САЩ за Борисов: Да не забравяме с кого си имаме работа

"Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа" - това е заключението на дипломатически доклад, посветен на Бойко Борисов, изпратен от посланик Джон Байърли на 9 май 2006 г.

Обратно в новината

Коментари - САЩ за Борисов: Да не забравяме с кого си имаме работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно, айде, нема ли да разсекретяват и по-старите грами, да видим за Станишев, Симеон, Костов и прочее какво са мислили американците!

американците са открили америката отново. кои не знае, че боко е троянскя кон на мутрокомуняките в балгарската политика. този дебил играе много посредствено ролята си на антикомунист и патриот, отредена му от дс кукловодите. стана ясно, че е и руска подлога с извартането си на 180 градуса, парвоначално да не се строи руската атомна бомба в белене, а в последствие да се строи. кукловодите от дс/бкп са се изложили като кифладжии с варянта "боико борисов". просто тази креатура не е достатачно интелигентна за да играе подобна роля.

ДЖОН БАЙЪРЛИ Е ПРЕДУПРЕЖДАВАЛ АМЕРКА ЗА ББ, НО НИЕ В БЪЛГАИЯ СИ ГО ЗНЕМ.

Приятелю Хъ,бъркаш времето! Уикилийкс публикува грама,датирана от 2006 г.,когато Бойко обозначи първите си мераци за завземане на властта.Сега вече,когато това стана факт,американците чрез Дянков успешно го "побутват" в правилната за САЩ посока..

И СЕГА ГОСПОДИН ТИКВОПРЕМИЕР

''да не забравяме с кого си имаме работа''боко тикво нечленоразделна мурто ленторегеща и лаинобалваща ние не сме забравили с коко си имаме работа и на изборите ще ти резнем лентата кам улуца перник.

боко тикво нещо не ми изглеждаш добре да не си нервен тикво?

няма смисал да го бутат трябва да го таркалят щото е проста тиква

Мамицата ви герберска-мутренска-ченгесарска колко народ излъгахте!!! А този мазен селяк (ББ), който няма и два пръста чело се е надул като хлебарка и само лъже и ръси простотии! Отврат!!!

Най-важен според мен е въпроса с обслужващите медии. Затова как така "много го харесват" подозирахме, но сега го видяхме черно на бяло. Значи не само Борисов има вина за гадното положение в което се намираме в момента. Голяма заслуга имат медиите.

Буталото на САЩ е Дянков! Не мислите ли? Биволе дай нещо ! Накъде ни бута копелето на Световната банка? Защото, ако си мислете, че пожарникаря управлява, значи сте милиционери!

Браво! Тъкмо мислех да напиша няколко реда точно по този въпрос. От много време насам пиша,че Боко може да подмени всеки един министър,но не и Дянков,защото той му е наложен "отгоре". Сега вече стана съвсем ясно,че Дянков е ръководещият го офицер,имащ за задача да го "бута" и "язди" в правилната за САЩ посока...

Точно казано !!Не забравайте с кого си имате работа..Други ако не са ви разказали играта,то българите могат..Може да сме бедни...но сиромах човек-жив дявол..Така,че полека,защото внимателно.Потни сме и нервни !!

Много проста е причината. Б. Борисов е "сам юнак на коня" и не влиза в американските калъпи. Янките са раздразнени , че не могат да предвидят ходовете му, а това е направо провал.

Много сме готини цялата държава сме айдуци.

Случайно или не, но точно днес близкият до ДСБ сайт "Бивол", собственост на журналиста емигрант Атанас Чобанов, който живее и твори в Париж, публикува превод от грамата, изпратена от американското посолство в София до Държавния департамент на САЩ, в която посланик Джон Байърли приканва шефовете си да продължат активно да подкрепят кметa на София Бойко Борисов в амбициите му към премиерския пост, но все пак да имат едно наум - да не забравят с кого си имат работа. Оригиналът на грамата в момента е недостъпен на официалния сайт на Wikileaks, но може да бъде прочетен на сайта на Balkanleaks

И при такава публикация, как още е в политиката?

