БСП оцени негативно първите 100 дни на кабинета

Оценката на БСП за първите 100 дни от управлението е негативна, заяви Янаки Стоилов - заместник-председател на Националния съвет на БСП.

Обратно в новината

Коментари - БСП оцени негативно първите 100 дни на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВИ КОМУНИСТИ?Всичките от милионер нагоре.Какво общо имат с идеите,в името на които са загивали толкова млади хора.СЕГАШНИТЕ СА ЖИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НИЩО ДРУГО.

Момата, Стоилов, Кънев, Дъбов, Миков и други известни номенклатури на БСП е крайно време да бъдат "пенсионирани". Трябва да се се издигнат млади ентусиасти, които да посочат един нов път, по който да тръгне немощната в момента столетница. В противен случай провала на местните избори е повече от сигурен.

тоя янаки да поиска прошка че цял живот не е работил а само манипулира червените бантускотове ...

а за псевдокомунистите от бсп няма прошка да се избесят по стълбовете

Наглост,безочие,така само мога да ги определя тези мръсни комуняги дето продължават още и още да съсипват държавата.

Немски профицит=български дефицит, заеми и нови мерцедеси.

До Ганка Данева. БРАВО ГАНКЕ, МНОГО ДОБРЕ СИ ГО НАПИСАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

каква мисал ,харчи парите на децата. виж ти колко спестени имало от дерските добавки .

Велико е чувството за човещина и човешко състрадание. На всички лумпени, олигофени, душевно болни, лудо влюбени (в Тиквата) моето човешко чувство гарантира паница шкембе чорба и малка гроздова при поискване след една година. Ваш Нострадамус

А ти в кого си влюбен - сигурно в Момата.

Чета и не вярвам на очите си! Не само трябва да си нахален и арогантен, а нищо човешко трябва да не е останало у теб, за да изговаряш подобни глупости. Аз лично не намирам думи, с които да изкажа възмущението си от комунистите. Само ще кажа, че не очи, а дупки е останало у тях и че Бог забавя, но не забравя.

Боко , известен още като Тиквата , упрявлява България 3.5 години, за което време не направи нищо за рестарт на икономиката. Управлевнието му беше подчинено на събиране на такси, данъци, общо взето стагнация, поодкрадна някой друг милиард от здравната каса и отиде да си лекува кръвното. Това е истината . Сега , още за" добре дошъл" ви суровака с 16 000000000 , не със 16 лева. Информацията от мен, заключенията от вас. Ваш Нострадамус.

лягай си мюмюне и виж какво ще правиш, че без тютюн, колкото и да смърдиш няма да има повече субсидии по шуробаджанашка линия. сега или ще връщаш или ще лежиш. аааде!

народът харесва правителството все повече,а това кара комунягите да се пръскат откъм г.за.Още ли не са разбрали,че вече не са фактор,с когото трябва да се съобразяваме?

много се отвиваш отворко.

кога ще осъдят престъпниците от тази гнусна комунистическа шайка!?

Лошо, братя българи, лошо! Положението е като при възкачането на Фердинанд на престола. Няма достоен българин да оглави България. -Този на снимката е слабохарактерен и нищоправещ. -Костов е умен , но компроментиран -Мазния от Банкя е тъп. -Радан е недоказал се политик. -Кунева е доказала се фльорца - Бареков е двуполов. - Сидеров е луд. ТЪРСЕТЕ СИ ВАШИЯ ОРБАН! И не се свенете да подкрепите противниците , ако той е от техните редици! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Орбан не е добър пример, Нос. Да си продадеш душата, за някои друг милиард не е добра идея.

Живял съм в Унгария, Борко. Ако Орбан се е продал , няма да изкара и една седмица като мин-председател. Унгарците през 90-те , или малко по-късно припалиха танк Т-34 от музей ( дизелите се стартират лесно след дълъг престой-нужен е само мощен стартер) и го изкараха пред Парламента.....да кажат какво мислят за правителството.

Жив комуняго, да не изпусна, например, Станишеф, Орешарски и Местан /Догон/ ? Без да искаш, нали, самозванецо ?

И ти ли си в бизнеса с велоалеите и спортните зали, бе момче , или спиш върху закъсала мома от ГЕРБ на отговорна длъжност?

Мутантът Борисов има толкова тежки грехове, че само Бог може да му ги прости. Бог да го прости.

ivo10

Нагли и отвратителни както винаги. Станишев си отиде, но отвратителния му стил остана. Тая вредна и прогнила партия няма да се оправи. По-добре да си ходи.

Станишев не си е отишъл. Тука са всички. И Луканов още е тука.

Тук масово глупаците, наричат БСП боклуци и проклетници. Аз пък наричам боклуци и проклетници всички които гласуват за тях, също и тези които гласуват за ДПС, Атака, ББЦ и още доста, които въобще не гласуват. Излиза , че 90 % от българите са боклуци. Затова и не можем да постигнем нищо и седим в тинята.

Робите да му поискат прошка.

Няма по-големи боклуци от БСП-то, колкото пъти вземат властта , толкова пъти ни фалират, това са стари задължения, когато ГЕРБ ги е нямало още, за разлика от тях.

