Борисов: И при втори мандат, няма да пипаме плоския данък

Министър-председателят Бойко Борисов определи бюджета за следващата година като възможно най-добрият. „Сред приоритетите на държавата са културата, образованието, повече пари за спорта, инфраструктурата”, каза премиерът в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: И при втори мандат, няма да пипаме плоския данък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако има втори мандат за герб трябва да се простим с държавата българия

Надявам се, в най-скоро време, правителството да направи инвестиции и във Варна. Любимият град на хиляди българи има крещяща нужда от финансова подкрепа в немалко сфери... Дано Г-н Борисов обърне поглед и към морската столица.

Ох, как се надявам и аз! Дано обърне глава и към моя любим град, старопрестолен - Велико Търново, о Боже!

Позволете, Колежки : -- не само Варна и Велико Търново. А просто -- Всички населени места ! ( от ПлискаПреслав, та до Учин Дол.) .... За евентуалната eвентуалност на бате Бобчо -- позволете да съм просто Убеден .( в пълната-й несъстоятелност)

изпълнени с надежда - от градовете Габрово, Пазарджик, Бургас, Ловеч, Благоевград и Балчик изгря на небосклона и освети цялата ни Земя! О!

Какъв втори мандат,ще има да сънуват!

Ех мечти...

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА!

"И при втори мандат...."! Ама много си вярва този бе! Но пък народа казва - "Гладна кокошка, просо сънува"! А Бойко Разбойко и камарилата му яко огладняха напоследък. Опапаха резерва, опоскаха няколкогодишни бюджети, прибраха тихомълком нововзетите от тях външни кредити, а и европейските пари изтекоха като вода в пясък. Така огладня, че сега какви ли не глупости му се въртят в главата. Ту данъци от пенсиите, ту данъци от лихви по влогове, ту регионални минимални заплати, ту.... Ама най-много болното им съзнание сънува нов мандат! Нов мандат обаче Бойко може да види само през крив макарон!

А земи млъкни я ! Барем за ден-два !! (Аман с таз-твойта такавата глава.)

Като няма хляб в цирк "Борисов", поне клоунада да има. А ти защо искаш и зрелищата да ни се отнемат?

За да си Приберем Нашите Вересии . Които да заработят за Нас-Всички !

млъкна - Бойко не.

Калитко (Че и IQ146 ! ) със сигурност биха могли да Вспомогнат на Всички-Нас . ...Бате Бобо обаче -- комай се Е запънал като магаре на мост .... ( Дано не е Мостар-ския ! )

Какъв втори мандат бе мутрак. То бива наглост ама твоето никъде го няма. Народа не го иска под масата, то иска да се качи на нея.

По-скоро хората не искат "Батко и Братко" ;) Но на изборите ще си покаже! Социалистическите крадци надават такива вопли, че е очевидно колко Борисов е на прав път.

да бъдем справедливи и обективни - хората не искат нито ББ, нито "Батко и братко". Нужен ни е изцяло нов политически елит, от крадци и некадърници НИ ПИСНА !

"Всички вярват на Борисов"От торбата с лъжите, която е като колело на късмета и се редуват министър след министър, сега върви обещание, че ще е много хубаво да изберем ГЕРБ, а ние трябва да гласуваме само за партии извън този парламент и да изхвърлим всички от този парламент и никаква Кунева И Бинев, че съвсем я закъсваме!

Е как ще го пипнете, нали само по този начин богатите като тебе плащат по-малко, отколкото ако данъкът беше пропорционален. Мишок смачкан, след лятото тези, които го въведоха, пак същите ще го отменят. Ама ти тогава отново няма да имаш думата, капИш?

Има една песен за поздрав за тези слова : " Напипай го!"

Износиха си костюмите да ходят и разглеждат заводите за преработка на боклуци в Европа и каква е файдата- завод още няма.Има ли файда и за кого? Това е въпроса.