Така е озаглавил Байърли раздела, резюмиращ криминалното минало на Бойко Борисов. Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Смята се, че той е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства - Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, обвинена в пране на пари. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата)."

Бати Бойко,от 2005 г.съм с ГЕРБ,още когато бях в Америка.Ти им повярва безрезервно,но те сега ще ти диктуват какво да правиш/така както диктуват на света кое е "правилното"и ако ти се поддадеш,има такива индикации,сме загубени/.Отстоявай идеалите на БЪЛГАРИЯ и нейния НАРОД,иначе ПРИКЛЮЧВАШ.Това трябва да го запомниш.

Едно е сигурно- Атака успяха да я съсипят, пък те нали са си и умници, се метнаха веднага на масрафа и станхме известни до Европа и обратно.

ЕДИН КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ САМО С ТАКИВА КРИМИНАЛНИ ФИГУРИ КАТО "БУТАНИЯ" ОТ ТЯХ БОРИСОВ. КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ ОТ ВСИЧКО СТАВАЩО?? БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА , А КЛАНОВА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ В КОЯТО НИ СЕ ПРЕДЛАГА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА РАЗНИ КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ, КОМАРДЖИИ ДОВЛЕЧЕНИ ОТ СТРАНСКО ИЗЖИВЯВАЩИ СЕ КАТО ЦАРЕ, И РАЗБИРА СЕ ДЕЦА НА БИВШАГА И НАСТОЯЩА НОМЕНКЛАТУРА КОИТО НЯМАТ И ДЕН РАБОТЕН СТАЖ. БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ВОДАЧ , КОЙТО РАЗБИРА СЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ЦИКЛОФРЕНИКА СИДЕРОВ ЗАНИМАВАЩ НИ С ТУРСКИЯ ПРОБЛЕМ И НЕВИЖДАЩ КОЛОНИЯЛНАТА ЗАВИСИМОСТ В КОЯТО Е ИЗПАДНАЛА ДЪРЖАВАТА НИ КЪМ ЗАПАДНИТЕ "ИНВЕСТИТОРИ" МОНОПОЛИСТИ СЪДИРАЩИ НИ ПО ПЕТ КОЖИ ЗА ТОК , БОДА , ГОРИВА, ТЕЛЕФОН И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ.

Страхотен коментар! Подкрепям!

Независимо дали е нова форма на манипулации или не, истината си е истина. Ама по лошото е, че ние тези неща си ги знаехме.

ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ПРОДУМВАТ И ДУМА ЗА ПОЛОВИНКАТА НА БОРИСОВ - ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ЗА НЕЙНИТЕ БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯ С "НОВАТОР" НА СЪЩИЯ този Тор Бьорголфсон, за който и гаргите в Исландия знаят , че е човека на др. Путин. Нали "Новатор" на Тор бе фирмата придобила като актив не само БТК , но и заводите за антибиотици. Защо се мълчи за НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ ПРИВАТИЗАЦИЯ НА БТК при която Вива Венчър не плати остатъка от 80 милиона евро на българската държава. Как стана така , че Вива Венчър и "Новатор" на Тор "продадоха" за управление АКТИВИ ВЪРХУ КОИТО НЯМАХА ПРАВА НА Глобъл инвестмънт груп (AIG Global Investment Group), които впоследствие ги листваха на фондовата борса и загробиха много европейски банки между които и Дойче банк?? ПОСЛЕДНИЯ ОПИТ ДА БЪДЕ ПРЕХВЪРЛЕНА СОБСТВЕНОСТТА НА БТК НА КИТАЙСКИ МИЛИАРДЕР ПОКАЗА ЖЕСТОКАТА ИСТИНА НА ЕДНА НЕСЪСТОЯЛА СЕ ПРИВАТИЗАЦИЯ.