Всички ни подмятат както си искат. едните са деца на комунисти, а другите правнуци и внуци на комунисти, които са от край време в далаверата политика. А народа прост само плюе ту едните ту другите, пък те от една дупка излизат.

недеи ,,издава,, държавни таини!!! криви но удобни за ,,новите,, си господари!!! затова и цапът ,,паметниците,,??/ да не им напомнят за ,,славното,, си минало!!! ако влезниш за информация за тях в уикито пише само след 1990 година!!! като че ли дотогава не са ,,съществували,,!!! изведнъж ,,преродили,,се демократи!!! но не си мисли че и тук ,,подкрепящите,, ги не са от ,,същата,, паста преродени!!!

Има си хас да кажат друго. То лисицата, когато не стигне гроздето, казва, че е кисело...

Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви пита: "... кажи ми , сестро де е Караджата Балканджи Йово е жестоко и ситно накълцан от злите турци... Кирил и Методи са двама братя блезнаци, единият от които е кръгъл сирак.(ученическо съчинение,ІІІ клас) Лодката плавала по живописните брегове на реката. (из ученическо есе) Геройте на Елин Пелиновото село намирали утеха попийвайки си в кръчмата, побийвайки си жените и в други сиромашки радости (из тема на ученик от 11 клас Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а между краката му била страшната действителност. (съчинение) Баба Тонка - видна българска революционерка, размахала бяла кърпичка, с риск да забележат, че не таи лоши намерения Алеко чул приближаващия се водопад (из ученическо съчинение) Големият град направил Павел ненормален, благодарение на това умряла жена му. (съчинение) Дох Кихот бил 50 годишен младеж с плешив кон. Из класна работа по литература Вълците вия в полето, но това за тях си е нормално. (ученически анализ на "Хаджи Димитър") Реката извира от дупка и тече до билото на Черно море. (ученик Наташа Ростова искала да каже нещо, но отварящата се врата й затворила устата. (ученик) Прабългарите са имали конска флота Славяните ловили риба и други горски животни Янко музиканта сам си правел свирки Из ученическо съчинение Тогава кошутата погледнала с подмокрени очи. Бай Марко бил генерален спонсор на Априлското въстание. Из ученическа тема. Ахил е с големи и силни ръце, космати гърди и атлетично тяло. Хектор е обратен.... из съчинение В бедрата на земята се крият... Из ученическа тетрадка

Много години ще трябва да иска прошка, но дали ще се намери кой да му прости?

тоа па педе.аст,плямпа като празна воденица,вашата партиика обра парите на болгаря.не те е срам!

Ако тези 100 дни имат негативна оценка, то не знам по каква скала ще се измери негативната оценка на БСП за първите им 100 дни. Интелигенцията говореше: Такова нещо няма! А гафовете за първата седмица бяха 4, за които в нромално правителство си тръгва министър или правителството се закрива. По-мръсно и по-дградивно по-обедняващо и изпостяващо от комунизма няма на света измислено.

Мухльо празнодумков.

Тези тръгнали да говорят за заеми... Те точно окрадоха всичко и техните заеми погасяваме сега! Боклуци крадливи но и нагли отгоре на всичкото!

браво янаке браво//// толкова си хубав млад,а като заговорищ мед се сипе от сочните ти усни... герп и лично бойко борисов издоиха брутално народното виме и доведоха бългърската пупулациа до жестоки гърчове, непрестанен тремол и душевен паркинстон... те превърнаха почвата на балгаря в кален венерически пейзаж/// сега изкат да напъхат в ненаситните си долни и криви ости заем от осемстотин милярда който уж щели да дадът на безъбите фмирисани пенсьонери... нека герп и борисов се възкачат на бузлужа и там да посипят плешивите си тикви с горяща пепел в... още знак на извинение към мен, теп, нея и целия кретащ и пъплещ еректорат.... Янаки и сергей станишев са наща патеводна светлина , аз и всички мои колежки не сме превъртели единсвено от тяхната аура, която ни грее и ни зове на вечен разкъсващ дуел с герп и плуващите групи в параламентът кадето го поткрепят //////

А бе, 200% неграмотна "софиянке", вземи се скрий и не се показвай, че си жалка. То наистина няма грамотни комунисти, но поне не се изявявайте по форумите.

Rick

мисля че коментара има друг смисал

Като чета, виждам ясно какво са повярвали всички от БСП: че като хванеш лайномета и го включиш на макс, влизаш в голямата политика. Тези се объркаха, че щом патологичния лъжец и психопат Станишев направи така и "успя", следва и те да успят по този начин. Първо Станишев не успя, а се осра до шията. Остана в историята като вечно победения и вечно самоизлугания лъжец. Второ тези са толкова прости, че всеха да карат по целия списък, каквото им дойде на ума - да го хвърлят по противника. Янаки насран, сделката за газ я спря БСП, иамме отчетен спад на безработицята, има бюджетен изличък и 16 милиона не са за харчене, а за покриване на дупки, които вие оставихте неплатени: 12 милиарда са стар дълг, който не знам дали не би платиал и БСП, ако излизаха плащанията сега. Просто свършват едни кредити и се договарят нови. Ама ти си прозд и мислиш, че с лъжата ще правиш политика. Но Господ ще ти го натика. Това са пследните издихания на стоелтницата, а и смърдят. Ти си едното от издиханията, Янаки посран.

