БСП атакува Борисов с ”Пепеляшка” Бориславова

Българската Пепеляшка Цветелина Бориславова, в резултат на своята делова и бизнес активност, е натрупала активи за последните 9 години за около 1 млрд. лева.

Обратно в новината

Коментари - БСП атакува Борисов с ”Пепеляшка” Бориславова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние си лаем (един срещу друг във фолумите), а керванът им си върви. Дайте да се обединяваме срещу властниците, да ги управляваме, а не те да ни у(на)правляват като стадо. Да събираме информация един от друг, да я допълваме и разширяваме. Иначе няма да стане нищо и никога. Електронният ми адрес е bobosomail.bg Божи

От такива балони като Кутев,които разбират от всичко,а реално от нищо политиката ни е батак.

...Да не забравяме че САЩ преди 3 години в доклада си за Бългрия написа нещо за Борисов с кои е свързан.... Да, написаха и то не един път! Но, откакто прояви послушание - прие в правителството си техният кандидат от Световната банка С. Дянков и набързо торпилира трите стратегически проекта с руско участие - Бургаз-Александропол поток и АЕЦ Белене да си забелязал нещо да пишат? Точно обратното,потупват го по рамото!

Какво сте се захванали с жената бе?! Като ББ е станал гл. секретар (кмет, премиер) близките и приятелите му да започнат да просят ли?! Кой ли го каза това?

Един беше писал във форума: Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно. А защо мислиш, че всички които са против Бойко Биросив и ГЕРБ са от БСП??? Аз например, винаги съм гласовула за СДС, но Борисов и неговата мутренска партия нямат нищо общо с демокрация и европейските ценности.

дето пишат тук и се плюят един друг. Ти да мълчиш щото червените еди какво си, а отговорът е и ти мълчи, защото и новите не са свят. Ами не разбрахте ли, че обществото се дели на бедни и богати, имащи и нямащи, можещи да краднат и не можещи да го правят, на знаещи и незнаещи!!! А вие се плюйте един друг, а те дружно ще забогатяват още повече за сметка на бедните. Старата максима разделяй и владей се практикува от както свят светува. Няма цветове и идеологии, а алчност и борба за власт!!!!!!

Подкрепям национализация. Както се вижда от раздържавяването нищо добро не се случи, с изключение на шепа хора, де. Всички новобогаташи да върнат придобитото от държавата и да получат парите, които са дали. И без това май-май и останалия свят, раздрусан здравата от кризата, се ориентира в тази посока.

Голем го вадиш по форумите, ама само по форумите.В словесните излеяния немаш равен , ама само май в тях.Земи си затваряй плювалника и ако ша прайш нещо прави.То акъл да дава секи може.Излизай на площада , викай, крещи, против дупките, зад дупките, под дупките, където сакаш такава позиция заемай.Само, че мой човек тия дупки ги докараха твойте хора и таквиз дървени философи като тебе.Аман.

Що се засягте. Кой оспорва значимоста на вашата работа. Обаче никъде не пише, че в задълженията ви влиза и управление на държава.Още по- малко на телохранители да вършат работа в полза на кофти, неблагодарен материал А ми ако си подам оставката, а ?!

извинявайте,много е глупаво да казвате,че труда на някой си може да е оценен за 350 лв./като живеем в тъпа държава/.нима психолози,социолози и т н.,които работят в домове за стари хора и сираци не им е трудно и отговорно и са много по умни и кадърни от министрите ни,но така е решено 350 лв.аз сега работя за 1000 лв.,но утре мога и да съм с минимална в задръстената ни държава,така ,че недей да плюеш хората,а управниците ни ,които нямат акъл,но ние сме ги избрали да се гушат и не мислят

Дядо Йоцо всичко знае, но нищо не може!

Отново се плюят червени и мутри. А положителното развитие изисква консенсус по въпроса, че престъпленията трябва да се наказват. Става въпрос за престъпления, криминални деяния ! Те трябва да получат възмездие от когото и да са извършени. Едва след това е ред на икономическите и социалните теории. Следващият консенсус е за неприкосновеност на живота и собствеността. След това идва свободата на предприемачеството и социалния баланс. Въобще нещата трябва да се редят по определена схема. Другото е партизанщина в лошия смисъл на думата и води само до катастрофи. Поради факта, че българският преход е тотално компрометиран вероятно се налага НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и започване на чисто.

