Чешкият премиер обвини Цацаров и Борисов в ”политическа игра” с ЧЕЗ

Ситуацията в България, при която главният прокурор Сотир Цацаров поиска да бъде отнет лицензът на ЧЕЗ, е политическа игра, заяви чешкият премиер Петър Нечас, цитиран от в. "Право" и агенция ЧТК.

Обратно в новината

Коментари - Чешкият премиер обвини Цацаров и Борисов в ”политическа игра” с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mоже и да ми тежи сметката за ел.ток,но знам,че основната причина не е в чехите ,EVN ,Energo Pro и др., а в сбърканата регулация от страна на държaвата. Hе викаите "браво" на политици и прокурори,които ни говорят това,което ни се иска да чуем - те са част от проблема. Hо е добре ,все пак ,че се разбута блатото...

Дайте емаила на този сополанец, да му изпратя жалбите си до ЧЕЗ. Нека сам се увери колко закони в това число Конституцията, неговата фирма нарушава! Предполагам, че заради тази негова фирма България ще влоши много остро дипломатическите си отношения, а народа ще обяви война на Чехъла! И не само цените, а НАДПИСВАНЕТО ПРЕЗ ЕЛЕКТРОМЕРА се извършва от неговия ЧЕЗ: ЧРЕЗ ВГРАДЕНИЯ ИНФРАЧЕРВЕН ПОРТ ЗА КОМУНИКАЦИЯ, ВМЕШАТЕЛСТВОТО СТАВА ЕЛЕКТРОННО, СОФТУЕРНО, БЕЗ ДА Е НУЖНО ИЗОБЩО ДА СЕ ДОКОСВА електромера ИЛИ ДА СЕ КЪСАТ ПЛОМБИТЕ! Лицензията много скоро ЩЕ БЪДЕ отнета, възможно най-скоро след като ДКЕВР се реформира в Обществена Независима КЕВР. Другаря Премиер, както и неговата ЧЕЗ трябва много ясно да разберат, че ПОГАЗВАНЕТО НА МЕСТНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НЯМА ДА БЪДЕ ТОЛЕРИРАНО ОТ ТОЛЕРАНТНИЯ НИ НАРОД ПОВЕЧЕ! ЧЕХЪЛСКАТА ДЪРЖАВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА БЪДЕ НАД БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И НАД БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА! НИЕ ЩЕ ДАДЕМ МНОГО ЯСНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ВЪПРОСЪТ, АКО ТРЯБВА, ЩЕ ДОСТИГНЕ И ДО ВОЕНЕН КОНФЛИКТ, АКО ТРЯБВА, НО НИЕ ОБЕЗАТЕЛНО ЩЕ ЗАЩИТИМ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ!!!

Един чески държавен мъж бе казал преди дни, че няма да се оставят кой да е балкански субект да им краде портфейла! До този момент обаче аз съм бил ежемесечно краден от ЧЕЗ, както и вие! Та питам не е ли това най-наглият лаком необърсан чески за..ик и на него ли трябва да клатим шапка? Хайде ВЪН! И съд на политиците и чиновниците продали нашият държавен разпределител на ческият държавен разпределител. Ега ти и приватизацията! От една държавна на друга държавна организации! А чуждата е ясно, че ще е още по- алчна! За такива далавери следва да се възстанове смъртното наказание!

Сигурен съм ,че държавата т.е нашата държава печели на наш гръб.Всички тези които преди изборите се правят на заинтересовани след това неги егрижа .Същите те са подписали всички тези договори ,а сега се мъчат да замажат нещата .

На Европа не и пука за България а пак на Чехите още по малко. Затова ние триабва да си защитаваме правата, държавата и собственоста ни. Ако на някои от господата като ЧЕЗ или другите компаний не им изнасия могат да си ходят с мир и да си печелят в техните страни а не на гарбът на Българина.

Като слушам как се натиска за лиценза на ЧЕЗ ми се струва ,че те деиствително са подобрили много неща ,затова е толкова голям натиск ,сигурно някои иска да купи всичко наготово и да почне да лапа. Не мисля ,че някои би се натискал за нещо което тепърва трябва да обновява. Остава въпроса кои е заинтересования копувач. А този Цацаров просто си плаща избора за главен прокурор.

