Коментари - България не е съгласна да тегли заеми за бежанската криза | dnes.dir.bg
назад

България не е съгласна да тегли заеми за бежанската криза

Категорично не съм съгласен с формулировката да взимаме заеми от международни финансови институции, за да се оправяме с бежанската вълна.

Обратно в новината

Коментари - България не е съгласна да тегли заеми за бежанската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко разцъфва! След поредната "победа без аналог", вече е силен и стабилен - може да се дуе свободно на ЕС "козунаците"... Ще видите утре обаче, като му скръцнат със зъби, как ще обърне фурнаджийската лопата и ще приемем ВСИЧКО, което ни спуснат от ЕС!!

Оставка,мутро!Референдум за излизане от сатанинския "съюз" на евреите и референдум за излизане от терористичната организация НАТО.Разследване,съд и затвор за цялото криминално ръководство на престъпната партия ГЕРБ.

Пак левашки парчета, изработени от Бойко Борисов! Като дават заеми вземай, ако другите по-борчлии от нас вземат! Унгария от 95 год. до скоро правеше по 15% бюджетен дефицит и си оправи доходите на народа, без да и сандардисат валутата! А, нашите необразовани управници се държаха, като пълни бездарници и абдали в макроикономиката! Как ни ги набутаха през медиите, тези галфони! Ти, да видиш!

По добре е еестествено да се теглят заеми и да не се дават на никой само на нас си!

Добре, България наистина не иска да тегли заеми за да издържа чужденци, които никога няма да върнат тези пари. Ние сме искали да бъдем част от европейското решение. Ето тука контраста. Тогава защо Бойко се подписа под това Споразумение? Той България ли е?

Добре де... Как така в УНГАРИЯ с ограда и армия спряха бежанците??? Чета данните за Унгария за неделя в Унгария са влезли всичко на всичко 16 арапа!!! Как Орбан ги спира? И защо няма ограда по границата ни??? Каква е причината да няма ограда??? И защо на Женския пазар в София, продължава да е арабско гето?

Генерал Борисов сега ви гледа цяла България, ако се справите ще влезете в историята с добро, а и в личен план ще си живеете добре! Ако ни натресете ордите на ИД и ни съсипете държавата с непосилно и нечестно бреме ще си го отнесете и исторически и социално, тогава Сидеров ще дойде на власт, мислете и действайте! Чакаме!

Най-накрая да започне да използва главата си

Не се надявай. Щом като каза категорично ,не, значи утре кредита ще сме го взели.

Който иска бежанци-той да плаща.Като няма къде да ги настанят правозащитниците и толерасите да си освободят къщите и апартаментите и да ги настанят у тях.

Защо да не сме съгласни на заем заради циганите? Какво толкова ще стане? Още 16млрд не са проблем за българският данъкоплатец. Да живеят герберунгелите!

За пореден път печели ... кой - международната лихварска пасмина!

Явно това е целта на занятието - Европа в етнически хаос и затънала в дългове.

Положението е много сериозно и ББ разбира това. Без съмнение оградата по границата не може да спре нашествениците. Не могат да ги спрат и граничните патрули, ако ще да са през 50 метра, при съществуващата европейска политика - да се посрещат с хляб и сол /храна/, покрив над главата, за да не спят по полето, осигурен транспорт за избраниците до съответната /неизвестна до следващото височайше ЕС-решение/ приемаща ги страна, съмнителна депортация на отхвърлените поради възможност за вечно обжалване на решението и дори поради обикновено укриване /примери много за търсени по 10-на години от закона/ и т.н. С две думи премиерът разбира, че не може да спре "гостите", а трябва да се грижи за тях. В този случай е по-добре да се изкрънка някой лев от ЕС и ООН, вместо да се бърка в бюджета. Решението му е правилно, но не е решение на проблема. То е извън границите на България, която все по-ясно се оформя като буфер между двата свята. Предстоят тежки дни.

за решение което никой не иска, значи подготвя стадото това да се случи..

Тиквун, като не си съгласен, защо си подписал споразумението? 17 точки са вътре - колко ли изненади си ни приготвил..

ти си простак и тъпак. това не е сред 17 точки, защото бб и други не го приеха.