Abe smeshnici ot BSP, vie ste PROSTI ta drunkate ! Ne moje Cvetelina da ima 1 miliard leva be URUDI, tova sa AKTIVI spryamo dyalovete i vyv bankata, IDIOTCHETA tupi. Abe tolkova li ste JALKI i NEKADURNI che chak do tuk padnahte be? Tova li vi e OPOZICIATA? Tova li vie ANTIKRIZISNATA miarka? Gajeto na premiera da vi dade parichki? NAGLI NAGLI NAGLI NAGLI, abe sichkite v PANDELATA - boi, e...e i SRUBSKO dokato ne puknete. PISNA MI OT VAS, OKRADOHTE VSICHKO I SEGA TRYABVA DA MIZERSTVAME ZARADI NAGLITE VI ALCHNI ZADNICI!!!!!! GOSPOD DA VI NAKAJE !!!!!!!

Не се заблуждавайте! Тази жена е еврейка и е с мисия от ционистите! Тя КЪРМИ ББ от години за да види каква е мощта на Ционизма! Бойко е обсебен и през него и глупавата тълпа ще унищожат каквото е останало от България! Не се съмнявайте в това! Българите сме номер едно за унищожение от ционизма. Ако не се осъзнаем ще ни затрият! Ще кажа, че през търското робство най-голямото клане (около Ст.загора1877-78) е организирано и проведено от евреи! Това не е шега. След кланетата турската армия е почиствала, ръловодена от потурчения евреин Сюлейман паша!!! Има още истини които трябва да знаете на www.evreite.narod.ru

Не виждам разлика между БСП и ГЕРБ. Само, че ГЕРБ са много по-опасни - те са гладни и некомпетентни.

Цветелина Бориславово (цитат): Инвестира в българските зимни курорти. Споделя, че е привърженик на езотеричния, духовния подход към парите, усетени през призмата на личното израстване... Брей!

Вижте в Италия разследват Берлускони че за 1 година има печалба 9 милона евро . А тук става въпрос за милиард и то в много къс срок.Това може да се защитава само от хора които ходят силно наведени.Да не забравяме че САЩ преди 3 години в доклада си за Бългрия написа нещо за Борисов с кои е свързан.

Не обиждам брат ти.Обиждам онзи пожарникар които срива България.Не знаеш колко струвам,просто сама отглеждам 2 деца и съм принудена да работя каквото има.Така че не се пали толкова.Сега обикновенните хора,като мен работят за стотинки,защото няма работа а не мога да оставя децата си гладни. Малоумието на министър ДЯНКОв продължава обаче.......

Червената олигархия е позволила на Цветелина да забогатее. Червените сложиха ГЕРБ да управлява. Затова Гоце и министрите на БСП са недосегаеми.

Хайде на протест!Като са некадъри и крадливи да си ходят!И предишните нещастници са същите-не стават.Може би Костов е алтернатива.Поне има акъл да измъкне държавата от тежката ситуация,в която сме.Стига търпя народе.Станахме им роби.Стига!

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!!!

С доста тъга трябва да признаем, че последното правителство което направи реформи бе царското (половината са и за затвор но това е друга тема) тройната коалиция искара енерцията а сега тоя маркучлия от нищо не разбира и нещата съвсем ще се сринат

БРАТ МИ Е ТЪП ПОЖАРНИКАР,ВАДИ ЖИВИ ХОРА,ГОРЯЩИ И ИЗГОРЕЛИ ПОНЯКОГА ГОРКИТЕ!!!НЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ЦЕЛУВАШ РЪКА СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ И ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ ЗА ПРОСТАЩИНАТА СИ!!!ЯСНО ЧЕ НЕ ТИ Е ЛЕКО,НО САМА СИ СИ ВИНОВНА!!!САМО НА ТОЛКОВА-350л.в. ТИ ОЦЕНЯВАТ ТРУДА,НАМЕРИ НЯКОЙ КОЙТО ТЕ ОЦЕНЯВА ЗА ПОВЕЧЕ.АКО НЯМА КОЙ,ЯСНО ОТКЪДЕ ИДВА ПРОСТАЩИНАТА ТИ -ПРОСТО ТОЛКОВА СТРУВАШ!!!А СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ-ОЩЕ ПО-МАЛКО!!!!