Питай Царо, Принцо и Никито В. Питай. Питай! И аз питам ама ... Що все ни приватизират Тор, Гад и така.... Не разбрах само къде е Путин къде е Вулкано!

Защо мислиш , че се е променил ? Вълкът си мени козината , но не и нрава !

САЩ са прави.link Аз лично не вярвам човек да къса толкова лесно връзките си със мафията.При тях има само един начин за прекъсване на връзката със мафията.

Какъв беше тоя генофонд, какво беше това чудо?!?! От 7 млн. човека - само тикви, куки, бракониери, звеноводи, азиси и пр. Да няма шепа свестни хора?! Бах си мамата...

До: ideyazabulgaria Е че ако не вярвам на СДС на кого другиго да вярвам ми кажи??? Добре че ми го препоръча тоя сайт, не знаех за него, но сега веднага ще го проверя да видя какво пише там!!!

Никой не ти спира да вярваш на когото си искаш. Само от мен да знааш- по това в кого вярваш и как го вярваш, личи твоето модъчно съдържание.

"Ние трябва да го бутаме в правилната посока". Бутайте го, бутайте. Да видите България докъде ще ви избута вас! САЩ не усвояват българския урок, но ще усвоят. Съдържанието е следното: който се е захванал с България, разпаднал се е. Исторически примери много. Все империи, все господари и все разпаднати. Ние сме универсален разтворител. Не знам как го правим, но правим го. Който се заяжда с нас, прощава се с величието си, по-точно с манията си за величие.

Ей, ми че това си го знае целокупния български народ, само американския посланик не го бил разбрал! Голяма тайна, няма що. Не съм намерил доказателства, че Бойко Борисов ходи често в руското посолство, но ако беше такъв отявлен приятел на САЩ и независим от имперската руска политика, вече отдавна да беше премахнал противния паметник на Съветската армия който толкова години ни тормози вече!!!

Малииии как ли се е наакал батко?И понеже на него всичко му е голямо то и акито му е голямо и миризливо. Толкова миризливо, че щатните герберасти по форумите чак са се задавили......ха ха ха ха

По скоро е постановка, си мисля аз. Наближават избори...

Имам един въпрос - Защо САЩ не отнеха визата на ББ след като имат доказателства за престъпната му дейност???И според мен отговора може да бъде само един -Защото много слушка и изпълнява нарежданията ни. Нека народа да продължава да му вярва на приказките че мисли за България. Всичко в него е шменти капели освен едно - слушка и изпълнява указанията на САЩ.

Играта е променена, а Уикилийкс е просто една нова степен на контрол. Не си мислете, че има нещо случайно "лийкнато" ("изтекло") там. Няма случайности в политиката. Просто както винаги - боричкащи се (глобални и локални) властови кръгове, които се възползват от новите играчки на новата игра, за да си правят мръсно. Борисов вероятно се е опънал нещо на американците и за това започват разни "лийкове". Нова игра - нови играчки. Психологията, обаче, си остава същата. По руската полоса замерят с флашки, а от Запад - "лийкове". Чалмите засега са си още във Средновековието и просто опъват килимчета. А ние сме между всичките тея чукове и наковалнята. :( Не е лесно да си малка страна, ама като се замисля - да си голяма май е още по-гадно. Ще се справим.

Виж сега пич, Белгия е 4 пъти по-малка страна от България (само 30 хиляди км2) и е с население от 11 милиона, а БВП им е 461 милиарда долара, което е по 42,577 долара на човек и е над 13 пъти повече от БВП на България.

Сайтът "Биволъ" е седесарски, не му вярвайте. Патрийно проверена и прочистена информация. Сега се плюе ГЕРБ и се чистяг черните петна на СДС, даже се помагат на БСП. Виж само кака сербез БСП тръгна да съди Борисов по данни на "Биволъ". Понеже седесарката коалиция смята да влиза в следващия парламент под благодатната мишница на БСП. Сайтът Бивалъ е най- яркия пример как се дезинформира и изнася едностайната информация в българската партийно оцветена и слугинажно -олигархична преса. Били работили съвместно Уикиликс? Абе защо с тази привилегия не се ощастливяват други?