Лайнометът хвърля основно напред, но при отката пуска малка доза муниции при оператора. При продължителна употреба операторът се оказва затънал в...

тия от столетницата,като ги гледам и слушам не стават и за парволетница,никои не ви иска тапото уродливо мнение-вие докарахте даржавата до просяшка тояга,вие я окрадохте,вие се цаливахте с турците да ви даржат на власт,вие дадохте на хидро-лока доган един милион суха пара.тази партя да се забрани сас закон за винаги,заштото парите са откраднати от бсп(ку.ви),бкп(ку.ви) и вие унищожихте икономиката на болгаря.

Кой пък се интересува от мнението на тези смотаняци? АЗ-НЕ.

тия от столетницата,като ги гледам и слушам не стават и за парволетница,никои не ви иска тапото уродливо мнение-вие докарахте даржавата до просяшка тояга,вие я окрадохте,вие се цаливахте с турците да ви даржат на власт,вие дадохте на хидро-лока доган един милион суха пара.тази партя да се забрани сас закон за винаги,заштото парите са откраднати от бсп(ку.ви),бкп(ку.ви) и вие унищожихте икономиката на болгаря.

А Вие комунисти, прошка поискахте ли от хилядите Ви жертви! В църква влизахте ли!? Сега сте първи! Знаете ли защо палите свещи!? Знаете, знаете, за да се докарвате пред доверчивите хорица боклуци такива! И пак да ги яхате!

Дърт педал !

Ама за никво еб...не не става! Не става! Ни е гей, ни пу...ка да зъдоволи! А бе никаквец!

"БСП: Борисов да поиска прошка за заема." Лицемери,вместо да молят за прошка Борисов да напуснат залата както той правеше,а не да съучастничат като му осигуряват кворум! Какво пунтират,опозиция ли?

БСП да поиска прошка от Трайчо Костов! А тоя мухльо и за е---не не става!

Преживяхте ли катарзис днес, политически мафиоти?!

Тоя от снимката какво момче беше, каква п.тка стана в БСП.

На бСП-то само бОЛЕН им остана,други няма .Другари,комунисти ,слушайте какво вИ говори мИКИ мАУС и на какво вИ учи мАЯ кЮДТЕНДИЛСКА,до пълен разгром .УСПЕХ......!

кой ли дава мнение - всичките яхнии в една чиния

да иска прошка, това са комунягите - 12 милиарда са борч, който влачим още от тодорживкови и андрейлуканови времена. Пълни нещастници, разчитат на късата памет и незнанието на съвременните поколения!

Говориш абсолютни лъжи! Голяма част, от борча беше погасен в периода 2002-2008г. След 2009г., пак се започна с дърпането на заеми. Няма нужда да ти припомням, кой беше на власт след 2009г., щом си толкова дългопаметен!

Няма нужда да ти казвам кой почна икоомически спад от 2008 януари и го влачи устойчив до изборите 2009 средата. Но ще кажа все пак, че кавито сте тъпи, може да не помните: БСП. Преди това царят тегли кредити. Борисов изтелги толкова, колкото и Орешарски, само че Борисов докара икономически ръст, а БСП няма нито едно управление повече от 2 г., което да не докарва икономически спад и криза! А големият борч беш оставен от Живков и е подържан от БСП. Който прави икономически спад, той поддържа борча, а не този, който прави икономически ръст. Ако можеш да броиш пари, ще знаеш, че оня, който прави загуби е оня, който трупа лоши дългове или умира гладен. БСП е причината за всички злеини на Бългаиря. Дори престъпността се повишава, когато БСП е на власт и това е 100% закономерно. Борисов беше свалил с 30% пресъпленията, защото полицията работеш еза нацията, а не за поилките на БСП, т.е. мутрите. Като дойде БСП и все едно спира да работи всичко. Само полицията почва да подлсушва кой е против БСП :-) Бъзльовци дребни и некадърни.

не трябва да дават никакви оценки за каквото и да било в България. Това трябва да им се забрани със закон!

той и да поиска прошка - кой ли ще му я даде.никаква прошка за безбожниците, които не зачитат християнските честности и най вече не зачитат род и родина.

Някой пак не си е пил розовите хапченца.

Янаки, от юни 1990 г. си депутат. Какво направи досега, както и другите ти авери, които живуркате нон-стоп в Парламента вече 25 години? Освен да плямпате идеологеми и да клякате на ДПС, какво друго? Ами не виждаш ли, че макар и късно, но правилно, се люспите яко. И вместо да душиш пр....нята на чичо ти Митко, ориентирай се я към Гоце, я към кака ти Танче докато е време.

продължава да раздава акъл, какъвто няма. Няма по-нагло същество от българския "комунист".