Бойко Борисов: Четвъртък и петък ще ни правят "Костинброд"

Ние сме като Кобрата, продължаваме напред - удрят ни, падаме и продължаваме, каза лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Четвъртък и петък ще ни правят "Костинброд" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОВА E HAШ ПОРОШЕНКО

то па щото са много важни тия избори...

този, който "опра решкира" за Костинброд, сега ти е министър на транспорта! От този Костинброд така и не се разбра, защо бракувани бюлетини имаше само от района на В.Търново, Габрово, Плевен и още два-три града ?! Бяха написани по палетите!Така и не се разбра кой си пакетира на палети брака?! Така и не се разбра, при брак 10% как тази печатница не фалира ?! За другите градове нямаше ли един бюлетин поне брак ?

Гласувам за БСП като Единствено способни да ни излекуват от Герб. Гласувам тактически срещу ГЕРБ.

От какво са ни излекували до сега БСП, че те ще ни излекуват от ГЕРБ?

Положението трябва да се сговни окончателно, затова е добре БСП да спечели. Тогава вече вероятността да летят павета ще стане близка до 1. Анадън му?

Дам, БСП ако са на власт със сигурност ще летят павета, ако не съумеят да асфалтират преди това площада пред народното събрание

Ква прошка ве.......да не е Сирни Заговезни!!!!!! Пътник си, гадино! Лично ще помогна за това, като гласувам за БСП!!!!

Европа ви чува,но ние ви знаем що за стока сте!

Ти и Коврата сте еднакво тъпи и нагли, и сте в нок аут , но пак сте нагли )

СКОРО ВСЕКИ, СВЪРЗАН ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С ТЕЗИ НА СНИМКАТА, ЩЕ ОТРИЧА, ЧЕ НЯКОГА ГИ Е ПОЗНАВАЛ!

чакаме с голям интерес...

Гузен негонен бяга. Тоя знае че Цвъки ще купи/фалшифицита изборите и сега си прави алиби. Тоя се появява в кадър с корумпирания Цвъки, а иска да минава за честен. Бахти и изродите управляват България напоследък.

Искаме си Цветанов. Къде е? Защо се скри? Нали уж беше председател на предизборния щаб?

Разбрах тънкия ти намек-пак ще фалшифицирате изборите

"Бият ни, удрят ни, правят ни..." и другите подобни мутренски, нахъсващи изказвания! Давайте! Бой последен е този !!! Ха-ха-ха

страшно. Генерал Решетников пак ще ви похвали и ще ви помогне в сублимния момент.

Дет се вика, аз може да си ги плещя без да мисля, ама преводачката знае какво да превежда за да изглажда конфузната ситуация - хахаха

Ха, Цветанов се появява като бащата на Хамлет по провинциалните сцени.

Главния рекетьор в действие

"Молете ги да ни подкрепят, да ни простят, защото е важно за нас, и за Европа е важно да победим. Мислех да ви се карам, ама няма, защото като ви се скарам, и вие оставяте впечатлението, че като са ни ударили, сме станали слаби. Ние сме като Кобрата - удрят ни, падаме и продължаваме" Какъв задълбочен социално-политически и икономически анализ на общественоикономическото и международното положение. Просто получаваш пълна картина на вътрешнтото и международното положение,състояние,анализ и перспективи. Всичко има.

Яааа... Цветанов ли вииждаммм... До такива честни хора... Е...

Нали държавата ги печати. Нали вие ги карате и наблюдавате вие може да правите мущенги.

КАКВО ЩЕ ТИ ПРАВЯТ МАНАФИТЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ................ХИ ХИ ХИ

Бойко Борисов , цял народ знае че сте мошеници и бандюги !Няма да Ви правят нищо , Вие сами си го правите , крадете , рекетирате и сте организирана престъпна мафия! Европа тоя път Ви разобличи , но леко и меко , защото идват избори !Но след изборите край ГЕРБ ще заври котела на разобличавания и търсене на отговорности!И не се прави на европейски бабаит , защото не си ...балкански .бандит си с власт!

Тези дни в България отвсякъде ни заливат с Борисов. Дори чешмата да пуснеш и от там ще потече. От девет дерета вода носи и от 99 държави агитатори води да доказва, че без него сме обречени на гибел. Писна ми вече! Дано изтече по-скоро.