някоя чужда медия трябва да коментира какво точно е казал Борисов, а след това той да ни разясни какво всъщност е искал да каже. Не може политик, който си променя мнението всяка минута да вдъхва стабилност на избирателите си! А когато се целува с Ердоган, който замисля пъкления си план при затваряне границите на Германия и Австрия да "пусне" бежанците, както той каза да не ги задържа, коя е първата европейска страна през която могат да минат и да поостанат ?!? Сетете се сами.

Да си дойдем на думата: Кой има интерес да насочи голяма бежанска вълна към Европа? Кой има ресурса да предизвика тази бежанска вълна? Ами този който има полза - в случая едни чичковци, които обичат да дават държавногарантирани кредити! Кой ще плаща тези кредити с лихвите - ами които дращим по форумите!

Ха ха не бил съгласен. Ми направете референдум. Българите са състрадателни и гостоприемни. Ние сме съгласни да се тегли заем и да устроим с него хората. Съгласни сме и да не ядем толкова много и да има за всички.

Браво Боко,значително по_евтино е да набием някой Сириец или да рикошират още няколко куршума!Пък даже и да се оградим!Само така!България е със теб!

Европейските марионетни режими (Германия, Холандия, Швеция и т.н.) се управляват от вашингтонската мафия. ББ нищо не може да направи за нас - ще слушка или ще го махнат с някоя виолетова агитка.

Интерниране... Да ама в интернат дето не могат да излязат. Да живеят концлагерите и затворите. Единствения проблем е да се направят икономически изгодни (при тошо бяха).

От Сирия бягат културни и цивилизовани хора. В сравнение с нашите манг.ли са на порядък по-качествен социален материал. По-добре помощите да отиват за такива, отколкото за 14-годишни майки с по 3 деца. Пък дано имигрантите се интегрират.

дядo_star

При цялото ми уважение, във всяко изречение на коментара Ви има или фактическа, или контекстна грешка.

Колко дълга ще е кризата: докато Обонго и Меркел си развяват байряка. Ако във Франция победи Льо Пен ще им затворят кранчето.

Да умират тия Мюсюлмански Пришълци. Бежанци са само хора дошли от Македония, Русия, Украйна, които са с Български Происзход. Тия от Азия и Африка, са Нашественици и Терористи. Да ходят в Саудитска Арабия при богатите арабски Шейхове, те да плащат за тях.

О, как!

Какво справяне с потоци, какви 5 лева. Има Дубай, ОАЕ, Катар, Бахрейн... То ясно, че най-лесно да се замаже изразходването на средства от социалните системи от определени интереси, е като се разрушат всякакви структури. Наводнете с имигранти и стойте та гледайте.

След 25 години преход стоиме пред ясната като сълза преспоктива да се превърнеме в мюсулманско гето! Мерси за такъв преход! САМО ДА МИ ПАДНЕТЕ!!!

България е с такъв външен вид и вътрешно състояние, че действително и нахлуването някак ни заобикаля. Това не е случайно стечение на обстоятелствата, а плод на нашето поведение в годините и десетилетията. Направили сме го ние. Което ни дразни и дори отвращава в нашата си държава, отвращава и дразни и новата завоевателна армия. По един странен начин това сега ни помага. Но така е с парадоксите. Като губиш нещо, не знаеш какво печелиш. Едно трябва да знаем - Родината ни ще стане съвсем друго , чуждо място, ако бъде заляна от чуждоземци - кквито и да са те.

Чуждоземците не им пречат, стига да не им вземат бирата от устата и айфона от ръцете. За хората родината е само в американските филми, от които научават че родини имат американци, немци, англичани. Никой не им е казал, че и тук си имаме родина.

Родината ни вече е завладяна от наши си имигранти - циганетата станаха повече от българчетата.

дядo_star

Може да изглежда невероятно, но тук нещата са обратими. Демографски бум могат да правят и българите. Справка - десетилетията предхождащи Паисиевата История.

