Борисов писа на Чобанов, пренебрегвал общините на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов покани финансовия министър Петър Чобанов на среща с кметове на ГЕРБ, които според него са пренебрегнати от управляващите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов писа на Чобанов, пренебрегвал общините на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адмрирам всяко едно действие на Борисов!

Ако ще се разделят хората, то тогава да се разкарат турците от България! По време на правителството на ГЕРБ нямаше нищо подобно. Тия изроди сега ни съсипаха!

И това е само една част от поразиите които извършват управляващите! До кога ще ни правят на маймуни?

Кажете сега, че няма репресия. Тези са мушеници. Много съм ядосана. Вместо да се развиват градовете, те си гледат далаверата. Защо спират парите за морските градове. Нали ще стимолираме туризма. С действията си не показват нищо подобно. Напротив. В действията им няма никаква логика.

И да го канят какъв е смисъла - той само е подписал разпределение,което са му изготвили шефовете , не се знае даже дали го е чел

Подобно разделение при финансирането на общини не е ли за прокурор?

"В АБВ са силно разтревожени от начина, по който се разпределят средствата за общините. " И КОГАТО БУДА И ПЪРВАНОВ КАЗВАТ, ЧЕ НЯМА СИНХРОН В ГОВОРЕНЕТО И ДЕЙСТВИЯТА ИМ, С ЦЕЛ АТАКУВАНЕ НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИМ ЧЕ ИМ ВЕРВАМЕ.

Тиквата що реве.По негово време имаше само за София и Бургъз.Този същия шоп от Банкя нарече Варна село.Затова парите за София да се спрат.

ми никой никого няма да пренебрегва ако управниците ни не се водят по партини интереси

МАЛОУМНИК!!!!

Ееее, най сетне! Научил се е и да пише.

На "ШМеНТИ- КАПЕЛИ" Ти кво мислиш?

Съвсем нормално е НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ , да поставят въпроси касаещи общините ,които са ги изпратили в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Дай боже повече такива. Р.Р. съвсем тенденциозно не написах депутати е парламент

Вуйчик, запомни ! МНОГО е важно, особено за теп ! Ако си минал 50, не се доверявай на никоя пръдна ! Вуйчо, внмавай зорко, ни се излагай като срортис-футболис

Бойчик, неме начин баба . До Фчера, Ти кат дерибействаше, и Цвькеера, да не го зоборвим, Ваште, мильоционерски опщини цъфтяхя и керате- зали строяхя Сига Бойчик, налягай си анцугие, да мирясат сички фурашки. И като му дойде времето, както ни лъжеше Цара, дедоти....... Пари ще видиш прес криф макарон Вервай ми!

Тъй бабе `тъй винаги при управлението на спинозните червени гледаме парите през крив макарон. Те тия крадат и със задните си части

Тц, коментарът ми беше изтрит, защото казва истината. Та, както казах, този банкянски ДРУГАР-КРАТУНАТА, е кой точно, че да се меси и наставлява?!

Какво значи общините на ГЕРБ, общините са териториално деление на БЪЛГАРИЯ и нещата трябва да бъдат равнопоставени, а това че се практикува по този начин е "разделяй и владей"

Наспахте се и за загрявка започнахте да плюете и да лаете Б.Б.Вашите симпатизинти като са образовани не виждате ли какво става , по малко ли крадат , заблуждават бедната аудитория , че вършат нещо . Жалко за народа . Но ще дойде ден в коя миша дупка ще се скрият

тикво ти като беше цар не направили същото с общините които не бяха от ГЕРБ-ХАК ВИ Е , КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!

Борисов не воже да е писал на Чобанов, че пренебрегва общините на ГЕРБ..тъй като е неграмотен. Няма как да е писал, защото е неграмотен и не може да напише един ред без да сгреши поне 10-15 пъти.

Ох, като ще критикуваш чуждата неграмотност, да беше се постарал поне поста си от два-три реда грамотно да напишеш!

Борисов писал, борисов казал, борисов отишъл, борисов станал, борисов седнал, борисов се събудил, борисов погледнал. Айде стога вече с тоя борисов за всичко по пет пъти на ден. Той като се изходи що и това не отбележите като новина. Дирници , а не дир сте.

Помощ са получили хората които не са имали друго жилище и в това няма нищо лошо, но да се правят вили на някой който не живее там е престъпление. А както Борисов наливаше пари в гербаджийските общини а другите остави позагърбени сега следва обратното.

Не само герберските общини са пренебрегнати. За цяла област Монтана са одобрили само три проекта на три общини, а вижте какво става в турските общини-по 15 проекта. Дали отново ДПС има нещо общо, благодарение на дупедавщината на комунистите?