Много кал и мръсотия има във водопреносната мрежа, така че доста ще трябва да почакаме, но си струва.

Дайте му ножицата да го отреже

не се оправдавай , ти си на власт и стига си хленчал , а действувай , ако не можеш идват други след теб !

Падне ли ЦАЦАТА ,пада и мутрата и тогава става ясно ,колко е откраднал....

Този крадец е толкова тъп,че беше поканил вебер и бяха предварително подготвили стотици плакати с неговото име.Нищо,че в надпреварата се включи и Кристалина Георгиева той явно се е договир с швабата да не го закача щом го подкрепи за поста.Явно отново ще станем свидетели на това как българско правителство макар,че това е антибългарско подкрепя чужд кандидат за поста премиер на ЕС вместо да подкрепи българин/ка.

Тая кранта Сталинка не е българка. Тя провали възможността начело на ООН да бъде българка, така че не казвай на чужд агент - българка.

Мутрата с над€ 3.2 млрд откраднати преди някое време ( според Панамските досиета)...е готов на всичко да продължи да показва на дружките си от едно време, че е най-голямата такава...ама ако не са циганите и костинбродската печатница и бат Цецо...герб отдавна да ги няма

Глупости. Откраднал е 5 милиарда евро според Албанските досиета.

Бог да прости плиткоумниците, които гласуват за ГЕРБ!

Бог да е на помощ на тези гласували за БСП.

и бог да е на помощ на нас, останалите...

Отвращава ме как медиите ни заливат с помията на този мафиот...толкова го е страх че вече се чуди с кого ли още да се коалира само и само да не влезе в панделата.

За какво,бе дедо. За това че изкара България от батака в който в вкарахте вие комунистите ?

Много сте активни в политикантстването ве, БЪЛГАРИ! 360 коментара за половин ден! Вместо да ги заплюете политикантите долни, вие им правите честта да ги коментирате! Айде, анана амана сикиджас, я! Тези мекерета ми оопределят начина на живот, те ми диктуват правилата на разпределение на благата, а се боричкат като псета за властта, за "кокала"! Изправили се едните и другите да се упрекват кой повече крадял! Не ги е срам! Всички са за съд, всички !

Всъщност тази новина е фалшива. Нямаше заловени никакви фалшиви бюлетини, както е писано в статята. Имаше само бракувани. Два чувала бракувани се раздухваха като фалшиви. Обначе това издържа ли в съда? Вилнейте тролове. Парите свършват, че после ще трябва да работите.

какъв съд, ве! ам то съдът е техен!

Едно е сигурно,че след падането на тиквата, ще имаме нова дата за празник в календара!

Лошо няма да мечтаете от БСП за власт и лапачка, но надали ще ви огрее.

как не ви е СТРАМ, ве! И едните, и другите! Маскари!

До джеврангил - бъркаш, много съм далеч от политиката, а и за напред се надявам да е така, но определено съм против бсп и и шайката около тях

ами те са едни и същи, след презентиране на поредната лъжа, си говорят приятелски, дори се съветват!

Не са баш едни и същи, едните съм ги запомнил, че поднесоха спестяванията на хората на тепсия на финансовите акули, а другите, че след тях има магистрали (може би не са от най-качественните, но все пак магистрали - ако караш на ниска скорост е добре).

юначе, сменят си лидерството от време на време за да поддържат заблудата, а ти им вярваш! Жалко е! Много жалко!

Много си активен за човек който е разочорован от всички партии

КТБ е неплатежоспособна от 20 юни 2014 г ...

Кой ли новинар получава оргазми при всяка поредна тъпотия на тиквата?!

Май, Цв.Цветанов е разработил нов ширет, с който ГЕРБ да вземе много гласове! Навярно е изтекла информация за ширета, щом Б.Борисов се опасява, че ще бъде разкрит, като този в печатницата на Костинброд,през 2013 г. Пък, на всичко отгоре има и наглостта от гафа, тогава, сега да извлича позитиви! Цял екип Прокурори, публично пред сума ТВ канали на живо в Костинброд, брояха бюлетини и показваха опаковани палети бюлетини с надписани получатели! После всички разбраха, кой кара влака в България, макар и да беше тогава в опозиция!