Ний заедно с д-р Зенгинова и г-жа Нешкова отдавна тръбим СДС в НДСВ! Само така милата ни Родина ще превъзмогне болката и щетите нанесени й от Иван Костов! Хора и братя от СДС, Негово Величество Цар Симеон Втори ще ви разбере, прости и приеме в славните редове на НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СИМЕОН ВТОРИ (НДСВ). СДС в НДСВ + ГЕРБ, това е решението. Ний с д-р Зенгинова и г-жа Нешкова от днес почваме да разясняваме на хората от СДС този изключително много важен изход за тях!

Хубаво четете. И два-три пъти го прочетете. Е, това представлявате! И ви го казват ВАШИТЕ американски брадъри, не "комунистите" или руснаците. Нещастници, обрекохте хората на пълна мизерия и простащина.

къде видя нещо пробългарско и къде видя смисъл в антимериканско!!!?

Че тез хора пишат и за Гвинея Бисау. Стига да им е от "стратегически интерес". А целата планета им е стратегически интерес.

Е, те тва беше предизборен ПР. Сега вече народът ще гласува масово за Б.Б. Ако повярват, че наистина янките са "недоволни" от него и че едва ли не може и да спре да изпълнява указанията и директивите им, много хора могат да му простят досегашните "бартери" с тях и да гласуват пак за него, надявайки се, да престане да им служи.

Простотията в България има РЕАЛНИ ИЗМЕРЕНИЯ. Много точни и много верни са тези измерения. Колко точно са простаците можете да видите отново скоро: те са точно толкова колкото са "гласоподавателите" за тайфата БСП=БКП. Намалява бавно, но това е нормално. И необратимо.

Интелигентен си, колкото цървулите ми!

КПСС+БКП си отива и много още лай.. и гов... ще се изсипат, но както казва From Germany нема как, ще си бегате, дартите мрът и пада и процента от година на година на електората на БКП. То партизанин, партизанин ама и тях физиологията си ги преследва - нема братче. Се подмени материал и ще се оправиме - ама тоя път ке стане!

За такъв който носи цървули и е "шефче" му казват "цар Цървулан". Той на баламите от "позитано" 20 вода носи.

Защо не се споменава нищо за доклада 10SOFIA47, където се прави обзор на първите шест месеца от управлението на Борисов и се казва, че това правителство е показало политическа воля да направи истински промени. В него отзивите за самия Бойко Борисов са положителни, а като недостатък на управлението на Герб е посочено само, че няма опитни професионалисти в кабинета (но назначените се подобряват). Прочетете в този доклад и отзивите за изключително слабата опозиция.

Ами непрочетохте ли че ЕГОТО му е много голямо и лесно се предава като го хвалят..Така че всичко си е изпълнявало момчето радвайки се на похвалите...И благодарение на неговата "работа" ч докарахме до кривата круша..

"Той е популист, който знае как да въодушевява масите. Още като главен секретар той имаше няколко добри представления в битката с престъпността. Показваше се по телевизията, но това не промени с нищо нещата. Нито едно от 200-те поръчкови убийства не беше разкрито, докато беше главен секретарИ в този смисъл Бойко Борисов е един популист, гениален манипулатор, какъвто впрочем бе и царят. Зад това стои склонността на българите да си търсят месия. И това е много опасно. (д-р Клаус Шрамайер, бившия германски посланик в София)

От сутринта три пъти смениха заглавието на новината: 1. САЩ за Борисов: Да не забравяме с кого си имаме работа 2. САЩ за Борисов: Егото му е главния проблем 3.САЩ за Борисов: Трябва да го направляваме. Карай - шоу да става.