Въпросът е как се ползват парите, а не кои кметове от коя партия са.Не подкрепям Орешарски, но пари дадени на община Аксаково с кмет Атанас Стоилов от ГЕРБ са пари хвърлени на вятъра.60-70% от парите ще отидат в личните сметки на него и на брат му.Г-н Борисов, не делете кметовете по партии, а на честни и почтени и на бандюги.В герб не всички кметове са от първата категория, така че винаги ще има недоволни и ще се крият зад партията за да преследват личните си интереси.Такива като Атанас Стоилов достатъчно много крадоха докато бяхте на власт и Цветанов си затваряше очите, защото печелеха избори без значение по какъв начин - с насилие или с пари

iq oosh

ако четеш правилно управляващите делят кметовете на партии след като избягват срещи а се афишираха срещи на премиера с кметове от бсп

До 54321: Ако си от село мога да те разбера. драпаш и ти да стигнеш до града. В селата всичко ви е афера, а не си чувал думи като корупция, олигарси, статукво, Комунистите от времето на Тройната коалиция продължават да крадат както направиха с Цанков камък /ако продължа да изброявам ще трябва до утре сутрин да изброявам/ ограбиха милиони без да завършат нито един голям проект. Сега отново техни изпълнители и подизпълнители ще започнат и ще изхарчат пари за 3 пъти повече обекти, ще се отчетат пред партията столетница и няма да. В завършат нищо. С това ще спрат и еврофондовете. какато ако си забелязал се случва последната година. Това е проблемът. Иначе не ми пука кой ще е изпълнител и подизпълнител. но доказани крадци да ги слагат начело на европроекти както Димитър Тадаръков например с програмата Сапард това е нелепо и безобразно. Да защитаваш кражбата означава да си част от системата им. Трудно е да го разбереш, но е така.

Чугунените комунистически кратуни пак са превзели форума. Затънали сте до гуша в лайна, ама лаете като глухи кучки. Лайте, лайте! Сега на изборите пак ще го вкараме не два, а четири ката!

Боко, Боко палачинката се обърна - крадливо милиционерче. Оттук на сетне ще те клат.т от сутрин до вечер. Забрави золумите и мръсотиите, които извърши. Беше дундуркан на всички режими. Първанко те направи два пъти генерал. Веднъж стомна.....

Борисов, ти дори си срам за мутрите. Защото в ъндърграунда онези, които носят сърца, както самите те се определят, не пискат. Тарикат мъж не писка. Лекетата да. Колко кратко и колко точно. Пищи за кметовете на ГЕРБ, защото иска всички те да получат пари, а не казва колко ГЕРБаджийски общини са получили пари. Една от тях мисля, че беше Варна или Бургас. Сегашното правителство няма да налива пари там дето са наливани 4 години подред. Най-безогледното наливане беше в София за сметка на малките общини. Още повече тези 500 млн. лв. не са дарения, а за тях си трябват проекти и даването им става на принципа на даването на парите от ЕС. Това е един нещастен смешник. Някой път се чудя този за псуване ли е или за съжаление.

Напълно съм съгласен с теб. Всичко се връща на този свят.Герберите наливаха само в техните си общини и за другите нехаеха.Нямам нищо против парите да се разпределят към всички общини, но такава е действителността в БГ .Сега тиквоний орева орталъка .Боли го човечеца .

iq oosh

колко пъти борисов даваше на червени кметове - петрич ако не се лъжа

Гербаджиите не наливаха в "техните си общини", а наливаха в касичките на своите си кметове. А последните решаваха колко да дадат в общината, колко на партията си и колко за себе си.

Какви разумни неща говори тоя ?!? Нали при него наля пари само в "неговите" общини. Е и нашата е една от тях и сега сме без пари. НО, като имаше пари при него пак не се видя нищо в общината,но се знае с какви имоти и джипове се сдобиха общинарите. Факт! Така ,че и при него не беше по различно за обикновения човек.Просто сега го е яд ,ч ене лапа той а други. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти защо подкрепяше общините с червени кметове?

ДИР.БГ писна ми Тиквата на Тодор Живков ли го правите Всеки ден сутрин обед и вечер само него слушам и виждам тъпата пожарникарска мутра

пося семената на реставрацията, няма какво да се сърди. Като спечели изборите, пак да си дундурка гъзолизците от съответните общини, засега обаче да си траят, и той , и придворните му.

Какво значи да строят вилите на някой си? За хората чийто единствен дом е пострадал ОК, но за останалите си има застраховки!!! Това не е природно бедствие, а престъпно нехайство от страна на собственика на язовира, но ГРОБ така и не го намериха (т.е. покриха го). Какво означава, че "ГЕРБ са дали 1 млн. лева" - от джоба си ги извадиха, шестака си продаде някой от апартаментите или са ги събрали от закуските на Фидосова?

Общините са на Република България, а не на ГЕРБ и ние живеем в парламентарна демокрация, а не във ФЕОФАЛИЗЪМ, другарю Борисов!

Добре че не са на Народна Република България

Долен, мръсен нещастник е Борисов! Помним пържолките за кученцето, сега си прави пи-ар на гърба на загиналите хора в село Бисер! За 23 години преход мога да кажа, че няма по-долен, отвратителен, нагъл и безскрупулен индивид като този мутромилиционер, типичен долен комуняга, в най-гадният си вид!!!