Когато се отклоняваха милионите необложена с данъци печалба - този измекяр мълчеше! Но къде са нашите пишман политичета и тропнат на масата, за да обяснят че това е работа на българските институции! Няма ги мишоцити, за това всеки боклук говори каквото си иска за нашата държава и я хули както си иска.

Браво на Цацаров.Един човек да се намери в тази държава и да защитава интересите на българите.Като не им харесва на ЧЕЗ да си отиват с мир.Хората ясно им показаха,че не желаят да работят с тях.Какво се натискат като удавници за сламка.Европа всичко друго видя,а защо не вижда че ние не сме нормална европейска държава.ЧЕЗ и сие трябва да бъдат съдени за монополно положение и картелно споразумение с останалите ЕРП-та.Във всяка една нормална държава има либерализиран пазар,а тук защо го няма?Къде е Европа да види този важен и абсурден момент?Нали все ни казват какво да правим?Ето сега хората показаха,че има проблем а къде е Европа в момента.

Чешкият премиер като хиена пази интереса на чешката държава, чешките приходи, ЧЕЗ и чешките пенсионери. Евала на тия пичове. Нашите п....и си драпатап мео и хич не ги е еня за някой друг освен за тяхните собствени милиарди. Такива, като нашите управници от последните години, трябва да се гонят от България. Не трябва да им позволяваме дори тяхните гробове да останат на нашата земя.

ВИНОВНА Е ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, А ЧЕЗ СА СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! ГА ЯДАХА КИФТЕТА НЕ РЕВАХА, А?

... И ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ - БОКО, СТАНИШЕВ И ВСИЧКИТЕ БОКЛУЦИ В ЕДИН ЦИРК ИГРАЯТ!!!

"Дълбоко съм убеден, че целият случай около ЧЕЗ е политически въпрос. Ако погледнете структурата на цените на енергията в България, ще установите, че не разпределителят ЧЕЗ, а енергията от възобновяеми източници има много по-голям дял за растежа им" --------АМА МНОГО Е ПРАВ, ТАКА СИ Е. БРАТЯТА ХАМЕРИКАНЦИ С МАРИЦА ИЗТОК И ОЩЕ МНОООГОТО ДРУГИ С ТЕЗИ ЗЕЛЕНИ ЕНЕРГИИ ВИ ПРАВЯТ ТОКА СКЪП НАРОДЕЕЕЕ, НАРОДЕЕЕЕ ПАК ТЕ УПОТРЕБИХА, РАЗРОВИ СЕ, ПРОУЧИ ВИЖ СИ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК ТАМ ПИШЕ ЯСНО.

Чехия и се дръпна килимчето и започва да плаши!! Българите не са длъжни да плащат пенсиите на чехите!! Като не влезем в Шенген-те ще почиват на морето ни със завишени такси и визи!А на Цацаров БРАВО!!! Така трябва да се защитават интересите на България!!! Лиценз може да се отнеме и без международен одит!!

Когато се злоупотребява лицензът се отнема. Няма "ама ние,как и защо"! Чехи и австрийци ни направиха луди, сега вият. Бий, ако обичаш народа си, докато е време, за да те уважават и да не повтарят повече безобразията!

ДОГОВОРИТЕ ЗА ИЗКУПУВАНЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ СА ПОДПИСАНИ ПРЕЗ 2012 - ВРЕМЕТО КОГАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ ТАКА ЧЕ Е РЕДНО ТЕ ДА ТРИЯТ ЛАЙНАТА КОИТО СА ИЗСРАЛИ .

Манипулираш, ама ти е простено. Да си комунист си е диагноза! През 2007 г. е направен закон, който казва, че ние приветстваме всеки инвеститор в зелена енергия в България, ще му плащаме по 800 лева на мегават, което е 20 пъти повече, отколкото е цената на електроенергия от конвенционалните централи към онзи момент. Ще му изкупуваме задължително енергията. Първо задължително ще го присъединим, второ задължително ще му купуваме енергията за 12 години, което насочва фокуса на спекуланти от целия свят тук в България.

