хората, които вярват на лъжата- Нинова. През седмицата повече са троловете и по -малко свободните хора с определена позиция.

Цвъки днес не плаща. Това ли искаше да напишеш? Разрухата с изкривени постове няма как да се скрие. Аз реално се върнах 20 години назад по мизерия, точно както едно време през студентството едвам вързвам двата края. Никога не съм бил толкова зле от 20 години насам.

Значи си изостанал с 20 години.

ББ никога няма да излезе в пряк дебат с друг политик, защото няма знания в отделните области. Той може да води монолози, може да се заяжда с противоположната страна и да раздава квалификации, но не умее смислено да обсъжда какъвто и да било въпрос. Той е типичен персонаж - упражнява натиск спрямо подчинените и по-слабите, но е тих и примирен пред онези, които инстинктивно усеща, че са по-силни от него.

Пука му на Борисов. Цяла Европа каза, че България при него е в подем, и се чуди за какво ще правим предсрочни избори.

"ББ никога няма да излезе в пряк дебат с друг политик" И как го измисли това?Да не би преди години срещу Станишев да е ходил негов дубльор? "защото няма знания в отделните области" Ти виждал ли си дебати между Български политици преди?Защото аз съм и мога да ти кажа че всички видове познания са излишни когато дебата опира до кой ще над критикува и оплюе другият.

Самия факт, че е нужно банда тролове да лъскат денонощно имиджа на Столетницата е показателен, че на 26.03.2017 БСП ще гушне букета. За последно.

Вие гробта нали я оправихте държавата, сборихте монопола, свалихте бедността на само 40 процента, а в провинцията скоро ще вземат 1500 ... на тримесечие. Велики сте. Кво ви е еня за БСП. Гледайте си вашата прогрма.... за доограбване на народа.

Страх е обзел войнатващото безличие, защото не ще и да чуе за среща с експерти. Ами ако зададт въпрос и неа него не може да се отговори с лирични откшонения, лъжи и лозунги, какво ще прави?

Какво е работила другарката Нинова в периода: 1. 1997 и 2005 г 2. септември 2005 г. до март 2007 г 3. Защо е е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година.

Винету - пожарникарка, сикаджи-телохранителница. Хахахаха.

Много питаш ти!

тиквата с колан от карате ще бъде размазана от една жена като шкембе в дувар,ще си подвие опашката и ще отиде на село да яде филии намазани с мас и да поплаче на воля под магнолията.

Тиквето е женка , и то страхлива женка!

Дебат ще има. Москва ще определи датата и ще я обяви чрез Агенцията на Истината - ТАСС.

Как си отиде оплют Станишев след рекорден ръст 6 процента ръст за 2007ма, облекчение в демографския проблем, резерв покриваш над 2 пъти борда. Как лаеше Борисов та чак и в Европа му се вързаха, та после да ги успокоява, че все пак резерв има и то дебел. Е сега му се връща тъпкано. То между другото няма неоплют политик да е изпратен. Просто Борисов е поредния. Най-много ме е яд обаче за безсмислените проекти и невероятно добре прикритите пред ЕС кражби. Малкото ресурс отива на вятъра. ГЕРБ не е на висотата на времето. С 4 думи - крадат и не стават.

И как нормална Европа се чуди, защо в България ще се правят предсрочни избори, като всички показатели на страната са към подобрение. Ама, не са имали комунисти наоколо. Та затова.

Нинова била сбъркала с гласуването за Пеевски. Паралелната държава попречила на БСП да изпълнява предизборните си обещания в миналото. Каква е гаранцията, че Нинова няма пак да сбърка? Който веднъж е сгрешил лесно може да бърка още много пъти. Акаква е гаранцията, че пак на БСП няма да се яви паралелна държава която да им попречи?

ЧЕРВЕНИЯТ ОЛИГАРХ-НИНОВА ПРЕЗ 2002 И 2003 Г.КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА БУЛГАРТАБАК ХОЛДИНГ СКЛЮЧВА СДЕЛКА С ОФШОРНА ФИРМА ЗА НЕЛЕГАЛЕН ИЗНОС НА ЦИГАРИ ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК.СРЕДСТВАТА ОТ ТАЗИ НЕЛЕГАЛНА СДЕЛКА ОТИВА ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА.ЦРУ ПРЕДУПРЕЖДАВА БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ НО РЕАКЦИЯ НЯМА.А СЕГА СЪЩАТА ТАЗИ ИСКА ДА ДОСЪСИПЕ С КОЛЕГИТЕ СИ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ БЪЛГАРИЯ.КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ВРАГОВЕ НА НАРОДА.