Този завод не го построиха 23 год.Защо ли? И аз скоро питах във форумите наскоро същото.

Борисов нищо не разбира от това с което се е захванал, но пък го прави упорито (зле).

никогаж повече станишев и дуган

"Б.Б. определи бюджета за следващата година като възможно най-добрият" P.S. умре циганката, дето ме хвалеше ;-)

Аз, като поданик на свети бойко, съм се подготвил да ям още 15 години ПИЦА. Е, вярно е, че "пицата" става все по малка и по-проста. Преди известно време, в Загреб - Хърватия, Бойко Борисов изрече: "НИЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕМе ДОБРЕ." Дай Боже, живот и здраве още 15 години до 10-ти ноември 2027 година, когато тиквоча ще ни отвел в обетованата земя или ние ще сме се преселили на Небето, междувременно.

как да го пипата като сте си го решили вав ваша полза да не плащате това богаташите,а да ограбвате бедня народ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма да го пипат,защото облагодетелстват богатите олигарси,а народа в мизеря да плаща вместо тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбира се, че няма да пипат плоския данък и през 2-ри мандат, защото такъв мандат просто няма да имат!!! Каквото било - било! Когото и каквото са пипнали - пипнали! Иска ми се този ужасен период да е вече МИНАЛО! Наистина е СУПЕР КАТАСТРОФА да те управляват много активни и инициативни НЕКАДЪРНИЦИ! БОГ да ни пази!

Втори мандат ли - боже смили се над нас,моля!!!!

А биха могли да увеличат акциза върху алкохола. Откакто ГЕРБ е на власт не е бил пипан. За разлика от ставките за хазарта и цигарите. Защо ли... За този налог България може да решава сама - за разлика от този за цигарите, който е изискване на ЕС. Акцизът върху твърдия алкохол да се увеличи с 15% от началото на 2010 г. и ще го предложим на правителството и на парламента. С тези думи през октомври 2009 г. Симеон Дянков, вицепремиер и финансов министър на по-малко от 70 дни, анонсира идеята. Дори от МФ бяха представили разчети за очаквани повече от 60 милиона лева от повишението на акциза върху спиртните напитки.

обновения стадион в русе добре. но защо никой не се застъпи пред едрия бизнас за футболния обор на дунав? на дунав им отива да играят в А група. не казвам че други отбори не заслужават. но това е някак си емблема на футбола. ако един отбор е известен с шампионските си титли, друг с любовта на нарота, един град е известен като люлка на таланти и т. н., то русе ще придаде блясък на А групата - голям град, вход изход за европа и азия, хубав стадион. а на мястото на стадион дунав пък с инвестиции може да се построи изцяло футболен стадион с инфраструктура около него от който отбора да печели

Пази Боже от втори мандат!

борисов,нищо не става от вас!!излязохте голями крадци и боклуци!!омръзна с тъпата си физиономия и с ножицата в ръка на народа!!марш!!

Няма да има втори мандат!

ще има двойна коалиция - премиер борисов, вицепремиер кунева

И няма да има България !

при тази комбинация ще ни изтрият от картата

Не само втори мандат няма да има, но и в парламента няма да влезате.

Боко с тия непопулярни мерки през седмицата вече загуби идващите избори!!! Плоският данък обслужва богатите.

Ако правителството иска България да заприлича повече на европейска страна, то трябва да провежда истински реформи, а не такива, които са удобни за всички засегнати, с изключение на гражданите.

Те го нещат в селото,той пита за поповата къща!Хора,имаме насреща си луд!

ДО ТУКА БЕШЕ ДРАГИ НЯМА АЗ ДА ТИ ПЛАЩАМ ЗА КРУИЗИТЕ ЗА РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИ ПО ЦЯЛАТА СТРАНА

Този(пожарникарчето) е много прост!

Прост, ама управлява държавата, е бати простата държава :)

Всеки народ има правителството, което заслужава. - Жозе дьо Местр

Заради такива предатели ни шибат. България е пълна с предатели и лигльовци. За съжалени. Тук не е Германия.