през 2007 цените на фотоволтаиците бяха 8 пъти по-скъпи и тези 800 лв/мвч си бяха нормална цена. Когато ФВ панели поевтиняха (2010 - 2011) ДЕКЕВР не промени цените за присъединителни договори. Цифрите го показват: до 2011 година имаме 20МВ ФВ мощностни, после за една година се навързаха 800МВ нови мощности, собственост на Цветелина и ЧЕЗ

Станишев дал - Моника взела! Да живей семейната идилия!

Кой отнема лиценза - па Боко! Какво е направил Станишев за България...създал "Батко и братко ЕООД"!

докато ние не излезем на улицата като чехите единни -например 1 500 000 софиянци на генерална стачка а не на платени протести като тия дето нищо не постигнаха никой няма да повярва че не сме робски народ. просто ни липсват хора като ЛЕВСКИ .единство трябва единство а ние всичко сме свикнали да уреждаме с връзки и далавери не се обиждайте Българи .помните ли как крадяхме винкел от завода да си остъклиме балкона а.

Постигнаха - свалиха Боко! Лумпените от БСП за това им беше платено...метежа помогна

да изчезват бсп!!!не ви искаме!!!

на 12.03. получих фактура за м.02 платих си сметката, на 20.03 гледам нова фактура от чез иЗдадена на 17.03. оператор от ЧЕЗ ми обясни по телефона щото са ги накарали да пуснат втори фактури,щото решението на ДКВЕР било незаконосъобразно????

?????Дали решението на ДКЕВР за незаконосъобразно го решава САМО съдът- 5членка на ВАС постановява решение, което не подлежи на обжалване! От кога ЧЕЗ станаха и бг. съд, че и иззеха правомощията на ВАС?! Трябва да има влязло в законна сила решение на ВАС, за да твърдят ЧЕЗ, каквото си твърдят!!

Тоя няма срам. Както в неговата държава не би искал да му се месят чужди сили,така и ние не сме съгласни тоя дървеняк да ни се смеси. Имаме вътрешни нормативи и ако трябва, лицензът ще бъде отнет. Да не са се бутали в България, да крадат и мародерстват народа ни. Да не се опитва да ни плаши с Шенген, защото ще му кажем, е.и си майката, не ни трябва.

Най правилно е лицензиите на зелените енергии да бъдат отнети. Не може да се промени регламента, така че единствения начин е лицензиите им да бъдат отнети.

каво изкаш да ми припомниш баи ганио???????????? попара си папал и пак ще я ............ !

каво изкаш да ми припомниш баи ганио????????????

Предлагам да се възстанови Белене като специално място за изтърпяване на наказанието "лишаване от свобода" на осъдени политици. Може да се преустрои и терена на АЕЦ Белене за целта - така ще се гарантира , че няма как да прокопаят тунел под земята;) Предлагам и химн на осъдените политици, пътуващи натам: "Във конски вагон, Подобен на салон, Пътувах аз от София до Лом. Прощавай София, Прощавай София, С " Дианабад "и кино "Капитол". Объркан и сам, Къде съм не знам, Понеже вагона няма джам...";)

Знае ли някой какъв дял и за колко пари чехите са пазарували ЕРП-то ?

много си е в час Невчас, защото дри и той знае, че на електоразпределителните дружества са им налагани квоти и цени за "зелена" енергия, за да може бойковата цвети да пазарува имоти отвъд океана... ей герберасти прокажени, престанете да дърпате страната надолу!!! не знам дали ще намеря толкова дезинфектант, за да почистя от герберастията...

Чешкият премиер Петър Невчас просто не е в час.

абе съмнявам се че не е в час - ще видите че проблемите ще се окажат всички български и родни

Наказателен кодекс Чл. 304а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., доп. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който предложи, обещае или даде подкуп на длъжностно лице, което заема отговорно служебно положение, включително съдия, съдебен заседател, прокурор или следовател, или на полицейски орган, или на разследващ полицай, се наказва с лишаване от свобода до десет години и глоба до петнадесет хиляди лева. Чл. 304. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) Който предложи, обещае или даде дар или каквато и да е облага на длъжностно лице, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. (2) Ако във връзка с подкупа длъжностното лице е нарушило служебните си задължения, наказанието е лишаване от свобода до осем години и глоба до седем хиляди лева, когато това нарушение не съставлява по-тежко наказуемо престъпление. (3) Наказанието по ал. 1 се налага и на онзи, който предложи, обещае или даде подкуп на чуждо длъжностно лице.