ТОЛКОВА МНОГО ПОЛИТИЦИ,ИЗКАЗВАНИЯ,МИНИСТРИ,ИНТЕРВЮТА,СЪВЕТНИЦИ И НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ЧУ ДУМАТА -ДЕПОРТАЦИЯ?,КОЕТО ОЗНАЧАВА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО В РОДИНАТА. НАШАТА МИНИСТЪРКА ЗНАЕ ЛИ ТАЗИ ДУМА??ДЕПОРТАЦИЯ-ДЕПОРТАЦИЯ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВА. ОРБАН ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ПАРИ ЗА ЛАГЕРИ ИЗВЪН ЕВРОПА. БЪДЕТЕ ЕВРОПЕЙЦИ А НЕ ГЕЙЦИ! АЗ НЯМА ДА ИМ НОСЯ МИНЕРАЛНА ВОДА И САНДВИЧИ. ХЪРВАТИЯ ОБЯВИ ,ЧЕ ПО НЕЙНАТА ГРАНИЦА ИМА ВЕРОЯТНОСТ ОТ ИЗБУХВАНЕ НА МИНИ -НЯКОЙ ОСТАНАЛИ ОТ ВСВ. УНГАРИЯ ВКАРВА В ЗАТВОРА ДО 3 Г. ЗА НАРУШАВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ. НАШ БОЙКО СВАЛЯ РУСКИ САМОЛЕТИ ,ЧЕ ЕДНА ОГРАДА ЛИ НЯМА ДА НАПРАВИ??? СПЕТЕ СПОКОЙНО ,АМА ПЪРВО СИ ПРОЧЕТЕТЕ МОЛИТВАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Не сандвичи и вода ,а МЕТАЛОТЪРСАЧИ -.Те явно показват,че не се нуждаят от нищо защото имат пари,злато.Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи. Сега в Германия искат да почнат на чисто.Ще седнат на Социал.помощи в Германия,а ако се хванат за работа то ще е някое арабско магазинче с дрога под тезгяха. ВРЕМЕ Е МАМА МЕРКЕЛ ДА Я ЗАТВОРЯТ В ПСИХИАТРИЯТА! МЕШАРЕТО ПРЕДЛАГА ДА НАПРАВИ ПОДАРЪК НА МАМА М. -ВСИЧКИ РОМИ ОТ БГ ДА ДОЙДАТ В ГЕРМАНИЯ И ПО ЦЯЛ ДЕН ДА И ПЕЯТ НА УХО ЧАЛГА. В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ?? Арабски емисари от Саудитска Арабия и Катар обикалят бежанските лагери и вербуват платени бежанци. Целта е Европа. Те и затова са така агресивни взели са парите и път назад няма. Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати

води етническа,религиозна война с цел заличаването на малките държави и размиването на големите. И ,че просто държави като нашата България,Гърция,Сърбия,Македония просто ще престанат да съществуват.По никакви законни норми тези хор а нямат право да влизат в чужда територия. Половината са роднини -жени и деца на главорези от ИД,които тука се изпращат на топло и сито,а после като вземат статут"бежанец" да изтеглят и даденият боец от ИД,ако разбира се е жив до тогава на "заслужен"отдих в Европа на социалната система на глупавите неверници.Всички имат банкови сметки в турски банки,където шейховете им плащат заплатите. 99% от имигрантите идват от Турция и те били хиджра - разпространявали исляма чрез преселение, което било похват на исляма още от времената на Мохамед и неговите преки последователи. 57-те ислямски държави финансирали хиджрата към християнския свят, разкри тя. Ташева заяви, че сред имигрантите имало и канибали. РАЗБЕРЕТЕ-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА И.Д.- ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД -. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИНИ НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУТ-БЕЖАНЕЦ МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ СИ И РОДИТЕЛИТЕ СИ......,А ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО ДЖИХАДА И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ. И така веригата се затваря,докато Европа загине.