малка корекция момче, думата "ширет" е неправилно изписана, на български се пише и произнася "шейрет" - хитрост, или "шейретин" - хитрец. Идва от турското: sirret или serret.

Ами, и твоето време свърши, Борисов. Успя да "оправиш" така държавата, че сме на дъното на дъното.

Боко, ти си голям майтапчия, направо си талант. Не се притеснявай, ако случайно паднеш от власт - ще те вземат веднага в сатиричния театър.

Да не би да са организирали театрална трупа в СЦЗ?

Този чомек се нуждае от преводач от български на български. Не може да построи едно логически завършено изречение, изпада в адвокатска логорея. Всичко това е съчетано с огромното его на пророк и месия. Отвратително, отблъскващо, нагло и безмозъчно лапацало - ББ.

Това комунистите ги бива само в конспирации, грабителство и терор. Понеже са ниско интелигентни и мързеливи за горните дейности идеално пасват. Като видите биографийте на Станишев , Нинова виждате че не са работили нищо което да създава стойност. Сигурно такива са и последователите им. Искат власт но няма да могат да управляват . Всяко тяхно управление е катастрофа. И всички Българи страдат заради заблудените които гласуват за БСП. Така че колкото по-малко гласове за БСП толкова по-добре за България.

В ГЕРБ всички ли сте такива неграмотници?

Значи си боядисан член на ГЕРБ.Известен процент от тази партийна мадса са точно бивши коменисти и в съзнанието си дълбока е законспирирано подмазвачеството и кариеризма и жаждата за власт.Краденето беше и в основата на развития социализъм и привилегиите за членовете на БКП/сега БСП и ГЕРБ и всякакви политически бълвочи/

Не са точно като вас от бсп, поне като ги хванат в издънка подават оставка, а и Бойко на няколко пъти така си подава оставката и ви поднася власта на тепсия, но вие така и не успяхте да се докопате до нея, колкото и да се мъчихте. Но пък вие сте известни с това, че с кръв вземате и с кръв давате власта или поне ви изритват с ритници и тояги. Само едно мога да ви призная, че поне този път не сте мобилизирали психично лабилния ви електорат да се самозаплава или ги пазите за парламентарните и местните избори?

браво! лупкай ги, тяхната мама, и едните и другите! Не бъди предубеден към едните, едни и същи са, имат един и същи "ген"! Поскарват се от време на време, но е за пред публика! Как се сдушиха на референдума на СЛАВИ, да го неутрализират, спомняш ли си?

Какви шамари, Бойкооо?!? Корупция безкрай, а подадени няколко оставки и това е.

И ни думичка за Цецко? Да не би да вреди на предизборната кампания споменът за него?

Наистина нагъл е тоя Боко да дава за пример Костинброд,след като от тогава останаха сериозни съмнения за опит за фалшифициране на изборите в частната печатница на общинар от ГЕРБ

Няма смисъл да ви правят "Костинброд". Вие и без това си отивате

на пандела отива работата, много желаещи има...

Гласуваш за тоя кратун, получаваш пеефски, в добавка доганя и като бонус ДС агентите и кремъл. Страшното е, че гласуваш за бсп- пак получаваш същата зла участ.

Бойко? Пак ли сте отпечатали 1-2 милиона излишни бюлетини, та говориш за нов Костинброд?

Боже, Боже! колко жалък и нагъл е ......

Демокрацията при глупаво население не работи. За момента България показва задоволителни резултати 50% активност. ВСЕКИ ВТОРИ НЕ Е ТИКВА, ЧЕ ДА ВЯРВА НА ТИКВУН И ДА ХОДИ НА ИЗБОРИ!

Слушайте Великият Философ и си записвайте!

разбирам. Трябва да победим - кого, защо с каква цел. Важното е да се изберат мислещи и с възможност за смислена работа евродепутати. Да победим "лошите". Кои са лошите и защо??!!

Както при всички комунисти и при ГРОБ трябва да се намери "враг", който да се заклейми и обвинява за всички злини...

До каква издънка на ГЕРБ са се докопали от БСП, че Борисов се е паникьосал така и се опитва предварително да омаловажи новината?

Не е нужна издънка. Комундетата по цяла нощ врат с Дявола в един казан и на сутринта родят нещо!