До 659-кой беше в борда на ЧЕЗ с 35000 лв.заплата?Май че е човека на боко тиквата-ехоооо ,много лесно се подавате на манипулациии!!!!!! И само нещо леко от кухнята на "онеправданите" от ЧЕЗ,като първа инвестиция в нашата енергийна система-уволниха 400 инкасаютори които и до ден днешен не са въстановени както и това че не е въстановено ежемесечното отчитане на електромерите!!!!!!!! И до ден днешен те не го възстановяват ,въпреки неколкократните наказания и глоби които им бяха наложени!!!! И още една малка подробност от кухнята която никой не коментира-ГАРАНТИРАНАТА ПЕАЛБА ОТ 16% НА ГОДИНА КОЯТО НЕ ВЛИЗА В НАШИЯ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ??????ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ Е ПРОТЕКТИРАНО ОТ МАЛОУМНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ!!!!! ИМА ГОСПОД И ДАНО ДА БЪДАТ ВЪЗМЕЗДЕНИ ЗА ТЕЗИ И ДРУГИ БЕЗОБРАЗИЯ ОТ КОИТО СТРАДА МИЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!АМИН !!!! МОЛЯ СЕ ИСРЕННО ДА ИМА ПРОЗРЕНИЕ, И ВСЕКИ РАЗУМЕН БЪЛГАРИН ДА ИМ ОТДАДЕ ЗАСЛУЖЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ!!!!!

Много лъжеш, бе...

Тактиката на комунистите е, да манипулират хората - винаги обявяват, че другите са виновни.

Този господин Петър Нечас, си позволява да ни заплашва. Този човек - не е в час...

Ако, искате да помогнете пишете оплаквания от качеството на услугите. Това е най силният ни коз било за прекратяване , било за преговори. А и качеството им си заслужава оплакванията.

Не знам как е при вас,но в нашето гето подаването на ел.енергия е като тука има тука нема през ден два сме без ток от 30мин.до час, обясненията са за повреди в средното напрежение?

Хахаха - "...МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ НА ЧЕХИЯ, което има акционерни права в ЧЕЗ, отказа да коментира въпроса...."24часа.бг ЧЕЗ не била получила от прокуратурата уведомление за нарушения 18.03.2013 - Тук е заровено кучето!

Насхледаноу! Марш оттук!Да идат да си купят немско ЕРП ,или английско.

маи му се драпна лаиното на чешкя премиер ...може даспре мандята ;) . кои откаде мине все ни дои аман беее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми Бате ти Боко направи каквото можа по въпроса :) Сега вече всички ни доят и си свирукат... А, всъщност свирката е откъм България...

prav e 4oveka

"...На трето място - на 26.02.2013 г., в изпълнение на правомощията му главният прокурор е издал разпореждане за извършване на пълна проверка на електроразпределителните дружества, както за нарушения, така и за престъпления, извършени от техни ръководители или служители...." За това чеха атакува! Отделно- за 1 АУАН- глоба от 20к до 1мил.лева. За 40 такива случай- помислете какъв е общият размера на глобата...

_UVIGI HANE,KAG SA HAVITE I KAK E DRAGUTCENNUTU VI ZDRAVI NESKA !!!??

Правилно действа Цацаров, има доказана вина, ЧЕЗ вън

За сега се крие - кой купи 34-те процента държавно участие в ЧЕЗ през миналата година. Кой си напазарува акции по тънката лайсна (с малко пари, но повечко). Проверете как те се сринаха, когато първо Буда, а след това и Цацата обявиха отнемането на лизенза! Тогава ще ви се изясни, че чеха има право. А и българският народ също така има право да знае това. Пред кого му предстои да протестира, когато новият ЧЕСТЕН ЧАСТНИК и СОБСТВЕНИК на ЧЕЗ си поиска парите сега, веднага и много повече от вложените.

Към никоя друга държава не би си го позволил.

