УНСС награди премиера за ”мъжката му дума”

Ректорът на Университета за национално и световно стопанство проф. Борислав Борисов удостои премиера Бойко Борисов с почетния знак на ректора.

Обратно в новината

Коментари - УНСС награди премиера за ”мъжката му дума” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дупедавци, ама много големи дупедавци!!!!!!!!!!!!!!!!

Горките мъже щом "мъжка дума" е равна на популизъм.

Този ректор превърна УНСС в жалко подобие на университет. Половината преподаватели тук не си вземат редовно часовете. Корупцията е уникално висока и на всички нива. Последното нещо,което е важно са знанията. Но УНСС си докарва някак бюджет - със стари трикове - интересно това медалче как ще се отрази нн бюджета на УНСС през 2011. Доста скъпо ще излезе на данъкоплатците. Наистина е уникален мазник този ректор!

Ибрикчиите не са само в медиите! Добре, награди го, като искаш да се подмажеш, но за спазване на мъжката му дума, това е последното, за което можеш да го наградиш! Преди две години пееше дитирамби на Станишката, сега е клекнал на Пожарникаря! Ето това сме ние , българите и с право не ни уважават като нация!

Малко ми трябва да повърна! Упс!!! Късно!

Голям аргумент, голям праз!! Направо да се спукаш от срам, че в БГ виреят само такива подмазвачи! А другият пък го приел и гледа високото отличие с умиление, с умиление...Заслужил си го, прокарал им път???

абе тва унсс само комунисти награждава. вижте в страницата на университета за кво става дума... Евгени Примаков, Сергей Станишев, Любен Корнезов, господин управителя на ЦКБ Цветан Василев... Милен Велчев и той в кюпа... червен университет за червени кадри

Аман от подмазвачи.Краде от парите на бедните и болните на пенсионерите.Далаверата е в магистралите за това парите отиват там.Младото поколение бяга на вън а ние ще караме стари трошки по разбити магистрали.

Репортажът от награждаването е рейтингуван с ХХХХ и вече няколко порно канала са го забранили въобще изобщо за излъчване! Онези, които са го пуснали, слагат в червена точка 81, защото са убедени, че на тази възраст може да не го видиш и чуеш...

УНСС награди премиера за мъжката му лъжлива дума

Е, то и Го е цункал някъде, но то не е било за пред журналисти??? Или е направил фюююуууууууу...

Леле, каква сервилност. Впрочем, този професор е професор и по гъзоблизане. Отврат.

Браво, добра награда..:)) От съветника на Гоце, Б.Борисов и шеф на фирмите ,на онзи опандизения Алексей Петров :))))) Браво на другарите..:)))))

От ръководството на УНСС закрилник на Трактора и Гоце друго не може и да се очаква Жалко за осакатените млади хора излизащи отсоцинститута, които излизат реално без образование и и от млади ги корумпират да си плащат изпитите. Не е случайно, че работодателите ги отбягват.