Братя българи, и да пишете по форумите кервана си върви,границата е разградена,нямаме армия,гранични войски.Имаме си избрани нац.предатели,които вземат долари за всеки бежанец и в съюз с турските каналджии и бълг.циганската мафия правят пари от съдействието в трафика на хора.Имаме министър на отбраната-адвокатче,дето не е ходило в армията,министърка на МВР кабинетна социоложка.За какво умряха толкова възрожденци,опълченци,участници във войните-за това сега да подарим Майка България на циганите и африканците???Събудете се братя! Искайте Гранични войски,въвеждане на Казармата ,Стена и въоръжена охрана с граничари. Няма никакви бежанци,а само нарушители на границата ,които Турция умишлено изтласква и гони към БГ да се приеме закон ,който да приравни каналджийството с роботърговията. ОТГОВОРЪТ НА ТЕЗИ МОЛБИ ЗА УБЕЖИЩЕ ТРЯБВА ДА Е ЕДИН: НЕ ! НИТО ЕДИН "БЕЖАНЕЦ " НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ НАЧЕЛО С КУНЕВА,ЧЕХЛЬО,ПАСИ,КРИСТАЛИНА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КРЕСЛАТА И ОТ СТРАНАТА. БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Смяна на населението както иска Бараката няма да има! Е па нема-каза шопът. БЪЛГАРИЯ ВЗЕ СВОЕТО РЕШЕНИЕ: БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЩЕ СЕ ОГРАДИ С ВЪЖЕНЦЕ И ТАБЕЛИ НА НЯКОЛКО ЕЗИКА:"СТОП-ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО! СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! ОХРАНАТА ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ОТ СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,ЛОВНИ ДРУЖИНКИ И ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ.НАРУШИТЕЛИТЕ ДА СЕ ИЗГАРЯТ В РАЙОННИТЕ ЕКИРИСАЖИ.-КАЗАХ-КРУМ СТРАШНИ

. ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

Колкото бежанци са влезли,влезли. Стига толкова. По границата да се стреля без предупреждение.

Ами няма лошо. И като се получиха и малко смесени бракове може би с деца всичко е точно.

България не само не е съгласна на дълг, заради преминаващите/ пребиваващите ''дивите животни'' от Африка и Азия, но и не ги искаме на наша територия! Това, да е ясно на всеки политик, защото ще ви изритаме, първо вас! А на онези - ''малцинствата правата'', ще започнем да печатим и списъците със задълженията! И към ДПС-то се обръщам, вие трябва да се махнете от българския парламент, вие не носите нищо добро на България, освен агресия и разединение на народа! Омръзна ми от нагли говеда, готови да продадат баща си и майка си за пари! Нека се финансират проекти и в провинцията, помогнете на вашите баби и дядовци, майки и бащи с мизерните пенсии, по селата! Подемете кампании за съживяване на българската провинция! А дивите прасета от Азия, ги оставете, те са към проект ''Мисия Германия'' ... България има нужда от силни националисти, които познават добре европейските закони! Аз пред хора, които се борят само за права като цигани, турци и араби, няма да отстъпя! Къде са ви списъците със задълженията?! Те само за българи ли са?! Като ''диви прасета'' преминават азиатците през границите, без паспорти, без каквито и да било документи за самоличност. Защо искате от нас документи за самоличност, на всяка граница?! Това някакъв двоен стандарт ли е?! Това са нарушители на закона! Как така, ще препускат през границите като диви животни, чия щура идея е това?! Ще открием ловния сезон, скоро!

Сега прочетох,че дир.бг било продадено и можели да проследяват айпиадресите ни-ако това е вярно-сайта е опорочен и зачеркнат за честните хора.

Свободата на словото и печата са за всички европейци! Има динамични IP адреси, за по-страхливите, непознаващи законите : ) ЕС нещо взе да се превръща в бившия комунистически лагер, каквото се спусне по директива, това?! Ние не сме послушковци на ЕС, на заплата, за да си замитат боклука в нашия двор! Квоти?! Нас - по закон, не могат нищо да ни задължат! Закон за квоти, кой колко и какви животни да приеме в държавата си, няма, никога не е имало! Някои хора, позовавайки се на емоции, си измислят закони! Защо това не е казано на народа?! А, сетих се, някой пак ще гушне кинти и от квотите...?! Срам!

"Това, да е ясно на всеки политик, защото ще ви изритаме, първо вас!" Няма начин, това да стане и политиците го знаят. Като гледаш изборните резултати, излиза че хората си искат тези политици.

като част от една глобална игра са ни отредили местото да ядем дръвчето каква ли ще ни е реакцията като част от именно една глобална игра най вероятно е да изядем дръвцето:)

Както ни уведомиха тази "бежанска криза" ще се проточи с години. И колко заеми ще трябва да се вземат тогава?

Международните финансови институции, ако са загрижени за бежанците, имат възможност да дават т.н. грантове - пари, които не се връщат и за които не са плаща лихва. Явно става дума за бедствие, което не е причинено от България, поради което е извънредно положение, и те имат механизми да го финансират безплатно.