Тея пък от америка като са едни с обуздани политически амбиции, като са ми едни добрички, едни справедливи, едни вярващи в Бога...

преди Васал на Русия, сега СОЛТАШАК на САЩ! Кажете НЕ Е ЛИ ТАКА?

Така трябваше да е одавна и до сега да сме се напълнили с американски инвестиции да сме се оправили !

Единственото, с което ще се напънеш и напълниш от американските "инвестиции" е американски Бази и много тротил в ти!

Че, САЩ ни "оправят" повече от 20 г.! Обаче, целта не е да оправят, а да съсипват, докато си поискаме държавни заемчета и "ред", който да ни пази от хаоса.

аууу...виж ти...вссе едно за някои американски полити чета. напреднали сме вече :-)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че народа не избира управляващите?Че от народа не зависи нищо? Тук е така ... Народа няма право да дава оценки.Само чуждите държави имат това право.И действията на нашите управляващи да се диктуват не от нас а от чужбина.Така става когато ние не управляваме а държавата ни управлява нас! Това не е демокрация.Така беше и през комунизма.От нас нищо не зависеше.Така е и сега.

През "комунизма" обаче от нас не зависеше друго - дали ще има гладни, жадни и изтребени от глад и мизерия, от съзнателен геноцид над народа, както е сега. ПОНЕЖЕ ДЪРЖАВАТА ГАРАНТИРАШЕ ПРАВОТО НА ЖИВОТ И СРЕДСТВАТА ЗА БИОЛОГИЧЕСКОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЧОВЕК. От отделния човек зависеха нещата от оцеляването му нагоре - за какво да използва гарантирания си живот, здраве, образование. Свободна воля. Ако това, че предишната ни държава не е допускала възможността шепа хора да живеят като диви капиталисти в джунгла, газейки всички останали, не ти харесва, сега трябва да си предоволен.

Тоя боклук Боко Тиквата да се маха незабавно, както от политиката така и от обществото ! Изтъркан плямапач, който вече е изчерпан !

Ти като си много отворен, що не вземеш да се кандидатираш, а само плямпаш по форумите? Всеки дрънка празни приказки, а алтернатива приемлива за почти всички не предлага !

Ти можеш ли да четеш изобщо?! Виж датата на грамата и тогава пак си напиши коментарчето. Редактирано този път :)

Само писмото съм учил :). Ако беше чел по-внимателно коментарчето ми, щеше да откриеш, че пиша за вероятен черен пиар, който започва с Датата на Публикуване на грамата, а не с Датата на изпращането й. Щото тогава не е огласен. Надявам се обяснението да е достатъчно. Така че няма нужда от пренаписване. Съжалявам, повредата не е в моята клавиатура, а в нечия главица :)).

Публикуването на грамата точно сега не зависи от САЩ,а от Уикилийкс! Разсъжденията ти за черен пиар са неверни по определение. Ако има черен пиар,той е от Уикилийкс по отношение на САЩ,дипломацията им и конкретни американски посланици...Не напразно САЩ спретнаха чрез Швеция номера "а ла Строс Кан" първо на Асандж...

Онея, преди Бойко дето управляваха и само обещанията дето им бяха големи, а нищо работа не вършеха и се втрисахме от тях, та за тях Хамерика нищо не каза. Дойде Бойко, взе да прави реално неща, които се реализират и са факт и американците взеха да бълват змии и гущери по негов адрес. Пък като знам какви са лъжливи изчадия и колко им се услажда власта на американците що да им вервам. А между другото те не са и американци, това е сбирщина. Истинските американци ги убиха, затриха, излъгаха и накрая им се извиниха.

Много, ама много точен коментар!!!

Кажи ми дедо,едно нещо което направи Боко за народа си, само едно ми кажи,и ще гласувам за него.

Абе дедо когато тези същите оплюват други а не ББ са велики, добри, искрени НАЛИ?????????