Бах тия комунисти. Не коментират статията ,а само "опорни точки". Борисов бил мутра, Борисов не може да пише бла-бла. Ся като ви омаа и на следващите избори и изчезвате. Долна купчина оборска тор! И тоя път ще напълни затворите с вас гадна крадлива пасмина.

Заглавието е грешно. Бате Бабуин не може да пише.

ami chobanin , Hamsera kazva na chobanina i taka dps nai shtastlivi

Моля всеки, който се чувства гербераски боклук, да ми цъкне на минуса....

Благодаря на гербераските боклуци, които са кликнали минуса...

Позитивно е хора с умствен багажкато този на Борисов да са премиери. Ето след почти пълен мандат той, Бойко Борисов, вече може да пише. А ако можеше малко повече от това да пише нямаше най-големите леваци в политиката да г

лошото е , че не може да чете ... още срича горкичкия ... Той затова ВИНЕТУ я е чел около 4 години ...и май -разправят .. не я е дочел ... доскучало му да срича всеки ден по 2- 3 страници...

На такъв народ такива управници и такава мизерия.

Цялото изказване на Борисов ясно илюстрира политическата картина в момента в България - политиците ни , решиха след като не могат да са -"конструктивни" ... , -:креативни"... -" полезни" за "ИЗБИРАТЕЛЯ СИ"... " ЗА НАРОДА СИ".. та , ако щете - за работодателя си.... всичките , начело със най-амбицираните за власт слава и пари - ВКУПОМ СКОЧИХА ДА ПОЛЗВАТ ДРУГИЯ ПРИЙОМ -" ДА ПЛЮЕМ И ОБИЖДАМЕ КОЛКО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ" .... ТА АКО НИЕ НЕ СМЕ НЕЩО ОСОБЕНО ..-ПОНЕ ДА СМЕ НАЙ-МАЛКО "ОПЛЮТИТЕ".... КОЛКО СА ЖАЛКИ ТЕЗИ ДРЕБНИ ЖАЛКИ И ЗЛИ КРЕАТУРИ НА ПОЛИТИЦИ.... А И , ПИТАМ СЕ , - ДОКОГА ТРЯБВА ДА ИМ "ХОДИМ ПО АКЪЛА" - И НИЕ ДА СЕ КАРАМЕ И ДЕЛИМ ...- ТЕ СЕ ПЛЮВАТ И КАРАТ / ама е на ужким .. за пред нас - ТОВА ТРЯБВА ДА ГО РАЗПЕРЕМ И ЗАПОМНИМ ЗАВИНАГИ , И ДОКАЗТАЕСТВОТО Е , ЧЕ ЗА ЧЕТВЪРТ ВЕК- НЯМА ЕДИН ЛИДЕР НА ПАРТИЯ ... ЕДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ... ЕДИН ГОЛЯМ ПОЛИТИК - ВКАРАН В ЗАТВОРА ...- И НЯМА И ДА ИМА ДЕ ..../ , И В СЪЩОТО ВРЕМЕ , КОГАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ГЛАСУВАНЕ ЗАКОН В КОЙРО ДА ИМА НЯКАКВА ПОЛЗА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ... ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ - ВКУПОМ ИЗВАЖДАТ ХИЛЯДИ ИЗВИНЕНИЯ ...-И ВСЕ НАРОДА Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО... ВСЕ ТОЙ Е ЛОШИЯ МАТРЯЛ ... А ТЕ ПОЛИТИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПАРТИИ- СА ВЕЛИКИТЕ И ДОБРИТЕ... НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ НАЙ-СЕТНИ...ОЩЕ 25 ГОДИНИ ЛИ ЩЕ ВИ ТРЯБВА ...

Иска му се да чопне ако може и от с.Бисер, ако не го е нпаравил вече..?

лека нощ, червени боклуци. Да знаете, ГЕРБ, ще ви надживее всичките. Може и те да допуснаха грешки, но те са като малки капчици, сравнени с помията в която са ни натикали толкова години КОМУНИСТИТЕ. Били сме ви и пак ще ви бием.

за 3.5 г. толкова грешки че и Цанков камък е оправдан. Комунистите не са направили толкова геноцид , колкото за 3.5 фашистко управление. Никога ГЕРБ. С Борисов и Ердоган е свършено. А Германия до 25 година ще бъде надмината от Англия и САЩ с Русия ще са господарите. Ти си мечатай за разделение още. Не на Турция, Грмания и Италия

АКО ГЕРБ ТРЯБВА ДА Е ПАРТИЯТА КОЯТО ЩЕ НИ ИЗБАВИ ОТ "КОМУНИЗМА" ... ЗНАЧИ- ДА СМЕ СИ ВЪВ ВЕЧЕН КОМУНИЗЪМ И НИЩЕТА ...