Скъпи, ако не знаеш, сега ни управлява пожарникар, завършил школата в Симеоново и натрупал пари с охранителна (мутренска)дейност! Наистина щеше да е смешно, ако не е жалко! От теб научих, че Кутев е завършил История на изкуството. Браво, доста елитарно образование за разлика от пожарникарския факултет.

Кои сте вие от НАРОДА?? Подкрепата за ГЕРБ още към 12 март се срина до 36 на сто и продължава да пада! Та ти с Боко Тиквата ли ще определяш кой ще замине и кой ще остава?!!!В моето семейство няма симпатизанти и членове на БКП&БСП, но ченгеджийски и чалгаджийско - мутренските партии са още по-гадни

Абе трилион не ставай смешен с тия писаници. Според тебе целият БВП на Щатите от 12-13 трилиона долара е благодарение на microsoft?

POREDNIQT MEDIEN TSIRK MEGDU KUMUNQGITE I TEHNIQ SATELIT gerb!NAPRAVO MI SE POVRUSTA!...A KOGATO E ZABOGATQLA TAZI chervena pepelqshka KOI UPRAVLQVASHE BULGARISTAN!...KUMUN I TEHNIQ DRUG SATELIT-NA MADRITSLIQ KOMARDGIQ!...A BEZMOZACHNITE NE ISKAT IVAN KOSTOV-TA TOI E TSVETE SRAVNENIE S TEZI ,KOITO GO NASLEDIHA.....

А някой да е теглил кредит от въпросната банка?

А някой да е теглил кредит от въпросната банка?

До всички новоизлюпени богаташи: За какво ви е тази алчност за милиони и млиарди, живота е толкова кратък пък и човек не носи с него нищо на оня свят. Голямата алчност за пари носи нещастия до десето колено. Опомнете се и живейте по-скромно. За какво са ви пари, когато няма щастие????

Малииии...

Заплатите на председателя на народното събрание, разни евро експерти по държавната администрация, които нищо не правят по цял ден са по 6000 лева всеки месец. Е как си мислиш, че заплатата на министър е хиляда лева при това положение?

След този смешник ББ БСП ще дойде на власт за 16г.Помниш ли че след Гаргамел те (БСП) бяха на власт 8г.

Ще поканим ДЯнков пак

Стига злобяхте бе червени изчадия! Работете и вие по 16 - 18 часа и в събота и неделя пък тогава завиждайте на трудолюбивите и кадърните! -- Е ти стана ли милионер или милиардер може би? Защото аз от 16-18 дори 32 часа работа в продължение на години не станах, но други, които си драпаха макарите станаха! - Слепец.

Национализация му е макята

Плювачите видяха една хубава жена ,та чак изкривиха усмивката и .

a bat boiko e zavarshil za pojarnikar i se izkazva po vsi4ki vaprosi....ot atomni zentrali do in vitro,ot sarde4ni operazii do evropeiski direktivi.....Kutev pone e pro4el niakoia kniga za razlika ot pojarnikara...

Поздравления до всички наивници,за които има минал ,настоящ и бъдещ комунист.

Не много тя е от скоро!

МНОГО СТРАННО. ЗНАЧИ ИМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ГИ ИМА ПАРИТЕ, А НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ - ЩОМ НЕ Е КОМУНИСТКА. НАЛИ Е ОТ НАШИТЕ... И ПАК КОМУНИСТИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ. НЕ ВИ ЛИ СЕ ИЗТЪРКАХА ЛАФОВЕТЕ, НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА. ДВАДЕСЕТ И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ. ЩОМ НЕЩО НЕ ВИ ИЗНАСЯ - ХОП - ЗНАЧИ СА КОМУНИСТИТЕ. ТА ТЯ И ДУМАТА ТОЛКОВА Е ДЪЛГА, И СЛОЖНА ЗА ИЗКАЗВАНЕ. ПО-ПРОСТИЧКО - ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ПО-БЛИЗКО - В СЕГАШНО ВРЕМЕ, ОКОЛО СЕБЕ СИ. КЪДЕ РОВИТЕ ВЪВ ВЕЧЕ ПУСТИТЕ НИВИ. А НА ГОСПОДИН АНТИКОМУНИСТ - СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА РАБОТНИЯ МИ ДЕН Е 12-13 ЧАСА. СЕДМИЧНА НЯМА ДА КАЖА ЗАЩОТО ЧЕСТО Е БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ, НО НЕ СЪМ ГИ НАТРУПАЛА. ДА СТЕ ЧУЛИ ОТ РАБОТА ДА СЕ ЗАБОГАТЯВА, ИЛИ ОТ ЧЕСТЕН ТРУД? ... ДА БЕ...