Ти си СРАМ за България...

Аз съм алтернативата... Харесва ли ти, КОМУНОИДЕ?

Естествено на глупак премиер глупаците са му алтернативата...Нещастници самозабравили се...не си спомнат къде са си хвърлили цървулите на тавана ама за алтернатори се бетат...:-)))

rado_7_6@

Оланд е: - Наше момче Социалист - Агент-провокатор, който чете Капиталът с цел лична облага - като напълно изтрещелият селски идиот Евламко :)

Егати простия народ, пълно с разни евлампиевци и друга подобна измет!

rado_7_6@

Е аз чакам мен да ме светнат. Иначе се надявам лично Трина Майкълс и Боби Старр да ми се разпишат на китарката, с която ще спечеля Грами от първи опит :) И после лично Скот Адамс да ми нарисува на нея китарка стрипа с ГарбиджМан и Ратберт! ПП Ако е дабъл-пост - сори

Ко стана? С китарката?

rado_7_6@

Друари, немате ли си сметки да си им си бройкайте лихвите, ми храчите по втория след Костов национално отговорен Премиер? Я некой Друар да разпъне лакърдия как товарищ Дмитриевич въвел плоския данък, за да изкара сивата икономика на светло разбираш ли значи един вид реално дефакто :)

10-процентният плосък данък върху доходите няма да бъде отменен, заяви още в морския град премиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС. Значи ли това, че той командва целия парламент, конституционен съд, президент и т.н.

Заглавието е добро ...., но трябва да се добави и подзаглавие обаче: " Бюджетът е добър единствено за Борисов и приближените му министри ... и за никой друг !" ..... Айде със здраве !

Ще сменим Бойко Борисов едва тогава, когато се кандидатират честни, почтени и образовани хора! Докато алтернатива на Борисов са ДОКАЗАНИ КРАДЦИ, а от първата категория хора не се виждат, ще избираме все него. Защото кой да е, е по-добър от ДОКАЗАНИЯ КРАДЕЦ! Приемаме и ПОКАЯЛИ СЕ КРАДЦИ! Но след като обяснят защо КРАДОХА, колко КРАДОХА и КОИ КРАДОХА! И след като предадат КРАДЦИТЕ на съда и прокуратурата, са добре дошли отново на състезанието за властта!!!Тогава ще мерим ПОЛИТИКИ! Дотогава-Бойко Борисов, който, между другото, се справя приемливо... И тая идеологема за образоваността, в сблъсък с практиката на Борисов, нещо издиша...Вижда се, че не било голяма философия управлението, ако НЕ КРАДЕШ и РАБОТИШ!!!

Крадоха, да, но оставяха и за хората нещо, а и знаеха как да изкарат пари.А тия само крадат, а строят, за да крадат още повече.Иначе няма откъде.

krassikat@

Е, няма по-прости от КОМУНОИДИТЕ... Ако всички предишни управлявали КРАДЦИ бяха оставили толкова, колкото оставя Борисов, Гърция щеше да ни диша прахта и по доходи... Но уви, оставиха след себе си само МИМИКРИИ, а парите ОТКРАДНАХА! Над 150 млрд.лв.!

Тиквата не е нито честен, нито почтен, нито образован. Май IQ -то ти минало покрай 146. Доказаните крадци са в затвора с присъда от съд, а не наклеветени от някой. Любимият ти Боко голям го вадеше , но не вкара в затвор нито Доган ( събори му само баребекюто), нито Масларката ( води я на посещение в Япония) , нито никой друг от набедените от него ... и ти му повтаряш простотиите като папагал.. затова се съмнявам в IQ-ти .. ама ти умряла циганката май.

Kalin

Всяка простотия сътворена от него и сателитите му е най добра независимо колко пагубна е за страната!

Ivan

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват от 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗГАВРИТЕ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на туризъм и история (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...