Това е не просто чех.... а някак случайно премиер на съответната държава.... и да излиза официално и да се намесва по такъв начин в работите на все пак една независима държава е недопустимо и цинично.... премиер да лобира за частна фирма и то през медии и нагли изказвания от някъде си.... Има си протокол ... каниш на среща съответния министър или премиер и си говорите на четири очи... така прави целия нормален свят.... иначе се пишат големи хавропееци....

Това просто минава всякакви граници... това е небивала наглост и простащина. Криво разбран протекционизъм... Да има нахалството някакъв субект директно да се намесва във вътрешните работи на страната на всичкото отгоре защитава частна фирма.... това е повече от скандално и нашите т.нар. управници ако имат капчица достойнство трябва да реагират изключително остро на това безобразие.... Американски корпорации от ранга на майкрософт и гугъл са съдени къде ли не. Да сте чули американски президент да е взел отношение.....

Новият ни премиер нали е върха на дипломацията - да го види сега как ще си вземе изпита по казуса с Чешките изказвания на държавно ниво

Грешка , амиго! Чехите са евреите на Европа-та! Ако не сте го разбрали (впрочем, явно не се интересувате от политически събития - в последно време!), то е няма да разберете случката...

Предприетите действия от страна на прокуратурата в областта на енергетиката 27.02.2013 На 14.02.2013 в ДКЕВР е внесено предложение от прокуратурата да се образуват административнонаказателни производства за всеки констатиран, конкретен случай, при който трите ЕРД-та са провеждали отчитане на крайните потребители за период, по-голям от 30 дни. Предвидената имуществена санкция за всеки отделен случай е в размер от 20 000 лв. до 1 000 000 лв. /чл. 206 ал. 1 ЗЕ/.На трето място - на 26.02.2013 г., в изпълнение на правомощията му главният прокурор е издал разпореждане за извършване на пълна проверка на електроразпределителните дружества , както за нарушения, така и за престъпления, извършени от техни ръководители или служители. Създадени са и специални съвместни екипи от прокурори и служители на НАП, които да проверят всеки оператор на електроразпределителни мрежи... :Проверяваният период е 01.01.2010 г. - 31.12.2012 г. Първите резултати от проверката трябва да са готови до 22.03.2013 г. В срок от една седмица след това, екипите изготвят първите си доклади. Веднага след това те, както и предприетите мерки от НАП и прокуратурата, ще бъдат огласени пред обществеността.

стандартнюз.бг 16.03.2013 След закана от Цацаров: ЧЕЗ може да остане без лиценз..."Още при началната проверка на Върховната административна прокуратура в държавната комисия са установени масови нарушения на периода на отчитане на електроенергия", разказа Цацаров. Вследствие на резултатите Върховната административна прокуратура е отправила две предложения до комисията. Първото е да се осъществят административно-наказателни процедури по налагане на имуществени санкции за всеки отделен случай на констатирано такова нарушение. А второто е да започне процедура по отнемане лиценза на това ЕРП."

Когато попитали радио Ереван как да заобичаме бойко като ЛЕВСКИ,отговорили ни -обесете го ,но ЛЕВСКИ от мутра не става!

Да бе Бойко е Виновен за цялата бъркотия с енергетиката. Толкова много клопки бяха заложили предишните правителства, че нямаше как това да оцелее!

Да поствате минусчета, защото нещата стоят тъкмо така. А това, че бат Бойко не се показа на ниво на "офиса" си, е друг въпрос. Погледнете го зомбито Станишев! Той ли представлява Б-я? Защо тъкмо той преди известно време се изказа в защита на лицето Р. Овч. ,след като всеки българин е наясно с битието на това човече!

Не му обръщайте внимание,той не е виновен...Простака си е простак, глупака-глупак, простете им те не са виновни..

Не предните правителства са заложили клопки, а борисов е една необразована мутра, която е учила в Симеоново как да държи изкъсо кучетата за повода. Няма познания, няма опит, и резултата е съвсем очакван - провал на политиката на мутрата и национална катастрофа !!! Как може да очаквате нещо друго от мутра,която става единствено да подвиква на някой хамал . Селяндър и простак, това е борисов, за управник - НЕ СТАВА !!!