Еееех... чета и се чудя да плача ли да се смея ли. Още преди избори говорех че ББ обещава твърде много и не трябва сляпо да му се вярва. Сега ли се усетихте? Как не се усетихте за ББ и ЦБ още като беше при царя той? Не че и БСП не са врътнали някоя далаверка там ... :-) Ама с тези популистки изказвания и постановки си мисля че и те и БСП са едно и също. 1 Милиард лева... не е ли малко множко за бизнес в България? Че то има международни фирми с много по голяма тежест които още не са стигнали стандарта на Цветелинка... Понамирсва това. За да избегнем глупостите - не съм привърженик на никакви партии. Извън България съм и средния ми работен ден е над 12 часа. И децата ми ще учат и вероятно живеят извън България... за съжаление. И ми е тъжно като гледам как ши мамят.

ББ е пожарникар,а сеопитва да управлява България.ЦЦ е ВИФ-аджия а ръководи МВР.........щеше да е смешно, ако не е жалко.

MNOGO QSNO, 4E E KRADETC. TA TOI E ZODIQ! BLIZNATCI LUJE NON STOP I SI VQRVA. NO VUPREKI TVA E PO MALUK KRADETC OT 4ERVENITE. TA TE KRADAT OT 70 GODINI PO4TI! AZ DA VI PITAM, KAK MOJETE DA GLASUVATE ZA NQKUV PROST POLITCAI? VSI4KI KRADAT NO NE VSI4KI SA EDNAKVO UMNI. ZA TVA AZ GLASUVAH ZA KOSTOV

Ако момата е толкоз активна и в друго ББ няма да може да оди прав.Налице бил морален проблем. Ми ако 200000 на ден са морален, а не материален проблем, то морала да им имам на тия ора. Та Пепеляшка трябва много да внимава, щото в 12 часа през нощта каляската се превръща в тиква.Боко тиквата.

Поздравления до всички наивници,за които има минал ,настоящ и бъдещ комунист.

пОГЛЕДНЕТЕ СЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАТЕ-махленси завистници и клюкари,дребни интриганти и мушенници,след като добре знаете ,че никой не може да краде и лъже като ВАС.

Ей завистливи хора брей.Видяха едно нищо и никакво милиардче у женицата и нададоха вой до небесата.Еми спестявала е.Който работи от тъмно до тъмно и живее скромно и той ще спести.Не е ли така.Но нека си лаят.Нали сега ние сме на власт,не могат нищо да й направят.Утре ако се катурнеме, докато се усетят, тя ще си прехвърли паричките,ще си купи някъде едно имение и чао BG.Страх ме е само, че каквато е сметкаджийка, да не каже чао и на Бащицата.Я как бързо-бързо е разкарала първия си мъж след като баща му паднал от власт.Пък и да не е по-бедна или по-глупава от Даринка.Ще си намери и по-млад и по-влиятелен от Берлускони.Един Путин хич не е за изхвърляне.А защо не и Обама.Даже е за предпочитане,че тия черните били по-добри в леглото.Жалко обаче за Бащицата.Ще си остане тук сам мърцина,а може и да го погнат да го съдят.Помниш ли какво го правиха Тато.

СПРЕТЕ ДА МЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЧЕРВЕНА ПОМИЯ И КОМПРОМАТИ!!!!!!!!!! ТОВА ВРЕМЕ ОТМИНА!!!!!!!!!!!!!! БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТИЧЕСКО-СОЦИА ПРЕДАТЕЛИ - ВЪРНЕТЕ СЕ ОБРАТНО В ШУМАТА (А НАЙ-ДОБРЕ В ЗЕМЯТА) ИЛИ СИ ИДЕТЕ ПРИ ГОСПОДАРИТЕ В РУСИЯ - ТАМ СИ НАПРАВЕТЕ БРИДЖ КЛУБОВЕ И ЖЮЛЕТЕ КАРТИ ДОКАТО ВИ УМ ЗАЙДЕ!!!!!!!!!!!!!!!