А,БЕ ВИЕ КЪДЕ ЖИВЕЙТЕ БЕ ХОРА!!!!ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В ПОЛОВИН ЕВРОПА!!!ТОВА Е НЕВИЖДАНА КРИЗА ДОСЕГА,И САМО СЪС ЗДРАВО ЗАТЯГАНЕ НА КОЛАНА МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ПОЛОЖЕНИЕТО И ДА СЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ.АКО В МОМЕНТА НИ УПРАВЛЯВАШЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е ФАЛИРАЛА!!! И Б.Б. ЩЕШЕ ДА ИМА 75% МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА ПРИ ПРЕДСРОЧНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ,КОИТО ЩЯХА ДА СА НЕИЗБЕЖНИ.СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ,ЧЕ Е.С. ЗАМРАЗИ ВСИЧКИ ФОНДОВЕ И ПРОГРАМИ ЗА БЪЛГАРИЯ ?!? ЗАЩО???? ЗАРАДИ ОГРОМНА КОРУПЦИЯ И НЕПРОЗРАЧНОАСТ НА УСВОЯВАНЕ. А, БЕЗ ТЕЗИ ПАРИ НИЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ МНОГО ПО-ЗЛЕ ,ОТКОЛКОТО СМЕ В МОМЕНТА.И ЩЕШЕ ДА Е КЪСНО ЗА ВСЯКО НОВО НАЧАЛО.ЗАТОВА ОСТАВЕТЕ Б.Б. ОЩЕ 2 ГОДИНИ, ПЪК ТОГАВА ГО СЪДЕТЕ!!! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ- ДРУГА АЛТЕНАТИВА НЯМА В МОМЕНТА!!!

Има нещо вярно в това, което казваш! Но по въпроса за алтернативата: - има алтернатива на правителство, което хал-хабер се няма от управление на икономиката на държава; - има алтернатива управление, което се бори с престъпността само по телевизията, а по места ситуацията става страшна; - има алтернатива правителство, което без да пита никого, поема ангажимент да подарим 6 000 000 000 евро на богатите, при нужда..............................бих могъл да изброявам още дълго!

Ами ПРОРОК като не позна за свършека на света преди дни как сега прпрокуваш и си вярваш пък и искаш другите да ти вярват на приказките

СЛЕПЕЦ СИ ТИ !!!! ....И ДВОЙКАДЖИЯ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!

мда, тъкмо така е, ама ти им дай ракиика да си пият и ги слушай какво ти говорят

Търся съмишленици за създаване на нова политическа сила наречена : С М Я Х Случайно Мистично Явяване на Хора Управлението на този свят е все случайно и мистично а от тук и от там се поЯвяват хора с неясни идеи и цели, като си ги реализират на гърба на земляните - Реших, че мога и аз да управлявам. Затова си търся - случайно, мистично явяващи се хора, които нямат нищо общо с преждеуправляващите /нито да съм им роднини/ и задължително нямат досиета !!! Очаквам предложения и идеи.

О ооооооооо партийни ЛИДЕРЮ, моля запиши ме в партията Ни на ВТОРО място, ако е още свободно!!! И да запретваме ръкави и към властта!!!

Ето свръхсекретните тайни на янките, формулирани от самите тях: "Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока..." "Егото на Борисов може да е най-силният ни лост за влияние върху него..." "Той жадува за международно внимание и особено цени одобрението на САЩ..." "Парадира с близките си връзки със службите за сигурност на Запад, включително и тези в САЩ..." Той категорично обещал да унищожи партия "Атака"... Съвсем директно се е пазарил с американците за политическа подкрепа на парламентарните избори, като благодарност за проамериканските си позиции... Накрая: Български журналисти не са спестили В ЧАСТНИ РАЗГОВОРИ ПРЕД СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО в посолството истината... По перифразата на една друга реплика: Какви тогава са лицата, РАБОТЕЩИ В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ КАТО "БЪЛГАРСКИ" "ЖУРНАЛИСТИ"?