водиш Курни,на 26.03.2017 г. на пресконференцията в НДК след изборите ще плачещи ще се оправдаваш-понеже когато,защото.С лъжлив и крадлив комунист не диспут,а разговор нормален не може да се води.Все едно да спориш с изпечена селска махленка или циганка.Курни покрива и двете.

Курнелия дали ще плаче на 26ти кво те е еня бе гробарник. Дай да видим какво предлагате в гробарника - 1500 лева в провинцията - НА ТРИМЕСЕЧИЕ. Ами не, благодаря.

прав си, с лъжлив и крадлив комунист като боико борисов ,член на бкп,син на циганин от гетото в банкя, и крадлив като баща си не може да се спори.

"С Бойко Борисов не сме конферансиета, ние сме лидери и трябва да се срещнем очи в очи, каза по bTV Корнелия Нинова" Е какво чакаш тогава?Той от отдавна те приканва да се изправите един срещу друг като мъж с мъж ама ти мълчиш,а сега излизаш така все едно ти си го приканвала. "той и голяма част от знаковите лица на собствената му партия(ГЕРБ) са свързани с БКП" Е че той кой не е свързан с БКП в днешно време в политиката(по онова време си беше чест и голямо постижение)?То самото БСП е наследник на БКП-то и даже много от партийците им по онова време започнаха да напускат и да преминават в БСП-то когато то се зароди.

МАЙНАТА И,И НА КУРНЕЛИЯ,И НА ТИКВАТА!

И ДВАМАТА СТЕ "ГОЛА ВОДА", СЕЛЯНИЯ И ПРОСТОТИЯ. Я.... СЕ ИЗПРАВЕТЕ С/У КОСТОВ !!!! ЩЕ БЪДЕ СБЛЪСЪК М/У КЛАСАТА И СЕЛЯНИЯТА.

На Костов сме му казали КЪШ отдавна?

Имаш предвид крадливия мавър от Драгалевци, който имаше в екипа си министър с прозвището "Мистър 10%" !?!

Нинова изплю камъчето. БСП с Нинова начело няма да надгражда постигнатото ,няма да гради и създава. БСП с Нинова начело ще раздава и това било преразпределение. На кой не му стигали парите щала да дава от парите на кой му стигали при това със закон. Тя Стигна до там в болестното си безумие, че реши да одържсви печалбите на банките и да ги раздаде, без дори да се замисли за последствията.

Аз имам няколко имота и нито един не е панелка. Тиквата взема от мен за да дава само на теб да си санираш панелката, която вероятно си получил като си изгонил мама и тате на село. Нямам против Нинова да разпределя по-справедливо. Аз така или иначе ще давам, поне и нещо да ми се върне, а не герб да ме краде само.

Предложете дебата да е в Симитли, за да се чувства комфортно;)

Гербероидната паплач си е глътнала граматиката от шубе... Плющи простотии, та вятър се вдига... Представям си дебата - от една страна проф. Иво Христов, Елена Йончева, Тома Томов и ко, от другата - цвъки 6 апартаментов,свинетка столевкова, горанката (дето не може да бачка за заплатка за 2 бона) и ко...

Направо садистично удоволствие изпитвам от това как полека , полека гълтат водичка -гъл , гъл мамините , да усетите как ние живеем всеки Божи ден.

На по-тъпичките им е все тая кой ги управлява. Те са си гладни.

от едната страна хора който цял живот си вадят хляба с дрънкане и близане на руски задници , камък върху камък не сложили а от другата работещи но не толкова устати.

Медиите продължават да ни занимават само с битите карти Курнелия и Бойко и умишлено пропускат всички други, да не би някой да измести ГЕРБСП от управлението! Бойко отдавна се е отказал да управлява, затова загуби изборите нарочно с баба Цеца и затова сега иска дебат между експерти, защото той иска да си ходи вече и да остави ГЕРБ на автопилот/експерти! Курнелия с всеки изминал ден се разкрива все повече и повече какво позьорка, лъжкиня и соросоидка е. Видната приватизаторка на Костов сега играе ролята на приятелка на Русия, а ни домъкна соросоида и мошеник Радев, който пък ни домъкна БЛАТО в БГ и Черно Море! Курнелия ще досъсипе БСП отвътре и ще я изхвърлят най-накрая! То лъжеш, лъжеш, ама на лъжата краката са къси - колко време още Курнелия ще лъже хората и членовете на БСП докато я разкарат. Така че и Курнелия и Бойко и партиите им са на доизживяване и стига са ни занимавали с тях вече!

щото другите изроди нямат никакъв шанс

геиче това ли измъти плиткоумният ти мозък.