Да се направи референдум и народа да си каже думата, да се затвори ли границата или да да си вземем в къщи тия така наречени мигранти. Няма какво Брюксел да казва. Като толкова много са хуманни да си вземат у тях.

Дай време на сирийците да ги окрадат,заколят и да изнасилят жените им-сами ще дойдат да направят нашата граница тогава.

Само дето сирийците са малка част от бежанците. Много са от Ирак, Афганистан, Еритрея и други африкански държави.

Народът гласува ЗА Борисов и подкрепи РБ, така че мигрантите са добре дошли в България!!!

А ти защо говориш от името на Герб.Толкова ли си сигурен,че Б.Борисов ги иска тия мангали.Има само един извод за категоричността ти-ти си самия Цветан Цветанов.Така ли е 994.

И друг път съм ви го казвал-аз съм неутрален, но вие ГЕРБ,БСП,Реформатори и др.бийте се карайте се ,но когато трябва да защитите държавността стойте като стена зад мин.-председателя.-той олицетворява България.Ако плюем по него плюем по нашата идентичност и държавност.Подкрепяйте я.

Е сега е времето и мястото г-н Борисов ДА СЕ КАЖЕ НА ВИСОК ГЛАС, С КАТЕГОРИЧЕН ТОН на цялото това импотентно Брюкселко общество, че Б-я ЗАТВАРЯ границите си за ПРИШЪЛЦИТЕ, и тези които са на територията и, ЩЕ БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ до един ОБРАТНО от където са дошли в най-къси срокове!!! Не трябва да се вярва на отровните им и напевни обещания, защото те са всички от класата на Меркел и утре ЩЕ СИ ИЗТРИЯТ МЕКИТЕ ЧАСТИ с нашите бедни "балкански" или "източноевропейски" държави ! Защото и в обидните си квалификации към нашите държави прозират мерзките им подмолни политики и все гледат да ни го нахендрят....!!!

Вижте ,нека разсъждаваме трезво.От която и партия да ни е мин.-предс. ще трябва да се съобразява с ЕС.Не е лесно да им се опълчиш-аз лично не мога да повярвам ,че Бойко го прави-евала за това.Това му е отговора за всичките обиди,които изтърпяхме от тях.

Боци, и заеми ще теглиш и гореща точка ще правиш! Иначе началниците от Брюксел и Вашингтон ще те изритат и ще си сложат друг послушник! Няма не искам, няма недей!

Добра информацийка. За част от плана на американските мошета. Да ни принудят да теглим заеми от МВФ, СБ. За да сме издържали бежанците. А със заеми се заробва държава. Значи и това е част от американския заисъл по препълването на Европа с бежанци.

Е, значи се е съгласил да вземе заем и да купува полска или каквато и да е техника от други ЕС страни, за да си укрепва уж границата. И кой знае още на какви мръсотии се е съгласил, това сега е прелюдия, за да може после да криви ръце и да вика "Аз има казвах, ама те видите ли не ме послушаха и взехме заем и сега сме пак в криза, и ще намалим пенсиите, и ще чакаме ваксини с живак на подаяние, и мухлясала царевица от САЩ, и още, и още, и още.

Бойко-направи референдум да затворим границата-всички ще гласуваме "За".ЕС не може да каже нищо срещу вота.Дай оръжие на граничарите ,разреши им да стрелят на месо и проблема е решен.

тоа магнелой ве ъкв поглед само кво усещане ...дне сем спИчели кат сСтойчков 6м сървърите изключи ем не ще заеми че закво муса нали взе 16 млрд малко ли са.....

Закъсня със строежа на стената , закъсня и с затварянето на границата , клети тиквуне ! Побързай да замолиш козяк / синагогата да те изтегли навреме . Щото след фарсовите избори , ледът под краката ти съвсем изтъня :)))

5 века плащахме "диш хакъ" на исляма, сега пак ли трябва? Не, не, не! Стани, стани, юнак балкански!

Юнаци няма вече, ако не си разбрал да те светна.

Ти ще си първия който ще избяга.

Защо спите ,къде е "Телевизията на иЗтинята" за да коментирате това което отново спретна този плужак Болен-долен

Тук темата е друга. Има отделна статия в ДИР-а.