Тези протести ще бъдат всуе, ако сега (след това изказване на чеха) медиите не огласят лицата, чиито подписи стоят под договорите за продажбата на бълг. енергийни дружества на тези чуждите ( които се повод да протестите)! След това да се огласят имената на юристите "правно-осигурили" тези престъпни договори! Ето, колко просто може да се решат нещата в посока отговорност на извършителите на тези предателски дела и предаването им на прокуратурата! П.П. Ако съществуват закони (умишлено приети), които възпрепятстват търсенето на лична отговорност в случая, да се приемат извънредни закони (механизъм за това има), които да отменят като нищожни законите, позволяващи да се извършват безнаказано подобни нац. предателства!

Не съм очаквал, че чехите могат да бъдат толкова нагли. България да преразгледа отношенията си с Чехия. И никакви компромиси към наглеците.

ЗАЩО чешкия премиер се тръшка толкова за ЧЕЗ.Знаете ли защо: Защото по думите на пряк участник са се изнасяли чували с евро в камиони с дипломатически пломби за да не се проверяват на митницата . Защо не се занимава с проблемите на ЧЕЗ в своята държава ,където хората протестират срещу необяснимия разкош и заплати ,които получават тези богопомазани. За да разберете ,че това не са празни приказки идете и вижте около обяд тези надменни пуяци от ЧЕЗ как излизат и отиват на обяд в дървеното заведение срещу централата им в градинката "Света Троица.Сещам се за майките им като получа месечната фактура за обяда им.

От вида "Не ми задавай отговори". Ами вземете и ги задайте тези въпроси на онзи измислен цар, на В Ванчо Рептилов-Костов и Сие бълг политици! Те всички са солидарно отговорни за престъпленията, извършени с/у Б-я и народа й, със своите умишлени действия, или мълчание...

НЕЧАС ПРОСТО ИЗРЕЧЕ НА ГЛАС ИСТИНАТА! БОКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И ПРЕДАДЕН НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТРИБУНАЛ В ХАГА ЗА ДА БЪДЕ СЪДЕН!

Чехите се мъчат да ни пият кръвчицата,бойкот на всичко чешко,без чехкините!

Ами в случая някой журналист да вземе интервю във връзка със случая от едни хубави хора, които ги даваха тази вечер по БНТ 1: Пирински, онзи момък, дето води някаква там Панорама, лицето Ив. Костов... Стига лакардии и празни приказки.!Тук дори един Пиночет ще изглежда като поет, в сравнение на това, което е необходимо да се извърши в тази държава...

Тъкмо вие сте от лошия предателски материал, който докара България дотук! Поне си мълчете и не се издавайте. Да ви го натакова слон...паплач мизерна.

Надявам се, че ще бъда правилно разбрана в предишните си коментари.Много харесвам и обичам Прага,атмосферата на Злата уличка, бохемските й замъци ,"Прециоза" и бижутата на бившия "Яблонец над Нису", но когато става въпрос за защита на бг. национални интереси,не може да има компромис!

Върви на майната си, ма! Стига си ни занимавала с съмнителните си познания по право!

А Вие си декларирайте хонорарите за платените коментари в НАП и им платете данъците! Платено партийно нищожество! Не ти изнася политиците да си платят престъпленията , а;) Да не би фирмата ти да пере пари на партийните касички, та за това да не ти харесват моите коментари;)

А "бижутата" на Яблонец над Нисоу са си просто едни шарени стъкълца. Като за туземци.

Боли ма к_ра , не пия чешка бира , а и не съм кам ЧЕЗ , но съм за ББ и Цацаров!

на мен не ми трябва шенген....искам да си плащам тока като преди 10 години....сметка ми беше 5 -10 лева...сега ми 100 пък потреблението ми е пак същото, дори икономисвам

ПИЧ , ПО-ДОБРЕ СЕ БОРИ ЗАПЛАТАТА ТИ ДА СТАНЕ 2000 ЕВРО , А СМЕТКАТА ЗА ТОКА НЕ 100 , А 200 ЛВ.

Заплатата ти никога няма да стане такава, каквато ти се иска (не че не я заслужаваш, примерно), защото целта е друга! Ако не сте го разбрали досега, значи си заслужаваме съдбата.